Nálunk is csak 2d-s uh van, de simán nézték ezeket. A fiam egyidős a sógornődék gyerkőcével (kb)és emlékszem, mikor abban a növekedési szakaszban volt, mikor a kézfej,ujjak fejlődnek, a doktornő egy csomót szöszmötölt, hogy mindkét kezét, lábait megnézze, minden ok. A következő alkalommal, úgy rémlik, a párom is ott volt, pedig együtt számolták az ujjacskákat... Én a kecskeméti kórházról nem sok tapasztalatot gyűjtöttem, de egyszer megismerkedtem egy ott lakó anyukával. Az egyik pesti kórházban beszélgettünk, oda hozta a kisbabáját kivizsgálásra. Kérdeztem, hogy miért ilyen messzire hozta, náluk, vagy a környéken nincs olyan ellátás? Ő azt válaszolta, hogy az ottani gyerekosztályt nem lehet egy lapon említeni ezzel a (pesti) kórházzal.Egyáltalán nem bízott az ottani orvosokban.
Igazán jó lenne, ha Mo-on kedvezőbb feltételek várnák a kismamákat. Nálunk a szülészet elfogadható (bár mostanság új főorvost kapott, talán még változott pozitív irányba azóta). De a kötelező kismamavizsgálatok elég nyomasztóak. Egy pici helységben várakoznak a mamák, papák, néha kicsi gyerekek órákon át,még szerencse, hogy általában elég jól el tudják beszélgetni az időt (kisvárosban sok az ismerős).
Jártatok már az ottani szülőszobán? Van szülésznő választási lehetőség? A profil: rákattintasz oldalt (színesben megjelenő) nevemre és előugrik egy csomó (ez túlzás!
)adat rólam. Fényképeket az albumba tudsz felrakni (a kezdőoldalon találod), a profilodba és ide is. A két utóbbi helyen csak kisebb felbontásúak jöhetnek szóba.
Szia! Vigyázz magatokra!