Jó reggelt

!
Ma van az egyetlen szabad napom, erre Panka 3/4 6-kor ébresztett

...
Védőnő, Pankánál nem is volt kint

. Amikor született, kijött egy helyettesítője, azóta csak akkor látom, amikor státuszvizsgálatra kell vinni. Mondjuk nem baj. Biztos úgy van vele, 2. gyerek...Tényleg, 6.-án menni kell 3 éves státuszra.
Vindo, jól gondolod a napalmot

. Ha nappalos vagyok és P van itthon a gyerekekkel, úgy néz ki a lakás.
Engem kimondottan dühít, P-nek is 1% jár. Én eleve többet dolgozom mostanában, mert nagyon sokat kell túlóráznom. Hazajövök, durva, ami itthon vár (mondjuk szerintem 2 gyerek mellett sose lesz rend, de azért...). A legjobban az bosszant, mikor éjszakás műszakból jövök haza reggel, és a konyha romokban van, a biliben ott a pisi és kupi van a gyerekszobában. Ezerszer elmondtam: szoktassa a gyerekeket is ahhoz, hogy addig nincs fekvés, amíg nincs rend, de egyszerűen lesz@rja, amit mondok, borzasztóan trehány

. És akkor reggel rendet rakok, takarítok, elviszem Pankát a bölcsibe, főzök Bencének valamit, és mire lefekszem, már szinte kelhetek is és kezdhetem az újabb 12 órát

.És a kertet is fél évente egyszer csinálja meg, de akkor is meg lehet nézni

. Ha pedig valami komolyabb munka van, ő biztosan nem kezd hozzá, csak társasággal tud dolgozni, de ebből a sógor-koma-jóbarátból is elegem van, mert sokszor csak összebarmolnak mindent

.

. Nem is bosszankodom...
Nekem az lenne a jó, hogy maga után elpakoljon, ne hagyjon szét mindent, ha valamit elvesz, tegye vissza a helyére, szemetet a kukába! (nagy tipp-mixes, és a papírokat szanaszét hagyja, van, hogy bedobja a könyvek mögé!!!!), és a férfias munkák elvégzése. Szerintem nem nagy igények...P-nek nem az elveivel van baj, néha kimos, ki is tereget, nagy ritkán a mosogatógépet is ki-bepakolja, csak egyszerűen lusta, igénytelen és trehány. Mondom neki, hogy ha alapból elpakolna maga után, fele ennyi dolgom nem lenne, de áááá...
L.Móni, micsoda méretei vannak Pötinek

!!
Regi, ez a zumba nagyon jónak tűnik. Én is próbáltam szgépen. ilyesmikre tornázni, de nagyon botlábú (merev) voltam hozzájuk, pedig a zenét nagyon bírom. De társaságban biztosan jó

.
Kaqk, biztosan hamar beszokik Emmácska

. Mi is ebben reménykedünk Pankánál. A futóbringa jó ötlet, majd írd meg, hogyan tetszett neki. Panka nagyon sokat bicajozik mostanában, egyre többet. Én a pótkerék levételén gondolkodom, mert már ügyesen rollerezik is a nagy rollerrel.
Mesi, ez nagyon jó hír, hidd el, szuper lesz Zsozsinak!!!!
Irina, erre emlékszem

! Pitykét is szerettem

.
Rólunk: Panka tegnap volt utoljára bölcsiben

. Vittem kekszet, üdcsit stb., ha gondolják, bulizzanak egy utolsót. Volt is buli, táncoltak, ettek

. Kapott Panka egy kis tarisznyát, egy szép kártyát a csoportnévsorral, csokit, buborékfújót, és pár szép sort írtak a gondozónénik a füzetébe

. Majdnem sírtam, olyan aranyosak voltak

. Ma reggel elviszem igazolásért a dokihoz, hétfőn 9-kor megyünk az oviba

. Tegnap du. itt voltak az vónénik cslátogatáson., tüneményes két nő, Panka is nagyon gyorsan feloldódott

. A Mese-Vár óvódába, a Mókus csoportba fog járni, és szilva lesz a jele. Holnap egész délelőtt szilvákat fogok rajzolni a ruhacimkékbe

. Ha minden jól megy, szerdán már bent is alszik, reméelm, bölcsi után nem lesz probléma. Az ovi tényleg nagyon szép, tele játékokkal, nagyon jó udvari adottságokkal. Mondjuk ez a város egyik legjobb ovija, és 26-an lesznek egy csoportban

.
Ma elmegyünk horgászni, holnap kezdem az éjszakát

...
Mirának, Raniának, Ildikének boldog szülinapot!!!!!