A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!
Hát, úgy tűnik, kislányunk lesz! :D :D :D
Egészségileg is úgy tűnik, minden oké! :D Sajnos a kórházban nem nagyon foglalkoztak velem, futószalag volt az egész. :( Kb. 2 perc alatt lezavarta a vizsgálatot, alig láttam valamit, nem is mertem kérdezni nagyon. Mondtam a kombinált+integrált eredményeket, annyit dörmögött, hogy nyugodjak meg, ő nem lát anatómiai eltérést. Aztán megkérdeztem, hogy fiú-e vagy lány, erre mondta, hogy fiú nemigen, szerinte lány. :D :D :D

Még barátkozunk a gondolattal, mert tisztára fiúba éltük bele magunkat, de örülünk nagyon!!!! Csak nyomaszt, hogy olyan hűbelebalázs volt a vizsgálat. Az előttem lévő csaj kb. negyedórát volt bent, a doki saját betege volt.

Lesz egy kislányom!!!! JUHÉJJJ!!!!

Kép
salsifraga

Ja, és itt vannak a kiscsaj adatai:
BPD: 43 mm
FL: 27 mm
HL: 26 mm
Lepény elhelyezkedése: hátsó falon
Magzatvíz: kp. mennyiségű

Egyébként én azt hittem, a 18 hetes genetikain egyebet is mérnek - testsúly, ilyesmi, meg nézik a szerveket. :?

Kép
salsifraga

A táblát is majd feltöltöm, csak megvárom Syl eredményét és Rita ha tudod a hiányzó adatokat küldeni!

Adri örülök hogy tetszenek a képek! Pocakfotót raktam fel, pont a hozzászólásod fölött van, kerültük egymást! Jöhet a kép rólad! Te is külföldről írsz hogy könnyebb ékezet nélkül?

T.timi én se tudom hogy mennyire igaz az alacsony afp=kislány, de itt a fórumon többen mondták és nekem alacsony és kislány :lol: Húúú már te is a 18 hetesre mész, nem semmi, repül az idő! Nagyon drukkolok majd neked!!!

AAAAz igen, jövő héten szeptember :shock: Megint eltelt egy hónap, jön a májusi topik, közeledünk-közeledünk

Csil de jó hogy írtál, megspóroltál nekem egy privit :lol: :lol: :lol: Olyan rég nem írtál hogy gondolkodtam már hogy írok neked, de megelőztél! Úgy jártam most mint Dalmicsekkel, hiányoltam a hozzászólásomban, erre a következő hozzászólás az övé volt. De most te megelőztél :lol: De durva ez a villámcsapás dolog :shock: A biztosító fizeti az egészet? Tényleg jó hogy van biztosításotok! Klassz lehetett a házavató buli, akkor ezek szerint jó a szomszédság! Azt mondják a 10-12 kg az ideális, én most már ezt most meghaladtam :oops: Én Reginél is sokat felszedtem, pár hónapomba bele is telt mire leadtam, ez van. Itt nem piszkálnak érte úgy mint otthon úgyhogy könnyebben is elengedi magát az ember. Meg hogy most mozogni se merek, hogy kímélni kell magam, hát még jobban kúsznak fel a kilók. Húsvétkor még szép vékony voltam, az a kép a tablón akkor készült, most meg olyan vagyok mint egy állapotos viziló, ez van. Sajnálom a sok keményedést, nem lehet kellemes! Annyira aranyos vagy a kismama fotón és hatalmas a pocid már, gratulálok!!! Mekkora hatalmas szemei vannak a keresztfiadnak! Mennyi idős?

Monka köszi a pocak dícséretet :lol: Remélem gyorsan áthalad rajtad ez a megfázás :cry:

Lenojo jó hogy bejelentkeztél. A pocak fájást sajnálom, úgy látszik ez sokaknak gond itt a topikban :cry: Ha jó lett a kombináltad, akkor ahogy te is írod, nincs igazán jelentősége annak hogy nem jó az AFP, annyiszor téves biztos nálad is minden rendben van!

Salsifraga örülök hogy minden rendben! Hogy vetted hogy nem kisfiú? Mennyire szeretted volna hogy fiúcska legyen? Vagy könnyű az átállás? Írod hogy barátkoztok vele, de úgy jön ki hogy azért így is örülsz nem lombozódtál le! Sajnálom hogy ilyen gyorsan letudtak :twisted:

KépKép

KépKép
nyufó8

Monka aranyos vagy! Szerintem, nagyon jól sikerült a pocakfotó, amit felraktál. Látszik a szép babáspocak, de alkatilag te is szép vékony vagy mint pl. Spumilla. Irigyellek benneteket :D

Nyufó
köszönöm, hogy beszerkesztettél a tábliba, ügyesen megvágtál :D Hát, ha nem csal a szemmértékem, akkor kb. egyforma pocakosnak mondanám magunkat :lol: Nem látszik a képen, hogy combos lennél, inkább arányosnak látlak :)

Salsi
gratulálok a kislányodhoz :D és a szép eredményekhez :D
Szerintem végigfutottak a fontos szerveken is, csak nem említik az időhiány miatt...

Kép
csill79

szonce gáz, amit a határon művelnek! :evil: Mintha valahol azt hallottam volna, hogy gyerekeseket előrevesznek a sorban, persze lehet, hogy ez régebben volt. :(

syl kíváncsi vagyok az UH-s élményeidre! Remélem, veled alaposabb volt a doki! A szülésznő biztos nem igaz, kolleganőm sógornője szült nemrég, és nem volt dokija, csak szülésznő, aki viszont szuper volt. :)

kiscsillag[b] köszi a drukkot! :) Nagyon szuper a babakocsi, olyan jó beleképzelni a két kis manót! :) Szépek a gyöngyök és a matricák is!

nyufó nagyon szép a pocakod!!! Csini vagy! Én ma bőrgyógyászhoz is beugrottam, százezer ember, megkérdeztem, hogy terhesek nem élveznek előnyt? Azt hitték, viccelek: "miért, terhes?" :D De beengedtek! Tök jó fejek voltak! Bár a várakozók biztos átkoztak, hogy valami protekciós liba! :D
Én mindig is fiút akartam elsőnek, de valahogy bennem volt, hogy lányom lesz... Aztán mióta a 10. héten a dokim mondta, hogy talán van ott neki valami, teljesen rákattantunk, hogy fiú, úgy is képzeltem el mindig. De tudtam, hogy fogok örülni, ha lány lesz, most furi még, mert olyan másképp kell gondolni rá... Kicsit "újra is tanulom" most ezt a "rágondolást", mindig egy kis tökös srácot képzeltem, most meg egy pici angyali kislány!
Azért nem 100 százalék ez még, jövő héten a saját dokim alaposabban megnézi biztos! :)

csill te is nagyon szép kismama vagy!

Kép
salsifraga

Nyufó, tök jó, ez biztos vmiféle telepátia...Miután helyreálltak a dolgok, visszakapcsolódtam az olvasásba, csak hát erőm nem volt írni, de jól "megszuggeráltál" :lol:
A házavató szuper volt, és örülök, hogy ilyen barátaink vannak. A szomival közösen csináltuk, mert egyszerre költöztünk, de a barátaink támogatása nélkül nem sikerült volna ilyen jól.
A biztosító remélem fizetni fog :roll: Mindenesetre hétvégén itt volt a kárszakértő és elvitte a számlákat...
Az a baj, hogy eleve én is túlsúllyal kezdtem. 3 hetente méri a testsúlyomat a védőnő és idáig minden alkalom 2 kg pluszt jelentett
:oops: Kezdek kétségbeesni, hogy mi lesz később. De az vigasztaló, hogy Regi születése után letudtad adni, bizti most is így lesz. Tényleg mi van Regivel? Visszarázódott már az otthonlétbe?
Keresztfiamról ez egy régebbi fotó volt. Már 5 éves nagyfiú :D Csak nosztalgiázom a régi képein :lol:

Kép
csill79

Kis-Csillag megnézegettem a fotóidat, nagyon-nagyon tetszenek. Úgy látom neked is az egyik kedvenc tereped az állatkert, a másik hasonlóság hogy sok növényről eszembejutott saját fotóm, hasonló beállításban :lol: :lol: :lol:

Ha már hobbynál tartunk, még eszembe jutott egy! Itt Angliában rengeteg szürke mókus van A ház mellett van egy nagy park úgyhogy a környékünk tele van velük és már évek óta ingyen éttermet tartok fenn a számukra, tömöm őket mogyoróval. Van hogy egyszerre 6 kergeti egymást a kertben, nagyon-nagyon szeretem őket. És íme a bizonyíték :lol:
Kép
Kép

Többen írtátok hogy még szívesen nézegettek zöldségeket, kettőt feltöltök akkor abból is:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: regiről is néznék művészi képeket, még a talpacskán túl :)
igen, majd lesz babaszoba is. anyukám megigérte hogy fest neki a falra, én meg beszek butorokat. sztem az ikeában, mert jó lesz az is, nem kell nagyon drágának lennie, ahhoz hogy tudja mennyire szeretjük :) volt egy szerelem butorom, 160ért volt benne kiságy, szekrény és pelenkázó, de most ugy döntöttem ha 60-80 körül ki tudom hozni, akkor inkább azt választom.
a depi sztem amugy sem olyan rossz. persze amig tart, az egyátalán nem jó, de olyan mélységeket lehet megélni amitől baromi bölcs lesz az ember , és ez jó :) egyetértek!
gyönyörűséges a poocakod!!!!!! nagyon tetszik! tök jo hogy raktál fel képet.
szépek ezek az uj képek is nagyoooon!!

adri: jo hogy jöttél! várjuk a képed. és irjál regényt nyugodtan, szeretjük! :) kisbuddha :D

csill: jol megszivtátok a viharral, sajnálom :(
de joo, hogy most volt házavatótok, zenekarral, hűűű, nagyon joo lehetett!! azt mondják 10-12 kg a norma, de ha vki pl tulsúllyal kezd, akkor nemtom igy van-e. nehéz ezen belül teljesiteni. :S
amikor megláttam a képed, ez hagyta el számat: jézussom, de gyönyörűűséges!! :) anygon szép kismami vagy! csikok, dijbirkózó kar ide vagy oda, összességében le vagyok nyűgözve!
wow, és hogy a ruhát anyukád varrta!!! hát, én is kérek ilyet! szupercuki!!!!!!!

salsi: gratulálok a kislányhoz!! a juhéjhoz is!!!! szép név :D:D
én is azt hittem a 18 hetesen néznek ilyeneket amit irtál. sztem nézik is. főleg azt hogy oké, minden a helyén van. ha nincs gen.eltérés akkor az szupi, biztos átszaladt a fontos dolgokon, csak nem emelte külön ki.

Kép
spumilla

Salsifraga köszi a dícséretet :lol: Aranyos ez a miért terhes? duma! Ügyes vagy hogy megkérdezted :lol: Kíváncsi vagyok mit mond a dokid majd. Akkor nevet is nehezebb lesz találni, gondolom inkább fiú nevekkel volt tele a fejed. De érdekes hogy fiúra vágytál, de megérezted hogy kislány lesz mégis.

Csill köszi, de április óta kb. másfélszer akkora lett a combátmérőm. Nagyon hízékony vagyok, sok meló nekem vékonynak lenni. Van futópadom, azon szoktam máfél órákat edzeni és figyelek az étkezésre=jó alak. De amikor pocakos vagyok, Regivel is ez volt hogy majd 30 kg-ot felszedtem, mert egyből borul az életritmusom, eszek viszont sokat, főleg most is az első három hónapban nagyon hányingerem volt és az egész napos eszegetés segített egyedül. Úgyhogy magamhoz képest most nagyon combos lettem, hát ez van, majd leadom!
Akkor lehet tényleg átment a szugeráció!!!Gondolom új építésbe költöztetek ha egyszerre költöztetek a szomszéddal!Szerencse kifogni jó szomszédokat! Na akkor drukkolok hogy fizessen a biztosító, nem volt két fillér a kazán javítás, inkább menne az a pénz a babára! Én nem kezdtem túlsúllyal, de mióta babás vagyok, na most mondjam ki, én már bizony 16 kg körül tartok, de ciki :oops: Te mennyinél tartasz, ha nem ciki megírni? Én tudom hogy le tudom adni, azzal nem lesz gond, szerintem azért is vagyok most laza ennyire. Mert a normál, terhesség nélküli életben folyton oda kell figyelni a kajára, pedig nagyon szeretek enni, egy állandó önmegtartóztatás a súlytartás, ilyenkor viszont valahol felhatalmazva érzem magam a lazításra és meg is van az eredménye :lol: :oops: Héééé akkor tessék feltölteni friss fotót is a keresztfiadról, érdekelne is mennyit változott!!! Regi kis ügyes, már egyből visszarázódott, tudja azért hogy itt van az otthon. A kényeztetés meg minden ellenére gyorsan vissztért a már kialakult itthoni szokásaihoz, életritmusához :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

salsi: gratulálok a kislányhoz, nagyon szépek az eredményeid :D úgy látom te sem vagy elkenődve hogy nem kisfiú, csak a gondolathoz kell hozzászokni és úgyis utána annak örülünk amink van. :D

az afp-hez nem tudok hozzászólni. lehet én vagyok az ellenpélda mert nekem biztosra mondták hogy kislány és az afp értékem 1,48 mom volt. de nem tudom

nyufó: gyarapodik a táblázatunk, ez jó :D már várom az adatokat is, kíváncsi vagyok, mert már elvesztettem a fonalat hogy kinek fiú kinek lány.
nagyon szép a pocakod, én nem látom azt a "nagy" súlytöbbletet amiről beszélsz. csak a pocid nőtt, csinos vagy

csill: a te pocid is szépen növekszik :D biztos jó volt a házavatótok, nekünk 2 hete volt (kb 40 fővel), nem mondom hogy nem fáradtam el, de nagyon jó volt szintén a hangulat. a gürizés után kell is egy kis ünneplés :wink:
én is úgy tudom 10-12 kg hízást mondanak a dokik jónak, de szerintem ezt nem lehet így kijelenteni, hiszen nem vagyunk egyforma alkatúak, valaki 20 kg-t hízik és attól még egészséges. kicsit túlspirázzák ezt a dolgot mostanság és stresszelik a kismamákat.

monka: remélem jobban vagy már. bár tudom hogy még korai de próbálj meg pihenni, teázni

kis-csillag: szépek a hűtőképeid meg szuper a járgányod is :D

syl: drukkolok, majd gyere az eredményekkel

anka: látom neked is jól telt a hétvégéd. a zsíroskenyeret meg úgy megkívántam :oops:

lányok: este ha hazamentem ígérek készítek pocifotót nektek. nem felejtem el. de azt mondják nekem még nem nagy :oops: bár én már azért látom hogy gömbölyű lett ami eddig nem volt az :wink: majd este jelentkezem

KépKép
Kép
rebeka85

Spumilla iszonyú mennyiségű kép van Regiről, párat azért berakok akkor a "művészibbek" közül, nehéz volt kiválasztani a több ezerből párat :lol: Bocsi lányok, remélem nem tagadtok ki a sok fotó miatt :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Csill: Nagyon csini kismama vagy, a pocakod is szep :-)

Nyufo: szep a pocid, nem vettem eszre hogy toltottel fel kepet. En lekestem errol a mostani tablorol, nem talalom azt a cdt amin a legtobb kepem van, ezert meg nem toltottem fol. Mindegy, majd kuldok pocakosat, az van csak a szamitogepen :-) Igen, en is kulfoldrol irok, Szabadkan ( Vajdasag, Szerbia) lakom, de a nagyszuleim es sok ismerosunk is Magyarorszagon lakik, mi is sokat jarunk at furdokbe, Szegedre mert kozel vagyuk a hatarhoz. Zavaro nektek olvasni az ekezet nelkuli irast? Mert akkor megeroltetem magam es irok ekezetekkel, de kb dupla anni idobe tellik, mert en is vakon irok de nem szoktam ekezetekkel irni..

Salsi: gratulalok a kislanyhoz, szepek a meretei :-)

Kép
adri1984

Spumilla anyukád akkor jól rajzol? Mindenképpen majd fotót kérünk szépen az alkotásról. A bútorral igazad van, gyönyörű babaszobák vannak, de olyan áron és úgy is pár éven belül cserélődik majd, ráadásul a pici még úgysem értékeli csak majd később. A depi dolog, igen, úgy látom mindketten ugyanazt az előnyét találtuk meg :) Köszi a pocak dícséretet :lol:

Rebeka gondolom Syl be fog jelentkezni az adatokkal, beírom és már rakom is fel a táblát! Köszi a dícséretet :lol: Jöhet a pocifotó!!!

Én képfeltöltés ügyileg eldugulok egy időre, most már ti töltögessetek, mert lassan velem van tele a fórum :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó nagyon jók a képek, na de hát ilyen GYÖNYÖRŰ KISLÁNYT könnyű is fotózni!!!! Büszke lehetsz rá!!

Kicsordult a könnyem, egyre jobban tetszik a gondolat, hogy lányom lesz! :D :D :D [/b]

Kép
salsifraga

Sziasztok!

Nyufó. Monka, Csill, tök jó a kép rólatok, nagyon csinik vagytok!Ha készül normális kép rólam, én is rakok fel.

Monka, nem is nagy a pocakod. :wink: Torokfájásra tantum verde, lehet kismamiknak is. Neocitrant szerintem semmiképp ne vegyél be, panadolt, algopyrint, rubophent lehet. Jobbulást!

Illda, így van, ahogy írod, még akkor is megtörténik a baj, ha ott vagyunk a sarkukban. :( :(

Adri, köszi! :)

Nyufó, Kis-csillag, nagyon tehetségesek vagytok, örömmel nézegetem a képeket! :D

timi, ebbe szerintem ne éld bele magad, nekem Marcival alacsonyabb volt, mint Lexivel, mégse lány. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Salsifraga nekem meg ettől csordul ki mindjárt a könnyem amit te írtál, akkóóóóó jó ha megríkatjuk egymást, hehe... Örülök ha kedvet csináltam a kiscsajhoz :lol: :lol: :lol:

Adri semmi gond, a táblázatban az adatokkal benne vagy, a tablóba meg jössz amikor tudsz. Igazából úgy hetente egyszer felrakom a táblázatot és a tablót, úgyhogy jövő héten akár már benne is lehetsz ha addig találsz fotót! Engem egyáltalán nem zavar hogy ékezet nélkül írsz, csak írjál jó sokat :lol: Tök jó hogy ennyi helyről írunk!

KépKép

KépKép
nyufó8

adri jártam már Szabadkán, nagyon szép város! Már csak azért is szeretem, mert ott született Kosztolányi - ő a kedvenc magyar íróm! :D

Kép
salsifraga

adri jártam már Szabadkán, nagyon szép város! Már csak azért is szeretem, mert ott született Kosztolányi - ő a kedvenc magyar íróm! :D

Kép
salsifraga

Nyufó, nagyon bájos kislányod van, és gyönyörűek a szemei! :D

Szonce, ez nagyon durva! :evil: Sjnos ez a mai magyar valóság... :cry:

Kis-csillag, szuper a babajárgány!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

nyufó: jaahaaj, cukiRegii, köszi a képeket!! hihetetlen, milyen jókedvű kisbaba! elképesztő!
még számomra is titkos hogy mi lesz a babaszoba falon, anyyu azt mondja, már elkészült pár állatka tervével. most elutaznak 2 hétre, utána költözünk, sztem kb egy honap mulva lesz vmi belőle. biztos jó lesz, sztem cuki dolgokat rajzol, meg fest. mostanában dobol meg énekel :D nem csodálkoznék ha felvenne vmit az unokájának, amin ő dalol. ha kész lesz, kép lesz egyértelműen ;)
most is tartogatok párat a telómon, ha kölcsönkapom a hozzávaló kábelt, feltöltöm :)

adri: engem nem zavar hogy nincsenek ékezetek.

Kép
spumilla

Kép 16 hetes pocaklako :-)

Kép
adri1984

nyufó: tündériek a képek Regiről :) :) Nagyon nagyon aranyos!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
t.timi

beze: nem élem bele magam egyáltalán, csak itt már többen ezt mondták, de az tény, hogy nagyon örülnék. De mostmár ezt az 1 hetet kibírom és akkor UH aztán ott csak meglátunk valamit :)

KépKép

KépKép
t.timi

Adri úgy látom te is az 5 dkg-osak táborába tartozol, nagyon csini vagy és már jól látszik a pocak is :lol: :lol: Ez a kép nekem jó a tablóba ha neked is:
Kép

Spumilla tényleg jó kedvű, kiegyensúlyozott, nem egy sírós gyerek. Viszont már tud nagyon pózolni a gépnek a több ezer fotónak köszönhetően. Az elején ugye bohóckodtunk neki, hogy vigyorogjon, aztán elég hamar megtanulta, ha jön a gép akkor vigyorogni "kell". Ezt most már olyan művészien csinálja, hogy teljesen eltorzul a kis arca, így nehéz róla jó fotót csinálni már, jobb ha nem veszi észre hogy fotózom :lol: Most is amit csináltam róla szombaton hát khmmm.... Mondtam hogy nem töltök fel képet, de azért ezt igen, csak hogy érzékeltessem a dolgot:
Kép
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: gyönyörű a kislányod, annyira kis fotogén tényleg. nem csoda ha ennyi kép van róla :D

ahogy ígértem felrakom a képet, bár én sem vagyok egy fotogén meg ez csak olyan gyors fotó nektek :D

Kép
Kép

KépKép
Kép
rebeka85

Üdv minden kismamának!

Kis-csillag:
Köszi, igen, jobban vagyok, a depi sem tart örökké....szerencsére!
Jók a képeid, tetszik, "ahogy, és amit látsz"! Olyan jó, hogy ennyien szeretünk fényképezni! :) Gratulálok a szekérhez, tényleg jó nagynak tünik. A telihold engem is zavart tegnap este, nem is sokat aludtam. Kiváncsi vagyok milyen lesz a 4D-s mozizás, majd beszámolsz, ugye?

Nyufo:
Igazán szép, letisztult képeid vannak, és jó a képkivágásod is! Nekem nincs a gépen photoshop, de igazából nem is igazán szeretem megbuherálni a képeimet vele. Mac-em van(imádom) és az iphoto-val egy-két korrekciót elvégzek és kész.
Tényleg jó alakod van, igazán nem kell szégyenkezned! Nem is vagy erösen combos!!! Hihetetlenül aranyos, és tündéri Regi, látszik, hogy elégedett, vidám kislány!

Salsifraga:
Gratulálok a kislányodhoz! Már én is nagyon várom, h. megtudjam, ki lakik odabent! Eldöntöttétek már, hogy mi lesz a neve a picinek?

Lenojo:
A pocim nekem is sokszor fáj, húzódik, szurkál... mikor mi. Már megszoktam. A dokim szerint elöfordul, ennyire kommentálta, tehát már nem idegeskedek miatta.

Csill:
Tényleg helyes kismama vagy! Állitólag a terhesség vége felé már nem olyan nagy métékü a hizás, mint addig (csak a baba nö). Különben is nyugi, egy kisgyerek úgyis tök jól edzésben tart! :lol:

Spumilla:
Tök jó, hogy anyukád képet fest a falra! Majd kérünk képet az eredményröl! Ilyenen már én is gondolkodtam, mégpedig olyan modon, hogy egy képet rávetitek a falra projektorral és átmásolom. Hát kiváncsi vagyok, sikerül-e! :)

Szonce:
Megértem a felháborodásodat! A vámosok úgyis egy külön "állatfaj". Régebben egy cégnek vámügyintéztem és szinte mindig veszekednem kellett velük. :evil:
Ugyanaz a véleményem, mint a többieknek az agressziv kisfiuval kapcsolatban. A nevelés sokmindent eldönt, szerintem a 2. gyereknél a szóban forgó anyuka belefáradt, belefásult már, és jobban ráhagyta a gyerekre a hülyeséget, agressziót. A gyerek persze rögtön vágja anyuka enyheségét, és ki is használja. Azért az állatokkal való agresszió azért elég veszélyes tud lenni (itt most nem aranyhalra gondoltam), mert ösztönösen is védik magukat. Akármilyen eleven is a gyerek fontos megtanitani neki az állatokkal való bánásodot, márcsak a balesetek elkerülése végett is.

Adri:
Neked is köszönöm a biztató szavakat!
Milyen csinos vagy te is!
A képeiteket elnézve úgy látszik itt csupa szép, helyes kismama van! :D

Kép
zsuzs35

adri: huuuj, te is nagyon szép vagy és csinos!! lesz ott még hatalmas pocak kicsi időn belül, hihii :) cuki a szokid is!

nyufóóó: de jo már a tablónk vagymi!
vigyorikáááám, de aranyos!!! jobb is hogy pózol, mintha durcázna :D

mi most hallgatjuk kb 10.szerre a tegnapi gitáros felvételeket pocakon :) most épp táncol rá :D de nemtom hogy örömében vagy már unja

Kép
spumilla

Nyufo: jot nevettem az 5dkg.os taboron :D , az azert keves lenne, inkabb a 3 kg.os taborba tartozom. :D Jo lesz ez a kep a tabloba. Nagyon aranyos a kis Regi, remelem hogy nekem is kislanyom lesz :roll:

Kép
adri1984

Rebeka:
Csak ismételni tudom önmagamat hogy itt tényleg csak szép kismamák vannak! :D Tetszik a ruhád!

Kép
zsuzs35

rebeka: nagyon helyes vagy! tetszik a pocakod is! de tessékmááá mosolyogni, mint Regi! :D jön a kameraaa :)

zsuzs
remek ötlet a projektoros!!! ezt te találtad ki? sztem szuper!

Kép
spumilla

Spumilla:
hát magamtól is gondolkodtam a dolgon, mert ugyan rajzolni nemigen tudok, de másolni azt igen. Aztán olvastam vhol, hogy bevállt módszer és rákattantam a témára. :D

Kép
zsuzs35

zsuzs: koszi a dicseretet. :-)

spumilla: koszi neked is, nem igazan tudom magam elkepzelni 7-8 honapos kismamanak, hatalmas pocakkal, de eszre se fogom venni es maris szules elott leszek.:oops: Nekem rettentoen rohan az ido, 1 het mulva leszek 20 hetes, szoval felidos :) Kuldtem neked privit, megkaptad?

Rebeka: nagyon csinos kismama vagy te is, szep a pocid :-)

Kép
adri1984

persze, adri! el is küldtem neked a linket az emailedre!!

Kép
spumilla

spumilla, zsuzs: köszönöm

spumilla: igazad van, de a párom olyan hirtelen lefotózott hogy nem volt időm mosolyogni. :lol: mikor felraktam már én is láttam hogy olyan mint aki kaktuszba ült. na de majd legközelebb :lol:

tök jó hogy anyud kifesti nektek a szobát. akkor volt kitől örökölnöd a kézügyességed. majd ha kész mindenképpen rakj fel róla képet

KépKép
Kép
rebeka85

Spumilla, Zsuzs én is már gondoltam erre hogy festek a falra, de nem tudom milyen festékkel, ti miben gondolkoztok? Illetve neked anyukád Spumilla ha tudod?

Beze köszi a dícséretet :lol:

T.timi köszi :lol: Az alacsony AFP kislány verzióban kb. annyira hiszek mint a kerek poci kislány, hegyes fiú, szóval semennyire, de nagyon-nagyon drukkolok neked jövő hétre hogy kiscsajszi legyen :lol:

Rebeka köszi :D Nagyon szép a pocaod és nagyon csini vagy!!!! És szerintem fotogén is vagy, csak egy csöpp mosolyt küldhetnél a gép felé amikor fotóznak és már tökéletes is lenne :lol: Köszi hogy megosztottad a fotót, máskor is csak bátran :lol:

Zsuzs örülök hogy tetszenek a képeim :lol: A photoshop-al én is csak keretet csinálok a fotóknak, meg időnként a hátteret szedem ki, de max ennyi, a kontrasztokon, meg mittudomén min nem szoktam állítani én se :lol:

Spumilla biztos tetszik neki, gondolom az ismerős hangok azok bejönnek jobban :lol: Ügyesek a lányok, ma négyen is bejelentkeztek, már szépen bővülünk, örülök én is a tablónak nagyon, így azért csak jobban lehet kötni a neveket!

Adri na jó oké, de max 3 kg-os :D Nagyon drukkolok a kislányért, én háááát nem tudok betelni vele, nagy a szerelem :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

adri: te meg szép karcsú vagy :D köszi a dícséretet. de igaza van zsuzsnak mindenkinek jól áll itt a kismamaság :D

KépKép
Kép
rebeka85

Nyufo:
azt olvastam, hogyha nagyobb falfelület lesz befestve akkor diszperzitbe keverhető színezőfesték is jó, vagy magában felvinni a falra, vagy ha világosítani kell valamelyik színt, akkor fehérrel keverve, ill. egymással is lehet keverni a színeket. Pl nem a tubusos fajták, hanem kb. 2 dl-es kis műanyag tégelyekben árulják őket. Vagy diszperzitbe keverni temperát, csak igy nem lesz olyan fényes.
Ha nem egész falat beterítö képröl van szó, cak dekorációról, akkor elég a tempera.

Kép
zsuzs35

nyufó: gondolom attól is függ, mivel festjük ki a szobát, de ha meglesznek a részéetek, mindenképp elárulom!!
azt tudom, hogy amikor anyukám minket várt a konyhaszekrényre festett magyaros motívumokat. az tuti vmi olajfesték volt. sajnos már nincs meg. de emlékszem rá. nagyon szép volt!

rebeka: nem baj, majd legközelebb :) örülök igy is hogy van rólad képünk :)

Kép
spumilla

Miégosztanék veletek pár képet, remélem nemgond! A rockbanda tagjai vannak a képeken, mivel ugyis hiresek akarnak lenni biztos nincs ellenükre a "publikáció"
Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
zsuzs35

Én egy Frakkot (a vizsla!) szeretnék a gyerekszoba falára, szerintem kép formájában, mármint nem a falra festve. Nagyon szeretem a vizslákat! :)

Most a lányneveken dilemmázok, olyan jól belenyugodtam a Botondba. de ha lány, mégsem nevezhetjük így! :D Szóval: újratervezés. :) Az Emese áll egyelőre első helyen továbbra is. Magyar eredetűt szeretnénk, de olyan kevés van! Illetve sok nagyon "ősi". :D

Kép
salsifraga

Sziasztok lanyok !

Ma nem nagyon voltam a gep ellot mert nagyon nehez ejszakam volt... puffadas, kemenyedes, hasmenes ! pedig semmit nem ettem iminek ilyen mellehatasa lenne. Aztan utana olvastam hogy 1:10000 -hez azoknak a szama akiknel a magnezium ilyen mellekhatasal jar. Vagyis B6 vit. nelkul nem szivodik fel a szervezetbe hanem lerakodik a belekben es ... igy jarrunk ! Egeszen delig volt ez a problemam , utana meg sikerult eleludnom.
Szoval, mondhatnam azt hogy "irigyellek" beneteket a konnyu terhessegert ! :D :D :D

Illda: most lattam hogy mi ketten ma pont 18 hetesek vagyunk !

Csill: sajnalom hogy neked is ilyen kemenyedes problemaval kuszkodol. En hasznaltam azt a 300 mg. Mg port ... valamivel jobb mint a tobbi. De hidd el hogy fogsz majd 2 -t is inni egy nap. Nekem leggjobban hasznalt a magneB6 ivooldat. De mostmar hanyingerem van az izzetol, anyit ittam. Most MgB6 extrat probalom !

Ma en is felaltam a merlegre :cry: ... eletemben nem voltam meg 57 kg !!! lehet hogy nektek nem tunik soknak, de nekem sok ... en olyan 48 kg / max. 52 vagyok (ennyivel kezdtem a terhesseget is).
EN sem tudom hol fogok megalni. De a babaert mindent ! majd ledobom a kg -at ... 1 ev allat.

Lanyok nagyon szepek vagytok ! :P :P pocakkal vagy nelkule.
Holnap teszek fel en is kepeket !

Holnap megyek 18 hetes genetikai UH -ra. Remelem nem kellesz sokat varni ! es hogy nem fogok nagyon kemenyedni :(

Mostmar megyek vissza az agyba, mert holnap hosszu napom lesz.

puszi mindenkinek !!! :D
klem

Salsifraga:
Emese szép név, nekem tetszik még a Luca is (csak a családnak nem)

Kép
zsuzs35

Klem:
48-49 kg-os voltam, 21 évesen, amikor Zsofival terhes lettem, 62 kg-ra hiztam összesen. Utána szinte minden lement. Most 57-röl inditottam.....

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Na,mi is megjártuk a kórházat,dettó ugyanazzokkal az élményekkel távoztam mint Salsi! :? :roll:
Több mint 1 órát csúszott az előjegyzés,pont elmentek ebédelni!
Aztán mire végre bekerültem nagy nehezen,kb:1 percig tartott az uh! :? Tök közömbös volt a doki meg se szólalt,aztán a végén kinyögte az orra alatt ,hogy úgy néz ki minden rendben van!
Kérdem tőle,hogy látni a nemét?Erre meg csak annyit mondott(-le szarom stílusban),hogy talán fiú... :evil:

Adatok:
BPD:40mm
FL:28mm
HL:27mm
Lepény:Hátsó falon
Magzatvíz:Közepes mennyiségű

A súllyal én is úgy állok.Az eredeti súlyom 48-50kg,most meg már 57 vagyok!
Rékával 12 kg-t híztam ,kíváncsi vagyok,hogy most mennyi fog feljönni rám!

Salsi:Priviben megtudnád nekem adni a munkatársnőd sógornőjének a szülésznője nevét ,elérhetőségét?
Mert akinél Rékát szültem az nem vállal el,fogadott orvos nélkül!
Hát szép...

Csajok!Jók a képek nagyon csinik vagytok!

Kép

Kép
syl100

Spumilla aranyos vagy, köszönöm szépen a dicsérő szavakat! :D Egyébként is jó ilyet hallani, de a mostani pozitív visszajelzéseknek triplán jobban örülök, mint egyébként :oops: :D
A bababútorral kapcsolatban, egyetértek veled. Nekem is a van álombútor, de 200 ezret sokallok érte. Én is az ikeára gondoltam, de még begyűjtök egy-két bútorbolt címet az ismerősöktől.
Nagyon tehetséges anyukád lehet. Dobol és énekel? Milyen stílusban?

Nyufó pontosan tudom, milyen nehéz most a kilókkal vigyázni. A terhességem előtt én is rendszeresen futni és heti 2 órában latin táncra jártam. Emellett minden áldott este hulahoppoztam v. fél órát. Amint abbahagytam, viharos gyorsasággal megnőtt a kilók száma. Meg egyébként is, az elmúlt évben felkúszott rám közel 10 kg, csak úgy…gondolom korral jár és háát asszonyosodom…vagy a gének, mitomén… :oops:
Étvágyam az remek, soha jobb evő nem voltam, mint most. És cseszhettem az egészet, ha gyümi helyett a zsíros kenyeret kívánom v. egy jó kis krémest…Idáig 8 kg-ot híztam, a védőnőm szerint nem sok és még senki nem (mert) tett megjegyzést, hogy sok lenne. Csak hát, én is úgy gondoltam az elején, hogy 10-15 kg-nál többet nem fogok felszedni. De nem aggódok most fölöslegesen, majd szülés után szépen lemegy… :D
Építkezés. Nekünk a szomiék is barátok. Közösen vettük a telkeket és egyszerre kezdtük/fejeztük be az építkezést. 2 évig tartott, nagyon nagy munka volt, de megérte. Még vannak hiányosságok bőven, de akkor is, végre külön vagyunk, csak mi ketten (illetve hárman) és ez mindennél többet ér.
Biztosító. Hát igen, nekem is csak az járt a fejemben, hogy mennyi mindent tudnánk venni a babának azon a pénzen. Egész biztosan kifizetik, megígérték...hááát, ez elég naivan hangzik. :lol: Igazából az a gáz, ha az embernek nincs annyi pénze, hogy megjavítassa, mert amíg nincs számla, nem utal a biztosító se…
Tényleg gyönyörűek a fotóid. Elképesztő, milyen érzéked van hozzá. Regi annyiiira cuki a képeken, felőlem bármennyit felrakhatsz, akár egész nap elnézegetném :D

Rebeka, Adri nagyon szép kismamák vagytok! Nagyon örülök, hogy ma ilyen sokan megmutattuk magunkat...
Rebeka nektek is házavató volt? Ti is építkeztettek? És mikor költöztetek be? Bocsi a sok kérdésért.
Adri engem se zavar, hogy ékezet nélkül írsz.

Beze, várjuk a Te pocakfotódat is. Egyébként nekem 1.02 lett az afp-m és fiú lesz, szóval ez az alacsony afp-lányt jelent elmélet nálam se vált be.

Zsuzs köszönöm a dicséretet. A projektoros ötletet már mi is felvetettük a barátnőimmel, már csak meg kell találni a megfelelő képet.
De szuper jó képek! A nevüket esetleg megosztod velünk?

Nyufó, íme a "nagy fiú"

Kép

Kép
csill79

syl sajnálom, hogy te is ilyet tapasztaltál! :evil: Nekem még ebéd előtt voltak. Gratulálok, és örülök, hogy rendben van minden! :) Olyan bosszantó, hogy nem kerülne semmibe egy mosoly, vagy valami biztató szó... Oké, hogy rengeteg kismamát, rengeteg magzatot lát minden nap, de nekünk csak egy van! (Vagy kettő, ugye). :D
Holnap küldöm a szülésznő elérhetőségét! :wink:

Kép
salsifraga

Zsuzs köszi az infót! Ez az együttes akiknek feltöltötted a képét, kíváncsi lennék milyen zenét játszanak, fent vannak a neten, youtube, vagy ilyesmi?

Syl sajnálom hogy ennyire lelketlen volt a doki :cry: Annak örülök hogy minden rendben! Lehet hogy nekik uncsi, de nekünk ezek fontos pillanatok, nem tudom miért kell így elrontani :twisted:

Spumilla köszi, akkor ha kiderül mivel csinálja várom az infókat :lol: Kár hogy régen még nem volt a fényképezőgép ennyire alap kellék egy háztartásban és nem lett lefotózva a korábbi munkája, nagy veszteség :cry:

Salsifraga nekem tetszik az Emese. Gondolom akkor az Anna az ősi nagyon neked :lol: :lol:

Csil én is sajna a kalóriás dolgokat kívánom nem az egészségeset :oops: Alapjában is szeretek enni és ahogy kicsit elengedem magam egyből ugrik a mérleg, most meg aztán nagyon elengedem magam és meg is van az eredménye. Ne csináld pont egy évjárat vagyunk, asszonyosodás :shock: áááá, végül is jogos, de még nem érezném magam annyinak mégse :lol: Ez tényleg jópofa hogy a szomszédok egyben barátok. Ott is van vagy lesz gyerkőc? Ez tényleg hülye biztosítós hozzáállás hogy akkor fizet ha már kész a meló és ki van fizetve. És ha nincs annyi pénz, akkor??? Örülök hogy tetszenek a képeim :lol: Hihetetlen milyen szöszke és tényleg már nagy fiú a cumis kép után :lol: A szemét nem látom, még mindig olyan szép nagy szeme van? Édes a blökivel, ő is szereti az állatokat, az látszik :D

Klem sajnálom a mg mellékhatását, elég szar éjszakád lehetett! A kilókkal ne törődj, majd lemegy! Várjuk a képet, az UH-hoz meg megy a drukk!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

KépKépKép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.08.24 20:46-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Nyufó, ne haragudj, csak most olvastam az üzenetet..

Nagyon friss, ropogós uh eredményeket mondok akkor: BPD: 47 mm, 20 hetes és 2 napos az általunk és a doki által számított kora, de az uh alapján picit fiatalabb. Na mindegy, ilyesmi korú. :)
(Fel vagyok dobva, elfogadták az itthon mért vérnyomásomat, huhhh megúsztam az ottani mérést... Gyagya vagyok, mi?)

Többen mondtátk, hogy nem jó a vonalzóm, de a babáé még nincs is ott...:) (Valószínűleg választanom kell, hogy a nagyok legyenek ott vagy a baba, mert szerintem be sem fér az aláírásba öt vonalzó :D) A már meglévő négy gyerekemé a négy vonalzó, de valóban nem stimmelnek, holnap nekilátok frissíteni, jó?

SZONCE!!! Nem te voltál ma véletlenül a Pálmainál? :) Nem mertelek megszólítani, de itthon megnéztem, tényleg Ádám a kisfiad, naggggyon gyanús! :) Én zöld vállpántosban és farmerszoknyában ültem az ajtó mellett, bár lehet h nem figyeltél..
Hogy milyn irtó gyönyörű kisfiad van!!!!! Nagyon-nagyon helyes! Már ha tényleg te voltál.. :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?