Sziasztok!
Most néhány napig nem voltam, bár suttyomban néha olvasgattalak titeket egy kicsit. Az ok, hogy párom szabin van itthon, volt vásárlás, orvoslátogatás, pihenés bőven...
Hétfőn voltunk dokimnál. A méhszáj állapota változatlan, szóval a doki szerint nem volt komoly a görcs, és így sok pihenés és semmi emelgetés mellett magnéziummal mehet tovább az élet.
Babóca nagyon édes volt, mért értékek alapján kb. 1 héttel nagyobb a koránál, elkaptuk ahogy ásít, eszméletlen... azóta is előttem van

. Viszont volt nagy ijedelem is részemről, mert a doki talált nálunk is "vesetágulatot" (ő ezt így nem mondta ki), szóval valami asszimetriát az üregrendszerben, erre másnapra beutalt, és be is mentünk Hajdú Krisztina doktornőhöz megnézetni megint a MÁV-ba. Szerencsére ő megint megnyugtatott, mint a 20. héten.

Nincsen semmi baj, csak a "pisikinyomó izomzat" még kicsit gyenge, és így egy kis folyadék visszafolyik a vesékbe ürítéskor, de ezt szinte biztosan kinövi majd a baba. A "tágulat" méretére meg már önmagában azt mondta ez nem probléma, így ez
Erika rátok is vonatkozik

, mert az én dokim 6-8 mm-nek mérte, tegnap meg 5,4 mm volt (és másik oldalon

, ami valszeg adminisztrációs hiba a dokik szerint).
Mostmár megnyugodtunk és nagy az öröm, ráadásul kiderült, hogy az egyik unokatesóm mindkét oldalon vesetágulattal született és probléma nélkül kinőtte (és ő lány, úgyhogy nem csak fiúkra jellemző ezek szerint).
A nagy izgalomra hétfőn megvettük a bababútort is, apóca már össze is rakta és rengeteget gyönyörködök benne. Végül nem biztos, hogy a legjobb választás volt ár-érték arány tekintetében, de ez most kellett...

(Ja és meglett a helyük is, probléma megoldva.)
Tegnap este csináltam 30 hetes pocakfotót és feltettem, de lehet majd kicserélem mert elég hülye fényviszonyok voltak már így este.
Megpróbálok reagálni is egy-két dologra, de biztos nem sikerül mindenre:
Andus: szegényem, nagyon kijár neked is mostanában. Annyira félek én is mindig a fürdőszobában, nehogy valami ilyesmi történjen, de ilyet talán még el sem tudtam képzelni eddig. Remélem hamarosan javul a helyzet, és örülök, hogy manóval minden ok.
Bjuti: elképesztő milyen undorító emberek léteknek. Mióta apukám meghalt, aki világ életében mindenkinek csak segített még sokkal jobban feldühítenek az ilyen helyzetek, egy kanál vízben megfolytanám az ilyen b.rmokat...
Verus: nagyon édes a pofitok, jól sikerült a kép! Örülök, hogy nem volt ok az ijedelemre és rendben vagytok, ezzel a tudattal tényleg könnyebben viseli az ember a fájdalmakat is.
Stelly: köszi az infókat a felkészítőről, a január 5-be lehet, hogy benevezek és akkor tényleg találkozhatunk, a másikat meg meglátjuk.
Háfi, Crocus: nagyon vigyázzatok magatokra! sok-sok pihenés és rendben lesz minden!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2008.12.10 10:36-kor.