Sziasztok!
Lányok, apa megint elment

Már annyira elegem van ezekből a zavargásokból!
így nehéz lesz összehozni egy bébit!
Verzsike,
akkor irok egy kicsit magamról:
29 éves leszek, bankban dolgozom, van egy majdnem 9 éves lánykám, és március óta szeretnénk neki tesót. Májusban össze is jött, de sajnos a baba nem élt, igy 9 hetesen (undorító orvosi körülmények között) megszakították a terhességet. A baba elveszétésének az oka: "részleges mola". Az orvosok elmondása alapján ez egy osztódási, termékenyítési hiba, amiről nem tehetünk

elméletileg novemberre kaptunk engedélyt próbálkozásra az orvostól, de már nem bírom...
Apácska is katonának tanult

Szentendrére járt, de meggondolta magát és átpártolt a rend őrei közé.
A novemberhez mennek a drukkok majd!
Amugy jódról nekem annyit mondott a védőnő, hogy egyek jódozott sót... De szerintem se elég az! Majd utánakérdezek, mert a másik topicból az egyik lány (kicsi) tudom, hogy pótolta valahogy máshogy is!
Titi,
tényleg ne izgulj!
Én tegnap kérdeztem egy dokit e-mail-en, hogy lehet-e baj, hogy már a 2 hónap után terhes leszek és azt irta "nagy valószínűség szerint nem"... Na de, ki garantálja,hogy még akárhány hónap múlva biztos, hogy nem lesz baj???
Úgyhogy tegnap garázdálkodtunk apával
A zöld azt jelzi a görbédben, hogy a ciklus hossza alapján valamikor ott kell lennie a peteérésnek!
Nekem úgy fáj a hasam két napja... Csak azt nem tudom,hogy ilyenkor érik a pete, vagy kilőkődik?
Eszter,
Szerintem az állatorvos véleményét kérd ki! Biztos megmondja, hogy mi lenne a leghelyesebb most neked!
A munkahelyemen eddig változatlan a dolog. Valakinek 4-ünk közül menni kell előbb-utóbb (inkább előbb), de ki nem rugnak senkit, csak max áthelyeznek másik fiókba.
Megpróbálok nem foglakozni vele, és csak a babura koncentrálni! Tudja-e hogy babát szeretnék? Hát biztos, bár nem nagyon áll szóba velünk magán jellegű dolgokról!
Virág,
ezek szerint holnap megjön végre!!!??? Nagyon fogok drukkolni, már nagyon megérdemled a bébit

Hasad fáj még mindig???
puszi mindenkinek,
Ági