Helló, lányok!
Köszi mindenkinek a kedvességet (puszi érte!), majd igyekszem összekapni magam irdatlanul.
Tény, hogy 3 hónapig -- egy hetet leszámítva, amikor S is itthon volt, ill. az ügyintézős napjaimat -- voltam vele itthon, ez nekem sok volt.
Nikikém, Te sem unatkozol soha, hallod

Szorítok, hogy mehessen tovább a féléved, reméljük, normálisan áll hozzá az a tanár a témához.
Regi, nagyon szép az udvarotok!
Vindo, Niki, a műsoros dvd-k nálunk is téma szerint vannak rendezve (a könyvek is), a mindenféle film-adat-izé dvd-k, meg számozva eltéve, rajta, hogy mi van benne, plusz vezetve gépen. Amikor a winchesterem tönkrement, a katalógus fele is odaveszett, újra írhattam be. Az előbbieket mind én csinálom, de ez egy filmmániásnak nem akkora nehézség.
Voltam ma Ádi ovijában, nagyon tetszett az óvónéni, késő 40-es vagy kora 50-es, komoly és kedves. Ádi jele a lombos fa lesz, mint kiderült, az apjáé is az volt, de nem is tudtam róla.
Aztán kiötlöttem, mi legyen a szülinapi ajándéka, végül is egy szép festett kicsi fagitárt vettem, mert teljesen rá van kattanva a gitárokra. Ez igazi kisgitár, hangolható, póthúrokkal, szerintem nagyon be fog jönni neki, mert van 2 műanyagja, de azokat nem veszi komolyan.

Meg kap egy verdás kistáskát (ez lesz az ovis hátizsákja) meg könyvet.
Ja, Ádinak sem volt jele a csanában.