A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina, még egy gyöngyszem Neked.

R. nagyon szereti a különböző munkafolyamatokat, aktívan közreműködik benne (szerelés, talicska-tologatás, építkezés). Tegnap éppen betont simított a szomszédban, apósomnak segített.
Szomszéd srác mondja erre: R. nagyon ügyes, biztosan ügyes munkás lesz belőle. Erre apósom: á, nem, ő tanulni fog, mint az anyja, és nem fog dolgozni :roll: :shock: :x

Nikolett, várunk vissza :wink:
Autó megvan?

Kép
vindolanda

Vindo!
csak Neked :lol: :lol:
Iván :)
http://www.youtube.com/watch?v=tEildTi2 ... re=related
de a végén visszaváltozik ám kisfiúvá,aki nem szúúúúúúúúúr :lol: :lol: :lol: :lol:
miért,Apósod fia nem tanult???? sokoldalú Rugó :)
na azért én bő 20 percel előtted írtam :) :)

de mék Dedust altatni :) már elolvastatta apjával az elkövetkezendő 2 hét meséinek címét :) (a kedvenc:Köcsög Jankó :oops: 8) )

KépKép
viranka

http://www.youtube.com/watch?v=odUu89s4RlA&feature=related
de itt jobban látszik a ):35-38 mp közt :)

KépKép
viranka

Vindo, apósod de súlyos............................................... :evil:
Nyilván a doktori címek is a réten nőnek, csak elég ügyesen kell virágot szedni. :lol:
Az nem kifejezés, hogy mennyit alakult az otthonotok :-)

Viranka, szőrös iván és köcsög jankó, igazi sztárnevek 8)

Ádi meg a disney-s gördeszkás fiúkért van oda (Zeke és Luther), de nagyon szereti Dolák-Saly Érzelmi dalát (http://www.youtube.com/watch?v=Bnh78F3MSsc) is énekelni, majd be@-unk S-val, amikor rázendít ;-)

Niki, csak tippelni tudok: adott MÁK-hely vagy mhely tud adni gyesigazolást, de majd a nálam okosabbak megmondják.

Na ma sem fogok dolgozni, olyan álmos vagyok...

Kép
Kép
irina

Jó reggelt:)

Hú, szóval akkor ő Iván. Jó tudni :D

Én tegnap belehúztam a munkába a Prince of persia után, és egész éjjel egyig fenn voltam. Aztán olyan lelkes lettem a többváltozós statisztikák területén elért eredményeim miatt, hogy nem tudtam aludni :roll:
G. hajnalban ment Nyíregyre meg Ibrányba, este jön csak.

Ibrányban én is voltam még úttörőtáborban 10 évesen. Szögesdrót volt a kerítésen, őrt álltunk, és reggelente tisztelegtünk egy zászló előtt 8)

Viranka, G.nak nincsen diplomája. Járt egyetemre, meg ügyeske is (maximummal került be), de miután Programozás 1. tárgyból kirúgták párszor, abbahagyta. Azóta is programozóként dolgozik :lol:
Félfelsőfokú a max. és lepapírozott végzettsége.
Így aztán apósomék szemében nagy gond a közöttünk lévő végzettségbeli különbség, állandóan mondják nekem, hogy vegyem rá Gábort, fejezze be az egyetemet. Aminek persze nulla esélye van, meg engem nem zavar, tőlem lehetne általános iskolai végzettsége is a legmagasabb, ha lehet vele beszélgetni, akkor nem érdekel.

Na, megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog 3. szülinapot Zéti!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Igen, Isten éltesse Zétit sokáig! Miléna, ha van időd, jelentkezz!

Vindo, akkor itt ki is bukott az ellentmondás ("G járja végig az egyetemet" vs. "a sokat tanult feleség nem dolgozik").

(Nálunk az az érdekes, hogy a csaknem 10 közös évünk alatt kb. háromszor kérdezték meg apósomék, hogy mi van a munkámmal, abból az egyik az volt, hogy kineveztek-e már a magasabb pozícióba. :roll:
Ez csak azért fura, mert a többi beszédtéma tipikusan a közélet, celebek, meg néhány mondat a családról. Szóval a mi életünkről szerintem elég kevés szó esik.)

Szerintem megfáztunk kicsit Ádival, elég vacak a közérzetem, ő meg mézet kért a torkára.

Kép
Kép
irina

T. Niki, hozzál képet is magatokról!

Ja, a tegnap este jóhíre az volt, hogy az apeh megadta a részletfizetést S illetékrészére és adóhátralékára :D
az én ügyemben még várjuk a döntést, de ez már így is nagyon jó.

Megyünk postára, boltba, parkba, majd jövök, mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
irina

Zétinek boldog szülinapot :)

Irina,ez tényleg jó hír :) jobbulást Nektek :)

Vindo!
igazad van,nem az iskola számít
:wink:

KépKép
viranka

Jó reggelt :oops: :D .
Bent voltunk Pankával az oviban, mert a bölcsiben már nagyon sürgetnek, hogy meddig leszünk :? . Persze sajnálják nagyon, és úgy tervezték, hogy szept. 19.-én tölti Panka a hármat, és addig maradunk, én viszont úgy terveztem, mivel az ovi nagyon közel van, hogy már 1.-én kezdünk. Így is lesz egyébként. Hát az én kislányom szépen bemutatkozott :? :oops: . Ott maradhattunk játszani, és természetesen egy sereg kislány rögtön a gondjaiba vette, pátyolgatta volna...ő nem kért belőle 8) . Nem engedte, hogy megfogják a kezét, simizzék, körbevezessék stb. Egyedül akart mindent felfedezni, és amikor sokadszorra rángtotta el a kezét a tapizások elől, már ütött is: "Menjetek innen!" :oops: . Az én mosolygós kislányom egy pillanat alatt egy kis fúria lett :oops: . Persze megértem, én is ódzkodom az idegenek bizalmas érintéseitől 8) . Remélem, ha kezdünk, lesz majd másik dajkálnivaló kiscsaj a nagyobbaknak, és nem fog gondot okozni Pankának, és talán majd barátkozni is fog...
dettyk

Zéti, boldog szülinapot!!!!
dettyk

Irina, ez nagyon jó hír :D . Bence is szereti ezeket a fiúkat, én frászt kapok tőlük :oops: 8) .

Vindo, apósod nem semmi :shock: . Ezek szerint akinek diplomája van, az nem dolgozik?! Rugó attól még lehet ügyes kis ezermester, hogy tanulni fog. Panka is állandóan szerelne, segítene. Most hazahoztam a munkahelyről egy faládát, amiben kábeleket, CD-ket hoztak az új gépekhez. Ez tökéletes lesz virágládának. Le kell csiszolni, lefesteni, és venni akarok a Lidl-ben olyan izét, amivel mintákat tudok bele égetni. Lényeg, hogy Panka minden nap 3x kérdezi meg, mikor hozok már csiszolópapírt és mikor festjük már ki a ládát?! Nagyon rajta van az ügyön :lol: .
dettyk

Dettyk, szerintem nem lesz semmi gond Pankával, és az sem hátrány, ha a sarkára tud állni ;-) (Ádi is addig nagy vagány, amíg egy idegen meg nem kéri valamire, pl. hogy mutassa meg a sapkáját, abban a pillanatban nagy visszavonulót fúj.)

Bevallom, nehéz Vindo apósának észjárását kitalálni... talán arra gondolt, hogy V. tanárként nyáron jobbára otthon van (nem mintha ez a pálya csak a tanításból állna...)? Vagy mert nem kapál földet látványosan? Fogalmam sincs.

Kép
Kép
irina

Na, itt vagyok, R. ebédel.

Zétinek boldog születésnapot kívánunk!!!

Irina, Dettyk, náluk a munka kizárólag fizikai, a többi az csak láblógatás, szórakozás, semmi komoly :wink: Szóval nem kapálok földet látványosan :lol:

Dettyk, szerintem is rendben lesznek majd a dolgok. Panka talpraesett lány.
Ez az első alkalom volt, szóval ebből még ne vonj le következtetéseket :!:

Éljen az apeh!!!!

(Nálunk a lakásátíratás második részletét - elég komoly összeg - teljesen elfelejtették kiküldeni. Egy évig vártuk.)

Gyümölcslevest eszek :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, és nyolctól előbb nem kelek fel, ha nem sürget semmi.
Az más dolog, hogy ők este lefekszenek max. kilenckor, mi meg éjfél-egy körül.
Aki hajnalban kel, az a jani, na :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, néha én is el tudok képedni azon, emberek mikért képesek pénzt kapni, de a szellemi munka nem tartozik ezek közé ;-)) (mármint azok közé, amiken elcsodálkozom).

Adóhatóság: kb. 700 e. az adósságunk, mert S-nak a mellékállásában rosszul vonták az adót még az év első felében (talán emlékeztek, tavaly így lett csaknem félmilliós hátraléka, nagyon örültünk neki...), plusz a lakásilleték, amit remélem, egyszer eltörölnek, mert nem igazán segíti a lakásvásárlást, ami amúgy is rengeteg járulékos költséggel jár, akkor még az illeték is. Viszont a részletfizetés kamatmentes. És tényleg nem tudtuk volna egybe befizetni ezt az egészet.

Kép
Kép
irina

Vindo, azon gondolkozom, milyen fizikai munkát kéne végezned... ;-) de tényleg, miért nem csinálsz háztájit?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Azon szoktunk röhögni, hogy tartunk majd struccokat az udvaron (vagy tízet). Azok elég látványosak is, a tojásuk meg a húsuk most amúgy is nagyon divatos 8)
Szerintem tetszene nekik, ha hajnalonként lapáttal takarítanék utánuk 8)

Van egy ismerősünk, aki az egyik regionális reptéren dolgozik. Szolgálati lakásban él, 24 órázik pár naponta. Az a munkája, hogy küldik neki bp-ről a meteorológiai adatokat, kinéz az ablakon, és megnézi, úgy van-e :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hu, Vindo, ez a munka nekem nagyon tetszik!:-) biztos protekcio kell hozza... :roll:

Zetinek nagyon boldog szulinapot!!

Mi is nagyon keszulunk Rania szulinapjara, jovo szerdan lesz, most csinalunk neki eloszor partyt, kis baratokat hivunk, lufi, torta, zene tanc...:-)

Nemsokara indulunk csavarogni, csak Alex alszik meg, mar agyat huztam, mostam, mosogattam, porszivoztam, most Raniaval rajzolunk, filctollal nyomjuk, ilyenkor felugyelnem kell..
Vendég

Vindo, szerintem is látványos dolgokat érdemes csak csinálni, a strucc tökéletes választás. 8)

Niki: filctollazás? -- aranyszívű anyuka vagy! :-)

Kép
Kép
irina

És be sem mernének hozzánk jönni a betörők, ha kinn szaladgálnának :P

Niki, biztos sokan jelentkeztek erre a jó állásra :wink:
Jó rajzolást :!:

Filctollal Bálint bánik ügyesen, ha jól emlékszem :lol:

Kép
vindolanda

Vindo!
akkor tartsatok pluszban pár libát is :) :) azok jól megcsípkedik a kívülállót :) (akihez járok horgolósórákra 2 kacsája van :) együtt nyírnak füvet :) :) és követik előre hátra :) )
mire gondolsz? mikor gyönyörűen kitetoválta magát :) :) de rajzolt igen autót meg repülőt :)

ez az állás naon kafa lehet :) :) R. volt katonának vmi ilyen :) nézték az eget és próbálták beazonosítani milyen gép megy felettük :) meg akkor tanulta meg h. kell gyorsan visszafele írnia számokat(tükörírás,mielőtt félreértenétek :wink: )

illeték nekünk is lakáseladás után majd 1 évre jött meg és szombathelyi apeh küldte :) gyors alapos ügyintézés :)

jah és tegnap este M. észrevette a linket,kérdezte kinek mutattam:) mondtam ismerősömnek és nevét és h. Debrecen mellett laknak :) erre :Anya akkor menjünk el ahhoz a KISLÁNYHOZ
vigyük el neki a mesét :) :) hiába mondtam velem egyidős kb. és B. korú kisfia van :) szóval Vindo,kislánnyá lettél kinevezve :)

:arrow: nem én napom majd oda leírom :(

KépKép
viranka

Vindo, házőrző struccok :lol: elképzeltem, milyen kaputáblát lehetne figyelmeztetésül kirakni (habzó szájú strucc vasláncon? vagy egy rugásra lendülő struccláb?) :lol:

Amúgy azt az időjárás-őrző munkát fiatalabban én is elvállaltam volna pár évre, azalatt mindent el lehetett volna olvasni, ami érdekel. :wink:

Kép
Kép
irina

Amúgy óránként kell ellenőriznie az időt, szóval ráér azért közben. Ilyenkor dolgozik másodállásban 8)

Igen, egy gonoszul néző, vérengző strucc-arc kellene a kapura :D

Viranka, igen, az jutott eszembe, mikor kidekorálta magát :wink:
Hát, ez nekem a sorsom, mindig süldő kamaszlánynak néznek amúgy is :roll: :wink:

Ha erre jártok, akkor Iván nélkül ne is gyertek:)

Hú, ez a tükörolvasás érdekes lehet :roll:

Mi négy éve várjuk a második részletet :lol:

Kép
vindolanda

Előhozom a nyomtatót. Szólok Rugónak, hogy "nyomtatnék, hozz már egy tápkábelt". Erre odamegy az ablakpárkányhoz, és leveszi :lol:

Bazé, ehhez bezzeg van agya :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Bakker csajok, Gergi 10-kor evett, 11:30-kor bealudt és azóta is alszik :shock:
Cicik majd szétdurrannak.
Hogy nem ébred fel, hogy éhes :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hamarabb kellett volna írni nektek, már mozgolódik :lol:

:arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó étvágyat Pötinek :P

Lehet, fáradtabb volt, mint amilyen éhes :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, Rugó fantasztikus agyú, de ezt eddig is tudtuk :wink:
Részlet: ha az illetékről van szó, ott az apeh-nek elvileg a beérkezéstől számított 30 napon belül kell reagálnia és azt még meghosszabbíthatja 30-cal, nekünk a féléves időtartam úgy jött ki, hogy a levelezgetéssel elment a többi idő (postán várakozó levél, válaszadási lehetőség). A négy év az tuti rekord. 8)

Kép
Kép
irina

Hát, nem bolygatjuk túlzottan :roll: :roll: :roll:

Rugó jól titkolja zseniális szellemi képességeit
:lol:

MOndjuk ez veszi körül, szóval más gyerek meg más hülye szavakat tud :wink:

Úgy nézünk ki, mint egy műszaki bizományi :roll:

Kép
vindolanda

Léptünk a boltba :arrow:

Kép
vindolanda

Mi meg talán elmegyünk egy nagyobb sétára. De még majd jövök vissza. Ja, délután elkezdtem dolgozni, új ember vagyok. :lol:

Kép
Kép
irina

Megjöttünk. Nagy volt itt a csend. :D

Kép
Kép
irina

Benéztem néha én is, de inkább nem blogoltam :roll:

Halat sütök Rugónak :arrow:

Kép
vindolanda

Hát, Vindo, akkor itt az ideje, hogy újra blogolj. :lol:

A Margit-szigeten voltunk, kötelező volt Ádival zenélőszökőkutazni és lángosozni, szerencsére a vattacukrot megúsztuk.
Közben egy barátnőmtől megtudtam, hogy a kisfia még nem megy oviba, mert PDD-snek mondták (erről Maggie tud a legtöbbet), és ez nagyon elszomorított. Nehezen és viszonylag későn jött egyetlen gyereke a szüleinek...

Kép
Kép
irina

Szegények :( Gyorsan utána néztem, mi is ez.

Egy ismerősünknek autista kisfia van, mondjuk nem a legsúlyosabb verzió. Elég hamar elkezdték speciális fejlesztést, viszonylag szép eredményeket értek el...

Hány éves? Milyen jelei voltak eddig?

(Ilyenkor szokott jönni az, hogy nem beszél... :roll: De Rugó amúgy más területeken nem problematikus. Szerencsére.)

Fürdetni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, több helyen is voltak, az egyik elismert alapítványnál adták a PDD-s diagnózist, de nem mondták, hogy autista, csak hogy el van maradva a kommunikációs és szociális fejlődése a szokásostól. Nem beszél a kisfiú (2, 5 év körül van), de nem tudom, mennyire nem, már rég találkoztam velük és nem akartam részletesen kivesézni a dolgot, nem hiszem, hogy ez kellemes egy anyának. Csak az a baj, h utólag esett le nekem, hogy miközben vigasztalni próbáltam, némileg bagatellizáltam a dolgot (már nagyon rég nem láttuk egymást, a bnőm meg finoman fogalmazott, azt hittem, csak valami igen apró gond van vagy csak túlaggódja). Azt hittem, ahogy mesélni kezdte, hogy csak a beszéd hiányzik, az meg előfordul.
Sok minden mást nem tudok róluk, így korábbi jeleket sem, de úgy 1 éves koráig minden tök oké volt, azt hiszem, a szülés is.

Kép
Kép
irina

Vindo, szerintem ennek a kisfiúnak se súlyos a baja, a leglátványosabb tünet az, hogy nem beszél, helyette mutogat. Személyesen még nem is láttam, mert nagyon ritkán szoktunk találkozni ezzel a barátnőmmel, telefonon érintkezünk, de már vagy egy éve nem beszéltünk... egyszerre voltunk terhesek, inszemináció előtt jött nekik össze a baba. Tudom, hogy pozitívnak kell lenni, de annyira sajnálom, hogy ez a helyzet Náluk.
(Megnéztem, október végén lesz 3 éves a kisfiú.)

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Gyors leszek. Éjjel sokáig fenn voltam, erre R. felkelt hat után. Szerencsére G. átvette Rugót, én meg pihengettem még pár órát.

Összepakolunk, és utazunk haza.

Visszük haza apósomat is :roll:

Jók legyetek.

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Ma eleg lajtos delelott ele nezek, gondoltam, itt toltom veletek, erre eszembe jutott, hogy otthon unnepnap van.. :lol: ez az en formam... :) godolom, nem sokan lesztek itt... :?
Irina, sajnalom ezt a kicsi fiut es a baratnodet..
Vendég

Niki!
mi itthon leszünk :) :) biznisz beindult már? képeket nem teszel? Raniát is rég láttuk :)

Tegnap édes lányom,ahelyett,h. feküdt volna rohant ki egy újságért teraszra,elesett bokája bedagadt :cry: szerencsére lábujjait tudja mozgatni,így törés kizárva :lol: Sürgösségit szerintem megússzuk,de öccsel azért megnézetem ebben profi már :) aztán ki kellett venni fülbevalóját változatosság kedvéért most a másik füle gyulladt be tőle.Kezdem azt hinni,nem bírja az aranyat :? reményeim szerint más már nem történik vele :)

S tegnap egy csajszi nagyon megdícsérte tatyómat,mondta jó pénzért csinálhatnék Neki is :lol:

Irina!
vigyék el Maggie-hez :) Vagy ha jön Pestre nézze meg Ő is :) :) :)

Vindo!
jó utat :)

KépKép
viranka

Jaj, szegeny Mira, hat ez nem hianyzott! :-(
Teszek majd kepet, csak a laptopot ki kellett kapcsolnom, gyerekek nem hagytak... telefonrol irok.
Biznisz most nagyon csendes.. remelem, csak a nyari szunet miatt, mindenki nyaral. Nagyon szep a taska, nekem is tetszik :-) csinalj sokat es arulok neked en is itt :-)
Vendég

Én is vagyok, sziasztok!

Niki, Raniáról én is igényelném a képet!

Viranka: szegény Mírád, a kis szeles. Remélem, gyorsan rendbejön! Mióta hord aranyfülbevalót?

Vindo, a legjobbakat a rokonoknál!

Mi náthásak vagyunk, Ádit kúrálom ezerrel, ő nem olyan vészes, nekem meg fáj a torkom és ami fura, a bölcsességfogaim utáni ínyrész mindkét oldalon (kinn van az összes fogam). Fújogatom Tantum Verdével, de még mindig fáj. Látni semmi látszik. Mondjuk nem halok bele. :wink:
Emiatt itthon leszünk, és bár későn fekszik Ádi, azért 9-kor nem fogok kimenni vele tüzijátékot nézni. Meg amúgy sem értek egyet azzal, hogy megrendezik. Hétvégén mennénk ide-oda, ha jól leszünk.
Jövök majd még.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Én vagyok, olyan sz.r műsorok vannak a városban, hogy le se mentünk. Apa kint dolgozik az udvarban, eltakarítja az építési törmelékeket, amit még az eladók hagytak itt, én meg bent takarítottam, főztem. Csipet meg vagy kint biciklizett, vagy bent játszott. :D

Niki! Alex csuda helyes kispasi! Raniát én is látnám! :)

Irina! Jobbulást!

Vera! Míra... :(

Vindo! Kedvet kaptam a filmekhez. Már el is felejtettem, hogy szeretek filmet nézni... :roll: Anyunak át is küldtem egy pár tippet, hátha letölti nekem! ;)
Nekem már egyszerűen nincs időm keresgélni a neten... :?
Sajnálom a barátnődéket... :(

Nem is tudom, mit akartam még írni... :roll:

Szeli még elemében van, nem tűnik álmosnak...

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, most megint olyan hete volt Szelinek, hogy minden éjjel bepisilt... Úgyhogy éjjel ráadtam a pelenkát, mert már untam, hogy állandóan mosnom kell (takarót, lepedőt), persze reggel szárazan vettem le róla a pelust... :roll:
Jövő héten szabin vagyok, egészen szeptember 1-ig. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Vera: Mírának mennyi ideig volt láza meg mennyire ment fel neki stb.? Mit kapott rá? Azért,mert Beni megint belázasodott,és most rám jött a frász,mert neki a láz mindig alsó láb fájdalommal jelentkezik. A mi dokink nem is foglalkozik vele.Én meg most betojtam.
Nem is értem mi ez idén,annyiszor volt lázas 3-4szer 4-5 napokat. Vagy csak nekem sok?

Nem látok rajta semmit,és nem is aludt el ahogy szokott lázassan ebéd után.Talán nem annyira durva a dolog,de nekem már épp elég ez is.

Nálunk most épp a terasztetőt csinálja apa,lecseréltük a hullámpalát állítólag jövő7en jönnek a házat szigetelni.

Már várom én is az ovit,de most félek Beni miatt.

Irina sajnálom a b.nőd fiát.. :(
varga tünde

Közben visszaolvastam,hogy 1napot.Meddig kell feküdnie? Hogy bírja. Remélem nem ilyen bajunk van,mert Beni is nehezen bírja a fekvést..
varga tünde

Regi!
nálunk pont uez volt :) :) mondjuk ma reggelre a pelusba is pisilt :(

Öccs megnézte M. lábát,azt mondta biztos ami biztos menjünk sürgősségire.Felkészültünk háromnapi hidegélelemmel,innivalóval mesekönyvvel,erre kb. 1/4 órát vártunk behívtak,aztán rtg,ami szintén max. 10 perc várakozás volt,majd vissza és kb. 1 óra alatt végeztünk :) törés nincs,borogassam,kenegessem :) zárón jobb lába szerepel,mint sérült,közben a balra nem tud rálépni.Elméletileg hétfőn kellene Dkeszire menni kontrollra,de majd meglátom h. alakul :)

Niki :) :) okés belehúzok :wink:

KépKép
viranka

Tünde!
igen 1 napig volt lázas,de neki a csípőjénél fájt veszettül :( az már elmúlt :) aszpirin 100-ast és C vitamint kell szednie :) fekvés,hát az maga a rémálom :( minden unalmas,semmi sem jó,hiszti hegyek... de tudod milyen ez :) kérj beutalót ortopédiára ,emiatt és csináltass uh-ot.veszíteni semmit nem veszítesz,max. kiderül semmi baja nincs :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

mi ma egy igazi családi élménydús napot csináltunk a gyerekeknek:-) jaj élvezték is nagyon. Voltunk Kemencén kisvasutazni, Szobon megnéztük a kikötőben a hajókat, sőt komppal át is hajókáztunk a túloldalra, sőt még egy falunapra is elmentünk körhintázni:-) na boldogság volt ezerrel:-)

Rakok pár képet:
Kép Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?