Sziasztok!
Panndi nagyon sajnálom, hogy törölted magad a babanetről. Szívből kívánom, hogy rendeződjön zaklatott lelked és úgy alakuljon az életed ahogyan eltervezted. Ha úgy döntessz, hogy visszajössz közénk, boldogok leszünk. A picikétek elvesztése fájni fog mindig, de idővel tompul a fájdalom és teret ad a reménynek és egy új kis emberkének. Remélem még találkozunk.
Regi de jó nektek, alakul a kertetek
Szeli nagyon szép kiscsaj
Maggie koktélozás
szép család vagytok és te meg fogytál
Irina sikerülni fog minden 2 gyerekkel is, hidd el.
Én is valahogy összehozom
Amúgy nyugi, pár nap és indul az ovi
Vindo nem semmi, fűnyíró tologatás
Rólunk: Gergőci olyan szinten kifáradt a hétvégén, hogy mikor vasárnap eljöttünk Mesiéktől (ahol nagyon jól éreztük mgunkat és a ház szuper

) elaludt a kocsiban és csak aludt és aludt és aludt. Egészen hajnali 4-ig amikor is egy kicsit elkezdett mozgolódni és én felébresztettem, hogy egyen végre. 7 után kicsivel jöttünk el Mesiéktől
Tegnap voltunk szülőin a csanában. Gomba lesz a jele csincinek, Ő választotta. Totál be van lelkesedve

Valószínű beiratjuk angol órára is, hetente egyszer lesz. Hátha aztán később könnyebben tanul nyelvet
Csajok, ha valaki szeretne rendelni a tullitól játékokat az szóljon nekem, vannak levásárolható pontjaim amivel lehet csökkenteni a vásárlás értékét. Ha kell priviben elküldöm a felhasznló nevem és a jelszavam és onnantól kezdve csak a postacímet kell újat megadni. 5000 ft felett meg most ingyenes a házhozszállítás.
Niki de édes Alex
itt voltatok magyarhonban és nem jelentkeztetek
pedig olyan nagyon szívesen találkoztam volna veletek. Na meg egy vacsival is lógok még
mennem kell. Pötinek eszébe jutott, hogy 3 órája evett. Zeng a ház