Sziasztok!
Nalunk hosszu hetvege volt, tegnap is szunnap volt.
Nagyon jol telt ez a 3 nap, olyan jo, amikor S. is itthon van, megoszlik a teher
Semmi kulonoset nem csinaltunk, csak itt a varosban nyomultunk, jatszohazba, parkba mentunk, Rania kiprobalta a szulinapra kapott bringajat...meg gyakorolni kell..

Kicsit nagyobb, mint kene, de menni fog neki hamarosan!
Jol kifaradtak, aztan 6-kor mar szokas szerint aludtak, mint a bunda, mi meg filmeket neztunk, boroztunk, jokat foztunk, es bevacsiztunk
Vasarnap egy francia filmet neztunk, ami nem meglepoen tele volt explicit jelenettel....na de hogy az anya kikezd a fiaval.....ezek a franciak!
Kepek nagyon jok, szuper lehet a horgaszat Dettyk, dehat mivel mi vegetarianusok vagyunk, ilyent nem hiszem, hogy valaha csinalni fogunk..

Rania is imadja a penzt....ha penzt lat, mondja, hogy: fourty pound

van neki aproja es penztarcaja
Dora nalunk is meno, pizsama, kituzo, fogkefe, konyvek.... multkor az 1 fontos boltban (itt olyan van, minden 1 font, kb 300 forint

) talaltam egy csomo Dora konyvet.
Vindo, szegeny Rugo

Szerencse, hogy nem lett komoly baj...Multkor Rania a kocsiablakot lehuzta, en meg felhuztam, es az utolso pillanatban olyan gyorsan odarakta a kezet, hogy odacsuktam... pedig ugy figyeltem...
Kaqk, milyen bajos Emma, nagyon csinos a ruhadban!

Varom a valaszod priviben!
Ma postara, konyvtarba, boltba kell mennunk, meg a varronohoz is...nem fogunk unatkozni.
Megyek reggelizni most, ehen halok...