A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bocs, én sem voltam, mert vendégünk volt.

Móni drága, én is tudom, hogy más még ennyit sem segít. Csak hát feministaként és dolgozó emberként nem tudok elsiklani a háztartásimunka-megosztáson....
Gratulálok Pöti csodás méreteihez!

Regi, az 1%-os pólón nyerítettem. De szerintem adjunk Zs-nak is 15%-ost, hadd motiválja ;-)))

De tényleg kezdhetnénk valami mozgalmat, viszont a pólón szereplő %-os értéket kizárólag a női fél határozhatná meg.

Szombaton szült bnőm kislányát kivették az inkubátorból. :-)

Kép
Kép
irina

Hazaértünk, elmentünk biciklizni egy órát, G. addig hozzáfogott az előtető munkálataihoz.
Így én most adnék neki egy erős 13%-ot :roll:

Irina, és haza hogyan engedik majd a babát?
Súlyhoz van kötve?

Kép
vindolanda

Vindo ;-)
A baba jól van, csak hányt az inkubátorban is (nem tudom, hányszor és hány napig), ezért ott tartották továbbra is. Minden vizsgálat eredménye negatív lett, így nem tudják, mitől ment fel születéskor a hője és mitől lett mekóniumos a magzatvíz. A fő, hogy jól van, de az ilyen rejtélyek azért nem megnyugtatók. A súlya hatalmas (3,6 kg), azzal sincs semmi gond, az inkubátort az előbb leírtak indokolták. Ha minden oké, pénteken a kislány is hazamehet. A bnőm is jól van, tud mozogni a csaszis sebével, teje is van bőven. :-)

Kép
Kép
irina

Móni! Küldök fénypostán lángost! ;)

Irina! Na jó, kapjon magasabb számot a pólójára Zs, mert most ügyeskedtek a kerttel! :)

Szeli meg fél 3-tól fél 6-ig aludt... :shock: szerintem egy darabig fent leszünk. :roll:
Most itt van Zsozsó (Zs fia), és legóznak! 8) Már Szeli nem szedi szét, amit Zsozsó épít! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Nem is meséltem, tegnap voltam ZUMBA-n, van is izomlázam rendesen. :D Már hetek óta terveztem, most jutottam el. Ilyen:
http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjt ... re=related

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, Vindo, azért legyünk korrektek, a fiúk Nálatok csinálják a kerti melót (is). Nálunk ilyen ugye nincs, tehát azon kell osztozni, ami van.

Kép
Kép
irina

Regi, a zumbáról még nem hallottam, de nagyon tetszik, hogy latin tánccal van kombinálva a fitness. Ez igen. Jó mulatást hozzá!
A Billy Jean-re zajló zumba se semmi. :shock:

Kép
Kép
irina

Irina! Igen, fitness, hastánc és latin amerikai keveréke! Nagyon jóóóóó! :) És jól is ment, mert ugye én évekig jártam aerobicra, aztán hastáncra, és jól tudtam követni a koreográfiát. Eszméletlen pörgős. Folyt rólam a víz... :D

Zs a kertben is inkább végezTETI a munkát ám... pénzért... csak besegít valamennyire... És a Mama szokott kapálni meg rendezi a konyhakertet (ami mondjuk most nem túl nagy) :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Raniának és Mírának sok boldog szülinapot!!!!!

Regi!
Jól hangzik ez a Zumba! :)
És milyen legóval legóznak? Duplo, vagy már a rendes?

Vindo!
Már megint építkeztek? Mi történt az előtetővel? Viharkár?
Rugó a számítógépnél! :)

Móni!
Örülök, hogy jól vagytok! Hogy bírod a két gyereket? Kezdesz már belerázódni?

Tünde!
A körte tényleg jó jel! Domi várja már az ovit?

A mi gyorskialakítású csoportunkban csak induláskor beszéljük meg a jeleket, úgyhogy még nem tudunk róla semmit. Egyébként 8-an leszünk egyenlőre a csoportban, aztán ahogy töltik a gyerekek a 3 évet, úgy bővülünk 18 főre. ..

Kép
gica1

Sziasztok!

a sok ünnepelt mindegyikének nagy nagy puszit küldünk!!!

Mi jól. Még ma meg holnap bölcsi.

Emmát kicsit megviseli ennek a feldolgozása, mert néha kicsit dühös, vagy nem is tudom az érzelmeivel harcol, izgul nagyon az ovitól..:-) kis drágám.

Hétfőn szabadnap..neki..:-)
Kedden nyilt délelőtt. minden új gyerek jön, megismeri az ovit, az óvónőket mindent....
Szerdán indul a mandula
Csütörtöktől meg dolgoznom kéne....hát bízom benne hoyg a bölcsi után simán gyorsan megy majd a beszokás.

Munkám van sok.:-) el is fáradtam így hamar a kihagyás után...
meg megfáztam vagy /és allergiás lettem valamire, viszket szemem fülem, orrom..:-(

Szóval mi megvagyunk. sikerült megrendelni a szülinapi ajándékát emmának. egy fa futóbringa. :-) csak visszatért a motorhoz, azzal gyorsan tud menni..a biciklizés is jól megy neki csak kedve nincs hozzá...hátha ehhez+ megtanul egyensúlyozni= hamarabb megy majd pótkerék nélkül.:-) majd látjuk!

Ja és előtte még házasságévfordulónk is lesz majd...ááááááá van mire nézni..:-)

na megyke dolgozni.

ja még egy.

vki aki otthon van és lenne ideje fordítani???????????????

első körben angolról magyarra. akit érdekel a részleteket pü vagy emailben.

puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Gica Domi várja az ovit,meg Beni is. :)

Regi kertben én párom sem dolgozik,nem az ő műfaja.

Mellméret hát nekem alapból is nagyobb 75Cnél..:oops:

Irina 15% :shock: nálunk még ennyi sincs. Most persze készül kint a terasztető munka után,így egálban vagyunk. De ha nincs ilyen meló akkor sincs segítség.Oldjam meg a bevásárlást (amióta B.megszületett lassan 7éve,azóta egyedül járok sión,talán 2-3jött velünk,egy röpke bevásárlásra).Tele van a t.. vele amúgy.Vasalni nem vasalok!Mert pl. ha nem tetszik a póló amit kivesz nem hajtva tekerve rakja vissza,akkor meg már legközelebb olyan mint a kutya szájából kihúzott póló.Takarítani is én takarítok lent és fent egyaránt.A konyhába azóta is bármit csinálok én pakolok el utánuk,mert a tányérok sem hajlandóak bevonulni a mosogatóba..én főzők is 6unkra,de van,hogy dédi is ezt eszi.én még 5%nak is örülnék pl. ha felsöpörne vagy proszívózna ,felmosna.Anyu sem csinálja,de ő nem is látja tőle nem várhatom el,hogy felsöpörjön,mert fele ott marad.de nem panaszkodom,azt hiszem bele törődtem,majd akkor lesz meglepetés ha nem tudom időmből kifolyólag megcsinálni ezeket és feltorlódnak.
varga tünde

Irina védőnő ritka az ilyen fajta,az biztos.Van ideje férje- gyereke felnőtt és ő is védőek készül! :) Tényleg még a másodiknál is van bőven meglepetés amivel szembesül az ember. :roll: Nálunk is volt aki annyira okos volt nevelés terén,hogy ihaj. De ezekre tojni rá sz.tem.. 8)
varga tünde

Már sikerült visszaolvasgatnom, a 1003. oldalnál tartok :lol: így már van esély, hogy ma a végére érek :wink:

De fontos:
Anyukám tök jó dolgokat tud varrni, ha valakit esetleg érdekel egy jó ajándék ötlet. Öltöztetős baba, ami varrott és tépőzáras a baba meg a ruhák. Van kis szekrénye is szövetből. Lilla nagyon szereti. Ha valakit érdekel szívesen fényképezek.
És csinált fiús változatot is falvédőt amin út van és rá lehet rakosgatni a vonatokat meg az autókat.

Az öltöztetőset le tudom fényképezni, ha valakit érdekel.

A többit majd délután-este vagy majd egyszer :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Jo reggelt!

Tul vagyunk a szulinapi partyn, nagyon Jo volt :-)
Koszonjuk szepen a koszonteseket!

Nagyon elfaradtam, ma relaxalok!:-) mar amennyire lehet ezzel a ket kis ordoggel! :-)
Vendég

Itt vagyok :D

Egyszerre keltünk, és eddig nem sikerült jönnöm. Meg Rugó is elég kis nyűgi ma, nem tudom, mi a baja :roll:

Tegnap este megnéztük a Másnaposok-at, aztán meg dolgozgattam utána. Ha nyolc után kelek, ez még belefér.
Holnap viszont kelhetek fél hatkor, megyek Böszörménybe :roll:

Zumba - hogy mik vannak 8) :shock:

Gica, ez a csoportlétszám azért jól hangzik :)

Előtetőnk nincsen, most csinálja G. Ha délről jön az eső, sokszor bejön az ajtó alatt víz, Rugó triciklije meg már rozsdás :roll:

Akartam még írni, de rángat.

Kép
vindolanda

Niki, csináltatok fotókat?

Tünde, hát, azért az a csoda, hogy bírod :roll:
A fene essen bele ebbe az egész házimunkába :?

Kaqk, majd tudósíts akkor, hogy hogyan megy az óvoda.

Leült dinnyét enni. Tisztára zizi :roll:

Kép
vindolanda

Óvónénik megnézték a gy.szobát meg beszélgettünk. Domi először csak hozzám bújt aztán feloldódott. :)

Házi munka-úgy ahogy mondod.

Én most a Tudors című filmet töltikézem 4évad..

Tegnap előtt láttam Salt ügynök című filmecskét, Angelina Jolie játszik benne.

Vindo ekkor szoktam pihenni.. :wink:

Tegnap Domi nem is aludt remélem ma fog,ő tegnap volt ezért zizi...
varga tünde

Hú, a Saltot mi is tegnap előtt láttuk :lol:

Na, megnézem, elfogyott-e a dinnye :arrow:

Kép
vindolanda

Na, kezd helyrejönni a kedve. Varrni tanult, bekapcsolta a számítógépet, dvd-ket pakol a lejátszóba :roll:
Fülhallgatóval a fején.

Tünde, az a pasi a Tudors-ban nem semmi :P
Kár, hogy iszik, mint a göde :roll: :lol:
A Csavard be, mint Beckham-ben láttam először :D

Kép
vindolanda

Fleur, rakj kepeket, megneznem szivesen!:-)
Vindo, anyukam unokatesoja fenykepezett (Itt lakik nem messze hozzank, Bath-ban ) varom, hogy kuldje a,kepeket.

Hazimunka... hat, hogy en oruljek ennek, vagy sem, S. mindent megcsinal.. neha kicsit ez is idegesito tud am lenni... tegnap is hazatelefonalt, hogy bekeszitette a mosogepet, mosoport, oblitot is berakta, nyomjam meg a gombot... merges voltam, mert tudtam, hogy teregetni nem lesz idonk.. en valahogy szivesebben iranyitom ezeket a dolgokat. Viszont amikor osszecsapnak a fejem felett a hullamok, nagyon Jo, hogy semmilyen hazimunkatol nem ijed meg.
Vendég

Irigyellek Niki! :) Bár azt nem tudom milyen lehet így lenni,attól még irigyellek.. :)

Vindo voltak részek mikor kitudtam volna nyiff-....... a filmbéli fickót,ahogy írtad is nem semmi amúgy :wink: Ami tetszik benne : szép ruhák,gyönyörűek de biztos nem volt egy kellemes viselet annak idején..
varga tünde

Sziasztok, csajok!

Tündi, nekem Te simán a szent kategóriában vagy és nem viccelek. Én már idegösszeroppanást kaptam volna ennyi napi házimunkától, mint Te.

Niki, értem, miért írod, hogy Te szeretnéd összefogni a házimunkát :-) Bennem ilyen vágy nincs, ha sose kéne többet foglalkozni vele, nem hiányozna. Úgyhogy én is (jó értelemben véve) nagyon irigy vagyok.
A lakbersuliban az egyik rajztanár (férfi) viszont a mániákus takarító volt, mondta és tudta magáról. Na ott azért a fárasztó elem is megjelent, de én még így is hagynám, hogy csak takarítgasson nálam, amennyit akar.

Filmek: a Salt-ot még nem láttuk, se a Tudorokat (az az ír pasi a főszereplő ugye, néhány Woody Allen-filmben is volt, mint a Match point). A Másnaposok-at viszont épp a napokban néztük mi is, szuper volt. ;-)

Ádi már negyedszerre jön, hogy csikarja a hasát, egy kaki már volt (normál). Ilyenkor ver le a víz, a júliusi kórházazás pont így kezdődött. De most legalább nem látom, hogy sírna a görcstől. Fogalmam sincs, hogy egy sima bélmozgást is így reagál le vagy tényleg fáj is ott valamije (ami baja volt, az bármikor visszajöhet, mármint a bélvisszacsúszás). Szuper, pont ez hiányozna. Úgy érzem magam, mint az első évben vele itthon, folyton egy nagy para volt az életünk, mindig volt valami borzalom. Esetenként több is. Szerintem az idegeim akkor tépázódtak meg és mi tagadás: nem jöttek helyre. Szerintem nem is fognak. :roll:

Kép
Kép
irina

A tudoros mondat kérdés volt.

Kép
Kép
irina

Irina, itt a filmográfiája.

[url]http://www.imdb.com/name/nm0001667/
[/url]

Most ennyi, jön...

Kép
vindolanda

Na, erre nem működik.
[url]

http://www.imdb.com/name/nm0001667/

[/url]

Kép
vindolanda

Szerintem egy házias pasi akkor idegesítő, ha rádszól, hogy ezt-azt nem tetted a helyére... stb. :lol:
Ilyennel még nem találkoztam! :)
De asszem én is szeretem uralni a helyzetet. Nekem annyira nem hiányzik, hogy bent segítsen, inkább a férfias ház körüli munkáknál várom el tőle, és hogy segítsen a bevásárlásban, ha már őalatta van az autó... :roll:
Illetve amikor Szelike pici volt, akkor jól jött volna egy kis segítség... :roll:

Szelike szerencsére időben elaludt. Jó is, mert megyünk unokatesómékhoz délután. Sütöttem zöldséges rakott csirkemellet! :D Azt visszük! :) (Unokatesómnak mindig probléma, hogy ilyenkor kajával kell készülnie, ezért ezt bevállaltam. Sütni ő süt.)

Csajok! Köszi a filmtippeket, legalább tudom, mit kell megnéznem. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo, köszi!

Ádi megreklamálta a menüt. :shock: Ezek szerint ez a korszak is eljött (miért nem az van, hanem amaz és különben is miért nincs rácponty tejföllel).

Kép
Kép
irina

Csak egy gyors bejelentkezés, mert most extrán rohanósban vagyunk. :oops:
A ház körül még zajlanak a dolgok, Apa felügyel és dolgozni próbál, utána meg esik neki a ház takarításának, ahol tud.

De a lényeg.
Előző héten betipegtem Zsozsival az oviba, hogy hát mi jöttünk itten ovisnak lenni kérem tisztelettel. :lol:
Mosolyogva fogadtak, és azt mondták, menjünk vissza ma. A titkárnő már azt mondta, vigyek születési anyakönyvi kivonatot, taj kártyát és lakcímkártyát. :shock:

Ma bementünk, erre széles mosollyal fogadott, hogy beiratkozni jöttünk? :shock: Én meg iiiiigen, ha minden igaz. :roll:

Hívta az óvodavezetőt, kitöltöttem a papírokat, és Zsozsi a Nefelejcscsoportba került, mostantól hivatalosan is ovis az én nagy kislányom. :cry: :lol:

A kis tesóra azt kérdezték, hogy hamarosan ő is ide fog járni? :lol:

Szóval hétfőtől indul a beszoktatás. Gegit meg elviszem a csanába alkalomszerűen 1-2 napot lenne ott egy héten - terveim szerint.

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina!
És akkor mit csinálsz ilyenkor? Már a menüreklamációnál, mert nálunk mindennapos. Hol jobban, hol nehezebben tolerálom...
Remélem nem lesz semmi baja Ádinak!!!

Mesi!
Gratula a nagy ovislányodhoz!

Vindo!
Aha, értem.
Igen a kis kiscsoport jól hangzik! :wink:

Regi!
De jó, hogy Szeli szundizik! Mi most éppen nem. Benn vannak a szobájukban, de alvás egyenlőre nincs. Gergő gyakrabban alszik, de Zsuzsu nem igazán.

Kép
gica1

Sziasztok,

tegnap este jöttünk haza anyuéktól, az egy éjszakából 3 lett:-) gyerekek nagyon élvezték:-)

Heni
KépKép
heni81

Hú, megint vendégeink vannak, az egyik tegnapi kislány jött, hozta az unokatesóját :lol:
Ide jár mindenki :lol:

Emese, ez nagyon jól hangzik :D

Heni, már épp hiányoltunk :D
Képzeld, Szlovákiába "csempésztük" Rugót a múltkor, semmilyen papírja nem volt. De szerencsére nem állítottak meg igazoltatni :wink:

Én szívesen átadnám a házimunka irányítását-szervezését Gábornak, ha jól csinálná.
Ha elpakolja az edényeket, két napig kereshetem.

Mennem kell.

Kép
vindolanda

Gica, semmit :-). Közöltem, hogy ez van, vagy eszik hideget. Erre jégkrémet kért. Jó, nálunk is volt már, hogy mást akart, de most láttam rajta először, hogy kerekperec ezt nem eszi meg (mondanom sem kell, az egyik kedvence volt előtte, amit eddig bármikor megevett).

Mesi, na ezért is F. pákony a tuti hely, az oviba így felveszik a gyereket. Ami nem semmi. Örülök Nektek! .-)

Kép
Kép
irina

Vindo, nem akarsz csanát nyitni véletlenül? vagy legalább gyerekőrzőt? :-)

Kép
Kép
irina

Hát, lassan nyithatnék :roll: :lol:

R. elég válogatós. Mondjuk, amit tudom, hogy nem eszik meg, ki sem rakom elé. Szerencsére a kenyeret mindig megeszi :roll:
De ha eddig szerette Ádi, akkor lehet, ez csak egy egyszeri alkalom volt.

Közben R. levágott egy hisztit, így a gyerekek el is mentek.
Mert a kislány nem tologatta a végtelenségig a fűnyírót úgy, hogy R. rajta ül :lol:

Szóval ha nyitok is megőrzőt, Rugót addig elrakom csanába :lol:

Kép
vindolanda

De amíg játszottak kinn, elpakoltam a kerti tárolót az udvaron.
A garázsban viszont olyan kupi van, hogy nem lehet beállni kocsival :roll:
Mondjuk, tegnap bepakolták a faanyagot is az előtetőnek, meg ott van a cserép is.

Kép
vindolanda

Meg négy zsák papírhulladék, amiből papírbrikettet fog csinálni G. valamikor :roll:

Kép
vindolanda

Tele vagyunk papírbrikett golyókkal így is, vagy 50 van az udvaron, száradnak :roll:
Kíváncsi vagyok, tényleg lehet-e velük fűteni :?:

Kép
vindolanda

no vissza jöttem..

Emese tök jól hangzik ovikezdés..

Irina igen ő az látom belinkelte Vindo :D Biztos nem lesz baj a pocival! Nem csodálom,hogy idegeid így vannak. Hasonló képen cidrizek Benitől a lázas dolgaitól. Sz.tem ezen nagyon nehezen tudja magát túltenni az anyuka,akárki akármit is mond.Én a mai napig besokkolok ha lesz valami,nem tudok mit tenni ellene.Egyre csak jár az agyam előjönnek a már megtörtént dolgok.Szal elég rossz.Sz.tem nálad is azért mert a legtöbbször te voltál Ádival mikor beteg volt,és te vitted a váladon az egészet,és elég nagy súly lelkikeben is.Én így érzem te is nem?Én nem érzem magam,nem is tudom mártírt írtál? csak hülyének,aki ráhagy mindent a családra. :S De tök felesleges veszekednem ezért,úgy is rá fognak jönni,hogy miért is jártattam olykor olykor a számat. Én is veled együtt átadnám az egészet valakinek 8) Nálunk is válogatósak pl. apa a főzihez nincs hús akkor az már nem is kaja,szinte minden nap azt enne,de anyagilag elég sok,ezt nagyon nehezen fogják fel.És ezért mindig kapok!Múltkor is olyan beszólást kaptam érte telefonba,hogy na,de nem szóltam azért sem.Annyirszor elmondtam már elmagyaráztam,ha nem fogja fel én nem fogom mondogatni.Ezt halják gyerekek is és már ők is monodgatják. Meg a reggeliknél is égnek ál sokszor a hajam. No sebaj majd oviban megtudják ám,hogy ha válogatnak éhen maradnak,azt szépen lassan leszoknak róla :roll:
varga tünde

Vindó az jó mintha dédi mondta volna,hogy szokták ők is csinálni és ha jól kivan száradva jól ég.. :)
varga tünde

Amúgy mind a ketten lent tvznek és dédi tüntetőlegesen elment,mert nem hallják meg mit mond nekik.Szétszedik az ülőgarnitúrát stb. Tombolnak ezerrel...Most lemegyek tuti kifogok én is akadni...Pff.....
varga tünde

Tündi, szent-et írtam, de abszolút pozitíve. :-)

Kép
Kép
irina

Tündi, még erre visszatérve: igazából csak egyetlen módon lehet maguktól nem segítő cs. tagokat rábírni a segítségre: ha ott van hagyva az egész (vagy legalább egy része) a francba és rájuk dől/nő/esik/koszolódik. Csak ezt kevés nő tudja megtenni (mármint a ráhagyást), mert a másik kupija a mi környezetünket is érinti, ráadásul egészségtelen a gyereknek stb. Lehet, hogy a fokozatosság használ, nem tudom, a szólás szokott a legkevésbé (most bele sem megyek, hogy a nyaggatás-nak nevezett jelenségről is mennyit írtak feminista szemszögből, hogy ugyan vajon miért nem lehet komolyan venni a háztartást irányító ember szavait? talán mert nő és őket amúgy sem vesszük túl komolyan?).
Szerintem nagyon hagyományos felfogású férfiaknál csak nagyon lassan és fokozatosan lehet bármilyen házimunkát beépíteni. Anyukám most próbálkozik ilyesmivel apunál (nem eléggé szerintem, de azért van már, ami alakul). Hátha Nálatok is menne. Amúgy meg talán érdemes nem úgy előadni, hogy "a házimunkát osztjuk fel", hanem az összes a felnőtt családtagok által végzett munka (bármilyen legyen is az) súlyozása. Meg nyilván lesz, amit a srácok is előbb-utóbb meg tudnak csinálni.
Persze egy 3 évessel nem megy sokra még az ember, hiszen nincs rendfogalma, de pakolászni azért tud már.

Vindo: sebaj, Rugó megtanulta, hogy a hiszti és a kiszolgáltatjuk magunkat elv a mai csajoknál nem annyira menő. ;-)

Kép
Kép
irina

Dolgozok, közben elő kell keresnem a régi diafilmeket, mert a nagyszülők ajándéka egy diafilmvetítő lesz. Hagytunk egy falfelületet szabadon e célra. :-)

Kép
Kép
irina

Megtaláltam a diafilmeket, vannak köztük fekete-fehérek is :shock: A "Közlekedj okosan" mond vkinek vmit? Egy cicus és egy kutyus tolmácsolásában? ;-)

Kép
Kép
irina

Ez az:
Kép

Kép
Kép
irina

Bírtam ezeket a nevelőfilmeket, a Pityke is ilyen volt: hogyan fogjunk tolvajokat? Kurzus gyerekeknek. :lol:

Kép
Kép
irina

Ja meg a biomániás Makk Marci és Marcsi. 8)
Na tényleg léptem dolgozni még.

Kép
Kép
irina

Ui: És Tündi, köszi az együttérzést, azt hittem, csak nekem van azonnal mindig gyomorgörcsöm, ha Ádi ilyeneket mond vagy érzem, hogy hőemelkedése lehet...

Kép
Kép
irina

Nem vettem rossz néven,csak nem tudtam mit írtál előző oldalt :oops: Áhh én nem nyaggatok ilyen senkit pont ezért. Huu a diafilmek de szerettem én is :roll: mi letöltöttük ezt a közlekedj okosan-t,jó párszor meg is nézték fiúk,ők is szeretik. :) Azért írtam le,hogy ne érezd te vagy ezzel egyedül,még hányan vagyunk ilyen ˝para mamák˝ ne tud meg,csak vagy nem írják mondják v. próbálják tagadni,hátha sikerül leküzdeni.Én minden nap v. kétszer megnéztem B. homlokát,hogy nem-e lázas :oops: Most talán ma már nem. :oops: És minden kis sérüléssel ami nekem soknak tűnik és már kikészít,érdekes mások semminek nézik :oops: LEhet lassan orvost kellene néznünk ez ügyben? 8) :lol:
varga tünde

Na ezt jól megfogalmaztam,ez van mikor próbálok több lovat megülni.. :lol: Bocsi... Fiúk most nézik pom-pomot.... Hajat kellene mosnom ,azt hiszem megyek is..
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?