Helló, lányok!
Vindo, nagyon tünemény Rugó bioboy-ként
Heni, hú, még jó, h nem lett komolyabb sérülés a szemeden. Örülök, h jobban vagy!
Móni, drága, mindig Te szoktál belénk is lelket önteni, úgyhogy csak annyit tudok mondani: kitartás és ismételgesd, hogy "minden oké, boldog vagyok"
Mesi, sajnálom a meleget a házban (a madárházi melegről - húgom hívta így - én is tudnék regélni, 18 évig laktam nem szigetelt tetőtérben...). Nem tudom, mit terveztek, nyilván sok pénz és idő kérdése, de egy bnőmék leszigeteltették (a lakásuk kétszintes egy nagy társasházban, a tetőtér is az övék), 1,5 millióba fájt, de ott olyan hűvös van nyáron is klíma nélkül, amíg át nem melegszik, hogy ihaj. Hosszú távon jobban megéri, mint a klíma.
Fleur, jó pihenést Egerben, bár ahogy láttam a FB-on, három kicsire is figyelhetsz
Viranka, én is gratulálok a 13 évhez (Tündi, Nektek is a 14-hez!), ez igen!!!
Ádi rákattant a közeli játszóterek egyikére, ahol még nem voltunk, mert néhány játszótéri anyuka szerint nem olyan jó, mert mindenféle népek járnak oda, de egyelőre szuper volt. Mondanom sem kell, azon van a legtöbb jó játék, még egy forgóbigyó is, amihez hasonlót utoljára gyerekkoromban láttam.
Ádi már csak az oviról és a szülinapjáról tud beszélni, naptárban jelöljük, hány nap van vissza egyikig és másikig.
A szobatisztaság nagyon megy neki, igaz, néha van egy-egy baleset és a kakit nemigen tudja tartani még, ha jön, futni kell és még úgysem vagyunk mindig elég gyorsak. De most már nyugodt szívvel tudom oviba vinni, nekem legalábbis ez bőven elég.
Teszek fel két képet Ádiról, az elsőn trolival szerepel, tudom, nincs áramszedője, de ez nálunk akkor is TROLIBUSZ.

(Ja, nem beteg a képen, csak még a reggeli vetetlen ágyneműbe feküdt bele.)
Ez meg a kedvenc szobra a parkban, csak úgy hívja, a Törölközős Szobor Bácsi.