Na, ezzel a "mit adnak ingyé' az eü-ben" témával kapcsolatban nekem is megvan a véleményem. Pl. az AFP eredményre miért kell 2 hetet várni, ha a kórházban, rendelőben veszik le és miért 2 nap, ha fizetsz érte?

Azért, mert 2-3 helyen csinálják Bp-en, és egy kh.-ból hetente csak 1x viszik el a véreket a hormonlaborba! Ha a kezedbe kérnéd a csövet+beutalót és odavinnéd személyesen, 2 nap alatt kész lenne. De így meg utaztatják a véreket, leleteket a városban föl-alá. Bosszantó!
Babamozgás: a bnőm a 3. gyereket érezte pl. legkésőbb, a 20. héten! Szóval, csajok, no para
Látom, tegnap jöhettem volna én is bőgni közétek
A rucik naggyon édesek

...apropó, méretek: 56-os a "normál" újszülött méret, de tessék vigyázni, mert pl. a Kenguru Gold márkájúak kisebbek egy számmal, mint ahogy a méretük írja! Érdemes egy már használt babaruhát magatokkal vinni (mmint úgy, hogy tudjátok, az a méret tuti újszülött méret) és ahhoz hozzámérni, amt venni akartok. Jajj, ezt aztán jól megaszontam
Bori: neked megy a gyógyítópuszi az égésedre! Remélem, nem komoly.
Times: hát, ma reggel néztem a mokkában a Vivás-ikres hpárt...majdnem akkorák a fiaik, mint Berci. Mondtam is Apánknak, hogy jajj, ebből kettő????
nenoke: köszi, igen, jobban vagyunk. Berci nem lázas 2 éjjele (ellenben óránként kel, most már ott tartottam, hogy a fejemre húzom a párnát, mert ma éjjel kifejezetten hisztis volt, nem "fájásból" sírt), én meg fekve is kapok levegőt. Ja, mindezt homeósbogyókkal értem el!
Jaj, már akartam dicsekedni párszor: én még egy dekát nem híztam! Bár a kiskönyvemben +2 kg szerepel, az első az itthoni, a második a rendelői mérleg állását mutatja. A védőnőnk most is rendi volt, bejelölte, hogy az utóbbit vesszük alapul. De az itthoni folyamatosan 75-76kg között mozog
Lányok, avassatok be: mi az az N?
És a fotó: