A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Márti, és mi lenne, ha mennék most valamikor és megnézném majd megszületése után a kisfiadat? :wink: Tancsunak is láthattam pocakon keresztül is a babáját sőőőt, még éreztem is! :wink:

Kép
szilzi

Na én megyek lefekszek!!

Elfáradtam!!! :?

Puszi!!!És jó éjt!!!

Benónál lehet rossz a net. :?

Puszi!!!!

Kép
martik77

Márti, én akkor megyek, ha tudok illetve visznek! :lol: :lol: :lol: Mondom én laptetővel, nem tudom észrevettétek e????? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nekem mindenhogy jó,csak azt hittem nem tudsz majd máskor jönni.Vagy valami ilyesmit gondoltam.

Kép
martik77

Jó éjt Mártika! Jó pihenést és szép álmokat az új ágyikón. :wink:

Kép
flóra 11

Igen,és ami a laptetűre kerül! Igaz, Seherezádé? :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Jó éjt Márti! :D

Ildikó, Te meddig maradsz? Mert én is lelépek szerintem! :roll:

Kép
szilzi

Igen! :D

Te mit csinálsz még míg otthon vagy?

Kép
szilzi

Azt hiszem, nagyon ideje lenne erőt venni magamon és megírnom a szakdogámat. Csak úúúgy nincs kedvem! :(

Kép
flóra 11

De ezt fog kelleni csinálnom.Kimondottan örültem a szakdoga miatt a hirtelen jött szabadomnak. :wink: Tehát holnaptól munkára fel! Kezdem holnap az anyaggyűjtést. Aztán a kidolgozást.

Kép
flóra 11

Tehát, ha holnaptól kevesebbet leszek,akkor dolgozom a munkámon. Jó? De közben biztos jövök majd. Meg végre mindent kivasalok, meg kitakarítok.

Kép
flóra 11

Na,látom mindenki lelépett. Később még benézek,hátha jön a Zsuzsi, Edina vagy a Benó.

Kép
flóra 11

Mindent bele! Én szerintem nem tudnék megírni egy szakdogát! :? F. dolgozik már?

Kép
szilzi

Ildikó, akkor én is lelépek.

Holnap-holnapután dolgozom, de szerintem most fogok tudni jönni, legalább is remélem. :roll:

Puszi

Jó éjt Mindenkienek!

Kép
szilzi

Csak még egy mondat,Benó írt,hogy vacakol a net-je.Minden rendben volt a dokinál.
Jó éjt mindenkinek!!! :D :D :D

L.

Kép
martik77

Köszönjük a hírt.

Zsuzsi,nem voltál ma. :(

Kép
flóra 11

Halihó!!

Én is már feküdtem este mikor Benó írt így megkértem L.-t írja meg mi van Benóval. :D

Az ágy kényelmes csak szokatlan így még nem aludtam olyan jól,de tényleg tök jó!!!

Kép
martik77

Helló Márti!

Örülök, hogy kényelmes az ágy. Majd megszokod. Az első éjszaka nekem is fura volt.

Kép
flóra 11

Egyébként tudjátok milyen nap van ma? Péntek 13. :shock: Reszkessetekés mindenki vigyázzon magára. :wink:

Kép
flóra 11

Jóreggelt...

Látom van akinek jó éjszakája volt... :wink:
Szerencsére most nekünk is...tuti megint jót tett a hóesés inasnak... :lol:
Fél8-kor aludt,este 10-kor felkelt 2 büfi erejéig,aztán 1.40-kor evett és reggel fél7-ig aludtunk...ja és most már megint alszik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kép
flóra 11

Tényleg....na az nekem szerencsés....én akkor születtem... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! Örülök, hogy javulnak az éjszakák. Inaskának bizti nagy az étvágya, ezért kelt eddig éjjel is. De ez egyre jobb lesz. :wink:

Kép
flóra 11

Akkor szerencsére fel! :D

Kép
flóra 11

Márti lefagytál a hóban?????? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Most néztem gyorsan vissza,hogy Szilzi jön Miskolcra????

Ez tök jó!!!!!!!!!!!!

Gondolom úgyis hétköznap,akkor tuti itthon vagyunk...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Étvágya az van... :wink:
Tegnap alama-málnát evett egy nagy üveggel és még kortyolt rá a biztonság kedvéért egy kis tejcsit is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Péntek 13 most jöttem a fogorvostól, ki kellett húzni a fogam!!!!! Tegnap megmozdult és elkezdett fájni! :D :D :D
Most értem haza, de 9 kor mennem kell dolgozni. :( :cry:
muzsuzska

Márti visszabújt az ágyikóba,élvezi a kényelmet és az ágy melegét. :lol: Jól teszi. :wink:

Kép
flóra 11

Na én meg lefagytam...:(
Alig tudtam visszajönni....és elvileg Márti is itt kering valahol az éterben... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

A fájó fog nem jó,lényeg hogy már nem fog többet fájni... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Zsuzsi!

Jó ég! Na akkor Te jól kezded ezt a péntek 13-at! :? Szegény! :( És foghúzás után munkába? :shock: Legalább egy nap pihenő kellett volna. Kimész a szélre és begyulladhat.

Az oldal belassult,de alaposan. :evil:

Kép
flóra 11

Na az előbb fagy,most meg tök gyors...... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Mind lefagytunk, mert vacakol az oldal. :evil:

Kép
flóra 11

Nálam nem gyors. Ezt is megszállta a péntek 13 szelleme. :lol:

Tancsu,mit csinálsz ma? Főleg, mit főzöl?

Kép
flóra 11

Nekem meg most valami magyar phb vagy php vagy milyen oldalt hozott be babanet helyett... :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Kell mennem kezelésekre, meg kaptam kétféle gyógyszert mert öröklött fogágybetegségem van!!!!! De jó! Ezt eddig is tudtam. :(
Ki fogom szedni ezt a szar tampont mert folyik a nyálam és hánynom kell tőle.
muzsuzska

Van egy fej káposztám,el kellene használni,de káposztás kockát nem akarok. Valami más ötlet belőle? Zsuzsi, neked szoktak mentő ötleteid lenni.

Kép
flóra 11

nekem nem volt jó az oldal!! :(

Kép
martik77

Már elpakoltam,most ismét mosok (a kabátom),tegnap hajnalban megfőztem,van mára is....és ma kb ennyi dolgom van.....
Ma lazitok..:)

Várom Mártit....:)
És várom a taxist,aki jön a tejért lassan...:)

2 naponta jön egy taxis,ő gyüjti össze a körzetben és viszi be a gyerekkórházba a tejet....

És ma valamikor jön a másik kismamim is tejért...este üzent.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szedd ki és öblögess pálinkával. Komolyan mondom.Nagyon jól fertőtlenít és összehúzza a sebet. Foghúzás után kötelező. Egy kupica öblögetésre, egy lecsúszik. :lol:

Kép
flóra 11

Gyorsan leviszem anyámnak a tortát (nagyon keservesen készült el tegnap este) és az ajándékot, aztán megyek dolgozni.
:evil:
A délutáni szülinapi banzájról lemondok, inkább alszom, meg addig kizsibbadok és lehet hogy fájni fog. :roll:
muzsuzska

Előkerültél az éterből,Márti? :lol: Mindenütt rossz volt az oldal.

Kép
flóra 11

Innék én pálinkát, de akkor ki vezet?????? :roll:

Ildikó: káposzta leves? paradizsomos káposzta főzelék húsival? Káposztasaláta?
muzsuzska

Süss belőlle káposztás rétest......én utálom,de a párom imádja.. :wink:

Na jó ez nem kaja......ez süti.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tényleg a paradicsomoskáposzta eszembe sem jutott,pedig azt imádjuk mi is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Biztos fájni fog. Vigyél magaddal fájdalomcsillapítót. Miért nem írt ki legalább mára a doki? Ez normális lenne foghúzás után. Melyik fogad volt?

Kép
flóra 11

Tancsu, délutánra én is rendelnék bébikaját :roll: , megetetnél?
muzsuzska

Csak tejcsit ne kérj hozzá Zsuzsi!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Jobb felső, hátulról a másodig, szép egészséges rágó, ku... ronda elágazó gyökérrel.......... :roll:
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?