A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

SZiasztok,

Csak gyorsban jovok. Ma komaban voltam egesz nap...lettem volna, de Ricsike annyira nem volt koma, mint maskor..olyan kis nyuszmogos hangulata volt, szerintem mert nem tudott kakilni, de most vegre sikerult neki!! :) Szegenykem!!

Pici irigyellek, nagyon szuper Zsofi! :)
Figyi lanyok amikor este 10-11.kor etettek, akkor felhomalyban, vagy teljes fenyben....csak azert kerdem, mert nalunk Ricsikenek szerintem az este 8 korul kezdodik es o onnan szamolva aludt eddig 5-6 vagy 7 orat. Na most ezt ki kene tolni es azon gondolkodom, hogy az alva-etetes helyett felebresszem 11-kor teljes fenyben (vallalva a 2 oras procedurat), vagy hogyan csinaljam! Mindenkepp kicsit ki kene tolni az uccso kajat., De hat a rend nalunk meg annyira nincs meg, vannak 1-1 oras csuszasok.
Na most megyek, de meg jovok.
Bocs hogy nem reagaltam mindenkire.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Mi kitoltuk a fürdetést így 20:30 körül fürdés, 21:00 körül etetés. Eddig utánna 2-kor kelt , utánna 4-5 körül hát ma kihagyta a 2 órás etetést. Meg is lepődtem. Elkezdtem adni neki a sab simplexet hasfájásra és úgy tűnik bevált. Most is nyekereg kicsit de sokkal jobb. Ja és az édesköménytea nem vált be. Adtam neki és sírt sírt mint kiderült hajtja a szelet de csinálja is. Nem is adom többet. Kép Kép
KépKép
rena10

Niki, nekünk születésünk óta már volt alkalmunk egy csomó mindent kipróbálni - hason fekvős kocsizáson is túl vagyunk már: hát, nem jött be :cry: :evil: nem kispályás a gyermekem: ha vmi nem tetszik neki, akkor az eléggé nem tetszik! :lol:

Márti, no para. vidd magaddal legközelebb a születési akvit - hátha arra is kapsz néhány pontot! nálunk egyik tanár komolyan beleszőtte az egyik csaj szigorlati értékelésébe h hááááát, gyenguska, de hallotta h van két szép gyereke, úgyh minden megbocsájtva annak, aki így tanul, szal elégséges! :shock:

bringa, menni fog az érettségi: bízd a természetes intelligenciádra v a józan paraszti észre, ahogy mondani szokták :lol:

rena, az édesköményről uezt hallottam én is - mellesleg én a szoptatós teák kapcsán! mert ugye abban is van. szal én nem is iszom, biztos, ami biztos.

ezzel a nyamvadt tejgyűjtő kagylóval mindig meggyűlik a bajom! de azért 40 millcsi a tegnapi éjszaka alatt is belefolyt a veszteségeken felül is. egyértelműen észreveszem h ha többet szoptatok, több is lesz a tejem! tegnap amikor ébren volt háromnegyed óránként - óránként etettem, amikor aludt nem ébresztettem, de volt h magától megébredt, szopizott és aludt tovább (ez nem jellemző rá!!) - és estére már szét akartak durranni a melleim.

bogyra, én nem vagyok meglepve azon h van tejecskéd - amiket írtál, sztem egyértelmű volt. viszont én sem tudom elképzelni h nagyon túl lehetne etetni egy anyatejes babát - úgyis kibukja a felesleget. ők még nincsenek elrontva.

mi eleinte fürcsi előtt is szopiztunk egy kicsit h bírja a sok huzavonát, meg utána is. most már utána eszünk csak. ill hát mi gyakran szopizunk: 7kor fürdetek, előtte 5-6 között még tutira szopizik egyet és akkor fürcsi után is - akkor jön a maratoni szopi-cumi: azalatt lemegy egy fél órás Baby Beruhigungsmusik kazetta, utána meg a Friderika altató dalos CD (1óra) nálunk is :lol: (utóbbit magamtól tuti nem vettem volna meg, de kaptuk és tényleg nem rossz.) így f8-9 körül elalszik és onnan indul az éjszaka - ez ma hajnali 4-ig tartott, aztán még egy kis szundi f6ig és onnan már tényleg ébredés volt. én nem bánom, ha ilyentájt le tudom tenni és van egy viszonylag szabad estém, vagyis 1-2 órám. annyi nekem is kell.
Vendég

Szisztok!

Eliza!Most cseréltük le a Milumilt Bebára,úgy tűnik nekünk meg ez fog beválni,tegnap végre egyedül kakilt :lol:

Rena!jó,hogy írtad a sab simplexet,pont akartam is kérdezni tőletek,hogy is hívják ezt az izét :wink: a doktornő a recept hátuljára írta a nevét én meg jól elfelejtettem,h azt is kérjek,de ha megöltek volna sem jutott eszembe.szóval ráhibáztál :wink:

Lorci!én azért igyexem minnél későbbre kitolni a fürcsit,tegnap is fél10ig húztuk,így reggel negyed5ig aludt Lili.ha sötét van,én csak kis lámpát kapcsolok,szokja a feelenget.

Csajok!Én olyan,de olyan fáradt vagyok,minden porcikám fáj,mintha izomlázam lenne egy kiadós futás :shock: után.Pedig tegnap este apáé volt a front,de reggel ugyanannyira voltam fáradt,mintha nem is aludatm volna.Hajnalban megetettem mellettünk Lilit,vele együtt visszaaludtam fél8ig,de akkor is olyan voltam még,mint egy kivert kutya.Mostanra tértem valamelyest magamhoz,nagyon nyúzott vagyok.Lehet elkezdem szedni a megmaradt elevitemet,mert egyszercsak elfogyott minden erőm.
És ez most nem lelkileg,hanem fizikálisan off!

Doo!Drága vagy,de a józan paraszti eszem nem tud semmit például a gleccserekről,legalábbis annyit nem,hogy az egy szép tíz perces felelet legyen :roll: Mondjuk fikarcnyit nem stresszelek már rajta,az már megvolt a hét elején.Emléxem uez volt az írásbelinél is,én hamarabb ráparáztam mindenkinél,aztán meg vmi olyan nyugalom szállt meg,ami csak az esélyteleneké lehet!
Mi tegnap délután Demjén koncertet tartottunk itthon bejött neki nagyon! :lol: És amikor a babazenéjét raktam be,amit vele hallgattam olyan vigyort dobott,hogy én is majdnam dobtam egy hátast a gyönyörűségtől! :lol:Mondjuk tegnap végre megint hiper jó napja volt,gondolom sokat segített ebben az a jó kis kaki és hogy végre nem fáj a pocija.

Ma pedig képzeljétek,megfordult az oldaláról a hasára!Először azt hittem kómás vagyok és nem emléxem hogy tettem le,a franciaágyra,amíg kimenetem kajcsit csinálni neki,de aztán a kiságyban mégegyszer produkálta ugyenezt,amikor már beszámítható voltam!És nem hiszti közben,hanem szép csendben,szóval nem kajakból csinálta!Kis vasgyúró!tényleg nagyon erős baba! :lol:

Puszilok mindenkit,ma megyünk túlélö túrára(vezetni fogok :wink: ),majd beszámolok a kimeneteléről! :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok!

HELP!full depi vagyok és egyre rosszabb,tegnap óta már apa sem beszél velem,pedig lehet ha egy kiscsit magába lesne meglátná az okokat,hogy miért vagyok pokróc.
Éjszaka egy két órákat alszok,mert babuci nem alukálja végig az éjszakát,valószínű neki a kórházi 2 hét még él a tudatalattijában,és ott éjszakai fürdéstől kezdve cső ki be kötésen át minden volt...na mindegy most harmadik napja 2-5ig sétálok vele,egyenként tudnám kirakni a csigolyáimat az asztalra mire elalszik,kirohad a lapockám,beszakad a derekam nem sorolom,mert hát ugye Martin baba 4.71 kg és a harmadik óra ringatás után ez már 20 kilónak tűnik.
Napközben mikor alszik takarítok,mert nálunk homokos a föld,és egy kis huzat is elég,hogy vastagon álljon mindenen a kosz,és mivel a tetőtérben 30 fok az átlag hő,még jó hogy folyton nyitva van minden,ebből fakadóan én egyfolytában takarítok,mert a szutykot meg nem bírom elviselni.
És amikor kész vagyok akkor megyek le a varrodába dolgozni ,mert ugye azt sem hanyagolhatom el,estére annyira elfáradok,hogy szinte tántorgok,4.napja este 6 kor jut eszembe,hogy nem is ttem semmit,még szerencse hogy babuci tápszert eszik,baj lenne ha szopizna.
Ma hajnalban már annyira felmondták a kezeim a szolgálatot,hogy elkezdtek vállból remegni,és azt hittem eldobom a babát,egy pillanaton múlt hogy odaérjek a pelenkázóhoz.
Holnap megyünk anyóshoz megmutatni a babát,és én úgy nézel ki mint egy zobi,,a karikáim a szemem alatt hullahopp nagyságúak ,a hajam befestéséhez egy hónapja megvettem a festéket és odáig nem jutok hogy befessem...ilyen igénytelen még életemben nem voltam,és hányok ha tükörbe nézek,és ami még csodás apa pokrócnak tart....struccol ,pedig lehet ha kivenné a részét a baba körüli dolgokból,nekem is könnyebb lenne...mert szép dolog mondani,hogy pihizzé napközbe,csak kérdem én akkor ezeket ki csinálja meg.
Még egyszer nem kelt fel éjszaka,vagy etette meg,vagy tette tisztába a babát,pedig nincs ráírva,hogy csak nekem szabad.
Pedig én azt gondoltam ezt a gyereket nem csak magamnak szülöm,mert ha igy lenne akkor elmentem volna egy sperma bankba és kész ahoz nem kell apa,csak én ilyen maradi hülye vagyok,hogy családban gondolkodtam.
Ez a kis picur ad erőt egyedül,ha ő nem lenne már rég eret vágtam volna,most valahogy nagyon besokaltam,ne haragudjatok,hogy ezt most igy nyilvánosságra hoztam,de kinek írjam meg ha nem nektek.
Lehet ,hogy szednem kéne valami bogyót ,mert ennek igy nem lesz jó vége,ez lenne a szülés utáni depi,mert akkor kő kemény.
Na mindegy ,megyek és gyönyörködöm az életem értelmében,mert ahogy rámnéz az mindent elárul,ő szeret.
Bocsánat ha beszámolóm bárkit is lehangolt,de már azáltal is jobb hogy kiírtam magamból.puszi mindenkinek jó hétvégét.

KépKép
riella77

lorci,és akinek nincs sok tejcsi!!!

tojásleves,alkoholmentes sör!!!!!!!!!!!!!!KINCSET ÉR!!!minden szopi előtt igyál meg egy jó nagy pohár folyadékot!!!szopi után 1 órával fejés!!!!!!!!!!!!!elöször pici jön,aztán kicsivel több....ha 2 napig csinálod,lesz tejed bőven!!!!!higyj nekem!!!!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1182598037.74.jpg[/img] egy hónapos lettem!!![/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Mindig olvaslak ám titeket,csak írni nem nagyon szeretek... Csenge babám nagyon jó kislány lett, éppenséggel a bátyjától őrülök meg, de inkább most nem panaszkodom.....

Riella: úgy sajnállak, és totál megértelek. Nálunk az első gyerek után totál ez volt a szitu. Apa este, mikor hazajött nem hogy nem segített, hanem fel volt háborodva, hogy én mért nem szeretgetem őt, és nem érti különben is, hogy ugyan mi a franc bajom van....Aztán ahogy nőtt e Bence és egyre inkább elvolt vele ő is, akkor már szivesebben segített _na azért éjjel nem kelt fel, meg nem is pelenkázott....- de fürdetésénél néha odatette magát. Most meg, mióta már tényleg "nagyfiú" lett Bencus, azóta magától megfürdeti, elviszi bicajozni, és totál örömét leli benne. Szóval ezt egy kis bíztatásnak szántam.....gondolom sovány vigasz.

Mindenkinek nagyon szép kis babója van!!!!

Majd próbálkozom én is feltenni....

Addig is sziasztok!!!
famo

Riella, nagyon jól tetted, hogy leírtad. Itt mindig megértésre találsz! :)
Nehéz lehet, amin keresztülmész, de nem tart örökké.
Azt szoktam mondani, NEM ESHET MINDIG!
Na jó nem okoskodom.

Szal, férjedurad nem úgy áll a dolgokhoz, ahogy Te szeretnéd. Hm.
Mi lenne, ha megbeszélnéd vele. Lehet, h. tényleg nem is érti, mi is a bajod tulajdonképpen. Addig meg...ő sem tud változtatni.

Nem lehet, h. egy kicsit túlvállaltad magad? Egy újszülött baba ellátása minimális segítség nélkül, háztartás és még munka is...
Mindenképp muszáj dolgoznod?

Beszélj a férjeddel, h. valamit vegyen le a válladról és segítsen be!

Ne idegeskedj. A háztartás meg megvár.

Kép
niki30

Sziasztok!

Riella megértelek és jó hogy leírtad. Azt nem tudom hogy a depihez köze van-e de lehet. Szerintem is sok ami ilyenkor ránkhárul. Nállunk is ez volt a szitu és amikor szóltam hogy be kéne segíteni mi volt a válasz-én dolgozok. Na kapott egy kis fejmosást. Csak 1 napig csinálja amit én majd meglátjuk ki dolgozik. Azóta besegít éjszaka egyszer ő kel a kicsihez. De nem tudom magam kipihenni én is nagyon kivagyok. Remélem jobb lesz.
Tegnap éjszaka 4-szer riasztott a légzésfigyelő 1 óra alatt már sírógörcsöm volt. Ma elemet cseréltem benne, mert mikor odamentem Balázshoz óvatosan megsimogattam rögtön megmozdult. Tegnap használtuk először. Ez borzasztó érzés. Volt ilyen valakinek?
KépKép
rena10

sziasztok!

Riella,
egyértelműen túl sok van rajtad :!: Vegyél vissza vmiből. Munka muszáj? Vagy tényleg férj segítsen többet. :roll: valóban háztartással legalább ne szenvedj.. tényleg belehülyülsz, ha ennyire lelkis vagy emiatt, sok ez egy gyermekágyas kismamának :!:

teszek pár képet, ha nem bánjátok. :)

Ja, és R.R.-ra nyomom a tornát keményen. :) Izomlázam is van rendesen. :oops: :D
Kép Kép Kép
Vendég

Riella,

én is tapasztalom, hogy a férjecském még nem igazán tud mit kezdeni a nyuszibogyóval. Imádja meg minden, és övé a fürcsi, de pl az első héten többször rá kellett telcsiznem hol van már, mert elfelejtette hogy van egy gyerek akinek a fürdetése rá vár. Az éjszakákat egyértelmű hogy én viszem, mert ő reggel kel, napközben meg dolgozik, meg ügyintéz..
Azért igyekszem amibe csak lehet bevonni, és én bizony nem rühellem megkérni hogy böfiztessen, etesse meg a kutyát , vigye ki a szemetet stb Magától nem jön rá ezekre...szal én mondom.

Én is hiszek benne hogy mindent meg kell és lehet beszélni.

Egyetértek Nikivel, egy kicsit úgy hangzik hogy túlvállalod magad. Muszáj most dolgozni? Pár hónapot nem tudsz kihagyni? Nincs segítség?
Én bevallom már 1-2 szer leadtam a gyerket a nagyiknak, és elmentem kikapcsolódni felnőtt progira (esküvői ruha nézés volt a barátnőmnek :) ) és nem nagyon főzök, a jövő héttől befizettem a kajámat ilyen kihozósra, és kéthetente jön hozzánk egy néni aki kipuceválja alaposan a házat, és anyukám is jön néha és tesz-vesz, nekem csak közben az apraját kell megcsinálni. És még így is elfáradok...pedig nem vagyok az a megülős lábfeldobós típus.
Nem csoda hogy kivagy, vegyél vissza a tempóból!!!
Ha más nem segít, szedj homeós bogyót, Dóri is evett valamit, nem? Lehet hogy csak fáradt vagy és sokkal rosszabbnak látod a szitut mint amilyen valójában.
Szerintem mindnekinek van ilyen, vigyázz magadra!!
pici76

Sziasztok,

Riella: Annyira sajnalom, hogy ilyen rossz passzban vagy, de en is csak azt tudom mondani, amit a tobbiek, hogy lassits!!!! Anyukam mnindig azt mondja nem veletlenul hivjak ezt gyermekagynak, egyszeruen rengeteget kell pihenni!! Es ferjjel beszelj..ne akkor amikor total kivagy, hanem egy nyugodtabb pillanatban, hogy ertse meg mi a helyzet es hogy te egyedul nem birod.
En mindent mondok a ferjemnek mit csinaljon (neha mar utalom is magam, mint egy ormester osztom a parancsokat! :oops: ), bar a kertet, kutya, macskat ellatja magatol....meg el is mosogat neha, rendet rak..bar sokszor szolni kell neki..hat hiaba ezek a ferfiak!! De tenyleg szerintem a ferjed is meg fogja erteni, csak valahogy ezt higgadtan kell vele megbeszelni, mert ha az ember feszult es ideges, akkor abbol sok jo nem szarmazik!! :(
Vigyazz magadra, majd alakulnak a dolgok es jobb lesz.

Kepzeljetek kitoltuk a furdetest fel 9-re, utana kaja...es pl. tegnap fel 10-tol 4-ig aludt cumpo!!!! En is lefekudtem 10-kor igy jo volt. Jo lenne ha ez igy maradna!! :)

Gabi: A tojaslevest nyomom, de ez a fejes 1 oraval szoptatas utan...ezt nem tudom hogyan kivitelezem, hiszen eleve fel ora egy etetes...utana cumpogas a cicin....na meg ha lefejek 1 oraval ra...akkor....lesz ideje telitodni? Nekem kell a 6 ora, hogy megteljenek a cicieim. Es raadasul amibe keves van...abban mintha most meg kevesebb lenne!!! Bar lehet, csak ma. Meglatjuk.

Lanyok mindenkinek puszi, most megyek mert jon a baratnom mindjart.
Pusz. Lorci

Kép

Kép
lorcika

drága riella!
megkönnyeztem, amit írtál :cry: - asszem én is depis vagyok :cry: :evil:
próbáld úgy elmondani a férjednek a problémát h őt nem hibáztatod, csak azt világítod meg számára h Te min mész keresztül. én nem mondom h mindent meg lehet beszélni és tuti segíteni fog, meg azért gyanítom h tettél már hasonló kísérletet Te is.
az én férjem tud mit kezdeni a tündérkével, néha még jobban is, mint én - csak sajna, ő meg soha nincs itthon :cry: :evil: és ezen a problémán én már a terhességem eleje óta dolgozom - részleges sikerekkel. múlt héten pl egyetlen :!: napot volt itthon. megérti h nekem nem könnyű, de ez nem változtat azon h alig jön haza - soxor valóban nem is tud, néha meg sztem ő is a könnyebb utat választja, de ez nem a babának szól, csak ő is túl van terhelve. de attól h ésszel néha megértem, még baromi feszült tudok lenni ezek miatt a körülmények miatt én is!
gondolom, a varrodában nem szívesen hagynál ki, hiszen ez a saját vállalkozásod, ha jól értem - ott meg azért nem úgy megy h csá, majd jövök néhány hónap múlva, tényleg igyekezni kell h az ember ne veszítse el a kuncsaftjait, különben kezdheti elölről :roll: :evil:
és azt is értem h utálod h lepukkantan nézel ki! elszomorító h az ember attól még nő szeretne lenni, mert szült egy babát, de ez xcsak nagyon gyéren sikerül - többnyire az időhiány miatt. ma én is úgy lopóztam el hajat mosni h mama kezébe nyomtam bébit - persze végig üvöltött :cry: de utána azért én is kicsit jobb kedvűen tudtam kezelni a helyzetet. néha egy fél óra is elég "pihenés" ahhoz h más színben lehessen látni a dolgokat. aztán persze máskor meg kimenekülnék a világból örökre - én is. tegnap már ott tartottam h azt mondtam: nagy hiba volt részemről úgy dönteni h gyereket vállalok :cry: édes baba, oda vagyok érte, amikor alszik, szopizik, mosolyog és ha sír ugyan, de legalább meg tudom nyugtatni. de amikor hosszú percekig, félórákig v szerencsére egyre ritkábban órákig nyűglődünk egymással, akkor úgy érzem h ezt nem nekem találták ki - köszönöm, mégsem kérem. lehet h gyerekesen hangzik és nem igaz h nem tudtam előre h mire számítsak, nem érnek akkora meglepetések h nehéz, de tudni előre és átélni, azért az nem uaz! úgyh maximálisan együttérzek veled a hajnali tortúra miatt!!! :shock: :cry: az is rossz h ilyenkor néha nekem is eszembe jut h szegény cicamicának is marha rossz lehet vmi, hiszen azért vonyít, de nehéz attól elvonatkoztatnom h nekem is marha rossz.
esetleg vmi kedves nénit v profi takarítónőt nem tudsz "kölcsönözni" egy időre? én is fontolgattam ilyesmit, de végülis nekünk csak kétszobás a lakásunk és azért nem kell naponta takarítani, vhogy csak elboldogulok vele, de én nem vagyok egy tisztaságmániás, úgyh egy darabig az sem érdekel, ha halogatódik a dolog - mint pl most a héten... :roll: :oops:
az se hülyeség, amit pici mond - időnként kicsit "bérbeadni" a babát h sétáltassa v etesse meg vki - ez tényleg nagy előnye a tápinak! persze, az is igaz h akkor Te mikor gyönyörködnél benne? :roll: hiszen gondolom, számodra is talán pont ezek a pillanatok a legstresszmentesebbek. én odaadnám az enyémet vkinek egy séta erejéig, de olyan sokszor és olyan kiszámíthatatlanul eszik h ez még nem megy :evil: :? ráadásul ha én is csak vkivel együtt boldogulok a sétával, hogyan bírná más egyedül?! lehet h mindkét nagyit egyszerre kéne bevetnem?! :shock: :lol:
sztem sírd ki magad és mondd el, akinek csak tudod h mi a nehéz! én ezt szoktam csinálni. anyám szerencsére nagyjából megért, meg a férjem is. néhány kolléganőm is. mások nemigen és jönnek a frankó jótanácsaokkal - na, nekem abból is elegem van! mert úgy érzem h ezzel azt akarják üzenni h én gügye, még nem jutott eszembe hogy... persze, az eszemmel tudom h nem erről van szó, akkor is így érzem. sokan azzal akarják hárítani azt h belegondoljanak h nem egyszerű, amin keresztülmész és esetleg segíthetnének is vmit h bagatellizálják a dolgot. lehet h párod is vhogy így van ezzel.
puszilom (egyik) kedvenc fórumos bébimet, Kókuszgolyó Martint!

gabi,
a tojásleves milyen recept szerint? és vajon az miért működik?
brendon annnnyira hajas baba! tüncsi bogár! :lol: gratula a hófordulóhoz!!

Dóri, szépek vagytok! Viki is hogy formásodik-kislányosodik! marci meg egy vérbeli pasi - tudom h ezt már mondtam, de még mindig így van! :lol:
melyik Rubint Rékára tornázol? gyerkők hagynak?
jaj, marci turbánja nagyon édes!

na, megyek, pótolok vmit a takarításból :roll:
Vendég

riella!!!
DETTO ez volt nálunk is!!!csak én megmondtam a magamét,igaz,kissé durván,dehát basszus,igy esett jól.kiderült,kicsit "fél"a picitől,nem akart bunkó lenni.beszéljétek meg.sajnos a pasi sokszor abból ért csak,amit a szájába rágsz.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

lorci!!!az etetés kezdetétől számold az egy órát!!!!iszol sokat???ne felejtsd!!!a tej az kereslet-kinálat alapon termelődik!!!!fejjj,fejjj,eredménye lesz!!!igyál sokat,de ne szoptatós teát!!!szénsavmentes bármit!!!és szopi előtt is egy nagy pohár!!!menni fog az!!! :)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

a tojásleves nem tudom mitől jó,de jó.sima rántás,rá viz,delikát,fűszer,PICI őrölt kömény,belecsurgatni a tojglit.de ha valakinek nem csúszik,az alkoholmentes sörből akár 2 dl is elég este,az is jó.talán ebben a melegben jól is eshet. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok Lányok,

Csak villám bekukk, ezt az oldalt volt csak időm visszaolvasni, de rohanok is.

Hát nem semmi ez a gyereknevelés :D , nagyon nehéz, de élvezem :wink: .

Riella, nekem is volt ezen a héten két depis napom, szerintem teljesen normális, hogy soknak érzed ami rajtad van, mert nagyon sok is. Egyértelműen több van a nőkön.
Amit tanácsolni tudok ugyanúgy mint a többiek:
kérj és merj segítséget kérni (ne csak a férjedtől, nagyik, papik, barátnők, stb.)...
Beszélj a pároddal és mondd meg neki mit szeretnél. Szerintem még jobb most tisztázni, nehogy elmérgesedjenek a dolgok....Amig nem rakod magadat "tisztába",addig nem tudsz kiegyensúlyozott családot teremteni. Tudom, hogy nehéz, mert én is ezzel küzdöm :wink: Ölelések neked.

Többiek, mindenkinek puszi, Dóri, gyönyörűek vagytok :wink: Még mindig teljes csodálat neked :wink:

Jövök amint tudok, de ha marad szabadidőm pakolgatok, mosok, vasalok, de hétfőn voltam szoliban és kozmetikusnál is, kedden pedikürösnél :D Juhéééé. Jövő hétre fodrászt tervezek.

Ja és idősporolás, két hete a jokerfood-tól hozatom a kaját. Nagyon finom és bőséges. Egy adag simán elég kétszeri kajámra...

Pusszancs.
Melcsi

Kép
melcsi6

Jajj csajok egy kérdés, felfázásra tudtok valami házi, vajákos dolgot? Holnap jutok csak el orvoshoz és csúnyán felfáztam :( Segitsetek ha van valami jó tanácsotok.Puszi

Kép
melcsi6

Sziasztok,

Itt volt baratnom jol elvoltunk, setaltunk, cuncika aranyos votl..de azt hiszem ma nem evett sokat..mert fel oraval ezelott nem tudta szerintem eldonteni, hogy almos-e vagy ehes!! :D Elaludt, felebredt, sirt..kis cumika, benyomott 30 mili tapot..de nem akarom etetni meg,.mert ki kell varni a fel 9-es furdetest!! :) MOst elaldut apan..mondtam nem teheti le, mert akkor felebred. :D Ugyhogy meg egy jo negyedorat kell kibirnia, aztan ebreszthetjuk a furcsire, aztan nagy kaja es remelem most is alszik majd egy jo nagyot ejjel! :)

Gabi: Oke kiprobalom a fejest, eddig fejtem, de mostanaban lealltam vele..mamrint csak ritkan fejek. Ivassal nincs gond, mert kb. 5 litert termelek egy nap...eddig is sokat ittam, hat most ez csak duplazodott!! :) Szooooval megteszek en mindent. Meg mindig bizom abban, hogy egyszer csak beindul..bar a jobb cicibol jon dogivel ha 5-6 orat pihen. Fene akar tapozni..de neha muszaj potolni.
Amugy Brendon annyira cuki, elamulok mindig mennyi haja van!!! :)

Melcsi: JO, hogy bekoszontel es orulok, hogy jol vagytok.
Jajj mar en is megyek jovo heten vagy utana fodraszhoz, mert nem birom magam. Es vasarolnom is kell valamit, amig vissza nem all a sulyom...nincs egy rongyom amit felvegyek!!!! :lol: :lol: JObban mondva ami ramjon!! :oops: :roll:
Melcsi kiprobalom en is ezt a Jokerfoodot, most adtam le rendelest! :wink:

Dori: Szepek vagytok. Es olyan klassz lehet a kertetek! Bokrok, fak. :) Nalunk nincs fa..volt ket gyumolcsfa kezdemeny, de a kutya mindkettot kivegezte!!! :twisted: :roll:

Na pussz lanyok lassan ebresztem a pindurit.
Mindnekinek nyugodt estet kivanok.

Kép

Kép
lorcika

Nem tudom mi lelte az én édes drága legkisebb fiamat.. egész nap aludt hmmm kb. MÁSFÉL ÓRÁT mindösszesen. Ja, és mindezt 10-20 percesekkel összesen. :shock: :x :? ja, és most túl a fürdésen, szopin, csak szenved megint. Ezt mívelte egész nap.. még a babakocsiban volt el a legjobban (ringatva természetesen). ja, és Vikikém is hanyagolta a szokásos napi 3 órás alvását, egy hunyásnyit sem aludt. :shock: :shock: nem tudom mi a fene ez, hogy meg vannak zizzenve a gyerekeim e téren. :? :? :? :? :roll: :evil: mondjuk legalább Viki alszik már. de Marci nem kegyeskedik. most épp csuklik is. :? nem szeretek ilyet mondani, de ma rettenetes volt szegény Marcikám. :cry:

Ja, anyuéknál meg a szomszéd utcában etnikum lakik, töknormálisak egyébként, semmi hangoskodás vagy ilyesmi, de bejelentették, hogy "kikérés" van mától HÁROM NAPIG :!: ergo dajdajoznak egész nap+éjjel kifulladásig. Mintha vándorcirkusz költözött volna az udvarukba. :shock: A környék utcáiban közlekedni lehetetlen, mindenütt méregdrága Mercik, BMW-k, Audik. Most nem viccelek.. és ÉLŐZENE van, echte gipsy music. Amit elhallgatnék mondjuk fél órát, na de egész nap+éjjel. Egy éve meghalt vki, és siratták EGY HÉTIG!! eszement hangerőn ment a zene. Leglább Vikikém élvezte most du, ott táncizott a kertben. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

Na, most én is panasznapot tartottam. :?
Ja, és még mindig EGFY FILLÉR TGYÁS-t nem utalt a drágalátos OEP. Egész pontosan ápr. 11-től. :idea: :!: mostmár ideje lenne.. :evil:

Melcsi,
rémlik vmi, asszem cickafark ülőfürdő :roll: de nem biztos. Szerencsére nem vagyok/vagyunk felfázósak. csajok biztos mondanak vmi tutit. :)

Nnnna, mintha csönd lenne. Marcinak cummogó benn, de továbbra is csuklik. :( majdcsak elalszik...

ha az iccakánk is annak a jegyében fog telni, mint a nappalunk, akkor Dórika :arrow: :x :x :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: megőrül egy időre. :roll:
Vendég

melcsi,
vmi vörösáfonyás cuccot hallottam v mifenét - de én sem vagyok felfázós. asszem vmelyik kismamás magazinban láttam hirdetést és egy barátnőm is említette h neki beválik. úgy hiszem gyógynövény/bioboltban kapható, de talán patikában is. ott biztosan tudják pontosabban. a cickafarkot is hallottam én is.
pusz.
Vendég

Dóri, nekünk is dettó nem alvós napunk volt, csak plusszba hasfájás is volt.
Bakker senki nem mondta hogy lecsót se egyek. Tegnap benyomtam két adagot... gyerek ma egész nap üvöltött, persze a párom meg lecseszett hogy hát azt mindenki tudja hogy nehéz kaja... De hát vega vagyok!!!! Húst nem eszem, tejtermékek limitálva, gyümölcs limitálva, már zöldséget sem ehetek???? Pirotóst fogok nyomni gyümölcsteával :evil:

Riella, jelentkezz, mi újság veled. Sikerült beszélned apával? Jobban vagy?

Csajok, egy hátkímélő ötlet ami nekünk nagyon bejön ringatás helyett. Lefektetem a nyuszit az ágyra amikor sír vagy nyüsszög, és mellé fekszem úgy hogy ne érjen el, (mert néha nagyon hadonászik és a múltkor orrba gyűrt :roll: ) és nézzük egymást és beszélek hozzá, és lát és hall engem és ugyanúgy megnyugszik, mintha ringatnám :) derékkímélő ötlet, és ha a cumit is bedugom a szájába 10 percen belül bealszik :) Még csak 4 kiló, de nekem 0 karizmom van, 10 perc ringatás után megdeglek...szal nekem ez a lenyugtatási és bealtatási taktikám :)

Gabi, nagyon vagány ez a duplaetetésed, még mindig nyomod? Egyébként a sör nekem is nagyon bejön, a tojáslevest nem vállalom be...

Melcsi, sajnos (szerencsére) nincs tippem felfázásra...

Lorcika, remélem ma is jó estétek lesz :)

Doo, miért több emberes Viki sétáltatása?
Én is néha úgy érzem, kellett ez nekem? Szerintem sokan így vannak ezzel, főleg az elején , amíg 24 órás a szolgálat, de kevesen merik bevallani...

Zsófi épp macinak gügyög, olyan édi (most hogy kiment belőle végre a lecsós tejcim :oops: ) egyre többet beszélget, és olyan okosan figyel :)
pici76

pici,
azért, mert nem képes a b.kocsiban feküdni - csakis, ha alszik. ha ébren van, akkor vonyít és kiveszem, mert különben az egész utca minket néz borzadva h szegény gyerek már megint sír, meg egyébként én is sajnálom és a karomban meg megnyugszik, nézelődik. szal egyik karomban a gyerek, másikkal meg tolni a kocsit nem kivitelezhetetlen, volt h rá is kényszerültem, de azért kissé balesetveszélyes és nagyon kényelmetlen is.

vettünk mi is kengurut. már vittem benne sétálni, de nekem még mindig jobban bejön a hordozókendő - sztem babát is jobban tartja és az én hátamnak is sokkal okésabb. asszem kenguru apáé lesz, kendő marad az enyém.

kicsi lecsót én is ettem már korábban, de nem volt vele gáz. gondolom, a mennyiségnek itt nagy jelentősége lehet. mi tudsz enni?! mert nekem is szinte a húsfélére redukálódott az élelmezésem. régen (9 éven keresztül) én is vega voltam - úgyh teljes szimpátiámmal támogatlak! viszont én tartottam kicsit attól h ha vega maradok, akkor hogy is lesz ez a gyerekvállalás. nem ezért álltam vissza a husira, de azért ez is egy szempont volt. persze, biztos hülyeség, mert Indiában majdnem mindenki vega és meglehetősen sok baba születik - nyilván makk egészségesen.
Vendég

Sziasztok,

Tok jo ejszakank volt. Cunceger elaludt 10 korul es 5-kor kelt!! :) A jo isten tartsa meg ezt a jo szokasat ennek a kis cumpo feju miki maki gyereknek! :) :) :) :)
Ugyhogy tok jot aludtunk, utana szopi kis nyusszoges es koztunk aludt 8-ig. Most meg a kaja,enekeles, nezelodes utan megitn alszik. Hala az egnek o napkozben is sokat alszik...eddig legalabbis, remelem ez nem fog valtozni...egy darabig. :)

Pici: Paprika, paradicsom allitolag nem jo. De en szoktam enni egy paradicsomot a szendvicsemhez, de gondolom a lecso azert kicsit betett neki! :(

Melcsi: Igen igen cickafarkfu. MOst hoyg Dori emlitette beugrott nekem, hogy amikor felfaztam, abbol foztem egy jo eros adagot, ulofurdo...sot meg inni sem art. Es vorosafonyas gyumolcsle! Jobbulast! :)

Na hivom a Heim Pal korhazt, mert idopontot kell kernem ultrahangra.
Szep napot.

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Pici, Zsófi tényleg már gügyörészik?
Állítólag ez már az az időszak, amikor elkezdenek gügyögni.
Emma mégcsak egyszer-kétszer produkálta, remélem egyre sűrűbben fogja.

Doo, hát igen, így valóban nem egyszerű a sétáltatás. Megértelek.
Én, ha egyedül megyek vele sétálni, akkor nem megyek messzebbre.
Én nem veszem ki ilyenkor, mert tényleg nehéz lehet egyszerre tolni a kocsit és a babát is fogni... :roll:

A lecsó tényleg puffaszt? Gondolom a paradicsom miatt nem szerencsés enni, merthogy azt állítólag nem lehet.

Hát gyerekek, én tegnap olyan pukkantoszokat nyomta. Még a gyerek helyett is :lol: De komolyan. Már szégyelltem magam.:)
Nem tudom mitől egyébként. :roll:
Még pénteken ettem rakottkrumplit és abban volt tojás.
Meg két napja eszem gyümilevest/meggyleves. Imádom. Azt szabad?
Egyébként annyira szigorú nem vagyok magammal étkezés szempontjából. Jó, nyílván nem eszem a K betűseket, de egyébként elég sok mindent eszem, és szerencsére Emma is bírja. Még nem panaszkodott a tej minőségére:)

Kép
niki30

sziasztok,

riella, doo - ismét csak azt tudom mondani, hogy én is csatlakozom a depis brigádhoz (bár az utóbbi 4-5 napban nem is bőgtem :) ) ja és náccerű lelkifurdim is van, hogy egyelőre nem bírok azonosulni a liptaiklaudia-féle mámoros-szirupos anyaszereppel (pont a hétvégén néztem bele a babás műsorába :( )

melcsi - én is a vörösáfonyát tudom felfázásra. A tecsóban lehet kapni RubyRed néven vörösáfonya levet, a drogériákban meg kapszulában láttam.

Na megyek, kicsit összerántom a lakást :lol:

Legi

Kép
leglesscat

Hat az agyam eldobom!!!! Vinni kell Ricsiket ugye hasi, meg fej ultrahangra a Heim Pal-ba es SZEPTEMBER 5-RE KAPTAM IDOPONTOT!!!!!!!!!!!! Normalisak ezek?? Mert, hogy nyaron nem tudjak vallalni, mert szabadsagok vannak, meg delutan bezarnak......mondom de ez nem baj,hoyg ilyen keson?? 6 hetes kortol szoktak javasolni es elmondta megint, hogy nem tudjak vallalni!!! :shock: :shock: :shock:
Ti voltatok mar? Vagy nektek is iylen keson van idopont?? Ennek mi ertelme?? Addigra 4 honapos lesz Ricsike !Nem elotte kene ezt nezni??? Hat az eszem megall!!!
Mindjart hivom a vedonot, hogy mi a jo fene van.

Kép

Kép
lorcika

Melcsi, akkor kaptál segítséget, jól van.
Jobbulást!

Lorci, micsodaaaa?? :shock: :shock: :shock:
10-5-ig aludt a kis fütyisetek? Ez nem igazság, ez nem ér! :wink:
Nekünk is 10-kor aludt el, tegnap valahogy nehezebben ment. De 3 körül kelt is.

Képzeljétek, úgy örültem, tök sok tejem van. Na jó, magamhoz képest. 3 napja húslevest eszem, az jót tett azt hiszem.
Éjjel csak az egyik cicimből fejtem le 70 ml-t, de még maradt is benne rendesen, amit kiszívott.

Ma voltunk először dokinál. Ez volt az első kiruccanásunk autóval. Ráadásul kettecskén. El is aludt a kocsiban. Úgy tűnik tetszik neki a hordozó, meg ahogy rázkódtunk:) Tök örültem.
Valószínű így le tudunk menni hétvégén Tatabányára a szüleimhez. Végre kimozdulunk!:)
Szal, megdícsérték, szépen gyarapszik, 2800 g, mondták milyen kis formás babó.
Viszont a szeme nem javult, továbbra is váladékozik, így beutaltak minket a klinikára. Lehet, átmossák a szemecskéit szegénykémnek.
Szerdán el is visszük őt. Remélem fájdalommentes lesz.

Kép
niki30

Lorci, ez tényleg felháborító. És csak oda lehet őt vinni?
Egyébként oda kell beutaló? Csak mert nekünk ezt nem is mondta dokinő. És tényleg lehet máshova is vinni, vagy ez hogy működik?

Kép
niki30

Niki: Azt mondta a vedono nem gond, hogy szeptemberre kaptam idopontot, mert sok mas doki nem is koveteli meg az ultrahangot. Ugyhogy ne aggodjak. Igen azt mondta csak oda lehet vinni. Legalabb az ortopediara nem odaviszem, ugyanis arra julius vegere kaptam idopontot!!!! :? Most csutortokon viszem ide Szigetszentmiklosra.
Orulok, hogy ilyen szepen gyarapodik Emmacska. :)
Nekunk Riciske tegnap 3,76 kilo volt!!! Juheejjj!!! :)

Bizony Ricsimicsi nagy fiu, majdnem atalussza az ejszakat....remelem ez igy is marad!!! Drukk drukk! :wink: :)

Na megyek, mert hallom nyusszog, jon az uzsi! :)

Kép

Kép
lorcika

Lorci, két átaludt éjszaka, az már majdnem szokás :wink: :lol:
Gratula a nagyfiúhoz :)
Nekünk még a kórházban intézett anyós ultrahangot amíg bent voltunk, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni, de én is úgy tudom nem kötelező, persze azért én sem bántam hogy megnézték.

Nekünk most az ortopédia jön majd jövő héten, nekem szerencsém van, anyós intéz mindent, ismeri az összes dokit a városban, akit meg nem, azt a férjem ismeri :) de sajnos tudom, hogy iszonyatos várólisták vannak már nemcsak a műtétekre de a vizsgálatokra is :evil: és sajnos ez nyáron még rosszabb, és még mindig csak romlani fog a helyzet július 1-től, ha érvénybe lép az új törvény.

Niki, örülök hogy te is megtaláltad a recepted :) és van sooook tejci és Emma szépen gyarapodik :) Én is rákényszerültemaz egyedüli autókázásra Zsófival pénteken, mert jött anyukám, a párom meg még dolgozott, muszáj volt kimennünk érte, és azóta már voltunk máshol is kettesben, egy hangos szava nincs a kocsiban, mondjuk szerintem a hőguta miatt sokkos állapotba kerül rögtön ahogy berakom... :( mindig úgy beleizzad ebbe a francos hordozóba... nektek nem?
Remélem ez a szemátmosós nem lesz durva Emmának... Én rettegek tőle hogy beteg lesz Zsófi, bármi baja lesz sík ideg leszek az tuti... bár az autózásra is azt hittem, nem megy majd egyedül, meg a fürdetésre is, aztán pikk pakk :wink: de ha beteg lesz honnan tudjam majd mit kell csinálni... olyan iszonyú felelőség... még szoknom kell

Doo, így már értem... Szal Vikik nem szereti a babakocsit
:( hát akkor marad a kendő és a kenguru gondolom... meg a hátfájás :cry:

Legi, látod nem vagy egyedül... Liptai K showról meg csak annyit, hogy nekem is vannak szép pillanantaim, gondolom neked is, a TV ben meg nem mutatják amikor a Klaudia reggel félálomban kócosan harmadszor pelussozza át a kislányát mert megint bekakált és közben lebukja... meg ordít meg etc... próbáld meg elképzelni a jelenetet, az majd jobb kedvre derít :)
Ez kb olyan mint a modellek esete, a TV azt suggalja az a normális ha mindneki olyan szép és vékony és sugárzó , közben meg a valóságban gizdák, drogoznak, és betegek...
Ja és 4-5 napja nem bőgtél??? Nekem eddig 2 nap a rekordom egyhuzamban bőgés nélkül:roll: szal hidd el nem állsz olyan rosszul :)
pici76

ja, egyébként Zsófi is a 11 es kajci után bealudt éjfél körül, a saját kiságyában, macival :wink: és reggel 6-ig aludt :) nemcsoda a tegnapi műsor után, de Lorcihoz hasonlóan én is reménykedem ez már-már szokássá válik nála :wink:
pici76

Köszi Lorci. Azért rákérdezek a dokinál, mert ezt ma jól elfelejtettem.
Olyan lökött vagyok, hazafelé jövet gondolkodtam, h. nah mindent megkérdeztem. Hát nem.

Pici, tök ügyik vagytok, h. így jöttök mentek.

Kép
niki30

Sziasztok!

Ezer köszönet lányok a vgasztaló sorokért,most olvastam végig,tényleg úgy érzem magam mintha egy nagy olasz családban lennék egy csomó nővérrel,húggal,akik mind együtt éreznek velem ,mert egy cipőben járunk.
Azt gondoltam,hogy csak nekem van ennyi nyűgöm,de ezek szerint ez máshol is gond,na szóval szombaton mikor megjöttek a lányával a strandról a csajszi elaludt én meg etettem a golyókámat amikor odaült,én belőlem meg kibukott,hogy van -e fogalma hogy mit csinálok egész nap,mert szerintem elképzelése sincs,mikor végeztem közölte hogy megetetni nem tudná a babut,de a takarítást vállalja,csak szóljak!!!mert nem tudja mit kell csinálni...aztán ettől kezdve többet felvette a hétvége folyamán sőt vasárnap este még be is pelusozta,szóval azt hiszem hatott amit mondtam,én is átestem a krízisen,most javulok.
Tegnap voltunk a másik mamánál nagyon jól bírta Martin az utat,végig aludt,éjszaka is csak kétszer keltem igy az alvás is sikeredett végre.

Anyukám és apukám szokott vigyázni a babára ha nekem dolgom van,de őket se vehetem állandóan igénybe,nagyon imádják a pesztrát de már ők se fiatalok,és elfáradnak bele,pláne hogy a drága ma a védőnőnél 5040 gramm volt és 56 cm. Még nincs két hónapos és már majdnem megduplázta a születési súlyát és 6 cmt nőtt.
És ma úgy keltem fel,hogy anyu behozta az ágyunkba oda tette mellém és mikor kinyitottam a szemem,akkor fülig ért a szája,ilyen ébresztő után gyönyörű a nap :D :D :D :D

Mégegyszer köszönöm lányok jól esett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melcsi én egyszer nagyon felfáztam,és itt a szomszédasszony azt mondta,hogy egy csokor petrezsejmet vágjak apróra ,engedjek a kádba vizet úgy hogy az alhasam ellepje,és ne túl forrót ,de ne hideget,szórjam bele,és üljek benne addig amig ki nem hül a víz.
Másnapra kutya bajom nem volt.Próba cseresznye.

Doo tökéletesen jól látod a helyzetet,nem tudok kihagyni hosszabb időt,mert akkor én a szögre akaszthatom a gúnyámat,5 évet dolgoztam azért hogy a kuncsaftok visszajárók legyenek és annyian legyenek hogy megéljek belőle,nekem nem úgy van hogy télen nyáron megkapom a 100ezremet és az fix,nekem egyszer nem jön senki egyszer meg 20 órát dolgozok egy nap,és akkor kell dolgozni amikor van munka....mert hitelek és csekkek vannak az építkezés miatt és a baba tápszere csak 15000 Ft egy hónapban,és akkor még nem beszéltem a pelusról.
Én is szívesen lennék a babámmal de sajnos több szempontból nem engedhetem meg magamnak,igy leviszem a babakocsiba és ott legalább velem van és látom,mégha alszik akkor is.
Most ébredezik a bébim,megyek mert indul a sziréna :D :D
puszi mindenkinek

KépKép
riella77

sziasztok!

Most csak annyit írnék, hogy nem tartottam szép dolognak, hogy "arc" nélkül irogatok, ezért gondoltam teszek egy két képet, na ez nem jött össze, de aki esetleg kiványcsi ránk, az a
http://www.babaszoba.hu/services/blog/bencuska
babanaplóban láthat rólunk képeket.

Mi ma voltunk méreckedni, és a kis motyóm már 4150 gr, pedig 2980 gr-mal hoztuk haza. Sajnos a pajzsmirigy alulműködésem miatt a napokban vért fognak venni tőle. (valószínűleg a fejéből...)
De egyébként minden OK.

Mindenkinek szép napot!!
famo

na, ma mi is alig aludtunk - vhogy úgy, mint tegnap Dóriék: 10 percek napközben, reggel fél hattól és csak 5körül aludt egy órát. most azért már nyomja az esti szundit, szerencsére :D viszont tegnap éjjel f10-től reggel f6-ig aludt. lehet h előre kialudta magát? :shock: :lol:

riella, tetszik ez az olasz családos hasonlat! :) megduplázta a születési súlyát?! :shock: az igen!

bogyra, nagyon el vagy tűnve! azért legalább olvasol?

bringa, Neked felmentésed van, mert biztosan tanulsz az érettségire :wink: :lol: vagy netán épp ma volt? :roll: :oops:

lányok, nálunk semmilyen UH nem volt! Trébányán ilyesmire gondolom nincs kapacitás. csak vmi nyamvadt hallásvizsgálat volt - Viktória azt is végigvonyította :roll: értelme semmi, mert úgyis látom a viselkedésén h hall :evil: lehet, a 6 hós kontrollra el sem viszem :roll:

famo, bencus gyönyörű szemű kis krapek!! csenge is kis tündi. szal egyik szebb, mint a másik! :lol:
különben tök furcsa h itt a topikban ilyen szép babák jöttek össze - mert - Isten bocsássa meg! - de sztem nem minden baba szép. OK, mindegyik aranyos, de azért nem mindegyik olyan baba-szépség egyébként. itt meg szebbnél szebb porontyok mindenkinél! vagy ez vmi közös elfogultság a közös sors miatt?! :roll: :shock: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Famo, tündériek a gyerekeitek! Gratulálok hozzájuk!

Lányok, nagyon jó kis icakánk volt. 10-től aludt 4-ig. Most kaja után fennt hepázik és láthatóan kipihent és jól érzi magát. Ilyenkor az anyukája is borzasztóan jól érzi magát.
Tegnap meglátogattak a szüleim is, tök jó volt. Már nagyon hiányzott nekik Emma.:)

Majd még jövök, megyek babázni.

Niki

Kép
niki30

sziasztok

ilyen korán talán még nem is ültem a géphez. Merthát ugye én a terhességemet végigaludtam:-))) Ó azok az idők... Eldöntöttem, hogy mostmár juszt se megyek el vizsgázni, majd augusztusban. Addigra a baba is nagyobb lesz, talán jobban beáll a rend, még káosz van néha. Így mostmár nyugodt vagyok és ezt ő is érzi. remélem:-)) Most nagyon izgulok, ugyanis ma buszozni fogunk. Elmegyünk anyukámékhoz vidékre, mert anyu talált nekem egy frankó kis kosztümöt a közelgő esküvőmre és azt fel kéne próbálni. A páromat nem engedi el a főnöke, ezért tökmaggal busszal megyünk. Végül egy óra lesz az út, talán túléljük, dehát azért izgul az ember. Most intézem ezerrel az esküvőt, igaz, már annyi dolog nincs is: étterem lefoglalva, ezek szerint már ruhám is lesz. Már csak fodrász, meg a csokor. Bár nem tudom lesz e értelme július közepén a csokornak, elhervad a rövid ceremónia alatt.

No lépek is, készülődök. Jók legyetek, holnap jövök - és ezt vegyétek fenyegetésnek :)))-.

Bringa kitartás!!! Bár már lehet túl is vagy a vizsgákon. És az érettségi igenis nehéz, én nagyon be voltam szarva, a végén meg is jegyezte a bizottság elnöke, hogy egyben van e még a harisnyám, mivel végig azt téptem. Én már csak hobbi tanulok, mivel a jogi lesz a harmadik diplomám. Tehát én csak magamat szívatom:-))

No lépek, mert hosszú lettem...

Márti
stella2007

Jó reggelt!

Tényleg hol vagy Bogyra???????????????????????????????????????
HIányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babucival minta éjszakát produkáltunk,8-12 ig szundi utána 3 óránként hami,nagyon tetszett mert tudtam aludni.
Apa tegnap azt mondta hogy hétvégén megpróbálja megetetni a kisfiát,azt hiszem ezt nevezzük haladásnak.

A golyókám rájöttem tudatosan irányítja a kakit,mert most már a tegnapi volt a 7. eset,hogy akkor kakilt amikor társaságba voltunk,vagy épp voltak nálam.
Tegnap pl. eljött egy menyasszonyom akinek 2 éve varrtam ruhát, egy s.o.s esküvőre,mert jött a bébi,hat hónapos volt mikor férjhez ment,de a ruha olyan jól takarta,hogy nem látszott egyáltalán,pedig nem egy krumplis zsák fazon volt.na szóval elhozta a kisfiát meg jött megnézni kókuszgolyót,és ennyi idő után is emlékezett rá ,hogy szeretem a grillázs cukrot,és képzeljétek hozott,eldobtam magam a boldogságtól..Ezek olyan jól eső dolgok,amikor nem csak én vagyok figyelmes,hanem velem szemben is azok a kuncsaftok.

Tegnap megmutogattam apának a fórumos bébiket,nagyon zabálta őket...odáig volt.továbá azt is megjegyezte,hogy milyen összekovácsoló és egyben összetartó erő tud lenni egy terhesség és egy baba,lásd a mi fórumunk.
Mondtam neki,hogy más fórumokról is átkandikálnak hozzánk,mert itt csupa laza és csúcs csaj van,nyavajgó olykor para hegyekben vergődő,a testi kínokat válogatott kaja különlegességekkel balzsamozó hisztériás kismamákból cseperedett zseniális anya klub a mienk,és erre rájöttek már mások is.
Szorgalmazta hogy tartsunk egy nagy klub találkozót,olyan buli lenne ahol jöttök lesztek ,hoztok esztek lenne,plussz még akinek adóba beszolgáltatott restanciája van,emlékeztek annó megmondtam ,hogy aki mégegyszer leírja hogy mit fogyasztott aznap az egy adagot hoz belőle büntiből a bulira,volt ha jól tudom,kókuszgolyó

:D :D ,tejberizs,tejzsínes eperleves ,valami tepsis krumpli.....
mit szóltok??

Most ébred a pöttöm,mennem kell majd még jövök.puszilok mindenkit.

KépKép
riella77

Sziasztok,

Hat Ricsike nem tartotta a szokasat, mert most fel 3-kor kelt. De mentsegere legyen, hogy a furcsi utan olyan almos votl, hogy alig akart enni, igy nyilvan nem birta ki 4-5-ig!! Fel 3-kor viszont kajalt es aludt is 6-ig. :)) Szoval nem votl 2 oras procedura az etetes altatas!! Haladunk?? Azert lekopogom!! :) NIncs ket egyforma nap!! :)

Riella igazad van, tok jo csapat van itt es mindenkepp meg kell ejtenunk a talalkat.Csak azt talaljuk ki, hogy hogyan, mikor, hol! Kajat viszunk azzal nincs gond, hisz azt hiszem mindannyiunk egy nagy zabagep..kulonben is kell a kaloria szoptatashoz!!! :wink: :D

Doo: De az jo, hogy Viktoria legalabb a tegnapi ejszakat vegig aludta, ez nagyon nagyonjo. Persze azert gondolom orulnel, ha napkozben is tobbet szunyalna. Hatha alakul majd ez meg! Remelem most is sokat aludt ejjel.

Niki: Akkor latom Emmacska is jot durmolt ejjel..lehet ez a front segitett a gyerkocoknek! :)

Stella sok sikert a kiruccanashoz. Bator vagy, en tuti nem vallalnam meg be!!!

Bringa hajra ha most vizsgazol valamikor, aztan majd gyere es szamolj be milyen tetelt huztal!

Tobbiek merre vagytok?
Pusz mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Lorci, Te kis aktív! Velem együtt. :lol:
Tényleg nincs két egyforma nap, hiszen egy csomó minden közbeszól. Még mi is:)

Bringa most vizsgázol?

Stella jó utat! Reméljük minden simán fog menni!
Ügyesek legyetek!

A taliban természetesen mi is benne vagyunk. Nekem már nagyon mehetnékem van Csajok! Persze Emmával. Alig várom, hogy hétvégén leugorjunk szüleimhez.

Kép
niki30

Kép Kép Kép

Kép
niki30

Niki: Emma cuuuuukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :) :)

Az en kis manokam egyedul aludt el a cumikajaval az agyban!! Azt hittem szigorunak kell lennem es hagynom sirni, d eugy latszik almos volt es nem volt kedve nyufizni! :) :)

Na eszek uzsonnanak egy kis tojaslevest! ;)

Kép

Kép
lorcika

Lorci én is azt eszem.
Rántott leves, tojással. Ez akkor tojás leves? :D :roll:

Kép
niki30

Igen nekem azt mondtak ez a nyero leves!!! :wink:

Kép

Kép
lorcika

niki!igen az!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jaja!

A napokban húslevest, meggylevest zabáltam. És látványos volt a tejnövekedés.
Most 3 napig a rántott leves lesz a nyerőő! :D

Kép
niki30

bocsi,a kicsibabám hisztizik.........

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

En is most benyomtam a maradek tojgli levest, aztan van ebedre husleves,meg meggyleves is!!! Niki ez a recept? ;) Leves leves hatan? OKe,meg szerencse, hogy imadom a leveseket.
De mintha ma nekem is a jo cicibol 120-at kiszivott volna!!!! :shock: Eddig 90-100 votl benne...de lehet csak hallucinaltam!! Na majd kiderul!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?