A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Gergő milyen kis rafinált.....

Felkel és átfodrul úgy az ágyban,hogy lássa a szobaajtót és ha elmegyek előtte,akkor elkezd kifele kiabálni... :wink: :wink: :wink:

Eddig ezt még nem csinálta...egyre ügyeseb és több dolgot tud.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Káposztás leves van a hűtóben, borscs. Ez kilőve. A káposztás rétest utálom én is,de a paradicsomos káposzta jöhet. Gyorsan teszek ki húst a fagyóból. :wink:

Kép
flóra 11

Most kaparom össze magam Tancsu szóval fél órán belül kb ott vagyok!! :D

Kép
martik77

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a tejet!!!!

Márti gyönyörű az ágyatok! A babágy is jól mutat! Látod ,alakultok szépen. :D :D :D
muzsuzska

Oks várlak....

Van kb 30 üveg béiételem itthon,lehet válogatni mit kérsz....:)

Kép

Kép[/
tancsu

oké!!!!! Most pedig mennem kell......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsuzska 2009.02.13 08:15-kor.
muzsuzska

Hogy ehetett alma málnát mikor aprómagvasat(málna)nem ehet 2 éves koráig??
Vagy van ilyen bébikaja???

Kép
martik77

Na én meg lépek,úgyis jön lassan bácsika,inas meg egyre inkább kiabál hogy elege volt a kiságyából.... :P :P :P

Szép napot mindenkinek!!!!!

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én is készülök.

Puszi!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.02.13 08:17-kor.

Kép
martik77

A jobb szemem is el van zsibbadva!!!!!!!!!!! :roll: :roll:
Szép napot nektek!!!!!!!!!
muzsuzska

N_incs kilőve,mondtam hogy még választhatol is 30 féléből.... :wink:

Azért lehetett málnát,mert csak a magot nem eheti,mert attól lesz allergiás,viszont ez ki van paszirozva és 4 hótól adható...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Inas most gyanusan hallgat.... :oops:

Léptem,majd napközben bekukk...:)

Cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Javítottam közben! :wink:

Kiköptem ezt a szart, nagyon büdi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! Jaj, ha valaki közelebb jön az ki fog feküdni! :oops: :oops: :oops:
muzsuzska

Ez a Gergő fantasztikusan leleményes egy kis krapek. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, én lőttem ki a káposztás levest. :lol: De csak azért,mert az van főzve. :lol:

Valamiről megint lemaradtam? Hol írtad a málnás bébipapit? Én nem találom,2x is elolvastam mindent. Hülye vagyok már? :shock:

Kép
flóra 11

Látom mindenki el van havazva, mentetek a dolgotokra. Igazatok is van. Menjek én is. Igaz?

Kép
flóra 11

Nálunk tegnap a bejáraton zárat cseréltek. Kaptunk egy darab kulcsot hozzá. Ki kell mennem csináltatni új kulcsokat a családnak. Most pedig hajat kell mosnom. :? Aztán főzni is kell, a F. végre bevágta a keretbe az üveget, tehát bekeretezhetem a gobelinemet. Mosni kell, teregetni, vasalni... Hajaj.... Ez több,mint rengeteg. :(

Kép
flóra 11

Legalább a hajmosáson túl vagyok. :lol:

Kép
flóra 11

Helló!
:D Képzeljétek, a Gy. intézte az önkormányzatnál a forgalmit, közben hazajött és megszerelte a netet. :D Persze, nem az én kedvemért, hanem mert sürgősen jelentkezni akart egy íjászversenyre. :D De ez a lényegen nem változtat, ugyebár. :lol:

KépKép
benó

Visszaolvasok.

KépKép
benó

Helló Benó! Na végre vagy!

Kép
flóra 11

Minden oké volt tegnap a dokinál, a babák szép nagyon, 80 dkg-osak kb., Kristóf kicsit kisebb, de nem sokkal... :D Most nem vízszintesen fekszenek, hanem függőlegesen, Dávid a bal oldalon fejjel lefelé, Kristóf pedig mellette, fejjel fölfelé. :D A méhszájam nem teljesen zárt, de a doki nem aggódik, úgyhogy én sem. Azt mondta, nem teljesen zárt, de azért tökéletes. A lábamat is megnyomkodta, mennyire dagadt, azt mondta, ez is belefér. A mérlege szerintem megint nem volt jó, mert megint azt mutatja, hogy 1 hónap alatt 1 kilót híztam, majd a védőnő meg jól megcáfolja. : :( 68 kg vagyok a doki szerint. Kielemezte a cukros-véres papírt, és azt mondja, ahol felkiáltójelek vannak, azokkal annyira nem kell foglalkozni, azt mondja, több fehérjét és vasat egyek, felírt vastablettát is. A vas a határértéken volt. Azt hiszem, ennyi volt. :D

KépKép
benó

Még nem olvastam vissza, bocs, mindjárt leszek teljesen. :D

KépKép
benó

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

ÓÓ, még mindig olyan lassú ez a babanet...

Heni

Kép
szheni

Benó, de szép nagy már Kristóf és Dávid!! Örülök, hogy minden rendben van Veletek. Vasat meg egyél rendesen! :) Nekem is volt felkiáltójeles érték, amire azt mondta az orvos, hogy nem érdekes. :):):)

Heni

Kép
szheni

Na, látom, senki nincs... megyek akkor én is! Vigyázzatok Magatokra! Puszi mindenkinek!
Ja, Márti, még mindig nagyon tetszik az ágyatok! :):):)

Heni

Kép
szheni

De, én itt vagyok! Picit várj.

KépKép
benó

Örülök, hogy az lesz a neve Pocakmacinak, mint nekem! :D :D :D És szép a vonalzód! És nem kell visszaolvasni, és nem jó csapat vagytok, hanem jó csapat vagyunk, te is ide tartozol, nem? Vagyis ide is. :D :D :D

KépKép
benó

Már 3 ablakban nyitottam meg a babanetet, ráadásul amit az előbb írtam, felszívódott.

KépKép
benó

Flóra, tök jó, hogy a JÓ csajokat nézegeti a Peti. A rosszakat ne is nézze. :D

Márti, nagyon-nagyon örülök az ágyatoknak, szuper jól néz ki és szép a színe, és tök klassz, hogy egyesével ki lehet nyitni. És biztos van csomagtartója is, ugye? Vagy hogyhívjákja. :D Nagyon jó bizniszt csináltatok. :D Kár, hogy az a 25 e Ft nem arra megy, amire tervezted, a franc vigye. :x Kösz, hogy írtad a többieknek, hogy nem tudok jönni.

KépKép
benó

Benó, egyszer kinevettünk a káposztafőzeléked miatt. Most elnézést kérek,képzeld, van ilyen.Itt a recept.

Édeskáposzta-főzelék

fejes káposzta 2,5 kg
liszt 0,16 kg
füstölt szalonna 0,06 kg
tejföl, 12%-os 0,3 l
kapor
köménymag, őrölt bors, só

A szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírját kisütjük, a sült szalonnakockákat kiszedjük a zsírból, majd megfonnyasztjuk benne a hagymát. Felengedjük vízzel, beletesszük a csíkokra vágott káposztát. Ízesítjük kevés sóval, őrölt borssal, köménymaggal és friss, fagyasztott vagy szárított kaporral. Lefedjük, és kb. fél óra alatt puhára főzzük. A tejfölt elkeverjük a liszttel, és óvatosan hozzámelegítjük a főzelékhez. Alaposan kiforraljuk, ha szükséges utóízesítjük.
A sült szalonnadarabokat rászórhatjuk a tetejére, de ez ne feltét legyen. Feltétként pl. sült virslit kínálhatunk.
Gyermekeknek tálalva, lehet, hogy érdemes kevés cukorral ízesíteni, és a szalonna helyett olajat használni.

Kép
flóra 11

Ildó, nem kell bocsánatot kérni, én nem így csináltam! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Sajnálom, hogy eltűnsz, Heni, pedig oly rég láttalak, csak e-mailben. Ez itt Beni pofikája a bal oldalodon? Édes nagyon. :D :D :D :D A cukor neked is olyan 3x-i vérvételes, horroros lesz? :lol: :lol: :lol: Gy. azóta azon röhög, hogy jó drogos vagyok, tök lila mindkét kezem. :lol: :lol:

KépKép
benó

Heni, mit kötögetsz?

Tancsu, szép nagy már Gergő, barátom, akkor a kenguru kilőve, nem? Hány kilóig lehet kenguruban hordani a babot?

KépKép
benó

Heni,örülök,hogy benéztél hozzánk.Nem kell visszaolvasni, csak kérdezz,mi megmondjuk kivel mi van. :wink:

Kép
flóra 11

A cukorérték viszont teljesen jó lett, na, ezt meg nem írtam.

A szülésfelkészítőn a fürdetésről, öltöztetésről volt szó, ez tök jó és hasznos, elvileg tanultam a bébisintér tanfolyamon, de én aztán.... :roll: tök hülye vagyok, ezt is elfelejtettem. :oops: :( Jó, nem mondom azt, hogy hülye, csak feledékeny. :D

KépKép
benó

Nahát, külön is lehet használni az ágyat kettőként? Ez tényleg baromi jó! :shock: :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szegény nagyfiad, Ildó. Reméljük, hamarosan rendbe jön.

7-re mentünk elvileg a dokihoz, 6-ra odaértünk már, de csak kb. negyed 8-kor tudtunk bemenni, nagy volt a tömeg, meg aztán uhu, méhszáj stb., meg az én kocsimmal mentünk, tiszta stressz volt, a Gy. úgy vezette, mint egy állat, a szívem szakadt meg.

KépKép
benó

Klassz a babkocsi mintája, Márti. :D

KépKép
benó

Bocs, hogy ilyen sokáig hiába vártál rám, Tancsu. :(

KépKép
benó

Nem tudom,hány kilóig lehet kenguruzni,de ez a súly a Tancsu hátának mindenképp sok lenne, ha a kenguru bírná is.

Kép
flóra 11

Jaj, köszönöm, L., hogy leírtad a tegnapi üzenetet. Puszi neked :D

KépKép
benó

Benó, nagyon jó,hogy minden rendben a babokkal és veled is. Vasat meg szedj, az fontos. Hát két babtól biztosan könnyebben nyílik a méhszáj, de ha a doki azt mondta, hogy rendben, akkor jó. Nincs ott valahol egy 4 jegyű szám? Mondjuk 1000?

Kép
flóra 11

Látlak, Ildó. :D

Zsuzsi, szegény, de gáz, a foghúzás nem jó dolog. :(

KépKép
benó

Milyen jó, hogy Gy. megszerelte a netet! Mi lett volna veled net nélkül, na és nélkülünk! :lol:

Kép
flóra 11

Nem írta le, csak mondta. 3000-et mondott, ha jól emlékszem. Jól emlékszem szerinted?

Zsuzsi, nem kaptál gyógyszert a foghúzás utáni fájásra? :shock: :?

KépKép
benó

Még látsz! De nemsokára megyek ki,bár semmi kedvem.Ma sokkal nagyobb a szél,mint tegnap voltés hideg is van, nem süt a nap. :(

Kép
flóra 11

Hát, akkor az egyik méhszájad,talán a külső van nyitva. Ha zárt, akkor 0 az érték. De a többi 0, tehát nem kell izgulni. :wink:

Kép
flóra 11

telefonálok Dettivel

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?