A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Igen, en is megneznem a muveidet, Viranka, Vindo, toled meg egy sminkes eskuvoi kepet kernek :-)
Vendég

[quote="vindolanda"]M írta:vindolandaegint én....
És akkor itt egy olyan kép, amin látható is vagyok (Regi, Móni...).

Annyi időm van, szkennelgetek, photoshoppolgatok :D

Kép

Sziasztok, ma már nem fárasztalak benneteket. V.

Niki, íme, bár itt sem volt erős sminkem.

Kép
vindolanda

Niki, az esküvői sminkemet nem én készítettem ;-)))
Köszi a pubos részt, ezzel majd villantani fogok mások előtt, hogy milyen tájékozott vagyok az angol dolgokat illetően. :lol:
irina

Játszóteres pub :roll: Nem semmi 8)
Amikor Rugóval étteremben voltunk, a környező asztalok alatt mászkált, és kergettük :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, ez egy gyönyörű kép Rólad, nekem nagyon tetszik.
Mindig ledöbbenek, Rugó mennyire hasonlít Rád.
irina

Gyertek am vissza, mostantol vagyok!

Hat, Vindo, te azon keves nok koze tartozol, akinek az eszehez meg a kulso is parosul! :wink: :D En mindket teruleten atlagos vagyok.. Nagyon szep kep, tenyleg. :!:

Lazasan keszulok S. fogadasara, ami abban nyilvanult meg, hogy most eloszor, miota egyutt vagyunk kiporszivoztam a kocsit...S. maniakus a kocsival (is) es nem akarom, hogy szivinfarktust kapjon... iszonyat, hogy a gyerekek mit tudnak muvelni. :? :D
Vendég

Zsofinak es Dominak boldog szuletesnapot kivanunk!
Vendég

Ugy dontottem, elonyt kovacsolok a rokonlatogatasbol. Holnap este lelepunk S-vel vacsizni, es reggel agyban maradunk, mig kedves rokon elvezkedhet a gyerekekkel. :D
Sokkal tartozik nekunk... mikor kijott Angliaba 2 honapig itt lakott nalunk.... nem volt egy faklyas menet... Soha nem volt ferjnel, de meg kapcsolata sem volt, persze ebbol adodoan gyereke sem... nem volt egyszeru..a gyerekekkel viszont nagyon nagyon jol tud banni, es ok is nagyon szeretik.
Vendég

Halihó!

Na, du nekikezdtem a technika szakkörnek. Hétfőn már csinálom a vizsgálatot Milánnal, hogy aztán egyrészt készüljön a dolgozatom, másrészt meg el tudjuk indítani nála a terápiát. Így a vizsgálati anyag képeit vágdostam, ragasztgattam. De még nagyon sok van hátra. Aztán meg házimunkáztam. Még lenne mit csinálni, de elfáradtam. :oops:

Viranka, nemcsak aranykezű, de maximalista is. Jó régen én is horgoltam egy sálat magamnak. Van már v. 25 éve. Hehe, szerintem az edzőknek könnyű dolguk van, mert hozzájuk járni akarnak a gyerekek. :wink: :lol: Igen-igen, én sem kezdek meddő vitákba. Regenerálódtál kicsikét?

Niki, de bosszantó. Szerinted az angolok v. a magyarok a toleránsabbak? Nem arra gondolok, ahova nem engedik be a gyerekeket, hanem úgy általában. Ott is osztják kéretlenül az emberek az utcán is az észt?

[b]Tündi
, huszonévesen még én sem törődtem annyira ezekkel a dolgokkal. Akkor még nem költöttem krémekre egyáltalán. Így negyven felett viszont szinte kötelező.

Irina, sokszor nekem sem jut eszembe. Egyszer aztán figyelmeztet valaki és jót tesz vele. Szoktál vezetni?

Vindo, címlapra illik. :lol: :lol: [/b]
dmaggie

Drága Zsófi, Domi! További gyönyörű életet kívánok Nektek!
dmaggie

Niki, jó terv!!! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Hat, Maggie, nem is tudom... valtozo... ha peldaul a gyerekeim nagyon hisztiznek, itt nem bamulnak rosszallo tekintettel, hanem mosolyognak, biztatnak. Otthon nagyon rondan tudnak nezni. Egyszer Ranianak volt egy iszonyat hisztije a boltban, miutan Alex megszuletett, a polcokrol is dobalta le a cuccokat. :oops: :D A vasarlok osszefogtak, es visszatettek :D De az is igaz, hogy itt sokkal neveletlenebbek, vadabbak a gyerekek, igy annyira nem tunik ki! :D
Vendég

Hú, lányok, még elpirulok :oops: :oops: Köszi :P

Hát, itt a hisztiknél tényleg érdekesen tudnak nézni az emberre :roll: Mindenki elfelejti, hogy az ő gyereke is fetrengett a földön nyilvánosan anno :x

A rokon befogása jó ötlet :P

Egyszer már én is porszívóztam autót :oops: G. általában tisztítóba viszi, de a múltkor olyan koszos volt, hogy nem bírtam nézni :roll:

Mondjuk, mi sok fát, zsindelyt stb. hozunk-viszünk mostanában, meg R. is játszik benne sokat :roll:

Rugó amúgy keverék, ha ismernétek G. arcát, akkor feltűnnének az ő vonásai is. A füle, szája, álla pl. kiköpött Gábor. Haja, homloka, szeme vonala (színe nem, mert az enyém kék) nyaka, feje formája az enyém. Testalkata is a Gáboré (keze-lába-mindene).

Kép
vindolanda

Igen, így képzeltem én is. Hááát, a vadság szerintem nem mindig neveletlenség. :lol: :lol:
A múlt héten Bercó is lerugdosta a dm-ben a polcról a nemtommiket. :oops: :lol:
dmaggie

Ja, Maggie, nem is ugy gondoltam, hogy osszefugg, inkabb felsorolaskent irtam... En mar csak tudom, draga Raniam.... fuuu, milyen hiperaktiv kiscsaj volt, pedig S.-nel szigorubb apat nagyon nem tudok elkepzelni, es hat szerintem tok rendesen neveljuk.. :) Amiota beszel, nagyon sokat valtozott, sokkal higgadtabb, en egyebkent ezt gondoltam. Biztos frusztralta, hogy annyi mindent akar tudni - kozolni, megsem tudja megertetni, kifejezni magat.
Vendég

OK, akkor egyet beszélünk.
dmaggie

Rugót bezzeg nem zavarja a kommunikációs deficit :roll: :lol:

Ő amúgy ideális gyerek a boltokban, minden kasszás néninek puszit dob, integet, és végigüli a vásárlásokat mostanában. A baumaxban szokott kapni bébitaxit meg fornettit, úgy egy óráig is bírja. Ott kell is addig, mert Gábor szeret válogatni :?

De ha elkezd játszani valamivel, akkor türelmesen kivárjuk, amíg végez. Van, hogy 20 percet nyitogatja az ajtókat pl. a Praktikerben :roll:

Vagy üldögél a fűnyíró traktoron a Baumaxban. Azt nagyon szereti :roll:

Kép
vindolanda

Rania egy nagyon extrem eset volt. Baratnom olvasott egy konyvet, "Indigogyerekekrol" biztos benne, hogy Rania az. En azota sem olvastam el, olvastam utana..
O nemcsak fizikailag volt nagyon aktiv, hanem egyszeruen mindenre felfigyelt. Ha bementunk egy hatalmas terembe, ami tele volt emberekkel gyerekekkel, jatekokkal, butorral, es mondjuk a legutolso sarokban elrejtve, legmelyen egy pohar forro kave volt, o azonnal arra vette az iranyt... :shock: :D Nagyon-nagyon nehez volt vele, kb egy eves koratol olyan 3-4 honappal ezelottig. Most egesz mas a helyzet, nagylany :D
Vendég

Most megyek altatni, de este vagyok megint. Hacsak nem találok valami jó filmet :arrow:

Kép
vindolanda

Hopp. Itt a Knight and day nézhető verzióban 8)

Kép
vindolanda

De sajnos még nincs hozzá felirat :x

Kép
vindolanda

Ebből munka lesz, a fene essen bele :roll:

Kép
vindolanda

Na, most megneztem, ilyesmiket irnak az indigo gyerekrol:

Descriptions of indigo children include the belief that they are empathetic, curious, strong-willed, independent, and often perceived by friends and family as being weird; possess a clear sense of self-definition and purpose; and also exhibit a strong inclination towards spiritual matters from early childhood. Indigo children have also been described as having a strong feeling of entitlement, or "deserving to be here." Other alleged traits include a high intelligence quotient, an inherent intuitive ability, and resistance to authority.[3][5] According to Tober and Carroll, indigo children function poorly in conventional schools due to their rejection of authority, being smarter than their teachers, and a lack of response to guilt-, fear- or manipulation-based discipline.

Sok illik a Raniara....azert weird-nek mondjuk nem neveznem... :lol:
Vendég

Na, de a lenyeg, hogy ez egy ilyen paranormalis fogalom-jelenseg, szoval nem gondolom, hogy Rania ilyen, csak baratnom mikor olvasott rola, mondta, hogy nagyon sok jellemzo illett Raniara.

En is elmegyek meg elpakolom a kimosott ruhakat, aztan vacsizok. De azert itt vagyok en is fel szemmel! :wink:
Vendég

Niki, mióta vagy Te átlagos, hm? Ne viccelj már!

Én csak S-nek nem vagyok átlagos, és ez nekem bőven elég ;-)

Mucika nem lázasodott vissza, remélem, éjjel sem fog, és akkor nagyon jól állunk, de az ovit még nem tudom. Fogalmam sincs, mikortól érdemes ismét közösségbe vinni fülgyulladás után. Nyilván minél előbb, nekünk annál jobb munkailag, de azt szeretném a legkevésbé, h visszaessen. Örök dilemmák...

Vindo, nézd meg a Splice-t, szerintem nem volt rossz, csak műfajilag elég vegyes ;-)
irina

Hm, nekem itt egy himalájányi munka meg a szezonzáró Lie to me-epizód. [Hezitálós smiley] inkább: [álhezitálós smiley]
:D
irina

Niki!
akkor olvass kicsit utána kristálygyerekeknek :) Míra állítólag az :)
különben érdekes dolgok ezek :)

Vindo!
olyan ábrándozósan nézős ez a kép :) ne pirulj :) nők ha dícsérnek az a jó :) :)

képek ha elkészülnek lesznek :) sapi kész,virágot kellene alkotni :) de még nem tetszik amit csináltam :? mega szín sem okés :) katica szárnyai késen teste hiányzik fejben megvan :) nem akarom kitömni :)
Míra "poncsójából" még hiányzik 2 -3 sor+a nyaknál is pár sor :) hugi táskája majd félig kész :)

:arrow: Míra meséjének vége megyek altatni :)

KépKép
viranka

Fürdetés előtti sorok:
Niki, én sokkal jobban örülnék itthon az angol mentalitásnak a gyerekekkel kapcsolatban. Lassan Bp-en ott tartunk, hogy csak az idős nénik adják át a helyet a kisgyerekesnek, a derék 20-30-asok ülnek a fenekükön (napi 2-szer megyünk kanyargó, lejtős részen és gyorsan menő buszjárattal, amin életveszélyes állni kisgyerekkel, főleg ha még csomagunk is van). Iszonyú rosszak a tapasztalataim (mondjuk van módszerem ellene, de nem mindig hat). A hisztit meg a legkisebb mértékben sem tolerálják. De azt sem, ha mondjuk kurjongat egy kisgyerek. Rémes, komolyan.
irina

Nem értettem Vindo porszívózásra reagálását. No, akkor láttam.
Niiiikiiii!!!!! Te lüke vagy, nem átlagos. De ha igen, akkor én is ebbe az átlagba szeretnék tartozni.
Én nem tudom, hogy milyen vagyok. Tömegben átlag feletti. :wink: :lol: Önbizalomban átlag alatti. :oops: :lol: Inkább nem szapulom magam.

Érdekes ez a nevelés kérdés. Az iskolában pl. mindig az a bajom, hogy tüneti kezeléseket tartanak sokan. Nem gondolnám, hogy büntetéstől, beírástól, stb. meg fog "javulni" a gyerek. A "rosszasággal" (szerintem nincs rossz gyerek), úgy gondolom valamit kompenzálnak a gyerekek. Azt kellene megtalálni, hogy mi az?

Én egyébként Gordon után általában üzletet kötök velük. Mindketten engedünk az elképzelésünkből. Pl. Bercó imád a Müllerben lenni, tobzódik a sok játék között. Rengeteg időt el tudna ott tölteni. Azonban az én időm általában véges. Igyekszem elég időt hagyni, majd még mielőtt el szeretnék indulni szólok neki. Akkor természetesen még maradni akar. Ha lehet, akkor még engedek, ha nem akkor megmondom neki, hogy lassan elszámolok ötig és utána indulunk. Általában működni szokott a dolog.
dmaggie

Koszi, Irina, jo erzes, hogy tetszek neked! :wink: :D Hat, es most nem illendosegbol adom vissza a bokot, de te sem csak S-nek tetszel, hanem nekem is! :D Hugoddal egyutt nagyon jo csajok vagytok, lattam a szulinapos kepeken! :wink: Es hat buta sem vagy, valljuk be! :lol:
Hat, ez nagyon gaz, amiket leirtal! Itt keves jot tudok az emberekrol elmondani, de ebben az esetben tenyleg jobb itt a helyzet. Boltokban is (ruha, cipo boltban) az sem erdekli az eladokat, ha a gyerekeim lepakolnak mindent, mig en nezelodok :shock: Eleinte rajuk szoltam, aztan lattam, masok is csinaljak, igy en is hagyom, nyugaodtabban tudok nezelodni :wink: :D

Viranka, ok, utanaolvasok mindjart! :) Hat, jobban is hangzik, hogy kristalygyerek...na, talan Alex :lol:
Vendég

Ezt a kristálygyereket még nem hallottam. :roll: Majd megnézem.
MIndjárt megyek én is altatni. Jó esély van rá, hogy én is bealszom. :oops:
dmaggie

Maggie! Atlag FELETTI vagy egyertelmuen!! :D :lol: Es komolyan, a legkedvesebb arcu no vagy, akit valaha lattam, de most mar be kene fejeznem, mielott valaki rosszat gondol rolam... :roll: :lol:
Nevelessel tokeletesen egyetertek! Nem csak dobalni kell a szankciokat, bunteteseket... az semmit sem er. Nehez ebbe a temaba belemenni, nagyon mely...
Ranianal az a jo, hogy az iszonyatos aktivitasa-mind fizikai, mind szellemi teren-egy nagyon jokedvu, kedves, boldog kislanyhoz tarsul. Ezert sosem mondanam, hogy Rania rossz gyerek.
Vendég

Na, jól körbedicsiztük itt egymást. :lol:
Még mielőtt elmegyek, nem képet kaptok, hanem egy édes mondást. Néztük az X-et, és B. azt mondta, hogy menjek én is énekelni. :lol: Azt is mondta, hogy majd ő apával megvár. :lol: Ez nagy szó, mert mindig mindent velem akar csinálni. :wink: :lol:
Jól tud udvarolni a Drágám, az már biztos.
dmaggie

Jaj, ez nagyon edes, micsoda hite van benned! :lol:

Viranka, megneztem :wink: Ja, erdekes, tenyleg! Mindenesetre az indigo Raniam utan Alex legyen kristaly vagy szivarvany! :P :lol: Tobb indigo gyereket fizikailag mar nem birok! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.18 20:32-kor.
Vendég

Hű, hogy ti mennyit irtatok :shock:

hoztam képeket a Péterke szülinapi partyjáról:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Itt vagyok, megérkeztem :) Van még valaki?

A splice-t már kipipáltuk a múlt héten. Fura volt :roll:

Erre az udvarlásra a POnyvaregényben más kifejezést használnak, de azt inkább kipontozva sem idézem :wink:

Mi mindannyian fasza csajok vagyunk, és kész :!:

Kép
vindolanda

Heni, drága vagy! Engem amúgy egyáltalán nem zavar, ha nők őszintén dicsérik egymást, sőt ;-)

Maggie -t én sem értettem soha. Nem felejtem el, az első nyári babanetes talin amikor megláttam, nagyon elcsodálkoztam, hogy ez a gyönyörű nő milyen borús képet festett magáról a topikban (emléxem, fotókat is nagyon ritkán tett fel magáról, ha egyáltalán)
. Erre ott áll előttem egy végtelenül vonzó, csinos és bölcs tekintetű nő.
Ennyit arról, mit gondolnak sokan magukról. :lol:

Ádival ritkán van probléma amúgy, ha elmegyünk valahová, inkább egészségügyi okokból nem szeretem nagy tömegbe vinni.
irina

Heni, nem semmi torta :shock:
Ja, be nem áll a szánk tegnap óta :roll: :lol:

Szerintem magát mindenki csúnyábbnak látja, mint amilyen. Általában.

Kép
vindolanda

Maggie, ja, igen, Bercó beajánlása az X-faktorba: megzabálom!!! :-) Amúgy is annyira okos, temperamentumos kiskrapek! :-)

Vindo, hú, mi lehetett az a kifejezés a Pulp fiction-ben? Iszapbirkózás? ;-) Jó, jó, szerintem sejtem (a ne izéljük egymás izéjére gondoltál? :lol: )

Heni, na szia!!! Már hiányoltalak!
Nagyon hercig legény már Péterke és szuper tortája volt!
irina

Szia Heni! Nagyon aranyos Peterke, es tenyleg, milyen komoly nagyfiu! :D Mi van a polojara irva? (a tantrum alatt?) A torta nagyon jol nez ki!
Vendég

Igen, mikor beszélgetnek ott a kocsiban :wink:

Heni, a parti a nappalitokban volt nálatok?

Kép
vindolanda

Jelentem, ozvegyasszony itt van meg! :roll:
Vendég

Vindo, leírom, minket milyen filmek várnak (hát jó sokára kerülnek sorra), hátha segít:
Time traveler's wife
Percy Jackson and the Olympians
Prince of Persia
Charlie Wilson's war
The hurt locker
definitely, maybe
the lovely bones
dorian gray
an education
rachel getting married
gran torino
broken embraces
the fall
taken
valkyrie
És még sokan mások!
Megyek jóéjtpuszit osztani Ádinak.
irina

Szia Niki :P

Kép
vindolanda

Azt akartam még írni, hogy R. meg azt csinálja, hogy ha szerinte helytelenül viselkedem (pl. nem hagyom a babanetes kommentembe belepötyögni vagy valami hasonló), akkor bekísér a büntetőszobába.
KOrábban a hisztik ideje alatt volt ott (most már két hete nem kell bemennie, csak mondom neki, mint opció, aztán leáll megától).
Bevezet, rám csukja az ajtót, tesz-vesz kinn, majd visszajön. Megölelget, meg ad egy puszit. (Én is mindig ezt csináltam, hogy ne haragudjon rám.)
Gondolja, így javul a viselkedésem, sikerül megnevelnie :lol:

Kép
vindolanda

Én is itt.

Bercó most vonult be a szobájába Gergővel. Apa elment Dávidért. Meccse volt, most jön haza.

Heni, igen. Eléggé jók voltunk a szeren. Behoztuk a heti lemaradást. :wink: Ezt a torta-költeményt!!!! Milyen ízesítésű volt? Péterke igazi nagyfiú!

Ennyi volt. Velem akar aludni. :lol:
dmaggie

Hú, engem most a Desert Flower meg a Notebook várna, de hanyagolom.
Jó éjt Ádinak :!:

Szép sor amúgy :P

Kép
vindolanda

A Cheri-t (Michelle Pfeiffer k...ás filmje tavalyról) viszont kipipáltam, az nem volt olyan rossz.

Kép
vindolanda

De aranyos ez, Vindo, es te addig mit csinalsz, amig buntibe vagy?
Vendég

Várok csendben, ülök a kád előtt. Gyorsan vissza szokott jönni.

Maggie, jó későn ér haza a gyermek.
Akkor jó éjt nektek!

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?