A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

katuska79: :lol: Igazad van, az meg sem fordult a fejemben, hogy lehet irritálja inkább. :lol: :lol: :lol:
Mikor először hallottam énekelni a kislányt, eszembe jutott egy külföldi tehetségkutató műsor, ahol szintén egy kislány (11 éves volt) énekelte ugyanezt (mármint amit pl. tegnap is énekelt) a számot. Hatalmas sikert ért el vele. :)
Vendég

Sziasztok!

Szerintem sem tesz ez jót neki. Látszik, hogy kimerült, a szám végére elfárad, elmegy a hangja. Meg egyébként sem egy 13 éves kislánynak való ez az egész.
Egyébként kicsit csalódtam ebben az új Megasztárban. Messze nincsenek akkor a tehetségek, mint az előzőekben, és a zsűri sem tud érdemben hozzászólni. Eddig legalábbis nem hallottam tőlük semmi értelmeset.

Kép
petne

Én sem értem, hogy minek kellett akorhatárt 12 évre levinni...
Már most panaszkodik a kislány, hogy fáradt, pedig az elején vannak. Aztán erre rájön halmozottan a stressz is, és bármennyire is értelmes, neki sokkal nagyobb törés lesz, amikor kiesik (mert ki fog! ). Most látja, hogy mennyire szereti mindenki, és nem biztos, hogy fel tudjam ajd dolgozni, hogy akkor miért nem jutott tovább.
Egyébként látszik, hgoy a másik kislánnyal nem csípik egymást.
Ja és Fridi mi a fenét keres ott??? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Banyek, a lányom lelopta a kolbászt az asztalról! Készül a holnapi ebéd, rakottkrumpli. Anna hirtelen csöndben lett, elindultam keresni, akkor látom, hogy a nagy fél kilós kulen a kezében, és azt majszolja :D igazi kis paraszjány a lelkem! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Látod Mágnes legalább megoldotta a kaját:) Máté is reggel elcsent egy fél kiló kenyeret és azt majszolta. Kezd önellátó lenni:)

Igen én is láttam azt a 11 éves lányt ugyanezzel a számmal. Az az igazság, hogy azért ez egy igen hatásos szám, nem nehéz vele megnyerni a közönséget. Próbálna ki csak egy egyszerű dalcsokát. Vajon azzal is sikere lenne?

Amúgy tényleg nagyon gáz a megasztár. Iszonyat hamis mindegyik. nem hiszem, hogy a 15 ezer jelentkező közül ők lennének a legjobbak...
Most vagy a tévénkkel van a baj vagy a hangosítással, de alig lehet hallani amit énekelenek, a zene persze hangos alatta. Mondjuk én amúgy is falhoz állítanám és lelőném a Tv2 hangmérnökét meg aki ezt az új spotot kitalálta a reklámok előtt. Nézek egy filmet este halkan, erre beordít a spot. Most ezzel elérik, hogy amikor tűnik el a jobb sarokból a tv2 felirat már kapcsolom is el. Miért nem tudják úgy megoldani, mint pl a viasat3-on? olyan szépen hallkan jön a reklám, hogy sokszor észre sem veszem...
katuska79

Sziasztok!

Valahogy nekem sem nyerte el a tetszésemet ez a megasztár!
Valahogy nem tűnek tehetségesnek ,lehet hogy az én fülemmel van baj de valahogy a legtöbb dal hamisnak tűnt ( amit hallottam).

Nem semmik a gyerekeitek! :D :lol: Helyesek lehettek a kenyérrel és a kolbásszal.Nekünk egyszer Anikó ült le a fazék mellé tésztát enni!
Aztán hagytam had bontakozzon ki,csak úgy markolta a tésztát,még kép is van róla valahol.

Kép

Kép
poszani

Most nézem lányok 100 napnál tartunk mi is :D !!!

Kép

Kép
poszani

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:50-kor.
kisbogacs

Katuska,nekem gyakran van a kezem ügyében a távirányító,hogyha látom most reklám fog következni,azonnal halkítom,én is utálom hogy ilyen hangos.Ez biztos azért van így kitalálva,hogyha valaki a filmen elaludna,azért a félórás reklámáradatról le ne maradjon
liuska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:51-kor.
kisbogacs

Kisbogács:
Nem akarsz Fridi helyett zsűrizni???? Sokal többet érnének veled! :wink:
Én azon csodálkozom, hogy Anyuka ,Apuka zenész, Anyuka konkrétan zongora tanár. Nem félti a lánya hangját? Na és ppersze a lányát???

Kép
Kép
Kép
mágnes

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:52-kor.
kisbogacs

Látom, elindítottam a Megasztár-témát. :D
Ennek a 13 éves kislánynak egyelőre még nagyon bájos hangja van, de nem vagyok abban biztos, hogy ez akár egyik napról a másikra ne mehetne át a másik végletbe.
Másrészt pedig, ez az egész nem egy gyereknek való. Én rettentően félnék az anyuka helyében. Olyan hamar "megromlanak" azok a fiatalok, akik közszereplőké válnak. Egy gyerek legyen minél tovább gyerek. ... Amúgy is már olyan gyorsan fejlődnek, olyan dolgon vannak túl 13-14 évesen, hogy nekem anno ez a fejemben sem fordult meg. ... Babázzon ameddig lehet. Álmodozzon, tervezzen, de még ráér ezt megvalósítani. ... Félő, hogy a nagy teher alatt egy ilyen kislány összeomlik. Ott van neki az iskola, és akkor még készüljön hétről-hétre az élő adásra is. ... Hát, nem tudom. ... A másik meg az, hogy az ilyen showk csak kihasználják a gyerekeket. Ott van a másik csatorna, ahol az a kisfiú nyert a meséléssel. Adig jó volt, amíg szükségük volt rá, most meg már el is van felejtve. ... Kizseóigerelnek belőle mindent, aztán dobják. ... Ezt egy felnőtt fel tudja dolgozni, tudja mit vállal, de kétlem, hogy egy gyerek tisztában lenne ezzel. ...

Amúgy visszatérve a fórumra, Kristóf ma egész nap pörgött zerrel, úgy örültem neki. :lol:
Többiek? Pihengettek? Jól van mindenki?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:53-kor.
kisbogacs

Sziasztok!

Gyors bekukk a vasalás előtt és a teregetés után :wink:
Hú, Megasztár -- bevallom, ebből a szériából egy darabot sem láttam, nem is nagyon tervezem -- nekem Rúzsa Magdinál megállt a történet, csak azt a szériát néztem, meg az Arénás döntőn is voltunk :oops:
Megnéztem a kislányt s bár baromira nem értek hozzá, őrületes hangja van! Más kérdés, hogy nem engedném még a reflektorok közé ha az én kislányom lenne, ez kétségtelenül nem neki való még. Kár összetörni a kis lelkét, mert előbb-utóbb a kiesése borítélkolt (ne klegyen igazam).
Jól vagyunk, tegnap egész nap kocsi után rohagáltunk, ma kicsit kirándultunk a jó időben (gyermekvasút :oops: ) illetve délután házimunka + szerelés, fűszerezve némi macskaidomítással :lol:

A gyerekvasúton láttunk egy meseszép babát, hatalmas kék szemekkel, mosolygott nekünk, nagyon kokettált -- mint kiderült, tavaly decemberi baba és Leventének hívják :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

kisbogács:
Akkor sorstárs vagy.... Én is aszthmás vagyok, szerencsére ,amikor babát várok, nagyon ritkán jön elő.
Nekem szept. elején volt egy olyan rohamom, hogy ki kellett hívni éjjel az ügyeletet. Pipám nem volt, a költözésnél elkutyultam... Úgy féltettem Benit...
Egyébknét ma a bolton és a holnapi kaja megfőzésén kívül Apát is el kellett látni (valami vírus kapta el, egész nap feküdt). Teafőzés ,keksz, kaja bevitele, mosogatás, felmosás. Megint keményedek, de holnap megyek a dokihoz és mondom neki..
Drukkoljatok a cukrom miatt! :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kisbogács: hú, ez az asztma, iszonyat rossz lehet -- szerencsére én nem vagyok asztmás, de el tudom képzelni...De remélem, minden rendben!

Martin is valami hihetetlen, akkorákat pörög, hogy mostmár tényleg kezd fájni,ha úgy istenigazából megrúg :lol: De nincs is ennél jobb érzés :D

KépKép

KépKép
kata8110

Mágnes: nagy drukk a cukorhoz!! Ma reggel nekem is nagyon bekeményedertt a pocak, pedig épp csak a hajmosáson voltam túl -- gyorsan be is vettem a magnéziumot, de percekig ültem felhúzott lábakkal és próbáltam valami szépre gondolni :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Helló lányok!

Ma ismét kivetett az ágy fél háromkor, pedig tegnap lehúztam a 10 órát... De most nagyon szupi volt! Olyan kollégák jöttek, akikkel élmény volt együtt dolgozni. Nyugi volt, béke volt... Csináltunk melegszendvicset, teát-kávét, zenét hallgattunk, sokat nevettünk...
S ráadásul bejött hozzám a kicsi családom is! Úgy örültem nekik!!!
Képzeljétek, volt hivatalos IQ-teszt, meg egy csomó logikai játék, s erre beindultak (titkon direkt azért szerveztem, hogy bejöjjenek ;) ), még a párom nagyfia is eljött, habár ő még nem is írhatott tesztet, de játszott ezerrel. (Nem tudom, de engem ez az IQ-tesztírás nem hoz lázba. Láttam és már bunkó parasztot 120-as IQ-val...)
Szóval hallgattuk a zenét, közben pedig jöttek a látogatók.
Emellett még Megbocsátás Napját is tartottunk, vissza lehetett hozni a késedelmi díjas könyveket. Volt, aki 45.000 Ft-os tartozástól menekült meg, s volt, aki 7 év után dugta be az orrát hozzánk.
Olyan édesek voltak, jöttek, pirultak, leadták a könyveket, mi meg elnéző mosollyal "feloldoztuk" őket...
Ha szőrősszívűek lettünk volna, akkor több százezer Ft-ot hajthattunk volna be. De csak VOLNA. Úgyhogy így visszajöttek a könyvek, az olvasók meg széles mosollyal távoztak...
Szóval a vasárnap bulis volt.

De a szombat! Az még jobb.
Julcsink meghívta az ovis nagycsoportos barátait 2 óra játékra a Kalandpark játszóházba a Lurdy Házba.
Először szívtam a fogam, kicsit tartottam tőle, hogy "mekis vagy "börgerkinges" hangulatú lesz. De hát most nem lett volna energiám sem otthon, sem más, kibérelt teremben szülinapot csinálni nekik. A "meki" és a "börgerking" meg eleve ki volt zárva a listából, maradt tehát ez a lehetőség...
(Tavalyelőtt Marcinak olyan volt a szülinapja, hogy a Vízöntő Klubban béreltünk egy termet, vittünk kaját, innit, megkértük a lurkókat, hogy hozzák el kedvenc játékukat, s rendeztünk nekik egy lovagi tornát kézműveskedéssel, táncházzal. Nagyon élvezték, de így sem volt olcsó mulatság, hogy egy csomó mindent mi csináltunk, a zene ingyen volt, s feléltük a garázst is betöltő kézműves cuccaim egy részét (hála Istennek!) Ráadásul a végére olyan hullák voltunk...)

Na erről a játszóházról teljesen pozitív lett a véleményem a végére.
Olyan kis husik voltak! Julcsám meg teljesen meg volt illetődve a tigrisnek kimaszkírozott orcájával (a fél csoport tigris volt, a másik fele pillangó...). Volt torta tüzijátékkal, meg pizza, s eszméletlen jó játékok! A gyerekek is jól érezték magukat, s nagyon jó volt, hogy a szülők sem mentek el, maximum fél órára. Szóval mi is tudtunk beszélgetni, meg nézni a kis drágáinkat - ahogy lövöldözik egymást a szivacslabdákkal és a nagy "automata fegyverekkel". :)

Ja, és a családom egész héten éhezhetett, mert a több kilónyi kaja, amit pénteken és szombat délután csináltam, az mind elfogyott tegnap estére! Hurrá! :)

Húúúú! A pohár víz helyett most vízesést kaptatok!
Azaz hosszú és sok voltam!!!
Bocsáááánat!
batka :shock:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Ééés, akinek nem volt elég batkatából... 8)

Gyors és szószátyár reagálások:

Megasztár:
én is megálltam Rúzsa Magdinál, no meg időm sincs követni az eseményeket.

A kislányt sem hallottam, de mint "gyakorló énekes" és anyuka semmilyen szempontból nem tartom jónak, hogy valakit ilyen korán beledobnak a mélyvízbe.

Én is megszenvedtem a dolgot, pedig én nem is ezen a vonalon indultam. Sokkal lájtosabb a népzene és a táncház világa, jóval emberibb a dolog. De a szüleimnek és utána már nekem is nagyon helyén kellett legyen a szívünk-lelkünk, no meg az eszünk.
A színpadnak és csillogásnak, a tapsnak, a "közkedvelt vagyok és szeretnek-imádnak" feelingnek tudatmódosító hatása van, s ha valaki csak egy kicsit is rosszul méri fel a lehetőségeit és a korlátait - és mindennek tetejébe felette döntenek (dalválasztás, ruha, smink, reklám, koncert, magánélet, bármi...), az egyszerűen katasztrófa.

Csak egy rövid történet arról, mit csinál a színpad szoft változatban: van egy nagyon szép hangú erdélyi fiú- mostmár srác -, aki Széken, Kolozsvár mellett él, s Kallós Zoltán népzenekutató elhozta Magyarországra többször szerepelni. Pillanatok alatt közkedvelt figurája lett a táncházmozgalomnak, a versenyeknek és a fesztiváloknak. Nem sokkal később hallottam két széki nénit beszélgetni arról, hogy ez a Marci (asszem így hívták, de hát Széken ez nem ritka, minden második fiúgyerek Marci, s ha lány, akkor Zsuzsi, Kati, Sári :) ) "mióta visszajött Magyarországrul, minha kifordult volna magábul, nem találja a helyit". Ez asszem magáért beszél.

Kajalopás:
De édesek lehettek! :D

Nálunk is volt ilyen: Marci 3 éves volt, mikor elmentünk Erdélybe a rokonokhoz, kint voltunk az erdőn. Marci, mint minden 3 éves, habzsolta az életet: próbált tehenet fejni, simogatta a bocit, kergette a tyúkokat, félt a kakastól, s büszkén teljesítette a feladatát: fát hordott be a nyári konyhába és ivóvizet hozott a csorgóról...
Valamelyik délután kicsit később volt ebéd, s egyszer csak azt láttuk, hogy szegénykém nyitogatja a nyári konyha szekrényeit és azt kérdezi: "Mit lehet itt enni?!" Hiszen ő megdolgozott érte! :D Azóta nálunk ez a mondat szállóigévé vált.

Pocaksimi: nekem is azt mondta a doktornénim, hogy ne simizzek, mert stimulálja méhet, van, amikor szüléskor is ez segít...

Asztma: hát én hála istennek nem vagyok asztmás, de néha rámtör a köhögés, és teljesen kikészülök (a "dáthás" időszak maradványa), s ilyenkor annyira fáj poci...
Hát még nektek hogy fájhat! :(

No, mostanra ennyi, egy kicsit felkészülök a hétre, úgyis mindjárt ébresztő van... :lol:

Addig is legyetek jók !
batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Batkata: téged nem lehettet ma túlszárnyalni! :D
Ez a koránkelés nem semmi!!!
Viszont nagyon remek hétvége van mögötted,biztos nagyon klassz lehettet !!

Mágnes:szurkolok a cukorvizsgálathoz! :wink:

Astmásoknak jobbulást ebben a remek időben,gondolom ez a ködös levegő nem tesz jót most.
A múltkor éjszaka én is köhögtem és nagyon kellemetlen volt,és nektek ez sokkal rosszabb.

Megyek elintézek néhány dolgot !
Mindenkinek kellemes napot!
Sziasztok!

Kép

Kép
poszani

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:54-kor.
kisbogacs

Jó reggelt!

Eltüntke jelen.

Csöre! Remélem, jó volt a szülinapi buli!!!

Vickybabe! Remélem, a hétvégén azért nem hajszoltátok túl magatokat. Apa motorozott?

Petne! Az első kettőnél nem kértem el, de most igen. 5 napig volt benne Zsebi. :wink: Pocakfotót rég láttam!

Kata! Nagyon jó volt a Csajtali. Totál szerelmes lettem a kispasikba. A 10 hónapos Hunor úgy simogatta a pocakomat, azt hittem, megzabálom.

Sahli! Gratula a cukorhoz!

Liuska! Én is akarok iwiw-et. Küld át a nevedet priviben, mert engem nem találnál meg.

Vicky! Csodaszép vagy!!!!! Miket vásároltál Alexnek? Ha tudsz, azért gyere ám gyakrabban!!!

Katuska! Mágnes! Édesek lehetnek a gyerkőcök.

Picuranyu! Megasztárhoz nem tudok hozzászólni. Nem vagyok képben.

Mágnes! Drukk a cukorhoz!

Batkata! Jó kis programotok volt a hétvégén.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:55-kor.
kisbogacs

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 15:56-kor.
kisbogacs

Kisbogacs! Szuper a vonalzód. :wink:

Kép
hanna30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:03-kor.
kisbogacs

Halihó!
Megjöttem a dokitól, és nem kell befekvés, inzulin! 7.2 a cukrom, azt mondta, ez elfogadható úúúgy örülök, nem is gondoltam volna, hogy rendben leszek, már megszerveztem Anna felügyeletét is..
Mondtam a keményedést, azt mondta 29 hetesen második gyerekkel ez természetes. Méhszáj csont zárt, vérkép teljesen jó, csillag nélküli (ahhoz képest, hogy nem szedek vitaminokat... ) .
Szóval minden oké.

Na megyek ,és ennek örömére kiváltom a várandós csomagot! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kisbogacs! Profi vagy. :wink:

Mágnes! Gratula!!!!

Kép
hanna30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:17-kor.
kisbogacs

Mágnes! Nagy gratula! Úgy örülök, hogy minden OK! :D
Kisbogács, tényleg profi vagy!

Hanna, köszi, megkaptam, váklszoltam a pü-re is :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

NA én is végigjártam védőnőt, dokit. Én is plusz 8 kilónál tartok de a védőnő azt mondta ez kicsit sem gáz. Kb 15 lesz a végére de nem oylan az alkatom, hogy ezt ne tudnám majd gyorsan leadni. Vérnyomi vizelet rendben, szívhang ok. Az éhgyomri cukor 4,8. a terheléses 4,6. Viszont vérszegény vagyok igencsak így kaptam ferro folgammát meg beutalót UH-ra a 28. hét környékére. Szóval minden veri hepi, ehetem a csokit cukrot tovább:)

Batkata! Mi is a Kalandparkba járunk, csak ide keresztúrra:)
De jó volt látni ezt a szót, hogy : csorgó. Odakint oylan sokat hallottuk és mi is onnan hordtuk a vizet a hegyoldalból:)

Az a baj ezzel az egész megasztár dologgal, hogy baromira nem lényeg ki miylne tehetséges, az egész arról szól mennyi sms-t tudnak összegyűjteni. Ezért is van bent a kislány, meg egy két kisebbség, hogy minél szélesebb réteget tudjanak megfogni. Mert a 13 éves lánykával meg lehet fogni az anyukákat, nagymamákat:)
Kisbogácsnak totál igaza van, el kellene tiltani ezektől a daloktól és szépen az alapoktól felépíteni a hangocskáját mert ez neki még sok. Remélem a saját érdekében nagyon hamar ki fog esni különben úgy jár, mint a mesemondó kisfiú...nem érti most miért nem kíváncsi rá a kutya sem. Valóban megérdemelte az első helyet? Pár adásban elüvöltözött egy mesét amit szerintem itt bárkinek az iylen korú gyermeke kedvesebben elő tudott volna adni, de a közönséget szépen meg lehetett etetni a sorsával, közben meg aki valóban tehetséges és rengeteget dolgozik is érte nem kapott semmit.

Jujj már én is 100 alatt vagyok!!!!
katuska79

Sziasztok!

Újra itt...
Hát elég volt visszaolvasni :)

Hétvége: baromi sűrű volt, jól elfáradtam.... Mesi szülinapja jól sikerült, nagyon boldog volt, és ez a lényeg :)

Cukor: nem viszgáltak meg, nem is fognak még egyszer terhelni. 165-ös diéta, és kész. Hetenkénti vérvétel a Honvédban és diétás tanácsadás, kéthetente UH és tanácsadás (ez nem világos, hogy miben különbözik, de mindenesetre van ilyen is). Kicsit dühös vagyok, mert 7-re bent voltam, éhgyomorra, hogy vért vesznek, de érdemben csak 9-kor kezdtek velem foglalkozni, azzal, hogy felejtsem el a vérvételt... kicsit el vagyok keseredve, nem amiatt, hogy diétázni kell, mert azt ki lehet bírni, hanem amiatt, hogy egy rohadt kontrolt sem csinálnak.

Viszont voltam UH-n is (másfél óra sorbanállás után), megmérték Kispockot (hogy mérjék, nem nő-e kórosan):
BPD: 74, THQ: 66, FL: 55 súlyt nem becsültek, összesen 5 perc sem volt, de azért megnyugtatott :) Kispocok közben rugdalt ezerrel... persze, már éhes volt... :roll:

Na, ennyit rólam ...

Csöre
csöre74

Csöre!
Ez disznóság!!!
Annyira bosszantó, hogy nem csináltak egy kontrollt!!!
Ja, és figyelembe kellett volna azt is venni, hogy vidékről jársz be, van még 2 lurkód, s a pocikád sem lesz kisebb, legalábbis még néhány hónapig...
Én valahogy azt éreztem, hogy leírtak! Micsoda dolog ez?!!! :evil:

Egyébként örülök, hogy Mesinek jó volt a szülinapja! Ezek olyan fontos dolgok az ember életáben, még akkor is, ha az ember történetesen emberke, gyerek...!!!

Katuska!
Ez tényleg így van! Mármint hogy az SMS és a nézőszám a lényeg, nem a tehetség...
Erről az jut eszembe, hogy a Macskafogó 1-ben azért van az a kismacskás-egeres jelenet (a szegény bekötözött fejű Safranek kislánya), mert az amerikaiak azt kérték, legyen benne gyerek is...
Ki is lóg a történetből rendesen...

Kisbogács!

"batkata, elképesztő milyen korán keltél! hogy bírod, nem vagy ilyenkor kimerült egész nap? én alig 25 perce keltem, és még mindig kába vagyok"

Háááááát, azért ma kissé kidőltem dél körül...
Volt nálam egy rettentően fárasztó kolléganőm, Katuskának priviben már ecseteltem a vele kapcsolatos aggályaimat..., nem nagyon jövünk ki, pedig mindketten igyekszünk, de a természetünk az gyökeresen ellentétes... No mindegy, azt akartam kihozni az egészből, hogy de, igen, ilyekor egy kicsit kidőlök napközben, estére pedig hulla vagyok, de a stressz és a sok elvégzendő feladat, no meg némelyik "kedves", éjjel is kaparászó és döngető felső szomszéd gondoskodik róla, hogy az ember kicsi lánya felriadjon, majd ne tudjon visszaaludni... Ez történt ma hajnalban is.
Sajnos nem merem elengedni magam, muszáj mindig kulccsal felhúzni engem, mert ha leállok, borul minden, kidőlök, s két-három napig aludnék egyfolytában... Ezt pedig most sajna nem tudom megtenni. :( (Oh, én szegény!... ;) )

Sziasztok!
Telefon... :evil:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: sajnos én is így érzem, hogy leírtak :cry: de ha az alacsony cukorbevitel miatt rosszul leszek, akkor azért nagyon csúnyán fogok nézni (volt ilyen a múlt héten is: a délutáni 30 gr szénhidrátos, egyébként laktató uzsonnám után beszédültem :()

Megasztár: az utóbbi két szériát már nem láttam... én is úgy érzem, hogy nem a tehetségről szól :(
A gyerekkori színpadozásról az a véleményem, hogy kicsiben (tényleg kicsiben) jót tehet, de a Megasztár nem ez a kategória...

Mágnes: neked gratula a jó cukorhoz, ez szuper :)

Liuska: Kispocoknak nincs napirendje :) tegnap is este műsorozott, de teljesen változó
Írj pü-t, megkereslek a wiw-en

Asszem, én is megfáztam :( második napja tüsszögök :( most gyógyultam meg :( és a torkom is kezd fájni :(

Vicky: helyes a cicus :) szerintem jól látszik a poci, szépen alakul :)

Apropó, poci: a MÁV-ban külön van a genetikai (12, 18. hét) és a "rendes" UH, ma a rendes UH-n állok sorban, és egy kismami jüszándékúan megkérdi, hogy biztos ide kell állnom, nem a genetikaira :D na azért ennyire nem pici a pocakom :wink:

Csöre
csöre74

Na nekem is megvan az eredményem,bementem érte a Jánosba.Úgy láttam itt mindenkinek 2 eredménye van,nekem csak egy.60 perces vércukorterhelés 4,9.Ez gondolom jó,úgyhogy jó helyre került az a két tábla csokika,amit ma elfogyasztottam.

Ma pár órát a városban intéztem a dolgaimat,hazafele már úgy jöttem hogy mindjárt szétszakad a derekam és a hasam.Kegyetlenül keményedett.

Megasztár:én nem szoktam nézni,egyáltalán nem tud lekötni.Akkor már inkább a Megatánc.

liuska

Sziasztok jöttem végre csak nem volt netünk mert férjecském a nagy költözésbe kirángatott egy vezetéket a gépből :wink: hm férfiak most lett kész végre :D én is holnap megyek dokihoz remélem mindent rendbentalál majd picurival :lol:
erzsebet0312

Hanna,Csöre elküldtem a nevem

liuska

Sziasztok, hat igen egy kicsit el voltam veszve, na mar megint alakitottam persze. Alergias rohamot kaptam, vagy mia turot, mentem a cukor terhelesre, es akkorra mar tele voltam kiutesekkel, amik inkabb ugy neztek ki mintha leforaztam volna az egesz testem, ne kerdezzetek mitol, es rohadtul viszkedtek, na verveteltol atiranyitottak surgossegire, es ott kezeltek, mar amit tudnak egy 25 hetes terhes non. Estere lement, manspara meg rosszabb lett, aztan most mintha mar kezdene elmulni. Szoval na ez is csak velem tortenhet meg, foleg hogy fogalmam sincs mire lennek alergias :? minden lehetoseget vegig gondoltunk, es hat semmi sem jott az eszunkbe amitol en alergias rohamot kaphatok. Most csak azon gondolkoztam, hogy lehet hogy az elozo kipatoas sem bolha lett volna? szoval nem tudom.
HOlnap elvileg megyek dokihoz, a nogyogyaszomhoz es csinal egy analizist, hatha van valami a verembe.
MEgasztar: hat nem tudok hozza szolni. visoznt itt spanyolba a 16 eves kor a minimum. Egyetertek vele.
Szulinapok: hu de jo, unnepeltek, ferjecskemnek is holnap utan lesz a szulinapja, hat nem tudom meg e erdemel valami ajit vagy sutit, mert ugyanis o az enyemet sosem unnepli, meg nem is kapok semmit. Na majd meglatom milyen hangulatomba leszek, szulinapomkor megfogadtam, hogy majd az oven megbosszulom, hogy milyen szemet az en szulinapomon, na de nem tudom tudok e majd olyan lenni en is. :evil: pedig megerdemelne, csak azt nem tudom, hogy ettol en jovore kapnak e valami ajandekot, vagy ismet melloznenek :roll:
Atikam nekem is ma nagyon aktiv, es apukajanak is egyre fntosabb, foleg, hogy most mar o is erzi ot szinte naponta ketszer:) valahogy sokkal tobbet is beszel rola, rendszeresen simogatja stb. Na ennek csak az a hatranya, hogy a szexualis eletunk Ati mozgasa hatasara becsodolt, ugyanis apuci kijelentette, hogy o ugy nem tud, foleg hogy most mar tudja, hogy hall es erzekel mindent a baboca. Na nem tudom mit meseljek meg be neki, hogy meg valtoztassa az allaspontjat :? Szegeny szegyenlos a fia elott :lol:
Na jo en is befejezem mert nagyon hosszu lettem

Kép
brestovsky

Rita! szerintem ne erőltesd apánál a szex dolgot ha ennyire érzékenyen érinti. Tényleg furcsa lehet neki. Nálunk inkább nekem furcsa, hogy közben valaki mocorog bennem közben...nem is tudok odakoncentrálni egyáltalán.
Boldog szülinapot a férjednek! Nálunk nem lesz gond a szülinapi ajándékozással mert a páromnak január 16-án van a szülinapja én meg jan. 18-ra vagyok kiírva:)
katuska79

Sziasztok,

Asztma: szerencsére nem tudom, milyen, de nagyon rossz lehet, jobbulást.

Terheléses cukor: gratulálok a jó eredményekhez, Csöre, veled együtt érzek. Én nagyon a határon vagyok, 7,8, nem tudom, lesz-e ismétlés valamikor, de remélem, nem lesz gond.

Rita, remélem, már jobban vagy!

A vérnyomásom sajnos még feljebb ment, reggel rosszul lettem a metrón, amikor beértem a munkahelyemre, megmérettem az üzemorvosnál, akkor 137/89 volt... pedig akkor már jól voltam. Az első érték délutánra lement 124-re, sajnos a 2. még mindig 87. Küldtek vizeletmintát a laborba, annak holnap délután lesz meg az eredménye, remélem, abban sem lesz fehérje! Drukkoljatok, hogy rendeződjenek a dolgok.

Kép
petne

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:18-kor.
kisbogacs

szijjasztok!

batkata:Juli nagyon ari lehetett, ahogy cipelte a tatyót. És milyen édes, hogy mindenkinek hozott személyre szabott ajándékot is!

hanna:micsoda poci!! És láttam az új videót! Nem semmi, ahogy mozog!

petne, magnes:gratulálok a jó eredményhez!

sahli:gratulálok a cukorhoz!

katuska:gratulálok neked is! Bár sajnálom, hogy vérszegény vagy, én is. :( És persze grat a kétjegyű napszámokhoz is!

Kép
moffli82

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól: C:3000, gyönyörűen fent van a méh, relaxált, tökéletesen zárt a méhszáj, kis popsi tapintásra a jobb bordaív felső részén :lol:
Jövő szombaton mehetünk szülőszobát nézni,akkor lesz ügyeletes a dokim! Annyira izgulok! Martin mocorgása fergeteges, ma a nagyszülők is meggyőződhettek a kis úthengerről :wink:

Hozom is a képeket a legutóbbi szerzeményekről:

Kép

A vadi új bundazsák:

Kép

És ma kivételesen egy hétfő esti pocakfotó,
Apa holnap nem lesz, csak későn, így ma megcsinálta, íme 28+5.

Kép

Liuska: gratula a szuper cukorhoz!!

Rita: micsoda dolog a férjedtől, hogy nem ünnepel meg téged?? Meg is érdemelné, hogy te se őt! :wink: Bár tudom, ez neked sem menne :wink: Az én uramé meg csütörtökön lesz!!! :D Ő mindig kis lelkes az enyémen, én is készültem neki, többek közt akkor lesz a második 4 D is :D

Petne: nagyon vigyázz magadra! Remélem, minden rendben!!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok,
kisbogacs: hat nem tudom vitaminokat nem szedek, habar volt egy ket hanyos napom es azt hiszem akkor bevettem, hogy ha kaja nincs legyen valami bennem, de nem tudom behatarolni, hogy pont aznap e volt. Lehet, de jo tudni, megnyugtat.
HU olyan cukor maniam van, amirol letiltjak az embert azt kivanja, szornyu :(
Katuska: ja en is azt hiszem jobb lesz nem eroltetni, foleg, hogy akkor en sem tudok mar vegkep oda koncetralni.
Kata: de szep a pocakod, es az uj szerzemenyek
Ja es polya ugyben szeretnek velemenyt kerni. Szerintetek kell a polya, es ha igen milyen. Mert ma anyukam kitatlata,hogy szerinte igen is fontos, es milyeket latott az uzletbe, es hogy a bebikenket abba kellene haza hozni a korhazbol. Viszont hogy ultetem ot be az autos ulesbe polyastul? hulye kerdes tudom, de ugy megfordult a fejembe, habar azt hiszem a mozest is be lehet tenni, ott igaz nem tudom, hogy kell csatolni a mozesen belul a babat. MI a velemenyetek? Volt nektek polyatok, hasznaljatok? MIlyet klasszikust, vagy valami uj modernet?

Kép
brestovsky

Rita: köszi a dícséretet! :wink:
Pólya: én nem tudom, kell-e, mindenesetre vettünk, mert Anyukám azt mondta, hogy esetleg jó, amíg nagyon pici, ha nem is abban hozzuk haza, pont a hordozó miatt, hanem a bundazsákban. Meg aztán nem volt egy akkora összeg, ha esetleg nem használnánk nagyon sokat.
Ilyen lesz:
http://www.brumimaci.hu/aruhaz/product_ ... ts_id=1042
Ez azért jó, mert ebből a csládból lesz mindene, fejvédő, ágynemű, pelenkatartó, zsebes tároló....
Mózesben nem tartja még magát a baba, tudtommal nem szabad abban szállítani, mert egy hirtelen fékezés megránthatja a kis gerincét. :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

KATA:NAGYON SZÉP POCI!És micsoda ruhaszerzemények!!! :lol:

rita:sajnálom, hogy mindog van valami! Remélem a kiütések hamar elmúlnak. Szüleimtől én is megkaptam a család pólyáját, ami még anyué volt, és mindegyikünket abban vittek haza a kórházból. Jó dolog szerintem, de nem a mai világban. Bár mózesben még használható, de babahordozóban nem.

Kép
moffli82

Moffli: köszi :wink: Jahh,a rucik, mondom, Martinnak lassan több lesz,mint nekem.... :lol:
Na elteszem magam holnapra,jó éjt minden Mamának és Babának!

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt mindenkinek :)

Kata: gratula a vizsgálathoz, szerzeményekhez és a csinos pocakhoz :)

Rita: nekünk nem volt pólyánk, nem hiányzott, még a kórházban sem rakták pólyába őket
sajnálom a pöttyöket, remélem, elmúlnak :(
cukor: én nem kívánom jobban az édeset, viszont van, hogy a diéta mellett beszédülök, ami korábban az alacsony cukor jele volt nálam... hogy most micsoda? :?

Petne: remélem, minden OK a vérnyomásoddal, jobbulást

Liuska: nézlek :)

Képzeljétek, megint megfáztam :cry: ma menni kellett volna Bp-re, de le fogom mondani. Éjszaka alig aludtam, fáj a vállam, a fejem :( egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen vagyok :cry:

Mindenkinek szép napsütéses napot :)

Csöre

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kata8110: a rucik nagyon édesek és a pocid is nagyon helyes! :D
Anikónál nekünk is volt pólyánk de nem használtuk,nekem nem volt valami biztonságos,mert nem éreztem benne a babát.De valaki esküszik rá hogy jó! :D

Rita : remélem hamar rendbe jössz ezután a kiütéses dolog után!
Szex: szerintem nem szabad erőltetni,majd ha ő akarja.Apa is óvatos mióta a Manó érezhetően mocorog! :wink:

Csőre74,petne: jobbulást!

Kép

Kép
poszani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?