A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hát, ezek a ruhák tündériek, csajok!
Nekünk is van már néhány, de Veszprémben. Most nem tudok képet feltenni. :( De annyira szeretem nézegetni.... :D

Andi! Èn még nem gondolkodtam, hogy mikor, de minél hamarabb. Ès ha magától összejenne, akkor is megyünk a fagyibabákért.
A barátnööm PCO-s és neki nem kellett meddööségi központba menni. A jelenlegi dokim kezelte és már az elsöö injekciókúra bejött! Ja, és a terhesség megoldhatja a problémát.
Èn endometriózisos vagyok és nagyon súlyos, de nekem is van eselyém meggyógyulni. Hátha....

Kispiskóta! Tök olcsók ezek a ruhák. Itt kb 6-7 euró 3 darab. Az is olcsó. Majd bevásárolunk! :D
molkata

Blur köszönjük.

Esztora ez tényleg ari!!!

kispiskóta

Hú! Ez már a 101. oldal. Csajok, ünnepeljünk!!! :lol: :lol: :lol:
molkata

Kép
nenoke

ez túl olcsó! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Mesélj, Esztora, Nektek milyen lesz? Rolls Royce? Ferrari? :lol:

Kép
nenoke

még nem döntöttünk :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Ez a babakocsi... egyébként, elég ronda, nem? :lol:
molkata

Ronda, de drága. :lol:

Kép
nenoke

Sziasztok!!

Nem az én napom- felkiáltásúakhoz csatlakoznék.
Reggel 8ra mentem az ált. iskolába, ahol megismertem az osztályt, akiket tanítani fogok. Aranyosak,kedvesek,de olyan hangosak voltak, hogy megfájdult tőlük a fejem!
Aztán sorbaálltam 40percet a diákomért,amit október végén igényeltem és még mindig nincs kész...
MAjd neki álltam sütni linzert,amiből kifelejtettema cukrot és ezt csak akkor vettem észre, amikor betettem a sütőbe. Aztán gyorsan kiszedtem, lekapartam a lekvárt, újra gyúrtam és most olyan undorítóan néz ki, és a párom ezt vinné holnap a munkahelyére ünnepeltetni az ő neve napját.
El vagyok keseredve! És este alvás helyett hangversenyre megyünk a nagyszüleimmel, keresztszüleimmel ésa szüleimmel. Fáradt vagyok kérek én is egy olyan ölelőset!!
:cry:
Vendég

Nenoke, ez tényleg nagyon ronda! Tiszta hülyék az emberek! :twisted:

Molkata: én is ebben reménykedem, hogy magától rendbejön, van rá esély, én ebben bízom. Örülök, hogy nektek is összejött, bízom benne, hogy a következőnél (következőknél) is találkozunk! :lol:

Lányok! Többgyermekes Anyák! Figyelem!
Vannak Brendon kuponjaim, amelyeket februárban kell felhasználni és nekem nem kell.

-Peg Perego Pliko Lite Classico babakocsi 45e helyett 40 e
-autósülés Graco Rally Sport 15-36 kg-ig 30 e helyett 18 e
-Ágynemű garnítúra Brendon Grimm (négyrészes, sárga) 21 e helyett 14 e
-Lindam Easy Fit Plus fém ajtórács 75*82 18 e helyett 12 e

Ha kell postázom! Pusszantás

Andrea
Kép
kindernay

Orsi: Ölelős :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Andrea: Köszi!!
Vendég

Orsi! megy az ölelöös, csak nekem nincs, de azért képzeld, hogy ez az! :P

Andi! Persze, hogy majd akkor is találkozunk! :D
molkata

Csajok ezek a férfiak, hogy el tudnak tűnni! A párom elment fél ötre egy fél órás műsort felvenni. És azóta eltűnt! Pedig ma szabadnapos! :evil:

kispiskóta

Gurgula nem lehet,hogy csak ideges voltál izgultál azlrt ment fel a vérnyomásod?Én úgy jártam még mikor 6 hetes belgyógyászati vizsgálatra ekg-ra kellett menni,hogy annyira izgultam,hogy felment nekem is 14O re csak nekem a pulzusom is 127 volt.Rögtön el is küldtek szívultrahangra.Szerencse csak a parázástól volt.A dokinő már azzal rémiszgetett,hogy befektetnek a vérnyomásom miatt.Hál istennek azóta se volt ilyen magas.Bár a genetikai uh.nál is ha megmérték volna lehet 2OO lett volna úgy izgultam.
pillangó7

Sziasztok Lányok!

Ma voltam AFP-n és egyben cukorterhelésen... blöööö, nem volt fini a cukros izé :( de kibírtam.
Nagyon félek attól, hogy a cukrom nem lesz jó. Soha nem volt vele bajom, de ez most változhat. A cukros rendelésen ezren voltak, és sokuknak előtte semmi baja nem volt ezzel. Jajj, drukkoljatok, hogy rendben legyen.
Genetikai UH-ra 22-én megyek. Azt már nagyon várom!

Most pedig visszaolvasok...

Ja, főztem spenótot. 8)

Kép
zsuzsi**

Én olyat hallottam nem tudom mennyire igaz,hogy még azért nem érezzük mindennap a babát mert még túl nagy neki a hely és lehet néha pont úgy fekszik,hogy nem ér hozzá a hasfalhoz.Elképzelhető?Én legalábbis ezzel vigasztalom magam.
pillangó7

Leforráztam a kezem :(

Kata által felrakott szules.hu-t képeket nem néztétek meg? Ott vannak realtime képek is, premier plánban.
Na, ha eddig nem paráztam a szüléstől, ezeket a képeket nézve újrakezdtem (múltkor is ez volt, amikor arra tévedtem...). Nem a fájdalom, hanem az iszonyat kitárulkozás. Tuti nem rakatnám fel a netre a képeimet. Anya meztelen, mindenki felöltözve, ez nekem nem jön be. Páromnak mondtam, erre is figyelnie kell, hogy nem akarok meztelenül feküdni. Egy ing, vagy egy lepedő legyen rámborítva. Csak a punim kell nekik, minek legyek tök meztelen? Majd ha jön Mr. Mázaska, akkor félretolom a ruhát, vagy beveszem a lepedő alá. De addig eltelik jópár óra...

Tudom, hogy ott nem fog érdekelni. Nyilván ezért jut el odáig mindenki. De engem előre, és utólag paráztat, és tök negatív élményt ad a szüléshez. Szal sztem ez is fontos (nekem legalábbis).

És a kórházas képeknél nem semmi, amikor dokibá ráfekszik Anya hasára. Arra is beidomítom a pasimat, hogy verje le az ilyet 8)
Vendég

Orsi: akkor neked is Kép

Gyerekrucik édesek :lol: Nekem is át kéne néznem mi van, de nincs erőm :oops:

Ez a babakocsi valami szörnyűűűűű! Bár biztos van néhány sznob aki megveszi :roll:

Pillangó: Ez is lehet az ok, meg ha a lepény elől tapad az felfogja a rugásokat és amig még pici és gyenge a baba nem lehet érezni!

Megyek vacsit készíteni(gombástojás lesz) :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

istenem, de aranyosak ezek a rucik! mostmár tuti én is elmegyek a c&a-ba! főleg a kacsásak tetszenek :P

hulla vagyok! 8 óra munka (állítom én fogom ki a világ fárasztóbb és idegesítőbb ügyfeleit), aztán buszozgatás, hazaérek mosogatás, vasalás ..... ki vagyok! alig várom hogy ágyba kerüljek, habár sokkal ott sem jobb, mert nem alszom a legjobban
na és még ráadásul páromat du. kiküldték Pozsonyba, persze nem tetszett neki (nekem sem), és mikor hazajött hozzám sem szólt, tiszta morci :(

bori, én néztem a képeket! az idomítás jó ötlet, de nálam ki segít???? apuka biztos nem lesz bent!
a meztelenség engem is zavar, elég szégyenlős típus vagyok, de nem adnak az emberre kórházi hálóinget? én úgy tudtam és utána sajátra lehet cserélni, vagy nem????

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Mindenkinek köszönöm a megnyugtató mondatokat!!

Nagyon édik a kis ruhák..body-k :lol:

Lánykáim szorítsatok holnap 10-kor , genetikai UH!! :lol:

Nagyon sok puszit és ölelést küldök nektek!!!!!!

Gurgikátok :P
torolve_20131003125716

szorítunk holnap.én a nővédelmibe megyek táppénzes papirért..öröm lesz.

én mondam Ricsinek kibújik Lurkó azonnal követi mindenhová nehogy összecseréljék!
nekem annyiból könnyebb hogy egyik "sógornőm" védőnő.mert az enyémet nem hivom fel az tuti.Anyunak se szimpi.

Zsuzsi: spenót de nagyon szeretem hetente eszek meg sóskát is :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Gurgula: drukk, drukk, drukk!!! Majd gyere és írd meg mi volt!

Szülésnél nem kell meztelenül lenni! Adnak kórházi hálóinget, szülés utánn meg át lehet öltözni sajátba.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgula drukk ezerrel, aztán gyere a hírrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rucik ezeknek nem tudtunk ellenállni! Pedig eddig én is babonás voltam, de mikor megláttam elszállt minden. Nem hinném hogy 4 db bodytól lenne baja a Babának! :shock: Jó mondjuk babakocsit, kiságyat még nem vennék!

kispiskóta

Lányok, lehet, hogy hülye kérdés, de hányas rucit érdemes venni?

Kép
zsuzsi**

Zsú én is ezen a véleményen vagyok.igy ha van v.mi én is megveszem továbbra is. babonás sem vagyok.
Zsuzsi mi abból indulunk ki hogy én is és Ricsi is 58 cm született.igy mi egyenlőre 62-től indulunk.aztán ugyis mondják majd a vége felé hogy mekkora a baba. ha kell veszünk kisebbet is.
1-2 ismerősömnél hegyekben áll az 56-os ruha és rá sem tudták adni a babóra. nálunk ez a helyzet.

Bridzsi

Kép
esztora

Na jó, ha nem vagytok, akkor majd holnap jövök, mert fáradt vagyok, megyek pihizek...

Csóóóóók

zsééé

Kép
zsuzsi**

Szia csajok!
Megjöttem!!
Mindenki megnyugodott? Látjátok mindannyiunknak szinte ugyanazok a problémáink! No para!
:lol:
Jók a rucik! Nekünk kettő van, anyósomtól kaptuk. Én csak úgy a karomra terítem és azon ámulok, hogy milyen csöpp :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Hát ebből kettő 56-os, kettő 62-es. A kiscsaj kéthéttel idősebb, tehát 20 hetesnek mérték így bizti nem lesz picurka, ezért ennél a két 56-osnál megállunk. Aztán majd meglátjuk!

kispiskóta

Sziasztok,
Gurgula: megy a drukkolás!

Babona. Én max a 20. héten kipaklom a gyerekszobát... Elhozom a kölcsöncuccokat a 25. héten.... És így szép lassan tovább... :oops:

Én is örülök, hogy nem kell meztelenül szenvedni, vhogy olyan "kellemetlen".
A barátnőm most szült decemberben és azt mondta, hogy mivel nem volt hely a külön szülőszobán (egy szülő nőci) a közösbe volt, ahol 4-5 nő szült egyszerre, zöld függönnyel elválasztva.
Hiába figyelt csak a babára, a szülésre (gyors szülés volt 3 óra mindennel együtt) 2 takarítónő bejött és megálltak a függöny mellett és őt figyelték. Azt mondta, hogy nagyon mérges lett, borzasztóan zavarta, de nem volt ereje mondani a férjének, hogy küldje már el őket. Úgyhogy szürjük le ami nekünk kell:
Előre szóljunk a férjünknek, szülőnőnek stb., hogy mindenkit aki nem oda való TÁVOLÍTSANAK EL! :evil:

Na jó éjt mindenkinek. Puszika
Holnap vizsga, drukkoljatok.

Andrea
Kép
kindernay

A kórházi hálóinget mikor kell felvenni? Vajúdás alatt mi van rajtad?

Ez a decemberi történet borzasztó! brrr
És képzeljétek, mi lesz a sok kórház bezárással... majd minden kórházban, ami még egyáltalán megmarad, a szülőszobákba majd zöld lepedőket raknak, és elválasztott részekben fogunk szülni... "jó" lesz, mi? Kívánom ezt annak, aki kitalálta! Biztos férfi volt...

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Megkezdődött a suli...egész nap benne csücsültem. :?

Rájöttem valamire.Rossz súlyt diktáltam be az AFP-hez... :oops: :shock: Kb 3 hete mértem utoljára, így azt mondtam. Ma reggel mázsáltam, és már 1,5 kilóval nehezebb vagyok. :cry:
Az összesen már +4,5 kg. :cry: :roll:
Emivel ilyenkor még csak +1 kg volt... mi lesz a végére, ilyenkor indult anno a heti 1 kg hízás...

Baba, nekem úgy volt a mozgás, hogy kb. a 18-19- hetesen éreztem először, majd a huszonhetek elején (21-24) belassult, alig mozgott, állandóan paráztam, él-e még, pöcköltem a hasam, hogy mozduljon meg, mert fél napig sehol semmi nem volt... Végül kb a 25-26. héten belendült, utána már nem ijesztgetett többet.
Utána valahol olvastam, hogy ez előfordulhat a huszonhetek elején, de arra már nem emlékszem, miért.

Azt hiszem ma én is éreztem három kis pöccentést. Lehet, hogy kopogtatnak bentről? :wink:

Babdorka, nem lehetne az áthúzott Nyírőt inkább egyszerűen eltüntetni a táblázatból?

Olyan furi nekem ez a fagyibabás dolog. Van olyan ismerősöm, akinek a kistesó a fagyasztott embrióból lett. Ő tkp ikertestvére a nagynak,hisz egyszerre fogantak, csak későbbi terhességből lett megszülve, nem?

Tényleg, most, hogy Bori írta, a legtöbb szülésfotónál (pl. a Kismamában is láttammár) tök meztelen van az anya.Én sem szeretnék úgy lenni, a melleim nem kellenek a szüléshez...
Rajtam végig volt kórházi hálóing, ahogy felvettek a szülőszobára megkaptam, onnantól le sem vetettem...

Nem is írtam, szombaton vettem egy doboz N-t!!! :D

KépKépKépKépKép
uxi

Fú, megnéztem a szüléses képeket... Vajon direkt úgy tették fel, hogy a kórházi szülés a legelrettentőbb legyen?

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok,
Megint kicsit ideszemtelenkedtem...

Gurgulának szeretném irni, hogy holnap szorítok neki nagyon délelőtt!

Mindenkinek jó pocakosodást és sok ficánkolást belülről! :)
Ági
csné

Andi: drukkok mennek a vizsgához!

brigi73

Persze, uxi, már ki is vettem a Nyírőt.

Jó, hogy írtatok a szüléses képekről egyébként, mert én először nem is vettem észre, csak a családok képét. De így most már tudom, melyik képekre gondoltok.

Uxi, Neked fel kellett venni a kórházi hálóinget, vagy magad döntöttél így, hogy végig Rajtad lesz a vajúdás alatt is?

Többiek! Miben vajúdtatok? Mikor kell felvenni a kórházi hálóinget? Egyáltalán mire köteleznek, és mik azok, amiben magad dönthetsz?

kétfiús anyuka
babdorka

Andinak és Grugulának megy a drukk!

Dorkához csatlakozva, és mi van, ha valaki kér epidurált? Van hátulgombolós hálóing?

Kép
nenoke

Sziasztok!

Képzeljétek, ahogy kérdezgetitek ezt a hálóinges szülést, el kellett gondolkodnom, hogy is volt, pedig csak két éve történt, de ami megmaradt bennem az a hihetetlen nagy öröm és csodálat amikor megkaptam a kisfiam... Leírhatatlan!!!
Szóval igen, amikor bementem, hogy elfolyt a magzatvíz, a doki mielőtt megvizsgált volna kérte, hogy vegyem le a ruháimat, és vegyem fel a kórházi hálóinget, s hozzá tette, hogy nehogy a saját hálóingnek baja legyen. Aztán ha már lezajlott a szülés természetesen felvehetem a sajátomat.
De az a hálóing végig rajtam volt, sőt még egy zöld lepelt is tettek rám szüléskor. Ja és majdnem köldökig volt gombolható, szóval mikor szülés után megkaptam a picifiút, akkor magamra tudtam fektetni és szoptatni... Jaj de csodás volt!!!
S most sokszor azon töröm a fejem, hogy lesz ez most kettővel???

Kép
Kép
times

Sziasztok csajok!

Csak ezt az oldalt olvasom vissza (drága ám az időm, hehh).

Babakocsi: pont azon gondolkodtam, mire kőccsem az adóvisszatérítésemet..megoldottad, nenoke :lol:

Andrea: megnézem ezt a Graco gyerekülést és ha tecc, akkor lecsapnék a kuponra.

kispiskóta: remélem, az Urad azóta hazakeveredett (egyébként meg lehet, hogy az ország másik végébe kellett mennie, csak ezt nem közölte?) :wink:

Na, csak próbálok jókedvet csinálni...magamnak is.
Elmesélem, mi volt velünk az elmúlt pár napban.

Hétvégén Berci beteg lett. Nem nagyon, szerencsére, de minden éjjel lázas volt, taknya-nyála egybefolyt (szó szerint, mert jönnek a rágófogai). Vasárnap éjjelre én is szarul lettem, orrom eldugulva, nem kaptam levegőt, így hiába altattam vissza a gyereket 5 perc alatt, én még 30-40 percig kínlódtam (ő meg óránként kelt :? ).
Szóval, hétfő reggel úgy keltem, mint akit agyonvertek és eszembe jutott, hogy nekem pénteken hasbabökire kéne mennem a Schöpfibe. Föl is mordultam, hogy baromi jó, még egy rizikófaktor bejön. Nem elég (okosan utánaolvastam), hogy 16. héten már 3% a vetélési arány a méhlepény biopsziánál, még ez is. Erre a férjem mondta, hogy akkor ne menjek el. Úgyhogy most tulképp ott tartunk, hogy holnap megyek négyes tesztre az Istenhegyi útra, így meglesz az AFP eredményem is péntek du.-ra. Ha neadj'isten nem jó eredményt kapunk, akkor elmegyek a Klinikára amniora, ahová közben lett "protekcióm".
"Jó" hír ma reggelre: megcsináltam itthon a terheléses cukrot (van vércukormérőm), 8-as lett. Mondjuk nem meglepő, már több, mint egy hete diétázom is :?

Olvasok még kicsit, kaptok tőlem nem pucér-szülős képeket, ha rátalálok. Addig is szép napot :D

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Zsuzsi
Én ma is ma voltam vérvételen AFP miatt. Van köztünk pedig 5 nap... Na mindegy, ez csak nem számít.

Uxi
4 kg jelemtősen nem befolyásolhat szerintem semmit.

Én reggel mértem le magam, mielőtt mentem, január 8 óta nem híztam! juhhé! Mondjuk nem árt, mert így is kis husi vagyok, de legalább nem szálltak el a dolgok itt a 4. hónapban.

AFP miatt baromira izgulok, mert ezek nem sikerültek eddig gond nélkül, ráadásul a családunkban majdnem mindenkinek szar lett. Na jövő héten eredmény, addig próbálok nem görcsölni :)

Kép
Kép
emma1976

Times, még szerencse, hoyg két cicink van, így jut majd mindkettőnek egy-egy. :wink:

Jovika, és most már jól vagytok?

Kép
nenoke

Na, ezzel a "mit adnak ingyé' az eü-ben" témával kapcsolatban nekem is megvan a véleményem. Pl. az AFP eredményre miért kell 2 hetet várni, ha a kórházban, rendelőben veszik le és miért 2 nap, ha fizetsz érte? :x Azért, mert 2-3 helyen csinálják Bp-en, és egy kh.-ból hetente csak 1x viszik el a véreket a hormonlaborba! Ha a kezedbe kérnéd a csövet+beutalót és odavinnéd személyesen, 2 nap alatt kész lenne. De így meg utaztatják a véreket, leleteket a városban föl-alá. Bosszantó!

Babamozgás: a bnőm a 3. gyereket érezte pl. legkésőbb, a 20. héten! Szóval, csajok, no para :wink:
Látom, tegnap jöhettem volna én is bőgni közétek :oops: :cry:

A rucik naggyon édesek :) ...apropó, méretek: 56-os a "normál" újszülött méret, de tessék vigyázni, mert pl. a Kenguru Gold márkájúak kisebbek egy számmal, mint ahogy a méretük írja! Érdemes egy már használt babaruhát magatokkal vinni (mmint úgy, hogy tudjátok, az a méret tuti újszülött méret) és ahhoz hozzámérni, amt venni akartok. Jajj, ezt aztán jól megaszontam :lol:

Bori: neked megy a gyógyítópuszi az égésedre! Remélem, nem komoly.

Times: hát, ma reggel néztem a mokkában a Vivás-ikres hpárt...majdnem akkorák a fiaik, mint Berci. Mondtam is Apánknak, hogy jajj, ebből kettő???? :shock:

nenoke: köszi, igen, jobban vagyunk. Berci nem lázas 2 éjjele (ellenben óránként kel, most már ott tartottam, hogy a fejemre húzom a párnát, mert ma éjjel kifejezetten hisztis volt, nem "fájásból" sírt), én meg fekve is kapok levegőt. Ja, mindezt homeósbogyókkal értem el!

Jaj, már akartam dicsekedni párszor: én még egy dekát nem híztam! Bár a kiskönyvemben +2 kg szerepel, az első az itthoni, a második a rendelői mérleg állását mutatja. A védőnőnk most is rendi volt, bejelölte, hogy az utóbbit vesszük alapul. De az itthoni folyamatosan 75-76kg között mozog :)

Lányok, avassatok be: mi az az N? :oops:

És a fotó:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Jovika!
nutella :lol:

Gurgula!
Remélem minden ok!

Andi
Ügyesen! Meg tudod csinálni!

KépKép

KépKép
szivvi

Kép

Valentin nap! Mindenki küldjön apjuknak egy szerelmesms-t!

KépKép

KépKép
szivvi

Jovika! Olyan édi ez a fotó. Nagyon szépek vagytok. Ès örülök, hogy gyógyulgattok. Az N=Nutella, csak nem mindig szabad leírni, mert vannak, akik szenvednek miatta (a hiányuktól) :lol:

Gurgula! Nagyon szorítok neked!
Andi! neked is!

A képekrööl: Sztem, itt a meztelenség azért is volt, mert vmi alternatív félének akarták beállítani.
Veszprémben adnak hálóinget, de a közös szülööszobán nincs még függöny sem. Biztos nincs pénzük rá :(
Apás szülööszoba egy van és ha éppen foglalt....
A pocaknyomás állítólag sokat segíthet. Az egyik barátnöömnek kifejezetten jó volt, mert egy picit megnyomta a doki és kint volt a baba. Egy másiknak viszont (öö Romániában szült és rádásul magyar-ott ez is számít) majdnem eltörték a bordáit. Azt mondta, hogy végül a fájások már szinte csak bordafájásokban jelentkeztek.....

Àgi! Köszike!

Bori! nagyon sajnállak. A múlthéten én is leforráztam két ujjamat. Nagyon szenvedtem tööle.

Mostmár fööznöm kell, mert nemsokára hazajön apa és még sehol semmi....
molkata

szivvi: ááááá, ez állatkínzás! Diabos nutella nincsen! :cry: :lol: Mondjuk nem is kívánom szerencsére:)
Engem momentán pl. egy kis tejfölös túróval, esetleg túróscsuszával lehetne elcsábítani :D De ma zöldségrizottó a menü. Mondjuk az sem rossz. Megyek is, megcsinálom, amíg alszik a kis tökimanó. Aztán séta ebben a jó időben!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovika!
Sztem nekünk is diabetikus lenne az ideális 8) , nálunk ma spenót a menü. Aztán odaadom magam a kozmetikus áldott jó kezének, próbáljon meg valamit kihozni belőlem!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Itt vagyok, és nagyon ideges.
A genetikai UH-n elvileg minden oké, kivéve, hogy az átlagosnál kissé kevesebb a magzatvíz.

Na de azért leírom, hogyan zajlott mert szerintem totál gáz.
Először azt mondja az UH-s, hogy kicsit kisebb a baba..kérdezi, hogy hány hetes vagyok, mondom 18+2nap..megmérte a baba fejét BPD:42 mm..azt mondja, hogy jaa nem, jóó, akkor teljesen jó a mérete.
Jó szívműködés, épnek látsztó anatómiat, hátsó fali méhlepény, homogén szerkezet, átlagos vastagság, ábrázolódó végtagok.
Először azt mondja, hogy átlagos magzatvíz, majd fél perc múlva, ja nem, átlagosnál kissé kevesebb magzatvíz.. :shock:
Szal kicsit összevissza beszélt.
Kérdezem, hogy lehet-e látni a nemét, azt mondja nem, mert oldalt fekszik összegömölyödve, mutatta is..vagy oldalról lehet látni vagy felül nézetből.
Hát ennyi.

Kettőkor megyünk a saját dokimhoz.
Egyáltalán nem vagyok nyugodt..
Kissé amatőrnek tűnt a doki...
torolve_20131003125716

Azt, hogy mennyire nézte meg a szerveit..nemtom, a vesét és a hólyagot nem tudta, mert nem úgy fekszik..
csak az áll a leleten, hogy épnek látszó anatómia, követhető gerinc..

Nemtom, hogy másnál, hogy zajlott..de itt csak egy oldalról lehet megnézni a babát???????????????????
Fura
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?