Halihó!
Mindenhol ilyen nyomott az időjárás, vagy csak nálunk??? borzalmas.... olyan lehangoló.
Jelentem, én is elkaptam a hasmenést, az egész délelőttöm a wc-re futkosással telt
Már csak azon izgulok, hogy kis pindurom el ne kapja, bár azt olvastam, hogy az anyatej véd a fertőző hasmenés vírusok ellen, szóval bízom benne, hogy ő kimarad a sorból. Még apán nem jelentkeztek a tünetek, remélem ő nem betegszik le, valakinek ugyebár pénzt is kéne keresni
Viki már tök jól van, tegnap reggel mintha kicserélték volna, egy csapásra múltak el a tünetei.
Amúgy nagy rá az esély, hogy rota, itt állítólag az óvodákban, sulikban sorra küldik haza a gyerekeket hányás-hasmenés tünetekkel, szóval nem csak Pest megyét érte el.
Pati!
Most már nem sok van hátra! Ez a legizgalmasabb rész...

Csak várni, várni és várni...
Nekem a 38. héttől voltak jelek, de így is két napot ráhúztam. Utólag azonban úgy gondolom, hogy pont így volt jó minden, ahogy történt
Lilike ma nagyon nyügi volt reggel, óránként cicire kéredzkedett, aminek az lett a végeredménye, hogy kb. 1 dl tej jött vissza orrán-száján, majd utána kiterülve elaludt az ölemben.
Annyira mohó, még akkor is enne, amikor tele a pocija, és olyankor "hisztizik" a cicivel a szájában, de azért tömi ezerrel. Akkor már tudom, hogy ez most átverés volt, nuku éhség, csak inkább cicizhetnék volt a háttérben. És ilyenkor jön az óriás böfi.
Szerintetek meddig jön ilyen barnás-véres váladék a köldökből? Múlt hét pénteken esett le a csonkja, azóta semmi nem jött belőle, de ma rá volt neki reggel vastagon száradva, és úgy megrémültem, mert azt hittem vérzik a köldöke. Aztán kitöröltem neki, azóta nem volt semmi. Ez normális? Már nem emlékszem, hogy Vikinél hogy volt.
Pandi!
Nagyon édes ez a hinta, én is a pihenőszék meg ilyen hinta között vacilálok. Nem tudom melyiket vegyük.
Mondjuk a pihenőszék átalakítható gyerek hintaszékké, a Fisher Price-os. Lehet, hogy te is azt rendelted.
De most már hamarosan időszerű lesz, mert a babahordozóban szokott üldögelni a kis drágám, és az is nagyon tetszik neki, csak hamar megunja, mert ugye se nem zenél, se nem mozog
Vikci!
Tündéri a kisfiatok! Nagyon édes. Igazi kis vasgyúró!
Vera!
Hát nálunk is szokott ekkora száj lenni, ha éhes a drágám, akkor szinte lilára tudja magát ordítani.
Tetszett az a kép, amin ilyen rózsaszínes sapiban van, nem is gondoltam, hogy fiúknak is ilyen jól tud állni ez a szín.
Most mennem kell, már ébredezik pindurkám.
Kata