Sziasztok!
Pár napig nem voltam és két napig tartott, mire apránként sikerült elolvasgatni ezt a rengeteg hozzászólást
Sabine!
Örülök, hogy minden rendben veletek!
Nyaraltunk a múlt hét végén, 2 napot utazgatással (vonat, hajó) és nézelődéssel, 2 napot strandolással töltöttünk. Teljesen őszintén, nekem néha sok volt, főleg a gyaloglásból, de ami a lényeg: kisfiunk szuperul érezte magát!
Tegnap egész nap mostam+takarítottam, ki is ütöttem magam a nap végére... Ma meg fejfájással és szédelegve ébredtem és ez még most is tart...

Mondjuk lehet, hogy Beni éjszakai ébresztései sem segítettek a dolgon...
Mona!
Nekem nedves időben dagad leginkább a kezem-lábam, nem melegben. Peteérésről... azt hiszem, te írtad, hogy később volt a 14. napnál. Nekem is legalább 1-2 héttel később volt.
Bogesz!
Tényleg jól kiosztottad a kórházi bunkókat. Én is irigyellek kicsit a "nagyszájúságodért". Hasonló, de azért nem ennyire durva élmény ért a legutóbb, amikor is csak egy eredményért mentem be a kórházba... Fiatal doki volt ott, telefonált, amikor letette, rámnézett és: "fönt van még a bugyi?" Anyád. Én intelligensen csak annyit mondtam, hogy köszönöm, nem vizsgálatra jöttem...
Bebi!
Szép a babakocsitok, de őszintén szólva a leányaid sokkal jobban tetszenek!
Sziszike!
Azért a koncertet gondold meg.... biztosan brutál hangos lesz, nem? Én csak Rebublic-koncertet voltam Benussal anno, de majdnem sírtam is, annyira úgy éreztem, hogy ő nem bírja. Lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak, de érdekes, a mai napig utálja a hangos zenét és a zajokat.
Jucu és a többi hisztis...!
Én is kezdek igazán hisztis és gondolom idegesítő is lenni, Benedek is sokkal könnyebben kiakaszt, többet kiabálok vele, mint szoktam. Pedig a türelmemet többen csodálták már... pl. játszótéren, amikor csapkodta magát a földhöz régebben, én meg nyugodtan néztem és vártam a végét...
Mandala!
Eszméletlen vagy! Én néha emellett az egy gyerek mellett sem tudok semmit csinálni, nem is tudom elképzelni, hogy több picúr+ egy brigád mellett hogy tudsz többfogásos ebédeket csinálni, komolyan.
Őszintén szólva le is fogom egyszerűsíteni a kérdést, a jövő héttől azt hiszem, megint házhoz jön az ebéd. Sokkal nyugisabban elvagyunk így, s annyit tudok foglalkozni Benussal (meg majd a picivel), amennyit csak igényelnek.
Kád is volt téma...
Beni 2 éves koráig a kiskádban fürdött, mert a nagyot nem érezte elég biztonságosnak. Úgyhogy egy hasonló kaliberű kölyöknél megéri kiskádat venni. Persze ezt nem tudhatod előre...
Doki
Múlt hét szerdán voltam én is. Ami megdöbbentő...hogy az elmúlt hónapban rám is feljött 4 kiló. Pedig nem kéne... Amúgy minden oké. Jövő héten még talizunk a dokival, azután megbeszéljük, kire tud rábízni, amíg szabin lesz. Ja! És mivel Beni császáros volt, műtéti előkészítésen mindenképpen át kell esnem. Ezt is most tudtam meg.
Szép délutánt mindenkinek!