Spumilla aranyos vagy, köszönöm szépen a dicsérő szavakat!

Egyébként is jó ilyet hallani, de a mostani pozitív visszajelzéseknek triplán jobban örülök, mint egyébként
A bababútorral kapcsolatban, egyetértek veled. Nekem is a van álombútor, de 200 ezret sokallok érte. Én is az ikeára gondoltam, de még begyűjtök egy-két bútorbolt címet az ismerősöktől.
Nagyon tehetséges anyukád lehet. Dobol és énekel? Milyen stílusban?
Nyufó pontosan tudom, milyen nehéz most a kilókkal vigyázni. A terhességem előtt én is rendszeresen futni és heti 2 órában latin táncra jártam. Emellett minden áldott este hulahoppoztam v. fél órát. Amint abbahagytam, viharos gyorsasággal megnőtt a kilók száma. Meg egyébként is, az elmúlt évben felkúszott rám közel 10 kg, csak úgy…gondolom korral jár és háát asszonyosodom…vagy a gének, mitomén…
Étvágyam az remek, soha jobb evő nem voltam, mint most. És cseszhettem az egészet, ha gyümi helyett a zsíros kenyeret kívánom v. egy jó kis krémest…Idáig 8 kg-ot híztam, a védőnőm szerint nem sok és még senki nem (mert) tett megjegyzést, hogy sok lenne. Csak hát, én is úgy gondoltam az elején, hogy 10-15 kg-nál többet nem fogok felszedni. De nem aggódok most fölöslegesen, majd szülés után szépen lemegy…
Építkezés. Nekünk a szomiék is barátok. Közösen vettük a telkeket és egyszerre kezdtük/fejeztük be az építkezést. 2 évig tartott, nagyon nagy munka volt, de megérte. Még vannak hiányosságok bőven, de akkor is, végre külön vagyunk, csak mi ketten (illetve hárman) és ez mindennél többet ér.
Biztosító. Hát igen, nekem is csak az járt a fejemben, hogy mennyi mindent tudnánk venni a babának azon a pénzen. Egész biztosan kifizetik, megígérték...hááát, ez elég naivan hangzik.

Igazából az a gáz, ha az embernek nincs annyi pénze, hogy megjavítassa, mert amíg nincs számla, nem utal a biztosító se…
Tényleg gyönyörűek a fotóid. Elképesztő, milyen érzéked van hozzá. Regi annyiiira cuki a képeken, felőlem bármennyit felrakhatsz, akár egész nap elnézegetném
Rebeka, Adri nagyon szép kismamák vagytok! Nagyon örülök, hogy ma ilyen sokan megmutattuk magunkat...
Rebeka nektek is házavató volt? Ti is építkeztettek? És mikor költöztetek be? Bocsi a sok kérdésért.
Adri engem se zavar, hogy ékezet nélkül írsz.
Beze, várjuk a Te pocakfotódat is. Egyébként nekem 1.02 lett az afp-m és fiú lesz, szóval ez az alacsony afp-lányt jelent elmélet nálam se vált be.
Zsuzs köszönöm a dicséretet. A projektoros ötletet már mi is felvetettük a barátnőimmel, már csak meg kell találni a megfelelő képet.
De szuper jó képek! A nevüket esetleg megosztod velünk?
Nyufó, íme a "nagy fiú"