Mylife, én is recepciós vagyok. 9 hetes, de már akkora pocim van:) Mondtam is a páromnak hogy elkezdhetjuk a hetente fotózást:)
Nekem nagy pultom van, úgyhogy szerencsére a pocimat csak akkor látják ha nem a helyemen vagyok. Bevásároltam egy csomó sátorszerű lezser felsőből, szupereket lehet kapni a h&m-be és most a Tezenisbe is vannak, Illetve előszeretettel használok kardigánokat, amivel lehet tartargatni a pocakot. Nekem leginkább a nadrágjaimmal vannak problémáim:S Ha felveszek kismamanacit, abba már le se tudom tagadni h terhes vagyok. :S Persze ha nem dolgozni megyek, akkor simán felveszem a mamanacit feszesebb pólóval.) legalább a boltba előre engednek már most.
Elaludni mindig oldalt tudtam, de éjszaka mindig hasra fordultam, de mostmár csak szenvedek:)
Zacskós leves, ne viccelj. Előtte én sem voltam leveses. Amit először úgy igazán megkiváltam az a pulykanyakleves volt. Most meg ez a vacak bolti snack leves.

BKV-ra van egy szuper trükköm:) Feltűnt hogy a következő megállónál van egy általános iskola:) Amikor felszállok a buszra, mindig kinézek magamnak egy helyes kis iskolást.Beállok mellé, 2 perc múlva meg úgyis feláll, mert le kell szállnia

Tegnap voltunk a Westendbe a barátnőmmel. Bementünk egy két boltba, hát elájultam milyen menő gyerek cuccok voltak. Persze olyan áron... Mmég magamnak se veszek kabátot kb 20ezerért. Meg nyilván a gyerekemnek se fogok:)
De lesz egy király keresztapja, szóval majd megadom a méretet h mit vegyen a gyereknek karácsonyra:D