drága riella!
megkönnyeztem, amit írtál

- asszem én is depis vagyok
próbáld úgy elmondani a férjednek a problémát h őt nem hibáztatod, csak azt világítod meg számára h Te min mész keresztül. én nem mondom h mindent meg lehet beszélni és tuti segíteni fog, meg azért gyanítom h tettél már hasonló kísérletet Te is.
az én férjem tud mit kezdeni a tündérkével, néha még jobban is, mint én - csak sajna, ő meg soha nincs itthon

és ezen a problémán én már a terhességem eleje óta dolgozom - részleges sikerekkel. múlt héten pl egyetlen

napot volt itthon. megérti h nekem nem könnyű, de ez nem változtat azon h alig jön haza - soxor valóban nem is tud, néha meg sztem ő is a könnyebb utat választja, de ez nem a babának szól, csak ő is túl van terhelve. de attól h ésszel néha megértem, még baromi feszült tudok lenni ezek miatt a körülmények miatt én is!
gondolom, a varrodában nem szívesen hagynál ki, hiszen ez a saját vállalkozásod, ha jól értem - ott meg azért nem úgy megy h csá, majd jövök néhány hónap múlva, tényleg igyekezni kell h az ember ne veszítse el a kuncsaftjait, különben kezdheti elölről
és azt is értem h utálod h lepukkantan nézel ki! elszomorító h az ember attól még nő szeretne lenni, mert szült egy babát, de ez xcsak nagyon gyéren sikerül - többnyire az időhiány miatt. ma én is úgy lopóztam el hajat mosni h mama kezébe nyomtam bébit - persze végig üvöltött

de utána azért én is kicsit jobb kedvűen tudtam kezelni a helyzetet. néha egy fél óra is elég "pihenés" ahhoz h más színben lehessen látni a dolgokat. aztán persze máskor meg kimenekülnék a világból örökre - én is. tegnap már ott tartottam h azt mondtam: nagy hiba volt részemről úgy dönteni h gyereket vállalok

édes baba, oda vagyok érte, amikor alszik, szopizik, mosolyog és ha sír ugyan, de legalább meg tudom nyugtatni. de amikor hosszú percekig, félórákig v szerencsére egyre ritkábban órákig nyűglődünk egymással, akkor úgy érzem h ezt nem nekem találták ki - köszönöm, mégsem kérem. lehet h gyerekesen hangzik és nem igaz h nem tudtam előre h mire számítsak, nem érnek akkora meglepetések h nehéz, de tudni előre és átélni, azért az nem uaz! úgyh maximálisan együttérzek veled a hajnali tortúra miatt!!!

az is rossz h ilyenkor néha nekem is eszembe jut h szegény cicamicának is marha rossz lehet vmi, hiszen azért vonyít, de nehéz attól elvonatkoztatnom h nekem is marha rossz.
esetleg vmi kedves nénit v profi takarítónőt nem tudsz "kölcsönözni" egy időre? én is fontolgattam ilyesmit, de végülis nekünk csak kétszobás a lakásunk és azért nem kell naponta takarítani, vhogy csak elboldogulok vele, de én nem vagyok egy tisztaságmániás, úgyh egy darabig az sem érdekel, ha halogatódik a dolog - mint pl most a héten...
az se hülyeség, amit pici mond - időnként kicsit "bérbeadni" a babát h sétáltassa v etesse meg vki - ez tényleg nagy előnye a tápinak! persze, az is igaz h akkor Te mikor gyönyörködnél benne?

hiszen gondolom, számodra is talán pont ezek a pillanatok a legstresszmentesebbek. én odaadnám az enyémet vkinek egy séta erejéig, de olyan sokszor és olyan kiszámíthatatlanul eszik h ez még nem megy

ráadásul ha én is csak vkivel együtt boldogulok a sétával, hogyan bírná más egyedül?! lehet h mindkét nagyit egyszerre kéne bevetnem?!
sztem sírd ki magad és mondd el, akinek csak tudod h mi a nehéz! én ezt szoktam csinálni. anyám szerencsére nagyjából megért, meg a férjem is. néhány kolléganőm is. mások nemigen és jönnek a frankó jótanácsaokkal - na, nekem abból is elegem van! mert úgy érzem h ezzel azt akarják üzenni h én gügye, még nem jutott eszembe hogy... persze, az eszemmel tudom h nem erről van szó, akkor is így érzem. sokan azzal akarják hárítani azt h belegondoljanak h nem egyszerű, amin keresztülmész és esetleg segíthetnének is vmit h bagatellizálják a dolgot. lehet h párod is vhogy így van ezzel.
puszilom (egyik) kedvenc fórumos bébimet, Kókuszgolyó Martint!
gabi,
a tojásleves milyen recept szerint? és vajon az miért működik?
brendon annnnyira hajas baba! tüncsi bogár!

gratula a hófordulóhoz!!
Dóri, szépek vagytok! Viki is hogy formásodik-kislányosodik! marci meg egy vérbeli pasi - tudom h ezt már mondtam, de még mindig így van!
melyik Rubint Rékára tornázol? gyerkők hagynak?
jaj, marci turbánja nagyon édes!
na, megyek, pótolok vmit a takarításból