Sziasztok, jó reggelt!
Mi korán kelünk, mert együtt reggelizünk a férjemmel, aztán ő elmegy dolgozni, én meg élvezem a csendet, főzök, amíg a lányok alszanak. Csuda békességes érzés ám

...
Háton fekve aludni - úgy tudom, hogy a 30. hétig ajánlott. Utána már a baba súlya nyomhatja a hasi ütőeret, ami miatt nem javasolják. Addig, ha kényelmes, nyugodtan lehet. Nekem nem volt szopis párnám, a vége felé igazi párnákat raktam a két lábam közé alváskor, úgy feküdtem az oldalamra. Olyankor már kész művészet megfordulni éjjel...
Fmarian, Mamacka, Kritta, a Bajcsys tornáról a szülészetek-bajcsy topikban bővebben olvashattok, csak kicsit vissza kell lapozni. Ha jól emlékszem, orvosi javaslat kell hozzá, de (talán) TB-alapon ingyenes, hetente egyszer van. Én egyszer sem voltam ott, mivel a jóga nekem szimpatikusabb, mindhárom várandósság alatt ezt szerettem csinálni.
Emi, kedves vagy, örülök, hogy találtok használható dolgokat az írásaimban. Tudod, ebben a korban (nincs már két hetem sem a 36.szülinapomig) már könnyen bölcselkedik az ember lánya, főleg, ha eredetileg pedagógus...

És van már két gyereke.
Mamacka, érdemes lenne melimamit is kipróbálnod, (melimami26), ő is szépen varr. Én itthon megmértem magamat, megbeszéltük e-mailben, mit szeretnék, ő megvarrta, és elhozta nekem az Örsre. Az Árkádban lehet olyan helyet találni, ahol fel tudod próbálni. Ez pedig Kőbányátől nincs messze, még két gyerekkel is könynen megközelíthető.
Amúgy a kiságyra tehető pelenkázó tényleg jó, mert nem foglal helyet egyáltalán, rengeteg féle mintával kapható, és nem is drága. Mi ezt (meg az ágyat is) a Mini Manó babacentrumban vettük, elég megfizethető áraik vannak, és nagyon nagy a választék. A Nagy Lajos király útján van. Sok mindent lehet kölcsönözni is, utazóágyat, légézésfigyelőt, övterelőt, stb. Jópofa kis üzlet.
Szép napot,
Nuska+ (20+4)