A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Eszter, nagyon izgulok! Kíváncsi vagyok, mit mond a doki holnap. Mesélj majd kérlek mindenféleképpen!!! És milyen az EKG meg a vérnyomásod? Tényleg itt van mindjárt a 23-a! De irigyellek érte, hogy próbálkozhattok már!

Remélem, nekem is meg fog jönni hamarosan megint. Olyan fura, hogy már félidőnél járunk. Hát, lehet, hogy november közepén már bevallalok egy éles helyzetet. Majd meglátjuk, úgy szeretném kísérteni a sorsot! Aztán persze úgyis minden úgy alakul, ahogy odafent meg vagyon írva.

Virág, hanyadik gyógyszernél jársz?!

Ági, merre jársz? Mi van veled? Olyan ritkán jösz. Mi újság a munkahelyeden? Gyere kérlek gyakrabban közénk!
titi_27

anubias remélem semmi rosszat nem mond a doki és novemberbe már élesbe mehet nálatok is!
én hétföre várom de pont most mondta a barátnöm hogy utolso gyogyszertöl számitva egy hét ami normális hogy megjöjjön!de a cicimen érzem ugyhogy remélem legkésöbb kedden megjön!

titi ezért kérdeztem multkor töled hogy nagy gond lenne e ha elöbb jönne a baba!éreztem rajtad hogy már most belevágná!és akartam is javasolni de nem szeretném ha kockáztatnál!mérlegelj!de ha én véleményemre vagy kiváncsi kisértsd a sorsot hátha honapra pontosan együtt babázhatunk!mondjuk szerintem nekem november még nem fog sikerülni de december igen!nagy reményeket táplálok mint irtam a másikba is!szerintem anubias lesz az elsö pozitiv teszetsünk!

anita is jöhetne közénk ide!
mesiröl nem tudsz valamit?ha sikerül a baba a párja visszaengedi hozzánk?
ágii haho merre vagy?

Virág
Kép
Kép
virág22

ja elfelejtettem irni már csak 3szem bogyom van vasárnap az utso nap!huh férjem is már ugy zsong!mondtuk telefonon hogy már nagyon várjuk hogy beindulhassunk:)huh ennyire még sose készültünk rá remélem meglesz a hatás

Virág
Kép
Kép
virág22

ja elfelejtettem irni már csak 3szem bogyom van vasárnap az utso nap!huh férjem is már ugy zsong!mondtuk telefonon hogy már nagyon várjuk hogy beindulhassunk:)huh ennyire még sose készültünk rá remélem meglesz a hatás

Virág
Kép
Kép
virág22

Eszter, remélem kibírtad a vérnyomásmérést, és nem lesz semmi gond. Mikor a férjemen volt, ő éjjel 1-kor levette, mert nagyon idegesítette, hogy nem tud aludni, ezért irreálisan magasakat mért...

Titi, szerintem nyugodtan belevághattok már novemberben, a természet úgyis csak akkor engedi, ha már fel vagy rá készülve. Kihez jársz és melyik kórházba tervezed a szülést?

Remélem nekünk is összejön...
verzsike

MA délután hazamegyünk a szüleimhez meg a tesóimhoz Kecskemétre, lehet, hogy ott nem fogok a gép elé jutni, mert mindig nagyon sűrű a program. HAvi egy esetleg két hétvégébe kell belesűrítenünk a családi életet, jobban elfáradok ilyenkor, mint egy hét alatt a munkahelyen.
Legkésőbb hétfő este jövök vissza.

Egy teljesen más téma: Nem tudtok valami részmunkaidőben végezhető jó munkát, a távmunka is érdekelne, mert most hogy befejeztem az egyetemet lett egy csomó időm, amit csak elpacsálok, a pénz meg ránk férne...
verzsike

Sziasztok,

Ne haragudjatok, de egyszerűen esténként annyira fáradt vagyok az új főnöktől, hogy már képtelen vagyok irni nektek.
De nincs olyan nap ám amikor ne olvasnálak titeket....

Gondoltam majd hétvégén... Hát ez sem lesz annyira könnyű, mert Vivim ma focizott az isiben és az egyik ujja visszafordult. Apa rohant érte a suliba, majd sebészetre. Persze begipszelték neki (azaz sinbe rakták). A hétvégére tervezett nagy bicajozásunknak löttek :(
...úgyhogy mindig van valami.

Verzsike,
üdv köztünk. Hétvégén szoritok ki egy kis időt, és irok magamról majd pár sort!

A genetikus tegnap semmi extrát nem mondott. Semmi esetre sem lehet az előző terhességem következménye beteg baba! :)
Igy kicsit megnyugodtam.
Azt mondta, hogy valószínűleg 1 petesejtet 2 vagy több hímivarsejt termékenyített meg. (emlékszetek amikor először 2 szikhólyagot láttak a Margitban és kérdezték az ikerterhességet tőlem?)
A lényeg az volt, hogy én legyek jól és a HCG értékem, mert ebből olyan szinten alakulhatott volna ki rosszindulatú daganat, ami nagyon hamar áttételessé válik és nagyon veszélyes!
...milyen jó, hogy már nagyjából rendben vagyok! :D

Holnap megpróbálok jönni és mindenkinek irni egy kicsit személyesebben, viszont most rohannom kell, mert Vivi feküdne le aludni és fel kell pócolni a kezét.

Millió puszika és ne haragudjatok mégegyszer!
Ági
csné

Sziasztok lányok!

Sajnos tegnap nem tudtam jönni, mert szabin voltam, és rengeteg mindent intéztem. Be akartam menni végre a boncolási jegyzőkönyv másolatáért is, de még mindig nincs kész sajnos, így majd csak postán fogom megkapni.

Ági, jó hallani rólad végre! Igen, emlékszem a Margitos ikerterhesség gyanújára... akkor ezek szerint ezért gondolták akkor azt. Na, de az a lényeg, hogy makk egészséges vagy, és a következő baba tutira egészséges lesz! Akkor következő hónapban próbálkoztok ti is először? Mármint a következő ciklusodban?

Verzsike, én a Szent Imrébe jártam terhesgondozásra, de végén átkerültem a Sote I-re, és ott is szültem. Valószínűleg a következő várandósság gondozására is a Sote-ra fogok járni, bár őszintén szólva a szívem visszahúz a régi helyre, a régi dokihoz. De ez az orvos, akinél szültem, egyszerűen úgy érzem, közel áll hozzám, pont emiatt a tragédia miatt. Arról pedig nem beszélve, hogy azért ez egy koraszülésre is felkészült kórház. Szóval, szerintem maradni fogok itt.
Valamelyik nap a www.jobmonitor.hu-n láttam, hogy esti/részmunkaidős adminisztrációs kollegát kerestek. De sajnos másról nem igazán hallottam. :(

Virág, na, ezek szerint hamarosan izgulhatunk végre a mensiért! Úgy várom már. És ugye utána el kezdesz hőmérőzni?!
Sors... nem tudom... még mindig filózom rajta. De tényleg nem én döntök, erre már rájöttem. Szóval, ha úgy van megírva, akkor úgysem sikerülne novemberben. Majd meglátjuk. Egyelőre várom a következő mensit, mert a ciklusom elég érdekesen alakul sajnos. Mindjárt fel is teszem a görbém

Eszter, merre vagy? Minden ok? Gyere és mesélj, ha lesz időd és kedved!

Lányok, tuti, hogy én sem fogok tudni már jönni ma, mert ezernyi tennivalóm van még itthon. De a 3 nap alatt még biztos jövök közétek!

Na, a görbém nem sikerül feltennem, de még próbálkozom.
titi_27

Kép
titi_27

Sziasztok!

A másik topicban leírtam részletesen,de annyi a lényeg,hogy minden rendben volt a kardiológusnál,mehet a baba.nekem csütörtökön megjött,pedigcssak 23-ra vártam,de nem baj,így előbb lesz zöld a lámpa.Én tök hülye vagyok.Tegnap szinte egész nap veszekedtünk apával,azt hiszem kicsit átestem a ló túloldalára,mert annyira örültem,hogy végre mehet a babadolog,és hát kicsit kikészítettem a párom.Szerencsére az este kibékültünk,és mindketten várjuk a termékeny napokat,csak azt hiszem,tegnap mindketten rosszul reagáltunk a másikra.Na mindegy,ezt most nem részletezem.

Virág!

Az 1 hét nekem furi,mivel a bogyóban 21 szem van,és aki rendszeresen szedi,az tart 1 hét szünetet,ez alatt megjön neki,majd újra kezdi a 29-edik napon aminek hatásásra el is múlik a mensije.Tehát ha 1 hét után jönne meg,akkor az nem tudna megvalósulni.De nem ez a lényeg,ahogy abbahagyod,pár napon belül meg fog jönni,és tutira felpörgeti a hormonműködésedet,úgyhogy minden rendben lesz,majd küldök sok pozitív energiát.

Titi!

Ne izgulj a hődön,elég ha akkorra szép lesz,amikor élesebn megy majd.Ebből még bármi lehet.

Ági!

DE jó,hogy írtál.Hülye az új főnököd?nagyon sajnállak érte.Szegény Vivi.Jobbulást neki.Tényleg hogy alakultak a dolgaid a melóhelyen,féltél,hogy el is küldhetnek.Ez megoldódott.Tudja az új főnök,hogy babát tervezel?

Majd jövök még.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

ági jobbulást vivikének!
na akkor tényleg nem hiába mondták anno azt a két szikholyagot vagy mit!biztos igazuk volt!de hál isten hogy mindent rendbe találtak és nem kell lett komolyabb baj!lassan itt a 27 ugye azért megkisérted a sorsot azon a napon?szoritunk majd!
az uj fönökkel meg ne foglalkozz ne idegeskedj miatta!neki is ujjak vagytok majd meszokja a rendet!

anubias hál isten minden rendbe!ugy örülök neki hogy végre te is élesbe babaprojektezhetsz!
ne aggodj nálunk is voltak kisebb összezördülések mert n mindig a rosszat gondoltam pedig a párom nem is akart rosszat!de most hogy már lassan ö jobban akarja a babát mint én és ezt tudom igy már tudom mit miért mond és nem a legrosszabbra gondolok!fel a fejjel a lényeg hogy kibékültetek!meg hát azért ne nagyon nyagasd a babával mert nekik ez rosszabb ám mint nekünk!mert pl ha nem sikerül egyböl akkor már képzelödnk is hogy náluk a gond az meg a férfi hiuságnak nem jo!ugy csináld hogy ne nagyon vegye észre hogy mikor mi van!csak utánna tájékoztasd:)

titi mi az a sok zöld a táblába?én azt nem tudom!mint irtam szerintem ez még normális nálad ez az ingadozás majd helyre áll ha felkészül a szervezeted!ebböl is tudni fogod!

na szoval ma van az utolso bogyoszedésem és szerintem legkésöbb kedden megjön,már nem csak a cickom jelzi hanem a hasam is!iszonyuan szurkál!a keddet azért irtam mert szerintem a szervezetem mivel még nem szokott hozzá a gyogyszerhez(mivel nem álando szedö vagyok) igy megvárja amig nem szedem a következöt!vagy nem?huh de bonyin irtam de remélem értitek!szoval legkésöbb keddre várom!aztán jön a nagy reménykedés!
mindenesetre holnaptol nekiállok hömérözni,teázni,vitaminozni,folsavazni ha meg megjön a drágám akkor két naponta akciozni!(ezt már megdumáltuk,mostantol nem véletlen szerüen hanem direkt csináljuk,még jo hogy a direkt sem lesz olyan tul direktes görcsölös majd kihozzuk belöle a legjobbat)
a vitaminokat is meg a folsavat is azért holnap kezdem mert nem mertem bogyo mellett!most meg beteg vagyok és még köhögés csillapitot se mertem bevenni!

na kisregény!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok lányok!

Hát, most kicsit fura érzések kavarognak bennem. Az igazság az, hogy be vagyok rosálva rendesen. Reggel ugyanis együtt voltunk a drágaságommal, és nem védekeztünk. Annyit mondtam neki közben, hogy lesz, ami lesz, a Jó Isten úgyis eldönt majd mindent. Hát, igyekszem hinni benne, mindenesetre azért kicsit félek, hogy nem fog megjönni. Ráadásul ma leesett megint 36,2-re a hőm. Szerintem holnap lesz pé! Megint a 18. napon. A PG53 még nem mutatott mára termékeny napot, de ha holnapra igen, és felmegy a hőm, akkor nagy gáz lehet. Vagyis nem tudom, minek örülnék jobban. Ha megjönne, vagy ha nem. Még szeretném, ha azért megjönne.

Virág, a zöldek a görbében fogalmam sincs, micsodák, egyszerre csak lettek. Jaj, de izgulok, hogy tényleg megjön-e Neked. Remélem, igen, és utána tényleg mindent bele. Jól teszed, hogy most mindent megpróbálsz megtenni a babáért. Én is el kezdtem a folsavat tegnap. Aztán az Elevitet is kezdem lassan.

Eszter, úgy örülök, hogy minden rendben, és szerintem tök érthető, hogy feszült vagy. Csak nehogy annyira görcsös legyél a szabad út miatt, hogy a végén emiatt ne sikerüljön. Picit próbálj lazítani, bár tudom nem könnyű. Én is ilyen hülye stresszes vagyok, ami tutira nem tesz jót a jövendőbeli babának!

Ági, mindjárt itt a 27-e! Olyan kíváncsi vagyok. (Hülyeséget is írtam tegnap, hisz Ti már próbálkozhattok.)

Na, megyek, teszem el a muskátlikat télire, aztán korlátot festek.

Szép napot mindenkinek!
titi_27

titi!jajj ne szomorkodj ne idegeskedj!irtad hogy majd a sors eldönti!amugy meg azt olvastam hogy le kell ülni és magunkba kell nézni hogy biztos akarjuk e a babát 100%ra,nem mások elött hanem ugy igazán ami bennünk van!ha benned van egy pici kétej akkor ugysem fog most jönni a baba hanem mikor már teljesen készen állsz és nem idegeskedsz hogy huha megjön vagy sem!ne izgulj ha a babának most kell jönni akkor jönni fog!ha nem akkor nem!fel a fejjel!
puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Tegnap nekem sem jött be a babanet. :roll:

Lányok én néha úgy érzem,hogy nekem minden út 10x nehezebb,mint másnak.vagy csak túlaggódok mindent.Bár szerintem mindkettő igaz.Na jó,a lényeg,hogy itt van ez a cica,akiről már írtam,és tegnap hányt.Gondoltam elcsapta a hasát,úgyhogy adtam neki macskafüvet.erre hányt mégegyet,és ebben volt egy cérnagiliszta,ami élt.Telcsiztem a dokinak,aki azt mondta,hogy a cica valószinűleg iszonyat férges,azért hányt egyet ki.Adtam neki azonnal féreghajtót,ő jól is van.Én viszont rettegni kezdtem,mi van ha elkaptam.Mert ugye az úgy tudom nagyon veszélyes lehet a babára.Persze nem érzek semmi eltérést magamon.A cicának viszont most ürítenie kellene egy csomó gilisztát,de semmi.Gondoltam elmegyek holnap a dokimhoz és kérek egy székletvizsgálatot,de ki tudja az mennyi idő,én meg közben mondjuk szépen teherbe esek és esetleg a hülye féregteszt is pozitív lenne.Én csak terhestesztből áhitanám a +-ost.és akkor még erre a toxoplazmózisra nem is gondoltam azóta.Jajj.Mondjatok valami biztatót. :roll: Amúgy elkezdtem mérni újra a hőmet.És mensi is búcsúzik,szóval amúgy egész boldog vagyok,csak ne lenne folyton valami aggódnivaló. :?

Még jövök,csak fő a kajcsim.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Igen, Virág, tudom, hogy igazad van. Mára amúgy 36,3 volt a hőm, vagyis 1 tizedfokkal több, mint tegnap, és a PG53 is pozitívat mutatott. Vagyis pé várható, de még mindig nincs. Most kicsit örülök is ennek, nem szeretnék még babát. Durván hangzik ez így, de most még nem! Még nincs itt az ideje.

Eszter, nyugi, nem hinném, hogy elkapnád a cicától. Vigyázz magadra, moss mindig kezet a cicázás után, és csináltasd meg a toxoplazma vizsgálatot vérből. Szerintem ahogy kiderül a várandósságod, rögtön. A cicát pedig vidd el állatorvoshoz, hátha ő tud adni valamit a férgesség ellen. Én otthon sosem tudtam 100%-osan kikezelni a cicust, nekünk sosem hagyta magát. Jut eszembe, pénteken visszük megint vissza a dokihoz.
Úgyhogy nyugi, főleg mivel még nem vagy babás, tutire nem lehet gond!
titi_27

Sziasztok!

Ági! Vivinek gyógyulást. Örülök, hogy a genetikusnál minden OK.

Eszter!

Tök jó nektek, nemsokára próbálkozhattok! A macskával pedig nagyon vigyázz. Én nem tudom milyen együtt élni vele, de még a főiskolán elkaptam egy csúnya betegséget macskáktól, mert sokat bejártak az ebédlőbe. Egy hétig kórházban voltam, nem ehettem semmit, utána még 3 hónapig tartott, míg teljesen rendbe jöttem, addig csak pirítóson éltem, azóta nem nagyon tudok macskával egy légtérben tartózkodni.

Titi!
Nem lesz semmi gáz, ne aggódj. A bébi úgyis csak akkor jön, ha minden rendben.

Nekem is készülődik a mensim, 27-én remélem meg is érkezik. Egyre türelmetlenebbek vagyunk Komolyan, mint a gyerekek...Főleg a férjem, állandóan azt hajtogatja, hogy mikor szülök már neki gyereket, pedig megbeszéltük, hogy novembertől próbálkozunk.

Puszi Erzsike
verzsike

Sziasztok!

Hétvégén azt hallottam, hogy nem biztos hogy elég, ha elevitet szedek, mert az nem tartalmaz jódot, ami kell a baba szellemi fejlődéséhez. Megnéztem a dobozt és tényleg nem.
Szerintetek is kell plusz jód? Ha igen, akkor milyen formában? Köszi Erzsike
verzsike

sziasztok

anubias én kerülném ahelyedbe a macskákat egy idöre!azok a legveszélyesebbek egy kismamának!de reméljük még nem kaptál el semmit!menj el vérvételre meg széklet vizsgálatra!

titi ez a baba nem fog jönni tudja hogy nem vagy még felkészülve!és ez természetes is nekem még ez a három honap sem lenne elég szerintem!

verzsike a jodot ráérsz akkor szedni ha már kismama vagy!de onantol minden nap egy jod tabletta meg jodozott st kell használni fözéshez!

én szörnyen vagyok!egész nap fekszem alszom nem elég hogy köhögök még a fejem is szétrobban!gyogyszer sem hat!anya azt mondta bizti mert megjön hát nem hiszem hogy azért fáj ugyanis kisfiamnak is fája feje!ö is beteg holnap nem is megyünk oviba!ma muszáj volt mert sirt hogy menni akar,mert ma suli is volt!

elteszem magam holnapra!puszi mindenkinek!remélem reggel jo hirekkel jövök és meglátogat a mikulás!sose vártam még igy!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok! Kép

Lányok, apa megint elment :( Már annyira elegem van ezekből a zavargásokból! :(
így nehéz lesz összehozni egy bébit! :oops:

Verzsike,
akkor irok egy kicsit magamról:
29 éves leszek, bankban dolgozom, van egy majdnem 9 éves lánykám, és március óta szeretnénk neki tesót. Májusban össze is jött, de sajnos a baba nem élt, igy 9 hetesen (undorító orvosi körülmények között) megszakították a terhességet. A baba elveszétésének az oka: "részleges mola". Az orvosok elmondása alapján ez egy osztódási, termékenyítési hiba, amiről nem tehetünk :( elméletileg novemberre kaptunk engedélyt próbálkozásra az orvostól, de már nem bírom...
Apácska is katonának tanult :) Szentendrére járt, de meggondolta magát és átpártolt a rend őrei közé.

A novemberhez mennek a drukkok majd! :)
Amugy jódról nekem annyit mondott a védőnő, hogy egyek jódozott sót... De szerintem se elég az! Majd utánakérdezek, mert a másik topicból az egyik lány (kicsi) tudom, hogy pótolta valahogy máshogy is!

Titi,
tényleg ne izgulj!
Én tegnap kérdeztem egy dokit e-mail-en, hogy lehet-e baj, hogy már a 2 hónap után terhes leszek és azt irta "nagy valószínűség szerint nem"... Na de, ki garantálja,hogy még akárhány hónap múlva biztos, hogy nem lesz baj???
Úgyhogy tegnap garázdálkodtunk apával :roll: :D

A zöld azt jelzi a görbédben, hogy a ciklus hossza alapján valamikor ott kell lennie a peteérésnek!

Nekem úgy fáj a hasam két napja... Csak azt nem tudom,hogy ilyenkor érik a pete, vagy kilőkődik?

Eszter,
Szerintem az állatorvos véleményét kérd ki! Biztos megmondja, hogy mi lenne a leghelyesebb most neked!
A munkahelyemen eddig változatlan a dolog. Valakinek 4-ünk közül menni kell előbb-utóbb (inkább előbb), de ki nem rugnak senkit, csak max áthelyeznek másik fiókba.
Megpróbálok nem foglakozni vele, és csak a babura koncentrálni! Tudja-e hogy babát szeretnék? Hát biztos, bár nem nagyon áll szóba velünk magán jellegű dolgokról!

Virág,
ezek szerint holnap megjön végre!!!??? Nagyon fogok drukkolni, már nagyon megérdemled a bébit :) Hasad fáj még mindig???

puszi mindenkinek,
Ági
csné

Sziasztok Lányok!

Remélem itt is megtűrtök néhány mondatig, persze csak szigorúan a témával kapcsolatban :!:

Verzsike:)
A társtopikból jövök. A jód miatt írnék.
Én is az Elevitet szedem, de mivel nem tartalmaz jódod, nekem is kell szednem, orvosi ajánlásra. Naponta 1 db 200 mg-os Jodid tabletta. Jó nagy doboz, sok van benne. Ilyen néven kapható a gyógyszertárakban. (a folsavat gondolom szeded, az a legfontosabb)
Vagy a másik lehetőség a : a Materna magzatvédő vitamin. Ebben van jód is. (bár halkan: az Elevitet jobban ajánlják)

Eszter:)
Titi nagyon jól írta, most a legfontosabb, hogy cicázás után alapos kézmosás történjen. Illetve gumikesztű, mikor takarítasz utána. Ez a megelőzés. Így tuti nem fetőződsz meg.
Na meg ha a baba jelentkezett, rögtön Toxo vérvizsgálat. Mert ha netalántán véletlenül lenne fertőzésed, akkor egy bizonyos anitbiotikumot adnak. Ezzel megelőzhető, hogy a baba elkapja a fertőzést. Ugyan is mire a fertőzés eljut a babához, több hét telik el. Szóval nyugi!
UI: a székletvizsgálat itt nálunk Miskolcon kb. 3 nap! érdemes lenne ám megcsináltatni.

Ági:)
Mikor érik a pete, akkor fáj a has. Ha már klökődött, akkor megszabadul a petefészek a feszültségtől, így a fájdalom is alábbhagy, illetve megszűnik:) Hajrá!!!!!!

Virág:)
nagyon várom, hogy hogy alakult nálad a dolog!!!!!!

Ugye nem mentem el nagyon a témától:)
Mindig olvaslak benneteket ám, gondoltam ha csak 1 valakinek segíteni tudtam, már érdemes volt:)

Puszi

Koda

Kép

Kép
koda

sziasztok!

nem jött meg :cry: ugyhogy nem segitett ez a bogyo ugy néz ki!

ági sajnáom hogy már megint mennie kellett karcsinak!igy hogy fog összejönni a baba ha mindig idegeskedned kell?szegénykém!
vivike hogy birja a sint?

szia koda:)de jo hogy ide is benézel!ugyis a másikba is te vagy a doktornénink!legalább itt is lesz valaki aki eltudja okosoan mondani nekünk amit nem értünk!te hogy vagy amugy?jobban?remélem hizol már

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!

Még ne írd le a bogyót.Hátha hamarosan megjön.nagyon drukkolok.Ha viszont nem,akkor mielőbb tessék dokihoz menni.De remélem minden ok lesz. :wink:

Koda!

Köszi,hogy írtál.Ma megpróbálok beugrani a dokihoz és megbeszélni ezt a székletvizsgálatot.Remélem megnyugodtál és jól vagytok. :)

Verzsike!

Ezzel a cicától elkapott betegséggel elszomorítottál.remélem én nem járok így.Én születésem óta egy " Állatkertben " élek,rengeteg állatot tartok.Kutya,cica,hörcsög,degu,papagály,gőte,csigák,rákok,halak,Imádom őket,és természetesen próbálok betartani minden tisztasági elvárást.A fiammal amikor terhes voltam,akkor is volt cica,de azzal nem volt ilyen gond.Te mikorra várod mensit? A maternát nem javaslom,az első gyerekkel azt ettem,nem voltam elégedett.

Ági!

Tegnap este nagyon sokat gondoltam a férjedre.remélem minden rendben van.Hajrá 27. :D

Most szaladok.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Virág!

Még ne írd le a bogyót.Hátha hamarosan megjön.nagyon drukkolok.Ha viszont nem,akkor mielőbb tessék dokihoz menni.De remélem minden ok lesz. :wink:

Koda!

Köszi,hogy írtál.Ma megpróbálok beugrani a dokihoz és megbeszélni ezt a székletvizsgálatot.Remélem megnyugodtál és jól vagytok. :)

Verzsike!

Ezzel a cicától elkapott betegséggel elszomorítottál.remélem én nem járok így.Én születésem óta egy " Állatkertben " élek,rengeteg állatot tartok.Kutya,cica,hörcsög,degu,papagály,gőte,csigák,rákok,halak,Imádom őket,és természetesen próbálok betartani minden tisztasági elvárást.A fiammal amikor terhes voltam,akkor is volt cica,de azzal nem volt ilyen gond.Te mikorra várod mensit? A maternát nem javaslom,az első gyerekkel azt ettem,nem voltam elégedett.

Ági!

Tegnap este nagyon sokat gondoltam a férjedre.remélem minden rendben van.Hajrá 27. :D

Most szaladok.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jaj, Virág, várj még, ne adjuk már fel! Persze, azért nagyon izgulok ám érted, nagyon nem ártana már egy mensi. Amúgy a férjed mikor is jön haza? Mikor tudnál menni újra a dokihoz? Kíváncsi vagyok, mi lesz a végeredmény.

Aranyosak vagytok, amit a másik topikban írtatok, de azért ide is felteszem a görbém, hogy Verzsike is lássa, miért is vagyok annyira betojva.

De teljesen igazatok van, igyekszem nyugodtan kivárni a mensi napját. Azért mi is elég hülyék vagyunk, hogy egyetlen egyszer kellett együtt lennünk, akkor is persze tökéletes időpontban! Bár így volna ez élesben is.

Na, akkor jöjjön az a gyönyörűséges görbe...

Kép

Eszter, tényleg azt mondom, hogy nyugi, nem tudom, mennyire követted az én aggodalmaim a sok magzatvizem miatt... akkor felmerült a toxoplazmózis gondolata is, ami miatt többször is megcsináltuk a vizsgálatot (egy alkalommal eltűnt ugyanis a vérem). Szóval, negatív lett, sőt, még át sem estem a betegségen, holott 12 éves a cicánk, és abból 8-at vele éltem, együtt keltünk, együtt feküdtünk, puszilgattam, agyba-főbe nyalogatott, én tisztítottam az elmát, stb. Tényleg nagyon imádom, és nagyon közel engedem magamhoz. Erre tessék, még lehet aggódnom egy várandósságot, hisz nem estem át rajta. De bár aggódhatnék, remélem, addig mindenképp megmarad a cica. Jut eszembe, pénteken viszem állatorvoshoz, kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

Na, megyek dolgozni tovább.
titi_27

Sziasztok!

Beszéltem ma 2 állatorvossal is és 2 gyógyszerésszel és egyértelműen megnyugtattak,azt mondták,ha férges valaki,akkor viszket a feneke.Márpedig ilyet nem érzek.Úgy döntöttem,hogy ha nincs semmi tünetem,akkor nem szaladok dokihoz.Ha viszont lesz egy + tesztem,akkor azonnal elvégeztetem a toxóra és a parazitárai is a vér illetve a székletvizsgálatot.Addíg meg próbálok megnyugodni.

Titi!

Hát azt már előre látom,hogy mindketten végig fogjuk aggódnai a babavárós időket. :) Sebaj,csak legyen kiért aggódni mielőbb. :wink:

Ági!

Ugye jól vagy? :wink:

Virág!

Megjött?Meddíg vársz,mikor mész dokihoz?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Én jól vagyok, bár benn most az Astorián nem egy nagy élmény dolgozni! :( Ma egész nap, 8 órában a tegnapi könnygázt éreztük, a torkomat és a szememet azóta is csípi!
A drágám dolgozik megint este... :( Tegnap szerencsére "csak" a Kossuth térre kellett mennie!

Virág,
vasárnap szedted be az utolsó szemet? Szerintem se add még fel! Valami jele van már?? Orvoshoz vissza tudsz menni, ha mégsem jön meg?

Eszter,
Jól tetted, hogy beszéltél hozzá értőkkel! Biztos lennének jelei nálad, ha elkaptad volna!

Titi,
küldtem neked sms-t. Remélem megkaptad!
Én irtam egy chat-re orvosnak. Megkérdezem, hogy lehet-e probléma, ha terhes lennék már most 2 ciklus után, és azt irta: "azt a 3 hónapot csak javasolni szoktuk, ha most már terhes, az csak jó :), ugyanannyi eséllyel indul most, mint több hónap után" :)

Képzeljétek, (felrakom én is a görbémet), ha holnap feljebb megy a hőm, akkor tegnap előtt volt pé-m! Ez azt jelenti, hogy a 27.-ével biztos lecsúsznánk a baburól, de a 22.-ei együttlétünkből még bármi is lehet! :lol:
Na, jó, megpróbálom leállítani magam és nem beleélni már 1 alkalomba! :roll:
Kép

Koda,
köszi, hogy jössz hozzánk! :) Jól jön a sok tanács! :D
Vigyázz magadra és pihizz sokat! :)

Puszi mindenkinek
Ági
csné

Sziasztok!!!

Ági, igen, megkaptam, válaszoltam is rá, csak épp fodrásznál voltam. Olyan aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam!!! És látom, hogy gyakran van rendelés, lehet, hogy én is írok, de ha Neked ezt írták, biztos így is van.

A görbéd nagyon bizalomgerjesztő, és látom, szépen beállt a ciklusod is, ez már nagyon jó jel! Az a tegnapelőtti együttlét pedig akár babás is lehet! Nagyon izgulok érted.

Jut eszembe, nem mesélnél erről a 23-i tüntetésről? Hogy alakult ki ez a konfliktus a párod szemszögéből? Olyan kíváncsi vagyok rá, teljesen pártatlanul.

Eszter, igen, biztos, hogy agyon fogjuk aggódni magunkat, de ez természetes. Aki ennyit vár egy babára, annál szerintem tök egészséges ez. Látod, megnyugtattak a dokik, nagyon örülök neki. A toxoplazmát pedig nézesd meg majd ha + lesz a teszted! Remélem, mihamarabb megtörténik ez.

Hát, nálam semmi különös nincs, a világos szőkeségem a múlté... tegnap úgy döntöttem a fodrásznál, hogy ne szívjuk többet a hajam, csak fessük. Gondoljátok, hogy megszívta a szőke? Olyan narancssárga lett, hogy inkább barnítottuk. De állítólag le fogja dobni magáról, úgyhogy legközelebb marad a szívatás, csak kicsit sötétebb szőkére szeretném már, nem annyira világosra, amilyen volt. Ez a melír mindig 2 alkalmas tortúra volt, és a baba alatt nem akarok annyiszor hajat festetni, úgyhogy próbálok már most felkészülni rá. De talán ilyen sötét marad addig, amíg meg nem születik, aztán lehetek ám megint szőke. De most a picurka volna a legfontosabb.

Virág, semmi hír a mensiről?

Na, megyek, írok még a másikba is, aztán megyek dolgozni.

Szép napot lányok!
titi_27

Sziasztok!

Lányok,én még mindíg tök allergiás vagyok.Ma reggel megint bevettem egy fél gyógyszert,mert nem bírom letenni a zsepit.Most már lassan jégvirág allergiám lehet max. :lol: Amúgy már jó ideje nem vettem be.Pedig tegnap az eső is esett.ki érti ezt.Én mekkorát fogok koppanni,ha nem jön össze hamar.Hiába rendezgetem a gondolataimat,teljesen úgy állok mindenhez,mintha most biztosan teherbe esnék. :roll: Apának azért próbálok más dolgokról is beszélni,nme karom teljesen felhúzni.Hétvégén azt mondta,hogy lassan úgy érzi,nem is szeretem,csak szükségem van a babára,de nem engedem,hogy résztvegyen a babvárársban,csak utasítgatom...Sajnos igaza lehet.Mármint nem gondolom így,de az ő szemszögéből így jön le. :oops: Szóval most rá is próbálok figyelni jobban.

Vár a meló

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

se hire se hamva a mensimnek!és nem is érzem hogy megjönne!kezdek aggodni hogy lehet az a folt amit a doki látott ciszta!csak hát nem értem mert eredetileg azért csinált uh-t hogy megnézze van e ciszta!és a foltra nem mondta hogy lehet az!jövöhétig ha nem jön meg visszamegyek és rákérdezek!

anubias nem lehet hogy megfáztál?

ági biztato a görbéd:)szorithatunk a pozitiv tesztért?

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, írt nekem tegnap Ági egy sms-t, egy weblap címmel, ahol nőgyógyász rendel esténként, és online lehet kérdezni tőle. www.scheringclub.hu. Ha gondolod, kérdezz rá tőle, hátha tud valami tanácsot adni így látatlanban is. De tényleg mindentől függetlenül menj vissza a dokihoz. Hát, én nagyon remélem, hogy nem ciszta!!!!!!
titi_27

Sziasztok!

Virág!

Én is aggódom értde.Miért nem jön már meg ez a frány amensid. :evil: Pedig annyira drukkolok.Azt a foltot meg igenis mondják meg,hogy mi. :roll: Sajna még mindíg allergia,nem megfázás,csak gyógyszer nélkül nekem így is erősek a tüneteim,pedig most már nagyon alacsony a pollenkoncentráció.sebaj,napról napra csökkenni fog,és ettől a fél gyógyszertől tuti nem lesz baj,ha összejön a babó.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!

jelentem én megnyugodtam!elolvastam a bogyo papirját!az van ráirva hogy utolso bogyo beszedése után 2-5nap amig megjön a mensi!ugyhogy max van még két napom!amugy meg egy kicsit szurkál a hasam délelött ota ugyhogy az is nyugtat!még reménykedem egy kicsit!ha nem jön meg péntekig akkor kezdhetek parázni!mondjuk az jo lesz ha férjem pont hazaér megjön a mensi is :roll: de sebaj a lényeg hogy jöjjön meg!még ennyire sosem akartam hogy megjöjjön!

verzsike!na hogy állsz?megjött?elindult a babykommando?:)

na megyek kistörpömmel egy kicsit játszani mert unatkozik!pusz mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Nagyon úgy érzi a hasam, hogy éjjl, de legkésőbb holnap reggel lesz mensim, már alig várom, hogy vége legyen!

Nagyon szépek a görbéitek, csak sajna én nem sokat értek belőle, kivéve, ha zöld, akkor reméljük lesz baba. Én nagyon nem akarok hőmérőtgetéssel meg ilyesmivel foglalkozni, nem tudom hogy tudnám e csinálni, remélem nem lesz rá szükség.

Ági! Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön a 22-i baba.

Megírná valaki, hogy mi az a másik topic, ahol még dumcsiztok, mert át kellen olvasnom, vannak dolgok, amik nem tiszták, biztosan ott beszéltetek róla (pl Virág foltja, ami lehet h ciszta).
Köszi Erzsike
verzsike

Verzsike, a 2006-ban akarunk szülni a topik! :) De lassan ide már többet írok magamról.

Virágnak a foltjáról sajnos csak annyit tudni, hogy mikor legutóbb volt dokinál, ennyit mondott a doki, hogy lát valami foltot, ami lehet, hogy baba, de sajnos nem az. De Virág, te talán jobban el tudod mesélni Erzsikének!
titi_27

Jó estét!

Most értem haza agyerkőccel voltunk fogorvosnál.Kihúzták egy tejfogát,ami nem akart kiesni és már jött az új alatta.Kész hős volt.Ma egész úton azt éreztem,hogy fájdogál a petefészkem,de nem csak az egyik,hanem mind a kettő.na az szép lesz,ha mindkettőből lesz peteérésem.Bár én azt sem bánnám,csak sikerüljön valami.Az én hőmet egyáltalán nem értem,ha sikerül majd én is felteszem.Ti ehez úgy is jobban értetek.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Felteszem a görbét. Kép

Kép

Kép
anubias

Hát, Eszter, tényleg elég érdekes, de a java még csak most jön. Az tuti, hogy az enyémnél nem furább. Valószínű, hogy most várható a peteérésed, végülis még nem jársz a ciklus felénél sem. Várjuk ki a végét. Mindenesetre azért akcióra fel! Már úgyis szabad számotokra a pálya! :)

Na, akkor lássátok az enyém:

Ja, Eszter, még máig sem jöttem rá, miért küld a fertility Neked e-maileket. És nézd meg, az enyémről el is tűntek a zöld rublikák, azt sem értem, de végülis a lényeg az, hogy tudom vezetni, ez azért tök jó!

Kép
titi_27

Sziasztok!

Nagy a pangás,nem tudom merre jártok. :cry: Ha nem untatlak titeket,felteszek pár képet,aminek ugyan semmi köze a topic címéhez,de remélem nem gond. :oops:

Ekkora a fiam. :D
Kép

Ő az én kis férjem. :wink: Kép

Ő pedig a kis férges macskám. :lol: Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Nem jött meg ma, pedig biztos voltam benne...Talán majd holnap.
Virág neked??????
verzsike

sziasztok!
anubius hu de jol nézel ki!na de virulsz!jot tesz neked azt hiszem hogy már itt az idöd!a fiad meg jo nagy:)párod is szimpike:)

verzsike nekem sem jött még meg:Skezdek parázni!

ma marha depi hangulatom van azért nem is jöttem eddig!ugy várom már hogy holnap legyen és itthon legyen a drágám!de sajna csak este jön!a hasam is szurdogál!

titike jo hétvégét neked!érezd jol magad otthon!

Virág
Kép
Kép
virág22

Na, még egy gyors bejelentkezés, aztán már pakolok holnapra.

Képzeljétek, megjött a boncolási jegyzőkönyv. Végigolvastuk a párommal, olyan szörnyű így leírva. Minden leírva feketén-fehéren. És még azt is írták, hogy szájpadláshasadék, meg nyelv nem látható, stb... jaj, olyan szörnyűséges!

Fotót csinálok majd az új hajamról, aztán felteszem, de szerintem már csak hétfőn.

Eszter, tényleg nagyon jól nézel ki, és a párod is nagyon helyes. Jaj, ezt muszáj volt leírnom, nem kertelek. Tényleg milyen nagy a fiad! A cicád pedik akármilyen férges is, gyönyörű!

Virág, Verzsike, drukkolok a mihamarabbi mensiért. Virág, ha nem jön meg, mikor mész vissza a dokihoz? Nem fontolod meg ezt az online dokit?

Sziasztok!!!
titi_27

Sziasztok!

Lányok,hát senki nem hallat hírt magáról? :cry: Ok,Titi elutazott,de a többiek? Hol vagytok?Én nagyon bízom benne,hogy elindul felfelé a hőm,azaz túl leszek a pé-n.Jajj lányok,annyira izgulok,pedig most lazának kellene lennem,nem görcsölni,de bárcsak menne is.Mindegy,gondolom úgy is úgy lesz,ahogy lennie kell.Azért nagyon jó lenne,ha írnátok.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Még egy fotó búcsúzóul a gyönyörű kisfiamról és a kiscicónkról. Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!bocs hogy nem jelentkeztem ma egész nap konyhába voltam sütöttem föztem!most is csak gyors irok mert itthon a férjem..jupijééé!!!
ugy néz ki segit a bogyo mert elkezdtem barnázni!ezek szerint renbe leszek mert nekem eddig a mensi spontán szokott jönni nem jelzi elötte barnázás!ugyhogy ugy néz ki hogy rendbe hoz!férjem bolondnak nézett hogy már a barnázásnak is örülök:) mert hogy nem szoktam a mensinek se örülni!most meg fél velem szerelmeskedni nehogy felboritson valamit:)vicces,de aranyos is hogy aggodik de megnyugtattam hogy nem lesz gond!
na joéjt mindenkinek puszii

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág!

Most olvasom a másik topicban a jóhírt.Annyira örülök,hogy azt el sem tudom mondani.Gratulálok a mensidhez. :D :D :D
Drukkolok,hogy teljesüljön a vágyad és legyen babó karácsonyra.Tényleg nincs szó rá,hogy mennyire boldog vagyok. :wink:
Nekem szerintem tegnap volt pé-m,ami talán kicsit korai,de hát az előző ciklusom is csak 24 naposra sikeredett.Úgy meg nem vészes.Mert ugye most vagyok a 9.ciklusnapon.majd kiderül.Minden esetre nagyon izgulok.

Puszi mindenkinek.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jajj még valami.

Virág!

Kezdj el szerintem holnaptól hőmérőzni is. :D

Kép

Kép
anubias

szia anubias olyan aranyos vagy hogy igy örülsz velem!én is kimondhatatlanul örülök neki mert igy tudom hogy minden rendbe!mátol hömérözök már!mivel este tudtam hogy reggel megfog jönni igy nekiálltam hömérözni is!karácsonyra igenis babám lesz!nagyon reménykedtem hogy segit a bogyo hát segitett mensibe babába is fog!most csak pozitivan állok hozzá!olyan nincs hogy nem lesz baba!karácsonyra lesz és kész!
szoritok nagyon hogy neked is összejöjjön végre a ababoka ha már ennyit vártatok rá!
megyünk vásárolni!este jövök!puszii

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok,

ide már csak nagyon gyorsan jut időm, mert apa felkelt...

Virág,
irtam neked a másikban, hogy RETTENETESEN BOLDOG VAGYOK én is, hogy megjött végre! Remélem az e havit átadtam neked :roll:

Titi,
a görbéd miatt ne aggódj, nekem az előző (talán ide is felraktam akkor), nagyon girbe-görbe lett. Viszont ez már jól alakul! :)

Kép

Eszter,
édesek vagytok, édes a fiacskád is, meg a férjed is! :oops:
Na a cicáról nem is beszélve! Jó nagy cica!!!
Én is rakok fel a mieinkről. Képzeljétek találtam nekik az iwiw-en gazdit! Mind a kettőt egy helyre viszik! :)
Kép

Kép

Verzsike, mi újság? Rég irtál magadról!!

Pusz mindenkinek,
Ha tudok majd jövök!
Ági
csné

Sziasztok!

Juci!

Nagyon drága vagy,hogy így hiányolsz ám minket.Én például igyekszem hűséges maradni mindkét topichoz.

Bocsi,de most kicsit önző leszek és magamról írok.A lényeg,hogy 27-én úgy éreztem teljesen tisztán,hogy pé-m volt.Már előtte 2 nappal lehetett érezni az előkészületet a szervezetemben,és aznap pedig egyértelműen pé-t éreztem.A bajom csak annyi,.hogy a hőgörbémen nem ezt látom,vagyis mit tudom én,hogy mit látok,mert nem értek hozzá.Viszont ha 27-én mégis lett volna pé-m,az meg nagyon korán van.Bár az ezt megelőző ciklusom csak 24 napos volt. :roll: Légyszi írjatok rá valamit,mert nálam csak okosabbak lehettek ebben a témában. :oops:

Ági!

A te hőgörbéd gyönyörű.Ez nagyon tökéletesnek látszik,várom drukkolva a végét.Találtál cicókat? Nagyon édesek.Olyan jó,hogy lesz gazdijuk.

Virág!

Jó menstruálást. :lol: Gondolom ez életed legboldogabb pirosbetűs eseménye.Én is nagyon boldog vagyok tőle,mert így indulhat a babagyártás nálatok is.

Verzsike!

Írtad,hogy nem jött meg.Most még védekezetek ?Ha igen,milyen módon?Azóta megjött már?Bocs,hogy enni kérdést zúdítottam rád: :oops:

Titi!

Remélem jól ki tudod magad pihenni az utazás alatt és elterelődnek a gondolataid,és feltöltődve,optimistán térsz haza. :wink:

Légyszi szóljatok a görbémről. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Izé,a görbém lemaradt. :lol:

Kép

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság