Hali, na jó rég nem voltam, pörögnek itt az események - elfoglaltabb vagyok, mint amíg dolgoztam
Erika, nagyon titokzatos ez a kisbaba! Remélem, a veséjével nem komoly a gáz! (amúgy nem azt írta valaki, hogy ez főleg fiúknál jellemző?)
Zsuzsi, ugyanez volt nekem is az érzésem, mintha tök rég ismernénk egymást! Fotókat teljes felbontásban töltöttem fel a picasa-ra, úgyhogy ha ott jobb klikk és save as... akkor már le is töltötted
Hajni, úgy tűnik, nagy szerencséd van az anyósoddal, ez au adventi csomagocskás táska nagyon kedves dolog tőle!
Ladmon, az én UH leletemen is az volt, hogy II. fokban érett méhlepény, úgyhogy nagyon remélem, hogy ez nem jelent rosszat!!! Nekem az UH-s néni azt mondta, minden OK! Gratula, 2200 gramm az szép
Bjuti, sajna a tapló emberekkel nekem is volt pár kalandom

nem csodálom, hoyg kiakadtál, nagyon bunkó volt a néni...
Nálam nagyjából az első jó tapasztalat: tegnap nagymamimmal villamosoztunk (jól nézhettünk ki - én a hatalmas hasammal billegtem, ő meg alig lát, meg fájnak a lábai, azért jár nehezen), és a 4-6 villamoson két punk fiatal, sörösdobozzal a kezében amint meglátott minket, felpattantak, hogy üljünk le!!!

na kábé tőlük vártam volna utoljára, hogy foglalkoznak ilyesmivel!
Kaandi, igen, Kodo én is

(a profilban a változtatást nem tudom, miért nem érzékeli, nekem műxik normálisan...)
Képzeljétek, apa vett nekünk fotelt szopizáshoz, és már össze is állította a gyerekszoba sarkában

állati kényelmes, van hozzá lábtartó is, úgyhogy ma délután ott tervezem, hogy olvasgatok majd
Julcsi, rémálom volt nálam is, de szerencsére akkora ökörség volt, hogy mire felébredtem, már csak nevetni tudtam a saját lükeségemen!
Panna, gratula a családnak a kis csemetéhez!
Zsu, örülök, hogy minden rendben veletek!
Háfi, remélem, minden OK veletek, pihenj, amennyit csak tudsz, és próbálj meg nem idegeskedni! Gondolunk rád!
Andus, jó hallani rólad, s pont azt írtam volna, hogy remélem, tudsz pihenni is azért a nagy karácsonyi rohanás közepette, erre látom, hogy milyen baleseted volt - hát elég rémisztő lehetett!!! Azért remélem, hamar meggyógyul, mert ez elég rettenetes érzés lehet!
Verus, tündéri a kicsi pofi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára stelly 2008.12.09 12:18-kor.