A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mondjuk ha választhattam volna, úgy néznék ki, mint egy mediterrán nő: göndör sötétbarna haj és kreol bőr. De nem választhattam. 8)

Kép
Kép
irina

Én szeretek fehér lenni :roll: :lol: MOstanában mindenki barna. Én így lázadok :)

A Burn after reading-et már láttuk, B. Pitt nem semmi benne 8)

A másikat viszont még nem :wink:

Viszont kiszúrtam egy E. Norton-os filmet, az imdb-n 7,7-en áll (The illusionist). Jónak tűnik :roll:

Kép
vindolanda

Sajnos jöttek a férfiak.
Lekapcsolódom a netről :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Én is az "arisztokratikus" bőrszínre esküszöm. :wink: :lol: Ha van egy talpalatnyi árnyék, én biztosan ott vagyok. Bár most azért van némi színem is, de ez csak a mindennapok eredménye.

Még mindig nem tudtam eldönteni, de hajlok én is arra, hogy megalszom a rokonoknál. Csak ez mindig úgy van, hogy én tervezek, aztán az utolsó pillanatban kénytelen vagyok változtatni, és természetesen én iszom a levét.

Abban viszont döntöttem, hogy magántanítványokat vállalok majd, már ha lesz rám kereslet. Ha minden jól jön össze, akkor nem fogok unatkozni. Bár csak annyit szeretnék vállalni, hogy du négyre be is tudjam fejezni, akkor már mehetek az óvodába Bercóért. Szeretném kamatoztatni azt, amit tanultam. Sok munka, de nagyon élveztem a gyakorlaton is az órákat. No, meg a szeptemberi képzés is nagyon jól jön majd hozzá.
dmaggie

Vindo, az Illusionist kb. az, mint a Prestige, de nekem az utóbbi több fokkal jobban tetszett, a tematika ugyanaz, a sztori más. De azért jó film az első is.
A Burn after-ben nekem is Pitt jött be, valami hihetetlen volt (de pl. az utolsó Tarantino-filmben nagyon ripacskodott, ahhoz képest ez zseniális alakítás).
Nekem inkább dolgoznom kéne, mint filmeken törnöm a fejem, de most van egy csomó, ami izgat. Sorozatba szándékosan nem kezdek bele, mert akkor nekem annyi. :roll:

Kép
Kép
irina

Maggie, a magántanítás szuper ötlet. Mit tanítanál?
Szállás: nálunk is megszállhatsz, ha Bp-en jársz, bármikor, csak külön szobát nem tudok sajnos adni, de hely az lenne. (Majd ha lesz egyszer klassz kinyitható kanapé, akkor még több hely kínálkozik.)
Akár spontán is mondhatod, hogy aznap itt aludnál ;-)

Kép
Kép
irina

Ja, nekem a fehér bőrszín nagyon tetszik, csak éppen MÁSON, nem magamon. :D

Kép
Kép
irina

Tündér vagy, Irina. Nagyon köszönöm. Majd meggondolom a dolgot, gyanítom, az utolsó pillanatban dől majd el minden.

Fejlesztő órákat. A tanulási problémával küzdőknek. Szeptemberben egyébként egy Sindelar képzésre megyek, ami egy komplex kognitív képességfejlesztő program. Egyrészt nagyon jól diagnosztizál, feltérképezi a részképességek működését, szintjét, majd kidolgozott programot kínál a fejlesztésre is. Szuper.
dmaggie

Maggie, én örülnék neki, ha láthatnálak! :-)
Nagyon izgalmas és szép szakmád van.

Kép
Kép
irina

Irina, köszi az infót :D

Maggie, mikor a fejlesztő pedeseket záróvizsgáztattuk, sokat beszéltek erről a Sinderal-ról :roll:
Figyu, majd hozzád hordjuk Rugót, ha ilyenre lesz szüksége :wink:

Lányok, a kínai boltban sem volt ing Rugónak. G. vett egy 106-os körülit, de teljesen a bokájáig ér :lol:
Viszont találtam itthon egy inget egy régen látott fogason. Van gallérja, fel lehet hajtani az ujját (patentos). Akár jó is lenne, ha nem lenne egy nagy felirat sárga alapon az egyik oldalán alul, amely így szól: Bioboy :roll: :shock: :lol:
De azért jó lesz neki, fehér ing, és kész. Holnap elvisszük Bioboyt az esküvőre :lol:

Most három óra miatt inkább nem veszek neki pár ezerért új ruhát.

Ki is mostam neki kézközt, már centrifugázom éppen.

Rugóval elmentünk biciklizni. Olyan idő van, mint egy pálmaházban. Most annyira fáradt, hogy nem bír mozogni. Fekszik, eszeget, törpit néz.

Zuhanyzok, mosakszik, aztán altatom. G. kinn dolgozik :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, itt is pálmaház...
Én túrtam Ádinak fehér inget, egyszerűen nem kaptam sehol a méretében én sem. De ünnepi ruhát a turiban találni is elég esetleges. Bioboy - ez király :lol:
Jó mulatást az esküvőn, biztos jó lesz! :-)

(Film: én a The hurt locker-re vagyok kíváncsi, nem az Oscar miatt, hanem mert Bigelow-nak egy filmjét láttam eddig, a Strange days-t, de azt imádtam, szuper volt. A Zombielandet már kérdeztem? Az remek, főleg ahogy a srác mindig lefutja a zombikat ;-))

Kép
Kép
irina

Ja, az az Eisenberg gyerek nem semmi :lol:
Nekem a Kalandparkban is bejött :roll:
Kár, hogy vagy 15 évvel fiatalabb, mint én :lol:

A bombák földjén engem nem nagyon csigázott fel, ez az irakos tematika nem jön be nekem annyira :roll:

Kép
vindolanda

Rugóval amúgy nem nagy szórakozás a lagzi. Kergetjük egész este, mikor végképp nyűgös lesz, akkor meg hazajövünk :roll:

Kép
vindolanda

Ez a bioboy csudajó!!!! Jó lesz az.
Vindo, megbeszéltük. Mondtam a barátnémnak, hogy gyorsan dolgozzunk az iskolán, mert Bercónak most az óvodát megoldottam, de az iskolákkal már nem vagyok annyira elégedett.
De ajánlhatsz, ha akarsz mindenkinek, akinek szüksége lehet rám. :oops: :lol: Ez a Sindelar meg tényleg remeknek igérkezik. Van még néhány terület, ami nagyon érdekel, de nem untatom tovább a többieket ezzel. :wink: :lol:
Egek, én most döbbenek rá, hogy nagyon le vagyok maradva filmekből. Igaz, a zombis, vámpíros nem nagyon hoz lázba. Már jó ideje készülök megnézni egy filmet, de még mindig nem írta ki nekem a Kedves. Lassan őrölnek nálunk a malmok.
De azért ez a zombikat lefutó főhős nem lehet semmi.
dmaggie

Maggie, engem bővebben is érdekelne, mivel foglalkozol és azon belül mi érdekel... szerintem nyugodtan írj róla, ha van időd-kedved.

Vindo, igen, a háborús filmekről már értekeztünk...

Na jó, ne csak zombis-horror-akció jöjjön szóba, akkor néhány, amit kinéztem és szerintem jó lehet:
Dorian Gray
The young Victoria (mintha Vindo látta volna)
The Edge of love (Cillian Murphy-ből sosem elég alapon)
The lovely bones (Komfortos mennyország)
Agora (ezt is mintha Vindo már abszolválta volna)
An education (Egy lányról)

És még van ezer régről, amit meg kéne nézni...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Rövid életjel!!!

Megvagyunk, jól vagyunk, csak épp semmire nincs időm.
Konkrétan semmit sem tudok rólatok, addig sem jutotok el, hogy néha olvasgassalak titeket, de sokat gondolok rátok!!! :D

Szívből gratulálok az elmúlt hónapokban életet adó mamiknak és babáknak!
És a friss várandósoknak is!
Remélem mindenki jól van, gondolom készültök az ovis életre...
Mi is készülődünk. Viktorka kb egy hónapja lett nappali szobatiszta, már be voltam parázva, hogy mi lesz, aztán egyik napról a másikra sikerült. Éjszaka még becsurog, de rajta vagyunk az ügyön.
Július végén elballagtunk a bölcsiből, most szünet, aztán szeptembertől ovi.
Nem nagyon akar menni, vissza akar menni a bölcsibe, de heti 1x 2x bejárunk az oviba ismerkedni, remélem nem lesz gond amikor élesben megy a dolog.

Rebeka 2.osztályba készül. Az elsőt zökkenőmentesen, kitűnő minősítéssel végezte el. Remélem később sem lesz a tanulással gond. Rendkívül szorgalamas, még a nyári szünetben is rendszeresen olvas, írogat.

Én meg ezerrel dolgozom. A hivatalos munkahelyemen most szabin vagyok ugyan, de mellette próbálok mindenből pénzt csinálni, amiből lehet. Járunk bolhapiacra a kinőtt, vagy felesleges cuccainkkal, mellette Avonozok (érdekel esetleg valakit?), meg még internetes német nyelvtanfolyamot is végzek. Hátha tudom kamatoztatni.
Emellett mosok, főzök, takarítok, füvet nyírok, szóval mindent.
De azért a fáradt gőzt is ki szoktam ereszteni néha 1-1 bulival. (Természetesen a párommal együtt).

Ennyit rólunk, képekkel most nem tudok szolgálni, mert időközben másik sz.gépem lett és még nincs kicsinyítő programom. De ami késik nem múlik!!! :D

Ha esetleg újra eltűnnék, nagyon sok boldogságot kívánunk a kis leendő 3 éves szülinaposoknak!!! :D

Puszi
Timi

Kép
Kép
timi26

Hello

Na Emmát leadtuk nagyinál.:-) kirándul:-) van egy szabad esténk..:-)
na megyek is majd holnap bővebben.

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, köszi a listát, majd csemegézek belőle. Egyébként végignéztem a Szökést. Szentimentális kis lükeként meg is könnyeztem a végjátékot ismét. Én most két filmre várok: Egy gésa emlékiratai és a Magnólia. Az utóbbit a legkedvesebb barátom ajánlotta. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
dmaggie

Túl egy "idilli" napon :?

Vindo!
bakker ,ma esett le,h. fehér inget vadásztok.Azt tudtam volna küldeni,na mind1 majd legközelebb :) :)

Irina!
nálunk uez a szigettel kapcsolatban :) R. 1* volt kint fotozni anno Popular(később Neo) zenekart és akkor úgy megundorodott Tőle :cry:
én met kint is laktam :) :) olyxan jó volt :)
Meska már nekem is eszembe jutott,de pl. ezt a táskát min. 4500,-ért lehetne csak feltenni,mert sok a fonal benne.Annyit meg én nem adnék érte :oops: magamból kiindulva :)

Juba!
penész :evil: :evil: :evil: :evil: nemsokára jobb lesz minden hidd el :)

Maggie!
Itt is alhatsz Nálunk,igaz innen vonatozni kellene Nyugatiig,de az max 35 perc :) Mi ez a S.... akármcsoda :oops:

Móni!
bocsi,de későn olvastam az sms-ed :?

Tegnap este elmentünk vacsizni(Torkos csütörtök) de előtte jól összevesztünk-nagyon klassz volt .Aztán dumáltunk Dunaparton jót :)

Ma meg 1 szál vörös rózsát kaptam,mert 13 éve együtt vagyunk :) nekem eszembe sem jutott,de pl. azt sem tudtam h. péntek 13a van

Ma megjött gyerekeim személyije,1-2 hetet mondtak elkészülési időnek :) erre megjött (hétfőn voltunk) :lol:

Köszönöm táska dícséreteket én is büszke vagyok magamra :) no és a "tanárom" is megdícsérte nagyon :)

:arrow: M megérkezett :)

Szép estét

KépKép
viranka

Timi, de jó, hogy jöttél, Te is sokunknak eszében voltál!!! Nagyon ügyesek, talpraesettek vagytok, mint mindig, és örülök, hogy jól megvagytok a pároddal! Azért szomjúznánk majd pár képet, szóval amint lehet, hozzál! :-)

Kaqk, akkor mindent bele a szabad estébe! :-)

Maggie, A magnóliát nekem is nagyon ajánlották, még nem láttam, majd megdumáljuk (A szökésből még kéne szereznem feliratokat, mert ami van, az rossz, vagy inkább anélkül kéne próbálkoznom...) A gésát én könyvben olvastam először, nagyon szeretem a keleti történeteket, filmeket, mindent, és a filmben a főszerepet az egyik kedvenc színésznőm, Ziyi Zhang viszi. Szerintem a film is nagyon jó, az egyetlen gondom az, hogy Ziyi kínai és nem japán, és szerintem a japánok teljesen másképp néznek ki... sőt még van benne Michelle Yeoh is, aki jobban ismert keleti színésznő, na ő is itt japánt ad, ő pedig maláj, és jellegzetesen olyan arca is van. Tudom, hatalmas problémák ezek.... :lol:

Kép
Kép
irina

Viranka, NE magadból indulj ki, szép táskákért igényes vevő hajlandó normális árat fizetni, hidd el. Én ott vettem Ádi falvédőjét, nem volt olcsó, de nem bántam meg, mert nagyon szép és minőségi darab. Szerintem hajrá, akinek ilyen ügyes keze van!

Kép
Kép
irina

Viranka, ilyen kisgyerekeknek is lehet személyijük? Én csak az útlevélről tudtam.

Kép
Kép
irina

A személyi olcsóbb, mint az útlevél, és az EU-n belül jó :roll:
Engem Heni világosított fel :D

Bioboy elaludt 8)

C. Murphy - 8) 8) 8)
A Young Victoriát én is kinéztem, de azt G. nélkül ejtem majd meg :roll: :lol:

A gésás nem volt rossz.

A komfortos mennyország furcsa volt, az utolsó mondatot meg is sirattam, és utána rettenetesen odabújtam Rugóhoz éjjel :oops:

A Dorian Grey viszont állítólag nem sikerült túl jól, de a főszereplő miatt jöhet:)

Szia Timi :!:
MInden rendben veletek???

Viranka, köszi az ing-felajánlást :P
De romantikus valakinek az élete párja 8)

MOst dolgozunk egy órát, aztán talán megnézünk egy filmet :roll:

Kép
vindolanda

Dorian Grey = Dorian Gray.
ezt mindig elrontom

Kép
vindolanda

Vindo, köszi az infókat, ezeket mind jó tudni! :-)
Akkor jó filmezést Nektek, én is ilyesmire pályázom. Aztán jövő héttől tényleg munka ezerrel.

Kép
Kép
irina

első személyi ingyen van :) :) még akkor is ha van útlevele,EU-ba elég ez is :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt, szép napot :D

Azt elfelejtettem írni tegnap, hogy apósom ma érkezik :? :roll:
Dolgozgatnak Gáborral a hétvégén, talán fatároló készül, meg a pavilon alakul tovább.

R. éppen leült mesét nézni, én meg megpróbálom összekapni magam az esküvőre külsőleg.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jó szórakozást Vindo! :)

Besűrűsödtek a napok,egyre nehezebb a fiúkkal. Már várom az ovit,de lehet megbánom majd. Voltunk repülőnapon nagyon jó volt! :)

Emese megnéztem nagyon tetszik a házatok! Ügyesek vagytok :)

Viranka nagyon ügyes vagy! :shock: :) Én az életbe nem tudnék ilyent összehozni...

Kaqk milyen márkájú klímátok van? Sokszor elromlik? :x

Újabban Domi sem nagyon akar aludni ebéd után. Olyankor meg borzalom milyen lesz estére. Tegnap is annyi ki baleset érte,mert esik kell. Arról nem is beszélve,hogy mindenért nyavalyog. Hozzánk este 10re ért ide a dörgés és villámlás és szakadt az eső. Domi úgy ijedt fel,hogy közben leesett az ágyról és begurult alá fél a dörgéstől. De ma már nem is emlékszik semmire sem. LEgalábbis azt mondja..

Elküldöm..
varga tünde

Vindo hasonló képen vagyok a bőrszínnel. :D Én is lázadok :lol: Az biztos ahogy írta is Irina nagyon jól bírod hasznosítod az energiádat :wink: Bioboy :lol: :lol:

Virnaka Gratula a 13 évhez!!!!! Mi is 13án taliztunk össze csak mi egy évvel előbb :oops: :)
varga tünde

Vindo: jó szórakozást nektek!!!

Klíma: LG plasma szűrős...szóval jó fajta, vadi új..mint minden a lakásban..és így garanciás is..de ez a tulajok dolga....majd jövőhéten kiderül.

Emma első ottlavása volt anyuéknál ( tavaly aludt ott 2x míg mi lagziban volunk , de arra nem is emlékszik ) hát minden szuperül ment, mondjuk párszor megébredt és keresett..de minden ok vol,..mondjuk 5 kor ébredt..:-) voltak piacon, vásárolni és kapott egy repülőt is..:-) :shock: mentünk érte, azért örült nekünk :-) haza, ebéd, és még az ének alatt elaludt.

Du-án megyünk anyósékhoz grillezni..jönnek a keresztfiaink is..Emma imádja őket..róluk nevezet el a Mol-os macika..és mióta a múltkor a fiuknál volunk azóta csak velük jön megy, alszik, böclsibe is visszük..:-)

holnap meg ha ugyan ilyen kánikula lesz akkor anyuéknál pancsolunk..:-)

hétfőn lesz egy bemutatóm..így még a játékokat is rendbe kell tennem.:-)

és a szokásos, csomagolás, vasalás, főzés I-nak hajmosás...... jaj de enm akarózik menni..és főleg enm korán kelni..4 kor.:-(..
na jó nem nyavalygok tovább.

Tündi, Vera Gratula az évfordulóhoz!!!!

Timi: jó volt olvasni rólatok!!!

Nálunk mégmindig a sóska a legnagyobb kedvenc a gomba bármilyne formában mellett!!!! :-)

Jaj de ügyesek a ezek a gyerekek a szobatisztasággal!!!!

na pihizek..

KépKép
kaqk
Debrecen

MÉg itthon :D

Ruhák kivasalva, cipők kipucolva.

Apósom játszik most Rugóval.

Lányok, ez a páratartalom borzasztó :shock: :x
Tegnap is pálmaház volt, de most ráadásul van mellé vagy 34 fok a napon :roll:

Szegény G. a tetőt csinálja, fél óránként iszik fél liter szörpöt :roll:

R. meg beül az autóba, folyik róla a víz, és közben mutogat az arcára, hogy "víz".

De most ügyes amúgy, már megy neki a "lámpa" is, meg félig-meddig a "gomb" (obb).

Kaqk, akkor abba a klímába sajnos beleválasztottak a tulajok. Még jó, hogy nem Ti fizetitek :wink:

Tünde, szegény Domi jól megijedhetett :shock:

Á, nem vagyok én olyan ügyes, csak jól bírom, ha fáradt vagyok. Vagyis én is ugyanolyan fáradt vagyok, mint más, csak közben is jó a kedvem, nem leszek rajta ideges. Általában :roll: :lol: Kivéve, mikor begondolkozok. Gábor szavaival :P

Lassan kezdünk fürdeni felváltva, úgy látom, G. jön. Elfogyott a bitumenes zsindely, nem számolta ki jól. A lambéria is elfogyott, mindig próbálja megúszni kevesebből :lol:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

felküldtem a lányt az apjához, neki hisztizzen :roll:
6 óta üvölt :evil:

Vindo miyen volt a lagzi?
kicsit irigy voltam ám :oops: olyan szívesen mennék én is egy jó kis lagziba :D

Kaqk milyen volt a grillezés?

Vera csúcsszuper táska :lol:
csak meg kell engem tanítanod horgolni 8)
bocs, nem válaszoltam :oops:
bármelyik nap jó nekünk.
20.-át még nem tudom, mert Z menne Tőserdőre de anyósomék egy kissebb lakodalmat szerveztek oda (kb 15-en lennénk egy 6 hetes kisbaba mellett) és a Gergi nagyon nem bírja a változásokat. Tanu erre Mesi.
Szóval ha nem megyünk akkor itthon vagyunk :lol: :lol: és jó a 20.-a is :lol:

ááááááááááááá
nem hagyja abba a hisztit így sem
folyamatosan üvőlt
Pöti is felébredt
jó hosszú napunk lesz ha így folytatja Gréti :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

Még 10kor fent voltam talán f12kor aludtam be,aztán 2kor dörgés Domi újfent megijedt,ott kuporogtam mellette úgy aludt vissza 6 körül áttápászkodtam apához,tökre nyomi vagyok.. :? Borult az idő de tökre párás és meleg,nem jóóóóóóóó :x

Móni szorítok,hogy ne legyen ilyen a napotok.. Biztos csak rosszul ébredt Grétike :)
varga tünde

Jó reggelt 8)

Helyzetjelentés: én tízkor keltem, Bioboy meg még alszik :lol:

Teljesen kikészült tegnap. Reggel fél nyolckor kelt, és 11 előtt pár perccel került ágyba. De nem hisztizett, nem akart hazajönni. Állandóan a keresztszüleit szórakoztatta. De volt olyan, hogy kicsit nem figyeltünk rá, és vadidegen emberek ölében ült, nagy pacsikat adott a srácnak, és kacarászott :shock:

A templomból viszont kb. 15 perc után ki kellett jönnünk. Mikor felelgetős rész volt, R. feljogosítva érezte magát, hogy a pap mondókája alatt nagyokat kurjongasson a leghátsó sorból max. hangerővel :roll:

Akkor kirángattuk :lol:

A bioboy-inget meg alig lehetett a pocakján begombolni :shock:

De tett hozzá egy kis szalmakalapot, meg egy rózsát vitt a kezébe, nagyon bájos volt.

G. ivott, én vezettem.

Nagyjából ennyi a történet.

Pakolom a lakást, nagy a kupi :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Még szoknom kell ezt a meleget, "otthon" ilyenkor is olyan jó volt a klíma. Most mindkét gyerekről - meg rólunk - ömlik a víz, a tetőtérben meg trópus van.

A 20-a elviekben jó lehet. Csak akkor számítottam vásárolni Zsozsi szülinapjára (21-e). Most nálunk lesz a szülinap, a tortát megrendelem Csepelen, a Mamáék elhozzák szombat délelőtt, mikor jönnek hozzánk. Még nem tudom mit főzzek, hús lesz, az tuti. Csak nem akarom csütörtökön megvenni, mert akkor nem tudom a hűtőben tárolni szombat reggelig, a kaját akkor fogom megfőzni.
Plusz a dekoráció a teraszra. :)

A támasztókerekes biciklit már megkapta, most gyurmát kap formákkal, fa egyensúlyozós játékot, és halacskás fagyöngyfűző készletet. :)

Két éve 4 hónapos terhesen készültem a szülinapjára, olyan keményedéseim voltak, hogy no még.

Geginek bent fogjuk tartani a szülinapját (01. 04.), nekünk apával mindkettőnknek októberben van, úgyhogy kistesót tavaszra kell összehoznunk. 8)

Ez a 20-a lenne a szalonnasütés? Mert akkor én gyerekmentesen érkeznék, és délelőtt el tudnám intézni a bevásárlást.

Móni! Növeszd kérlek Pötit, mert a honlapon képeket akarok cserélni és igényt tartanék a Fiadra, csak még picike a MT-hoz. :lol:

Panndi! Ti hogy álltok? Mert kismamabandázst is kéne fotózni. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
20án ne akarj vásárolni,zárva minden :wink:

KépKép
viranka

Bioboy:

Kép

Kép

Most csak ennyire futotta.

Kép
vindolanda

Öööööööööööööööö......................... tényleg. Zsozsival indultam el már március 15-én Tesco-ba. :shock: :oops: :lol:

Móni! Ne menjetek 20-án Tőserdőre. Semmi értelme! Hogy bírod anyósodékat? Menjünk? :twisted: :lol:

No akkor mi is lesz 20-án????

Kép
Kép
Kép
gremese

ááááá úgy érzem utál engem a jóisten :(
Vártam a hétvégét, mondván Z itthon én lazíthatok mert Grétit leköti legalább vagy Gerit pesztrálja ha kell.
Na ja :evil:
Beteg és ráadásul pasiból van :twisted:
Gyakorlatilag mára háromgyerekes egyedülálló anya lettem :roll:
"rosszul vagyok, hányingerem van, hol a lázcsillapító, " semmi mást nem hallok
ráadásul Gréti is nyügi.
ma nem aludt délben.
Gergőci legalább álomkóros. Remélem nem éjszaka lesz ébren mert akkor teljes lesz a boldogságom :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

:arrow: amoda

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak gyorsban olvastam, hogy 20.-a lenne nyársalás?? Jajj nee akkor sajnos nem leszünk itthon. Egész héten Egerben vagyunk, vasárnap megyünk haza.

Móni
Még neked akartam írni, hogy tudom, hogy most nem könnyű, de még csak ne is mondj ilyet, hogy nem szeret a jó Isten. Végül is lehetetlen helyzetben is megajándékozott téged 2 gyermekkel. Próbálj még a nehéz helyzetekben is erre gondolni. Zvel meg lehet le kell ülni, hogy mi a fontosabb a pénz vagy ti...és ezt neked is végig kell gondolni. Lehet erős leszel és még kibírsz kicsit így, aztán te is belekezdhetsz valamibe amiről beszéltünk és akkor Znek sem kellene annyit dolgoznia......bocsi nem akartam kioktató lenni....hidd el én is átmentem ezeken....

Vindo Cuki Rugó

Emma pedig nagyon ügyes volt mamáéknál.

Mesi nektek előre is jó bulizást, ha addig nem írnék

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

ma már látok:-)

képzeljétek, pénteken déli alvás előtt történt egy kis balaset, Áron egy cukorka papirral megvágta a szemem :roll: én azt hittem, hogy csak kicsit megszúrt, mivel egy pontban szúrt csak és gondoltam estére jobb lesz, de nem. Reggelre fel is dagadt :evil: Igy elmentünk az ügyeletre, 2 majdnem párhuzamos vágás a szemgolyó hártyáján :shock: kaptam cseppet, krémet. Ma már jobb, de tegnap lagziba nem tudtunk menni :? pedig anyuék lettek volna a gyerekkel, csütörtökön felajánlotta. Na mindegy. Ma már jó, látok, nem szúr, csak a fényre érzékeny.

Heni
KépKép
heni81

Móni:- :-(

Heni: jaj te szegény!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Húú Heni nagyon sajnálom, az nagyon rossz lehetett...:( az esküvőt is nagyon sajnálom, gondolom jó lett volna végre kikapcsolódni kicsit.

KépKép
KépKép
fleur

Helló, lányok!

Vindo, nagyon tünemény Rugó bioboy-ként :-)

Heni, hú, még jó, h nem lett komolyabb sérülés a szemeden. Örülök, h jobban vagy!

Móni, drága, mindig Te szoktál belénk is lelket önteni, úgyhogy csak annyit tudok mondani: kitartás és ismételgesd, hogy "minden oké, boldog vagyok" :-)

Mesi, sajnálom a meleget a házban (a madárházi melegről - húgom hívta így - én is tudnék regélni, 18 évig laktam nem szigetelt tetőtérben...). Nem tudom, mit terveztek, nyilván sok pénz és idő kérdése, de egy bnőmék leszigeteltették (a lakásuk kétszintes egy nagy társasházban, a tetőtér is az övék), 1,5 millióba fájt, de ott olyan hűvös van nyáron is klíma nélkül, amíg át nem melegszik, hogy ihaj. Hosszú távon jobban megéri, mint a klíma.

Fleur, jó pihenést Egerben, bár ahogy láttam a FB-on, három kicsire is figyelhetsz ;-)

Viranka, én is gratulálok a 13 évhez (Tündi, Nektek is a 14-hez!), ez igen!!!

Ádi rákattant a közeli játszóterek egyikére, ahol még nem voltunk, mert néhány játszótéri anyuka szerint nem olyan jó, mert mindenféle népek járnak oda, de egyelőre szuper volt. Mondanom sem kell, azon van a legtöbb jó játék, még egy forgóbigyó is, amihez hasonlót utoljára gyerekkoromban láttam.
Ádi már csak az oviról és a szülinapjáról tud beszélni, naptárban jelöljük, hány nap van vissza egyikig és másikig.
A szobatisztaság nagyon megy neki, igaz, néha van egy-egy baleset és a kakit nemigen tudja tartani még, ha jön, futni kell és még úgysem vagyunk mindig elég gyorsak. De most már nyugodt szívvel tudom oviba vinni, nekem legalábbis ez bőven elég.
Teszek fel két képet Ádiról, az elsőn trolival szerepel, tudom, nincs áramszedője, de ez nálunk akkor is TROLIBUSZ.;-) (Ja, nem beteg a képen, csak még a reggeli vetetlen ágyneműbe feküdt bele.)
Kép

Ez meg a kedvenc szobra a parkban, csak úgy hívja, a Törölközős Szobor Bácsi.
Kép

Kép
Kép
irina

Na, ki fogja kezdeni a 1000. oldalt? :wink:

Kép
Kép
irina

Móni! Írtam! :arrow: :!:

Irina! Jaj, nagyon helyesek vagytok! Törölközős bácsi. :lol: le van szigetelve a tetőtér, Apa említett valamit, hogy talán nem jól... :roll: Valamelyik nap felmegy és megnézi mi a helyzet.

Heni! :shock: Nagyon örülök, hogy már jobban vagy!

Szobatisztaság: Nappal oké, kaki pelcsibe, 4 napja szárazon ébred bugyiban. Mindez azok után, hogy ugye egyik este közölte, köszöni nem kér pelcsit. Első éjjel bepisilt, azóta nem. (kop-kop-kop).

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Ma még jobb, csak kicsit duzzadt már a szemhéj és csak enyhén vörös a szemem.

Hát lehetett volna nagyobb baj is :?

Irina de szépek vagytok!!!!!!Ádi és a busz:-)

Emese sajnálom a meleget, de hát tetőtérben mindig melegebb van 2 fokkal, azt tudom javasolni, hogy reggel mig hűvös van kint jól szellőztesd át, aztán este megint. Éjszaka már nincsen meleg, igy jó kis levegő tud bejönni.

Nálunk az a vicces, hogy amikor meleg van és hirtelen lehül pár fokot a hideg levegő hatására a hungarocell nyomja be a meleget amit addig magába szedett. Kellemes ez ősszel, de tegnap is olyan meleg lett a zápor után, nem győztem szellőztetni.

Vindo nagyon kis csinos volt Rugó az esküvőn
:wink: HAladtak a fiúk a munkálatokkal? Mi nem birunk normálisan haladni, az időjárás nagyon nem kedvez :evil:

Móni nem mennjetek sehová, én még most se megyek szivesen, mert nem kikapcsolódás 2 gyerekkel, pláne egy picivel az ilyen utazás, de csak jól lefáradsz majd.
Én azt javaslom, hogy menjen apa Cicussal és mindenki boldog:-)
Kicsit megpihensz, Cicus meg élvezné a kis változást.

Csajok melyik a legjobb pelenka éjszakára? eddig mindenből kifolyt :evil: a sok ivásnak ez az átka :evil:

Heni
KépKép
heni81

Képek: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Jaj de édesek a fiuk..Ádi, Áron, és Péterke!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?