Ma szinte ítéletidő volt itt felénk, jégeső, dörgés-villámlás, nagy szél, úgyhogy a mára tervezett nagy séta elmaradt, sajnos.
Remélem holnap kicsit enyhül az idő és végre egy normálisat sétálhatunk. Eddig még csak az udvaron levegőztünk, napi fél órákat, de már jobb lenne egy hosszút sétálni, mert szegényem mindig elaludt a babakocsiban, utána meg teljesen megkeveredett.
Meri!
Hát úgy látszik akkor a mi kis lányzóink valamiféle rokonlelkek!
Szóval jól sikerült az "első" együttöltött éjszaka....
Viki után elég kellemetlen volt az első alkalom, de ha óvatos az ember, akkor igazából nem érezhet fájdalmat. Kíváncsi leszek most milyen lesz?!
Megmondom őszintén, azért nekem már közben hiányzik a testi kontaktus, mert az elmúlt két hétben szinte még ölelésre sem volt időnk
Mert ha Lilike elalszik, utána még el kell altatnom Vikit - mert ő sem alszik magától... - úgyhogy ezek után hulla fáradtan zuhanok az ágyba.
Nálunk a napirend a következőképpen szokott alakulni:
este 7-8 óra körül van fürdés, utána kb 1 óra a cicizés+altatás, majd úgy 3 óránként eszik éjjel, reggel 6-7 körül felébred és onnantól kezdve olyan éhes, mint egy sáska, akár óránként is képes lenne enni, de nem mindig adok neki, mert utána szinte kihányja, amit betömött
Aztán 9-10 óra fele ájultan alszik el az ölemben, majd leteszem az ágyra és kb. 20 perc múlva már fel is ébred és enni akar - vagyis leginkább cicizni - aztán 10-11 körül elájul és onnantól kezdve órát lehet hozzá állítani, 3 óránként kel, szopizik és folytatja az alvást. Este olyan fél 7-fél 8 között felébred és akkor fürdés, stb. stb.
De amúgy nem panaszkodom rá, mert ok nélkül nem sír, csak ha éhes, vagy túlette magát, de akkor sem úgy ordít, hanem csak sírdogál és bánatos arcot vág.
Egyébként éjjel mellettem alszik, két gyereknél már sajnos fel kellett adnom az elveket
Vikit még következetesen mindig az ágyában altattam, éjjel-nappal, ki is voltam készülve egy idő után idegileg az éjszakai fentléttől, de most nem akarok kiszúrni magammal.
És ennek ellenére Viki a mai napig átjárkál éjjel az ágyunkba, úgyhogy nesze neked jólneveltség
Lilike is nagyon szeret ölben aludni, meg összebújni. Ugyanolyan, mint Viki, ő is mindig szerette a biztonságot, a szeretgetést, simogatást. Lilinek az tetszik a legjobban, ha cicizés közben simogatom a kis fejét, attól teljesen elalél.
Viki!
Nagyon édesek a gyerkőceid! Látszik, hogy Peti nagyon szereti a kishúgát.
Most megyek, mert ébredezik drágám és ilyenkor azonnal cici kell a szájába
Kata

!!!!!!