A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

áhhhhhhh gyerekeim kiakasztottak...M. a főbujtogató,B. meg mindent végrehajt :evil: :? már csináltak dinnyés mazsolás cukros vmit pár csepp kávéval,meg óriási kupit+szerintem M. odaadta Bnak akis gyöngyöket(amivel tortákat lehet díszíteni) s mind el is fogyott :cry:
most Apjukkal elmentek vásárolni :)

De. elmemtünk okmányirodába személyit csináltatni édes tündérbogaraimnak :)

Gica!
Bálint is hetente 1* alszik kb. ebéd után de akkor nagyot :) viszont este hamar kidől :) de a 11-12 órás alvás megvan :) Míra is ilyen korban kezdte,de Ő még bölcsiben azért aludt,itthon már nem :)
Majd ha mennek oviba :) :) korán viszem tuti kidőlnek :)
azért néha 1/2 óra csend és nyugi jól esne :)

Vindo!
hú de trükkös halatok van :)

Kaqk!
igen oviban(nálunk) van déli alvás.Most ugye nyári szüneten van Míra és nem kell korán kelnünk,szerintem Bálint is kipihent :)

Egyem Ádi szívét :) csütörtökön gyerekeim elméletileg ott lesznek a játszón Nagyival :)

Mesi!
szerintem megzakkannál ha nem mehetne Zsozsi oviba :oops:
örülök,h. bejött környék :)

:arrow: lassan késza táskám :) :)

KépKép
viranka

Na, leültek egy Bud Spencer filmet nézni 8)

Gica, nálunk is így kezdődött :roll:
10-11 körül került ágyba, egyszerűen nem volt álmos, túlaludta magát.
És úgy van, ahogy Irina meg Viranka mondja, ha a kb. 11 óra alvás megvan, rendben van, ha egyben abszolválják :wink:

Irina, nekem nincs napszúrásom :oops:
Csak írtam, hogy eddig kétszer volt komolyabb. Mondjuk akkor vagy három napig járni alig tudtam, és le nem húzható lázam volt :wink:

Sétáltunk az előbb. Szerintem kifáradtak ma.

Fényképeket nem tudok most feltenni, mert a memória kevés a gépen, és nem indul el a PhShop :x
De Boglárkának megígértem, hogy felteszem a netre :lol:

Gica, hazavágyó gyerekek :D Egyem a kis lelküket :P
Az állatkert biztos jó lesz. Mi Mesivel és Maggievel voltunk ott utoljára :P

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Ma már dolgoztam. Délelőtt értekezlet, aztán a főnökasszony meghívta az ügyeseket ebédre. Teli ettem magam... :)
Kicsit lemaradtam az olvasással... :?

Móni! Z-nek gratula! :)

Kaqk! Valóban úgy kell, mint a pörköltet, csak én jól megfőzöm a hagymát kevés vízben (mármint dinsztelés és paprikázás után), aztán jöhet a borsó, addig főzöd, míg megfő, nem kell szétfőzni! :)

Képzeljétek! Szelinek jobban higítom a szörpöt, így kevesebbet iszik. Eleinte kicsit kiakadt, meg kiabált, hogy nem jó így, én meg mondtam, hogy akkor ne igyál. De mikor tényleg szomjas, akkor azért belehúz az üvegébe! :)
Meg Anyu talált neki multivitamint (Vitacolan), így most "zabál"! :D Olyan jó étvágya lett! :)

Az éjszakákkal meg úgy állunk, hogy nincs rajta pelus, és olyan 1-2 óra között mindig felkelek, és kiviszem pisilni, így bírja reggelig! :) Egy hete nem is volt baleset! :) Lehet, hogy akkor is bírná, ha nem vinném ki, mivel kevesebbet iszik... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Szépen alakultok! :)

Heni! Nagyon cukik a fiúk! :)

Irina! Abszolút sínen vagytok! Nem is kell aggódnod! :)
Szerintem is jól tetted, hogy levetted a pelust! :)

Szelinél is van, hogy itthon kihagyja néha az alvást ebéd után, de tényleg ritkán. A vasárnap ilyen volt, mert nem tudtunk délelőtt kimenni, meg nem is voltunk valami aktívak, nem volt miben elfáradnia. :lol: A bölcsiben azért kifárad rendesen, meg ha délelőtt csavargás vagy játszótér van. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Jövök képekkel:

Boglárka fest.
Kép

Rugó ezt festette magától 8) :lol:
Kép

Nyalókáznak az egyik padon. Rugón - idén nyáron először - sapka, mert Boglárkát utánozza.
Kép

8)
Kép

Munkáskesztyűben a betonkeverőnél.
Kép

A munka nem fogy el soha.
Kép

Itt látszik az épülő pavilon. Két oldala lesz zárt (vagy apácarácsos), ahonnan a nap leginkább süt.
Kép

Boglárka komoly munkában a garázsban. A kupit ne nézzétek.
Kép

Egyszerre dolgoztak.
Kép

Kép
vindolanda

Regina, és miket ettél? 8)
Étteremben voltatok?

Akkor az ivás-gond is megoldódott.

Rugónak sokszor kiteszek egy pohár vizet az asztalra, aztán ha szomjas, úgyis meghúzza :roll:

Kép
vindolanda

Mindenkinek kösz a bölcsi linkeket:Irina, Móni, Emese

Holnap lesz válasz a munkahelyemről, hogy inkább az igen vagy a nem felé hajlunk. Itt a fizetésemmel van elsősorban a baj, mert kissé magas a régi fizetésem (szerintük) a pozícióhoz és most még próbálják kikalkulálni, hogy megy vagy nem. Szerintem meg amúgy az is benne van, hogy próbálnak megfelelő embert találni, aki még szóba jöhet, de kevesebb pénzért. De végül is nem baj, ha úgy is lesz. Már lenyugodtam.
Daninak találtam privát bölcsit és közben intézzük az államit.
Lillát pedig felvették a 13. kerületben oviba :lol: hirtelen fordulat.

Bocs hogy csak ennyit, de most is egy rakás mosatlan és vasalni való vár rám.
Sok puszi

KépKép
KépKép
fleur

Jajj tényleg és Znek gratulálok és Emese nagyon szép lesz a ház...és Vindo a ti kertetek is alakul....Irina ti meg hajrá,
Emmának meg sok puszi, remélem már jobban van...

Ja és még valami Dani 3 fogú lett :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, gratulálok a 3. fogacskához! És örülök, hogy ilyen jól sikerült helyet találni a kicsiknek! A munkához meg úgyis tudod: alakuljon minden a lehető legjobban! :-)

Vindo, bocs, akkor csak én kombináltam össze az árnyéknélküliséget meg azt, hogy korábbi napszúrásokról írtál úgy, hogy most kaptál napszúrást. Még szerencse, hogy nem! :roll: Nagyon helyes a kislány, és látszik, hogy Rugó drága is nagyon kedveli!
Állatkert: szülinap előtt lesz egy kötelezően.
TÉNYLEG, KI MIT TERVEZ, MIT KÉR A GYERKŐC SZÜLINAPRA? Ádi egy kicsi verdás trailerkamion ("Mack") és egy játékhegedű között vívódik, én a rokonokat egy diavetítőre akarom felbujtani (a ruhás ajándékozást már nemigen akarom, fogalmam sincs, mekkora lesz Ádi télen...)

Viranka, hogy van apukád?
Csütörtökön akkor vizsla szemekkel nézünk majd körül a parkban! Te nem akarsz jönni?! :-)

Regi, ügyesek vagytok a szörppel! Éjjeli dolgok: Ádi mindig iszik lefekvés előtt, nem tudom, Szeli iszik-e, lehet, hogy érdemes elhagyni. Ha nem iszik, akkor nem tudom. Meg mit értek én az éjszakai szobatisztasághoz?! :lol:

Jelentem, ma minden pisi a bilibe ment és pelust csak most adtam rá éjszakára. Hát lekopogom, ez így is maradjon!

MÓNI, JUBA, hogy vagytok?!!

No, van még kis munkám, fürdés, Ádinak jóéjtpuszi, Nektek is minden jót4!

Kép
Kép
irina

Csajok mit illik mostanság adni barátnak nászajándékba?

Pénzt tudom, de azt adjanak a rokonok , nem?

És ha pénzt, akkor mennyit?

Heni
KépKép
heni81

A képek zseniálisak, mint mindig! :lol: :lol: :lol:
Voltunk Móniéknál, Pötit megfoghattam, el is aludt a kezemben. 8) Persze az élet nem állt meg, hol Gegiért kellett mennem fel, hol lesegíteni, hol Zsozsinak volt gondja... pöti meg szépen aludt közben egy kezemben. :lol: Tündéri kicsi pasi, egyre inkább kezd Grétire hasonlítani. Kissé kizökkentettük a vendégséggel, de remélem kialudta a hancúrozást. :)

Mindjárt eldőlök, de ezt még leírom: Zsozsi előbb megjelent, hogy köszöni szépen (és tényleg megköszönte), nem kell neki pelcsi. :shock: Már vette is le. A cuccaink fele dobozban, fogalmam sincs hol a gumis lepedő, hirtelen felindulásból egy összehajtogatott törölközőt tettem a lepedője alá. Mindig teli pelcsivel kel, nem tudom mi lesz. Azonban ha a kocsiban alszik el fél-háromnegyed órákat, nem pisil be.
Adtam rá bugyit, elmentünk pisilni, inni már nem adtam neki, és mondtam, ha felébredne arra, hogy pisilnie kell, jöjjön át hozzám, és megyünk a vécére. Olyan boldog volt. :) Szerintem zavarhatja azért is, mert nem az ő mérete ami itt van, itt vettem a boltban, nem a megszokott pelenkája. Kicsi rá, és talán ez most segít a szobatisztaságban.

Irina! Nagyon drukkolok nektek, talán a kényelmetlen pelcsit is kipróbálhatjátok. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Napszúrás: Zsozsi pár hete kapott napszúrást, délutánra elesett lett, aluszékony, elég ramatyul nézett ki, majd kétszer hányt is. Estére jött ki, megpróbáltam itatni, majd szellősen felöltöztetni és úgy aludt. Reggelre kutya baja nem volt.

Szülinap:
:shock: Még van 12 napom, hogy kitaláljam. :roll:

Éljen az ovis Lilla! :lol:

Én gondolkozom, hogy beadjam-e Zsozsi oviba. Önző érdekek nem akarják, hogy menjen. :oops: Úgy szeretném, hogy velem legyen. :oops: Talán a héten eljutok a dokihoz vele megbeszélni a mandulaműtétet, és ha a szobatisztaság drasztikus pozitív irányt vesz - mármint az éjjeli -, akkor menet közben felvételizünk. De furcsa lesz, ha oviba megy.... De látom, hogy kell neki, a játszótéren megy a gyerekek után, együtt játszik, kergetőzik, beszélget... No meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Röpke életjel :roll:

Jól vagyunk, megvagyunk. Csemetéket most sikerült elaltatni :shock: :?
Gergőkém extrán túlpörgött :roll: ráadásul Gréti se hagyta pihenni.
Grétivel meg össze kellett vesznem, hogy végre elaludjon. Vita után 2!!! perccel már aludt.
Én túl egy 3 napos hasmenésen (valószínű egy homeos bogyó okozta amit tejserkentésre szedtem) most meg tombol az allergiám.
Z-től mást se hallok napok óta, csak hogy milyen rosszul nézek ki :(

Mesiék ma itt voltak és szuper volt :lol:
Gréti úgy mesélte az apjának, hogy: vitatkoztunk, beszélgettünk, verekedtünk, játszottunk felváltva, de nagyon jó volt apuci :lol: :lol:
Csináltam 1 vgay 2 képet majd felteszem. Már úgyis lógok fotókkal :oops:

Mára ennyi. Szemem alig bírom nyitva tartani és Pöti hamarosan kel szopizni.

jó éjt mindenkinek.
vagy inkább jó reggelt, hisz úgyis reggel fogjátok már olvasni :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, Emese pihenjétek ki magatokat! Jó éjt nektek is!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Móni, Mesi, örülök, hogy jó volt a tali :)

Irina, Zsófi konkrétan karácsonyfát kért a születésnapjára, ünnepi menünek meg mákos tésztát :lol: :lol: :lol: Tud élni :wink:

Nálunk óriási visszaesés van az éjjeli szobatisztaságban, valószínű újra fog kapni pelenkát éjjelre, mert így nem tudunk elmenni nyaralni, ott nem tudok ennyit mosni :roll: És ma reggel ő is mondta, hogy kell éjszakára a pelenka. Na majd meglátjuk :?
Vendég

Jó reggelt!

Rugó nem kér semmit, de vsz. egy biciklit fog kapni a születésnapjára :roll:

KÖszi, Irina :wink:

Majd jövök hosszabban, de a lépcsőn üldögél pizsamában :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Péterkének egy új ágy kellene, nagyon teccik neki egy autós gyerekágy, múltkor voltunk bútoros üzletben és azt kiválasztotta, valószinű azt kap majd.

Biciklit akart anyu nagyon neki, de nem kap , majd csak tavasszal, mert nem igen mutat nagy érdeklődést iránta. Motorozni imád most.

Áron tegnap kapott egy zöld motort, Péterke most ezt valahogy nem érti, vagy nem akarja, hogy az az Ároné, de Áron annál jobban érti, hogy neki vettük, elvégre ő választotta :roll:

Megy vele mint a villám :shock:

Panndi hát én nem tudom, nálunk nem igen volt sok baleset éjszaka, de vagy 3x pisil P. elalvás előtt, meg nem kap csak kakaót inni már este. Kibirja egész éjszaka, reggel pisil , vagy hajnalban egyedül az ágya mellett levő bilibe :roll:

Na ÁRon viszont rengeteget pisil éjszaka, mert rengeteget meg is iszik éjszaka, kiváncsi vagyok vele ez hogy lesz majd.

VAn gyerek aki nem iszik tejet????????

Heni
KépKép
heni81

Irina: ez igen akkor nagyo n ügyes Ádi és Mesi: Zsófi milyen ügyes nagylány..Emma is íg szokott le egyik napról a másikra mondta hoyg nem kell neki a pelenka..és ez szuper...:-))))

Panndi: azért próbáljátok hogy este már nem iszik, és ha tudod akkor 1x legalább vidd ki....próbáljátok....de majd látod!!

ajándék: huh a diavetítő az a favorit, meg olyna babakocsi ( játék ami starpabíró és kiviheti az utcára ..( amit kapott 2 éve az szegény már nagyon szétment, az egyik kereke le is tört, apu csinált fából neki...szóval akkor csak egy kis egyszerű mondhtaom gagyit vettünk, arra ahogy akkro használta...de mostmár ..hogy állandóan tesó a téma mindig visz vkit magával..mostmár jó lenne egy jó, amit sokáig használhat..:-)

meg trambulin benti...annyira élvezte teganp a barátunknál az udvaron nagy trambulinon az ugrálást.....:-) és kell is neki, mert annyi energiája van. Most egy matracot használunk ugrálásra....csak azt nem tudom hol tartjuk majd??? :shock: :shock:

Fleur: éljen a 3. fogacska...de jó hogy Lillát felvették és Daninak si találtatok helyet ha úgydöntesz hogy megéri elvállalni...++++++++++++

tegnap volt egy kis baleset...de nem a trambulinon hanem a csúszdán..a szandija letapadt és áteste a lábán és persze a száját beverte a csúszda szélébe..felrepedt alul felül..:-( szerencsére a foga nem sérült..és nem is volt nagy sírás csak néha néha elpityeredett hogy anya ez fáj..:-( de oylan ksi hős volt, hamar megnyugodott...:-(

na megyek vasalni...

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: Emma nem sok tejet iszik..vagyis a reggelir műzlit eszik..de csak anyni tejet eszik amennyit a műzli felszív.....ha valami olyat eszik akkor kér 1 csészével..de nem nagyon tejes...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, visszatértünk. Hátha már benn tudom tartani, aztán eszünk is.

Szegény Emma :D

Heni, lehet, majd később azért nagy bicikli-fan lesz :wink:
Áron egy kis Schumacher 8)

Panndi :?
Sajnálom.
Ma éjjel R. is kapott amúgy pelenkát, mert Gáborral este leültek dinnyézni, és rengeteget evett.
Reggel úgy is ébredt, hogy már eleve volt benne szerintem vagy három adag pisi.
Szerintem ne izgulj emiatt. Majd leszokik, ha eljön az ideje. Még három éves sincsen, és hát csak éjszakára kell. Rendeződni fog a dolog hamarosan.

Hétvégén lagziba megyünk. Rugónak nincs inge - igaz, neki alkalmi ruhái sincsenek :roll:
Cipő, zokni, meg naci az rendben van, de egy fehér inget szerválni kellene valahonnan :roll:

Kép
vindolanda

Jaj, engem nem zavar, hogy éjszakára kell pelenka, ő kérte, hogy ne legyen, de szerintem korai volt.

Igaziból én adok neki inni este is, mert nem az a célom, hogy ne kelljen pisilnie, hanem hogy vagy felébredjen rá, vagy érezze, és visszatartsa. Meg nem tudom kivinni éjjel pisilni, mert baromi nehéz felkelteni éjszaka, meg azt a tanácsot kaptuk, hogy ne keltsük éjjel. Szóval nekem nem probléma, hogy éjszaka még kell a pelenka.
Vendég

Akkor értem :wink:

De ha ő kéri, akkor motivált benne, szóval a cél már adott:)

Rugóval amúgy az a baj, hogy sokszor nem akar pisilni, pedig tudom, hogy most kellene - pl. indulás előtt. Ha egy-két órája volt, nem mindig tudom rávenni :roll:

Vagy fürdéskor belepisil a vízbe, de ha még egy óráig fenn van, akkor leshetjük :shock:

Kép
vindolanda

Halihó, csajok!

Móni, szegénykém, hasmenés... de örülök, hogy már jól vagy! :-) Ha van egy kis időd, tegyél fel Pötiről képet, pls!

Panndi, lehet, hogy csak a nyár és a sok ivás az oka az éjszakai pisilésnek, nem?

Tudom, hogy mind tudjátok, de az éjszakai szobatisztaságnak 5 éves kor körülre kell csak kialakulnia végleg, úgyhogy a topikgyerekek így is messze túlteljesítik az átlagot, nem? :-)

Köszi az ajándékötleteket, asszem, most tényleg van miből válogatnunk, csak most meg inkább anyagi korlátai vannak.

Ma könyvtárazok, de csak kora délután nyit, sajnos nem fogok túl sokat teljesíteni...

TEJ: Ádi az alig ivók táborába tartozik, ezért sajttal, joghurttal próbálom ellensúlyozni a dolgot (Danonino, Activia mézes-müzlis). Néha fél-egy decivel megiszik, de egy héten max. kétszer.

Kép
Kép
irina

Tej: Rugó kakaózik, szerintem napi két pohárral benyom.

Tényleg, Fleur, majd írd le, mi történt a munkával kapcsolatban :!:
Az jó, ha már nyugodtabb vagy :P

Móni, mire vagy allergiás?
Parlagfű?

Szia Irina :P

Kép
vindolanda

Ja, más tejterméket viszont nem nagyon eszik. Sajtot, tejfölt soha. Néha pudingot, meg ha májkrémes vagy lekváros kenyeret eszik, azt vajjal keverem.

Kép
vindolanda

Szegény Emma! :( De olyan jól viselik ezeket a kis sérüléseket! Jobbulást! +++

Tej: Mi joghurtokat, danoninot, kinder tejszeletet, meg túró rudikat (is) eszünk, no meg kakaót. Tejet magában nem isszák.

Engem sem zavar, hogy Zsozsi éjszakára pelusos. Most éjjel ő vette le a pelcsit - mondanom sem kell, jól telepisilte az ágyat szegénykém.
Most letettem őket aludni, Zsozsi már hozta is a pelcsit.
Kicsik ők még, én biztosan nem kelteném éjjel, hogy menjünk ki pisilni, ha nem érett még rá, akkorén feleslegesnek tartom. Panndival értek egyet, és azzal, hogy 5 éves korukra rendeződik a dolog.

Gegi is teper ezerrel a kismotorral, de utcán nem, mert életveszély, ahogy - akár gyalog is - közlekedik. :lol: Végül is még csak 19 hónapos. Zsozsi imádja a támasztókerekes biciklijét, mindenhová azzal megyünk. Egyik alkalommal nem előre nézett, én már hiába kiabáltam, ő meg belebiciklizett a beton vízelvezető árokba. :shock: Szerencsére kis sírással megúsztuk - és még a bicikli is ráesett.
Itt Pakonyon szinte nincs is járda, úgyhogy már szépen megtanulta, ha autó jön, a szélére kell húzódni az útnak, kereszteződésnél meg kell állni, és körül kell nézni.

Szülinap: Gondolkoztam homokozón, de addig még kertünk sem lesz, így azt sem tudom, hová tennénk. :?

Móni jól vagy????? Este én is kapkodtam itthon az allergia elleni gyógyszeremet. Apa szedegeti a parlagfüvet a kertből - arra fokozottan allergiás vagyok. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Tényleg, Emese, majd rakhatnál ám külső képeket is :D (amoda).

Úgy megnézném :P

Rángat, zsírkrétázni akar.

Kép
vindolanda

Alszik mind a kettő :D

Irina Ádó nagyon szépen halad :D
Nem lesz semmi gond az oviban :D

Vindo szuperek a képek :D
nagyon aranyos az unokatesó :D
bárcsak a mi kertünk lenne ilyen állapotban :roll:

pelus Grétinek nem kell már éjszakára de Ő döntött így, sosem erőltettük neki.
Én sose ébreszteném amiatt, hogy kivigyem pisilni.
Ha nappalra teljesen szobatiszta akkor már bárhová el lehet vele indulni baleset nélkül.
Az éjszaka meg majd alakulna. Szerintem :roll:

Heni Grétim uuuuuuuutálja a tejet. Alig-alig lehet vele megitatni :?
Tejtermékek azok jöhetnek, túrórudi, joghurt, sajtok, tejszíhab és társaik.
A lényeg, hogy legyen kálciumevitel :wink:
A képek szuperek :D Mi fő az üstben?

Mesi ma reggel már nem azzal indított Z, hogy sz...l nézek ki, egyszerűen csak hozott egy erős kávét :roll: :D ma is tüsszögök és folyik az orrom.
Elkezdtem szedni a corizalyát, remélem hamar használ.
fog alakulni éjszakára is szépen Zsozsi hidd el :D

szülinap cicus kap lego duplot (imád építeni belőle, szokott robotot, repülőt, házat, krokodilt. Hatalmas a fantáziája :D ) Szerintem még veszünk neki könyvet és valami fejlesztő játékot, esetleg hangszert :D

Emmának gyógypuszi a szájára

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina tudom, hogy rég raktam képeket és igérem, hogy hamarosan fogok.
Csak ahhoz a saját gépem kell (most Z laptopjáról netezek) ma este ha nem leszek fáradt akkor teszek.
Cserkész becsszó :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ááááááá
elkezdtem volna ebédelni erre felébredt Gergőci.
most lábbal tologatom a kocsiját

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

na nászajándék ügyben nem lettem okosabb :roll:

Móni gulyást főztünk szombaton, ma fogyott el :roll:

TEj: Áronnaál is ez van , tej, kakaó nem kell, de viszon a sajt a kedvenc, túró, joghurt, tejföl, kefir jöhet, Péterkénél pont forditva, csak a kakaó,( napi 0.5 L ) a többi nem. Eszem megáll.

Motorral voltunk ma sétálni, rövidebb távon voltunk, de Áron ügyesen löki magát Péterke után. Olyan aranyosak:-)

Ébreszteni nem szabad éjszaka, azt mondják, viszont ez a kevesebbet igyunk este szerintem jó, mivel én utálom ha pisilni kell felkelnem éjszaka :evil: igy gondolom a gyerekeknek se valami jó, hogy nyom a pisi. Meg lehet ezt szokni.

Heni
KépKép
heni81

A kevesebb ivással csak az a bajom, hogy Zsófi sokat iszik, mert szomjas, meg nyár van, és nem szívesen hagynám szomjazni. Na majd lesz valami :roll:

Zsófi sem nagyon iszik tejet, laktózmentesev iszik néha, mert a sima tejtől mindig kipirosodott, de nem sűrűn iszik tejet. Joghurt, túró rudi, tejszelet, sajt, az megy :)

Fruzsi sem iszik tejet, ő még nem is kapott, Zsófi allergiája miatt várunk még, viszont a tápszer sem kell neki :roll:
Vendég

Heni egy barátunknak tavaly volt az esküvője. Vettünk neki két különleges mécsestartót a leonardoba (4000 volt a kettő) és mellé tettünk még 10000 ft-ot.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, mi pénzt adunk általában.
Vagy többen dobjuk össze az ajándékot.

A saját barátainktól pl. az esküvőnkre egy cd-állványt kaptunk, azóta is használjuk.

R. összekeverte a mókussal a nyulat.
Kerestem neki képet a mókusról, ezt találtam:

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://peterrim.blog.nlcafe.hu/files/misimokus.jpg&imgrefurl=http://izesegek.freeblog.hu/tags/m%25C3%25B3kus/&h=315&w=420&sz=41&tbnid=JI-znzHPiaIufM:&tbnh=94&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dm%25C3%25B3kus&usg=__WEbsKIElePeauUR8Yz4THTaoxbU=&sa=X&ei=lDthTIytDtL54gbUn7DACg&ved=0CCAQ9QEwAg

Jövök még, de most hív.

Kép
vindolanda

nem az én napom
Geri kézben, nem tud aludni pedig szeretne csak cicus nem hagyja :evil:
én meg álmon tudnék halni, úgy elterveztem, hogy eszek és utána alsok egy fél órát amíg a gyerekek is szundiznak
erre itt vagyok álmosan és mehetek 1 kézzel gipszformákat önteni :roll:

Vindo mókusfotó :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni kicsit elgondolkodtam ám, ki is az a Geri aki a te karodban szeretne aludni :oops: ja Pöti:-)

Köszi csajok a tippeket!

Panndi értem, Péterke úgy 7-8ig iszik, utána még 9kor egy kakaó, és egész éjszaka nem pisil. Lehet már ügyesen birja tartani egyébként, mert elvégre egy éve szobatiszta.

Áronnak most próbáltam tejet adni, de nem kéri :roll: sem kakaóként, sem cukorral, sem sehogyan, egyébként a tápit se itta meg annó :roll:
P. elkezdett mondókázni, amiket eddig mondtam neki, most mind vissza mondja :shock: eggig meg hiába kértem, hogy mondjuk együtt, semmi, na most rámzúditotta mindet! :shock:

Heni
KépKép
heni81

Hát nem tudom, Zsófi is már több mint egy éve szobatiszta, mi hat-hét között szoktunk vacsizni valamikor, aztán fürdés, fogmosás, akkor szokott még inni, fél kilenckor már alszik, szóval nem is iszik sokat Péterkéhez képest :roll:
Vendég

Szegény Móni :(
Remélem, azért sikerül majd aludni!!

Heni, jó lehetett a séta:)

Rugót a virágoshoz próbáltam elrángatni egy új szélforgóért, de egyelőre nem megy.

Most fél egy óta játszogatunk :roll:

Kép
vindolanda

Ivás-pisi.....azt is hallottam valahol hogy úgy ahogy enni sem jó későn, így inni sem..hogy pihenjen a vese is..persze a nyári kánikulában...kell..:-)

Na lassan megyek Emmáért..aztán anyuékhoz....apa husit süt, emma meg majd ugri-bugrizik ...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hangyákat vizsgál nagyítóval :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

eddig csend volt,most meg áhhhhhhhhhhhh

Heni!
Tejet B. sem iszik :? de Ő még a szója,rizs és zabtejet is kiköpte :) :) na mind1 :) :) csak kinövi egyszer allergiáját :) Míra viszont literszámra :)
esküvő passz :( nincs esetleg vmi listájuk egy boltban?
esetleg Ikeás v. akármilyen vásárlási utalvány? annak mindig örülnek :)

Irina!
köszi kérdésed,holnap elméletileg jöhet haza :) így ugrik játszó,mert Nagyi itthon tud rájuk vigyázni :) mentem volna én is csak később,mert megyek mh-re vissszatérést megbeszélni és 2 gyerekkel érdekes lett volna.

Kaqk!
trambulint mi mikor bent használtuk fel volt állítva szekrény mellé :) de alábait viszonylag könnyedén le lehet szedni :)

Ajándék: Míra kijelentette lógós fülbevalót szeretne,de azt is monndtza már,h. mikor szülinapja lesz akkor B-tal elmegyek boltba ajándékot venni,Ő meg Apával vár minket :)
Bálint szülije meg még messze van,de gőzőm sincs mi kellene...bicaja van(azt csak tolni hajlandó-meg is szívatott múltkor, :) kitolta állomásra, átmentünk másik oldalra, ott ráült tekert 2-t és tovább tolta) de szerintem neki teljesen mindegy csak piros legyen :) :)

Móni,Mesi biztos jól éreztétek magatokat :) :)

Bálintnál érdekes az éjszakai pelus vagy sem : van amikor kifejezetten kéri,van hogy nem.Van maikor felkel éjszaka közepén,h. pisilnie kell :)

:arrow:

KépKép
viranka

Panndi: akkor nem is iszik sokat...majd alakul.....:-)

Móni: azért remélem tudsz pihenni...

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát Panndi akkor tényleg nem. Lehet nem birja még sokáig tartani, csak ennyi, van aki előbb , van aki később érik meg rá. Szerintem ne aggódj, ügyes Zsófi , megtanulja ő:-)

Vindo 8) 8) 8) 8) jaj istenem ez a gyerek:-)imádom!

Vera remélem én is, hogy kinövitek! Köszi:-)

Heni
KépKép
heni81

Móni!
el is felejtettem :)
B. vasárnap este így szól hozzám:
Anya beszéld meg Géta anyukájával menjünk hozzájuk jó? Én nagyon kedvelem Gétát :) És majd ha ott leszünk az orra alá pukizok :) :) és elkezdett röhögni :)

aztán folytatta:De Anya beszéld meg Géta anyukájával, szeretem Őt :)

KépKép
viranka

Hahó!

Ez az aranyos Rugó!!! :) <3 (Ez egy szívecske akar lenni... :) )

Panndi, Zsófival sztem semmi gond, kislány... :) A kukisok csomót tudnak rá kötni... :)

Megyek, megnézem bajkeverő gyerekem (=Dani...)...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Vindo! Igen, étteremben voltunk, nagyon jól főznek ott! :)
Sajtkrémlevest ettem pirított mandulával, utána sült csirkecombot bolgár salátával, végül madártejet! 8)

Irina! Így, hogy jobban higítom a szörpöt nem iszik olyan sokat este. Éééés éjjel nem vittem ki pisilni, és száraz maradt a bugyi! :)
Szülinapon én is agyalok, az már szinte biztos, hogy emeletes tortát sütök neki, azt kért! :)
Talán kap egy biciklit.

Fleur! Jaj, ezt a kavarást de utálom, hogy sakkoznak a fizuddal... :? Hát majd eldöntöd, ha megvan, mit ajánlanak... :roll:

Panndi! Karácsonyfát... :lol: :lol: :lol:

eddig jutottam... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Egyébként én sem tartom hosszú távon jó ötletnek felkelteni a gyerekeket a pisilés miatt...
Meg mákom volt, mert Szelit úgy vittem ölben pisilni, és vissza, aztán rögtön vissza is tudott aludni. :)

bújócskázni szeretne...

Kép

Kép
regcsiken14

Báló... :) :) Ééééérdekes módját választotta az udvarlásnak... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Már megint gyorsban. B. éppen fürcsizik, így jöhetek. Bár délben én is szoktam pihizni, de akkor meg a Kedves foglalja le a gépet egyébként is.

Irina, csak gratulálni tudok. :lol: Kezded már elhinni, hogy minden rendben lesz? Néhány nap is csodákra képes.

Mónikám, kitartást, ismerős nagyon a helyzeted.

Fleur, remélem kedvezően döntenek.

Rugó nagyon cukkancs.

Báló, meg tényleg királyfi.

Zsozsi is nagyon ügyi.

Örülök, hogy Emmának nincs semmi baja.

Panndi, Zsófi duma oltári.

Szülinap: tegnap Bercó azt mondta, hogy olyan gépet szeretne, mint amilyen Gergőnek van. Szürkét. No, az a laptop és nem a Gergőé. De szeretne Verdás duplot, vagy Buz Lightyear-eset, de Roary, Villám, stb. is szóba jöhet. Ha beszabadul egy játékboltba... Szerencsére időt kell neki hagyni, aztán el is lehet hozni. :lol:

Mindjárt jön, gyorsan még annyit, hogy ma történelmet írtunk, először aludt úgy, hogy nem volt rajta pelus. Igaz, tettem alá gumilepedőt is, de nem volt baleset. Utána egészen hosszan bírta, egyszer csak: Oó, bepisiltem. Egy kicsi csurgott csak be, a lényeg azért a bilibe ment. :lol:
Hétfőn megy bölcsibe is. Megbeszéltem, oda is viszek inkább gumilepedőt, eleinte aláteszik. :lol: Én meg keddtől dolgozom. Holnap, holnapután meg itt lesz JOhanna is. Bercó már nagyon várja.

No, megyek pizsi, aztán altatás.
dmaggie

Még jól elvan a fiúkkal.
Nagy dilemmában vagyok. Szeptember elején egy háromnapos továbbképzésre, tanfolyamra megyek Bp-re. Nem tudom, hogy hagyjam-e itthon a fiúkat vagy vonatozzak mindennap. :roll: :roll:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?