Sziasztok!
Először is mindenkinek Boldog Karácsonyt!
A pocakosoknak gratula, a leendő pocakosoknak pedig kitartás és fel a fejjel, a lényeg, hogy ne görcsösen próbálkozzatok! (tudom, könnyű mondani)
Szóval mi aug-ban voltunk 5 évesek és 4 éve kérte meg a kezem a párom, de még az esküvő nem volt meg. Nálunk az a furcsa helyzet áll fenn, hogy a fiú szeretne nagy lagzit a leányzó (mármint én

) pedig nem. Én megelégednék egy szűk családi körben eltöltött délutánnal és vacsival, a Laci viszont hetedhét országra szóló lagzit szeretne, amihez viszont sok pénz kellene, ezért nem volt még megtartva a lagzi.
Én tavaly év végén vetettem fel itthon a témát, hogy szeretnék kisbabát, de első hallásra egy kicsit döbbent arc fogadott, aztán elgondolkodott rajta és azt mondta, hogy ő is örülne már egy kis menő-manónak, áll elébe

Én 25 éves vagyok ő pedig 35, úgyhogy nekem még lenne időm, de neki már nem nagyon van, mire várni.
Nekem pajzsmirigy alúlműködésem van, ezért egy kicsit féltem, hogy neheten fog összejönni, vagy ha sikerül, akkor könnyen elmegy a baba, mert ezt lehet mindenhol olvasni, a dokim se ellenkezett, mikor rákérdeztem ezekre az állításokra.
Eléggé össze-vissza menstruáltam mikor abbahagytam a fogigátlót, volt, hogy egy hónap is kimaradt. Előső két alkalommal lelkesen szaladtam a gyógyszertárba tesztért, de mindig negatív lett az eredmény. Egy kicsit elszomorodtam, aztán kaptam peteérést serkentő gyógyszert. Mértem én a hőmet is, de az nem mutatott semmi értelmeset, ugrált le-fel állandóan. í
Aztán nyáron, az egyik hónapban amikor meg kellett volna jönnie, de késett, nem is foglalkoztam vele,mert úgy voltam vele, hogy biztos a szokásos kimaradás. Épp akkor készültünk egy hétre nyaralni, úgyhogy feltankoltam betéttel és tamponnal, mert ismerve a szerencsémet, tuti ott fog megjönni, és nem akartam, hogy ez elrontsa a nyaralást.
Viszont nem jött meg, a mellem pedig úgy feszült, hogy a póló vagy a fürdőruhafelső viselése is kész rémálom volt. De még mindig nem gyanakodtam semmire, nem is voltam rosszul, se fáradékonyság vagy más panasz sem volt, a mellfájáson kívül.
Aztán mikor hazajöttünk pénteken lementem egy tesztért, de csak vasárnap csináltam meg és + lett!!!
Nem akartam hinni a szememnek, kiabáltam a páromnak, hogy jöjjön gyorsan, ő pedig nem tudta elképzelni mit rikítok a wc-ről olyan kétségbeesett hangon
Hétfő este megismételtem a tesztet és az is + lett, utána mentem dokihoz. Ott megállapították, hogy lúdtojásnyira meg van duzzadva a méhem és kaptam időpontot UH-ra 3 héttel későbbi időpontra. Az UH-n már 9 hetes babát találtak
Ápr. 3-ra írtak ki szülésre, de ez egy 2 héttel csúsztatott dátum, mivel olyan össze-vissza menstruáltam. Lehet, hogy a nyuszi hozza a picikénket

Mostmár azt is tudjuk, hogy leányzó lesz és Lizának fogjuk hívni.
Azóta Apával fel kellett dolgoztatni a tényt, hogy mégiscsak olyan esküvőnk lesz, amilyet én szerettem volna, tehát szűk családi körben polgári esküvő (februárban tartjuk) utána pedig beülünk vacsizni valahova a családdal.
Nos ennyi a mi történetünk, remélem nem úntattalak benneteket ezzel a hosszú sztorival!
Eve