A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Hát azt, hogy fiú!!!! :)
És szerintem is egyértelműen látszik.
Ti tudjátok már a nemét?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla! A punciból lehet még fütyi, de fordítva nem. És amit feltettél képet szerintem is fütyi... :lol:

Emi! Milyen Peg Peregot vettél? Én is afelé húzok. De mi még csak nézegetjük.

Kép
gabo001

Sziasztok!
Nagyon jók a pocakfotók, mindenki csinos kismami! :)
Az UH képeket én is szeretem nézegetni, úgyhogy csak rakjátok fel őket folyamatosan.
Olyan jó, hogy ilyen sok hasznos dolgot megbeszéltek itt a fórumon. Egy doksiba gyűjtöm a tippeket és tanácsokat, amiket adtok itt egymásnak, hogy majd ha odáig jutok, mint ti, mindenről legyen valami infóm. :lol:

Ciaó: Lei
lei

Kamilla szerintem is egyértelműen kisfiú :) A külsü nemi szervek már a 12. hétre kialakulnak, szóval ha úgy fekszik a bébi, onnantól simán megmondható hogy kicsodamicsoda :)

Ő az én 16 hetes Dominóm...szerintem rajta is egyértelműen látszik :D

Kép

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Lányok! Egy kérdés a babakocsi témához: ha nem vizszintesig dönthető , de van hozzá mózes, az azért van, mert a mózest lehet csatlakoztatni a babakocsihoz, és abban vizszintesen tud lenni a baba?? (újszülött) Mert azt mondják az lényeges, hogy teljesen vizszintesben legyen a baba az első hónapokban. Mindenkképpen olyant akarok venni majd.

Emi! Neked milyen babakocsid van? Én is a Peg Perego-t nézegetem. De a Graco is jónak tűnik...

Bocs, ha butát kérdeztem, de még sosem vettem babakocsit! :oops:

Kép
gabo001

Nagyon édike! :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok,

Azt hiszem az enyém is Venezia, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. Most a munkahelyemen vagyok, ha hazaértem megnézem.

Ami tuti:
két funkciós, lapra csukható
háttámla teljesen vízszintesre fektethető, lábtartó emelhető
huzat levehető, mosható
tolókar magassága állítható
minden kerék teleszkópos, elöl bolygósítható, hátul fékezhető
5 pontos biztonsági öv
kupolatető nyári tetővé cipzározható
van hozzá téli lábzsák (cipzározható), esővédő, szúnyog háló

Amikor megvettük még nem tudtam, hogy Milánunk lesz vagy Lilink, úgyhogy igyekeztem semleges színt választani. Kockás a huzata.

Kép
emi29

Kamilla,
Szerintem az már kuki marad :) :) Gratulálok :)

Csöppke,
Ha az én Lilimről is ilyen felvételt készítettek volna a 16. héten a 4D-s UH-n, akkor már javában vásárolgatnám neki a nem unisex rucikat :) Nagyon jó ez a kép Dominóról.

Kép
emi29

Kamilla: mi még nem! de talán holnapután, ha jól fekszik a genetikain! Egyelőre mindenki a környetemben, családomban fiút beszél a pocakba, aztán meglátjuk ki nevel a végén :D

Van valami tipp, hogy hogy lehetne rávenni, hogy mocorogjon? Igyak előtte egy laza tejeskávét?

Elcsodálkozok, hogy már hányan megvettétek a kocsikat :roll: :D
Itt minálunk eléggé megkérik az árát pl egy új PegPeregónak /hiszen erősen vidék/ így valószínüleg majd Pesten vesszük meg, vagy vetetem meg kerianyummal.. Még nem tudjuk..

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag,

Az én picinyem is igencsak lusta, amikor kukucskálunk, úgyhogy nekem azt javasolták, hogy mielőtt megyek UH-ra igyak egy kávét, vagy colát, vagy egyek csokit.
A 18. heti UH-n kipróbáltam a doki javaslatát. Bejött :) Csak én nem tudtam éjszaka időben elaludni....

Én egyébként már a 12. héten megvettem a kocsit :oops: Akkor kaptam egy nagyobb összegű prémiumot...

Kép
emi29

Babakocsi témához.

Múltkor vaterán nézegettük barátnőmmel a babakocsikat, mert bizony ő már az utolsó hónapban van.
találtam olyat, ami nekem is tetszik, de nem tudom, hogy minőségre milyen lehet. Így képen szupernek tűnik.
Nem tudok képet feltenni, mert még nem találtam róla akkorát.
Márka: Bondel Marathon
3 funkciós, stb.
piros színű
21.990 Ft az ára.

Valaki ismeri ezt a márkát?
Ha beírjátok a google-be, akkor kiadja, hogy hogy néz ki. Meg talán vmi adatot is.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na találtam róla képet, de szerintem túl nagy lesz.... :roll:
Hát igen nem tudom feltenni, mert túl nagy....
Valaki tudna nekem segíteni lekicsinyíteni????

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,

ez a babakocsi tökre hasonlít az én 80.000-es Peg Peregomra, csak az enyémnek dupla kerekei vannak.
Szerintem jó ez :)

Kép
emi29

Szeretnék a 2 ünnep köztött csinálni Pesten 1 3d ultrahangot.

Akkor már látszania kell a ....-nak. 8)

Ha kinn vagyunk Kenyában ( 17.ker. Pesti út) hova érdemes menni?

Mikor jelentlókezzek be? Kb. 10 rugó?

Lehet íratni dvd-t?

Kép
kritta

Emi!
Nekem is nagyon tetszik a kocsi!!!
Én kb ennyi pénzt is szánok rá, mert legtöbbször kocsival mászkálunk, még a városban is, úgyhogy a babahordozó kell majd mindig... :lol:
De minimum napi 1-szer azért beütemezünk majd rövid sétákat csak úgy levegőzés képpen, arra meg elég egy ilyen olcsóbb kocsi, és még jól is néz ki és nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ma megnéztük a helyi szülészeti osztályt. :oops:

A szülőszobákban extraként csak 1 DB BORDÁSFAL VAN!

GÁTMETSZÉS VAN ÉS KÉSZ!

21 ÉS 5 között elviszik a kicsiket és tápszerezik .

Párom most megkapta a dózist :oops:

Kép
kritta

Sziasztok!

22 hetes kismama vagyok, április elejére várom Mocorgót, aki valójában Jankának készül, de majd még meglátjuk, mert nem mondták biztosra a nemét:)
Ő lesz az első kisbabám és sok minden furcsa és új még nekem, ezért aggódom pl amiatt, hogy nekem még nem nagyon mozdult meg. Körülöttem mindenkinek már a 19. héten volt valami rebegés, buborékolás, én nem éreztem konkrétnak amit éreztem. Kicsit vastag a hasfalam...lehet, hogy emiatt van?
Nyugtassatok meg:)
mocorgomama

[quote="ollem"]B írta:ollemabakocsi témához.

Múltkor vaterán nézegettük barátnőmmel a babakocsikat, mert bizony ő már az utolsó hónapban van.
találtam olyat, ami nekem is tetszik, de nem tudom, hogy minőségre milyen lehet. Így képen szupernek tűnik.
Nem tudok képet feltenni, mert még nem találtam róla akkorát.
Márka: Bondel Marathon
3 funkciós, stb.
piros színű
21.990 Ft az ára.

Valaki ismeri ezt a márkát?
Ha beírjátok a google-be, akkor kiadja, hogy hogy néz ki. Meg talán vmi adatot is.

Erre gondoltál ollem?
Jónak tűnik:) Bár tény hogy nem pici.
Pl fontos hogy akarod e tömegközlekedésre használni, mert buszra szerintem gyilkos. :)
De egyébként így képen tényleg szuper :)

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="kritta"]S írta:krittazeretnék a 2 ünnep köztött csinálni Pesten 1 3d ultrahangot.

Akkor már látszania kell a ....-nak. 8)

Ha kinn vagyunk Kenyában ( 17.ker. Pesti út) hova érdemes menni?

Mikor jelentlókezzek be? Kb. 10 rugó?

Lehet íratni dvd-t?

kritta,
én nem vagyok pesti így nem tudom hogy a 17 kerben melyik rendelők vannak, de itt egy cím, ahol az összes rendelő össze van gyűjtve:

http://4d-ultrahang.lap.hu/

Általában 1-2 héttel előtte kell bejelentkezni, hogy biztosan legyen hely. Igen, kb 10 ezer a vizsgálat + 3000 ha DVD-re is ki akarod iratni. Plussz 500-1000 ft egy kinyomtatott kép.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszi csöppke!

Kép
kritta

[quote="mocorgomama"]S írta:mocorgomamaziasztok!

22 hetes kismama vagyok, április elejére várom Mocorgót, aki valójában Jankának készül, de majd még meglátjuk, mert nem mondták biztosra a nemét:)
Ő lesz az első kisbabám és sok minden furcsa és új még nekem, ezért aggódom pl amiatt, hogy nekem még nem nagyon mozdult meg. Körülöttem mindenkinek már a 19. héten volt valami rebegés, buborékolás, én nem éreztem konkrétnak amit éreztem. Kicsit vastag a hasfalam...lehet, hogy emiatt van?
Nyugtassatok meg:)

Üdv itt :)
Vannak kismamák, akik csak a 20-22 héten érzik meg a babájukat, de ismerek olyan kismamit is aki csak 24 hetesen érezte a babát, addig semmi. Nyilván alkati dolog is, akinek vastagabb a hasfala, mint ahogy Te is írod, lehet hogy később érzi meg, mint egy vékonyabb kismami. Ugyhogy nyugi. :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kritta! Hát az elég gáz szerintem, hogy tápszerezik a babákat! Gondold meg hol szülsz...

Lányok már kérdeztem, de senki nem válaszolt! :cry: : Amelyik babakocsihoz van mózes, az rácsatlakoztatható a babakocsira?? És akkor vizszintesen tud lenni a baba? (mert amúgy nem minden kocsi dönthető vizszintesig, sőt elég sok nem, de van hozzá mózes)

Kép
gabo001

Köszönöm Csöppke!!!

Kép
mocorgomama

mocorgomama,

üdv köztünk :)
Szerintem sincs okod az aggodalomra. A hasfalon kívül szerintem az is számít, hogy hol és hogyan fekszik a baba.
Az enyém akkor szokott intenzíven kikopogni, ha keresztbe teszem a lábam, vagy háton fekszem.

Kép
emi29

[quote="gabo001"]K írta:gabo001ritta! Hát az elég gáz szerintem, hogy tápszerezik a babákat! Gondold meg hol szülsz...

Lányok már kérdeztem, de senki nem válaszolt! :cry: : Amelyik babakocsihoz van mózes, az rácsatlakoztatható a babakocsira?? És akkor vizszintesen tud lenni a baba? (mert amúgy nem minden kocsi dönthető vizszintesig, sőt elég sok nem, de van hozzá mózes)

gaboo, persze ha ahhoz a kocsimárkához van a mózes akkor rácsatlakoztatható. Van általában valami adapter hozzá. A mózesben kb 6 hónapos koráig fér el a gyerkőc, aztán már nem szükséges teljesen vízszintesig dönthető kocsiba tenni, nembaj ha egy picit meg van emelve a feje.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke!
Igen, ezt néztem ki. Ugye milyen szuper??? :wink:
Tömegközlekedést nem használom most sem, babával meg főleg nem. Kettő autónk van, egy nekem egy a férjecskémnek, úgyhogy az autó szót előbb mondja majd mint pl. vonat.... :lol:
Én meg az a típus vagyok , hogy "még a wc-re is autóval...." Legalábbis ezt mondják rólam.... :lol: :lol: :lol:
Írtam is, hogy inkább babahordozót fogunk használni...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabo,

bocs én azért nem válaszoltam rá, mert nem értek a kocsikhoz. A vásárlást is egyszerűen megoldottam.....

Kép
emi29

szösszenet

Nagyon csinik vagytok! :lol:

Hova jársz jógára és mennyi a bérlet?

Én a 14. ker.-be akarok majd a PADMA studióba

FIGYELEM nov.30-tól olcsó kis rucik a TESCO-ban

Örülök h ti is vásároltok :) :lol:

Mert engem komplett hülyének néznek pedig csak ruhákat vettem eddig.

Kép
kritta

Mary,

Ezzel én is így leszek szerintem. Tömegközlekedni tuti nem fogunk. Csak arra kell a babakocsi, hogy néha elvigyem sétálni. Mivel kertes házban lakunk még abban sem vagyok biztos, hogy mindennap fogunk sétálni. Lehet, hogy csak a teraszig viszem ki. Na arra meg nem kell hiper-szuper kocsi...

Kép
emi29

Szöszke,

hű, jó sokat nőtt a pocid az elmúlt hetekben :) Nagyon csini kismama vagy :)

Kép
emi29

[quote="ollem"]C írta:ollemsöppke!
Igen, ezt néztem ki. Ugye milyen szuper??? :wink:
Tömegközlekedést nem használom most sem, babával meg főleg nem. Kettő autónk van, egy nekem egy a férjecskémnek, úgyhogy az autó szót előbb mondja majd mint pl. vonat.... :lol:
Én meg az a típus vagyok , hogy "még a wc-re is autóval...." Legalábbis ezt mondják rólam.... :lol: :lol: :lol:
Írtam is, hogy inkább babahordozót fogunk használni...

Igen, aztán olvastam hogy írtad hogy inkább kocsival... Viszont amiért ilyen nagy kerekű, így az összecsukása sem pici, ha a csomagtartóban akarjátok vinni. Általában 2 kerekét le lehet szedni és úgy tudod összecsukni. Tanácsos a vásárlás előtt belepróbálni a kocsiba. :wink:

Én is kocsival járok a legtöbb helyre, mert ahol lakunk nincs semmi :lol: Ezért mindig jól meg kellett nézni hogy milyen babajárgányt veszünk.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jaj azt én is szerettem volna írni, hogy nagyon csini kismami vagy Szösszenet :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke! Köszi! Így már értem! Végül is így logikus, mert nagyon sokhoz van.

Emi! Semmi gond! :D

Nekünk 1 autónk van, amit párom használ, és mivel belváros közelében lakunk, ezért szerintem mi mindenhová gyalog megyünk a picúrral (babakocsival persze). Ezért akarok körültekintő lenni! Egyszer akarunk jót venni, még ha drágább is kicsit.
Úgy tudom ezek a mózesek is beköthetők autóba, úgyhogy újszülöttnek az ideális mindenképp, később jöhet a hordozó. :D

Kép
gabo001

Csöppke!

Szerintem ha valahova kocsival megyünk, nem visszük a babakocsit, mert olyan helyekre nem járunk ahol tologatni kéne...
úgyhogy csak a séta a "városban" elég kicsi városban.... :lol:
Olyan kocsiba tehető babahordozót fogok majd beszerezni, az nekünk való!!!! :wink:

Szösszenet!

Tényleg nagyon csini kismami vagy!!!

Emi!

Akkor egy cipőben járunk. Picike városban lakunk mi is. Nincs tömegközlekedés, ha lenne sem használnám...
És természtesen kertes házban, fél óra múlva megyek férjecskémnek segíteni ahol a gipszkartont tették fel a csavaroknál glettelni....Még sosem csináltam, most kipróbálom. Végre úgy néz ki, hogy hétvégén járólapozhatunk.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Csajok!

Köszönjük a szép szavakat :)
Kíváncsi leszek a hétfői védőnős mérlegelésre, mert én is úgy érzem, sokat nőtt a pocim az utóbbi 2 hétben :)
Viszont a baba-mama könyvem ezt is írja, így nem lep meg .. állítólag mostanra hosszban nagyot nőtt a baba, és mostantól a súlygyarapodása lesz látványos! :)
Amúgy az én kislányom amióta érzem a mozgását .. azóta egyfolytában mocorog :) :D Nagyon édes .. a mai jógán is velem tornázott :D

Kritta - Én a XI. ker.-be járok, a Móricztól nem messze. 1500Ft egy alkalom, ami 1,5-2 óra .. tehát szerintem nagyon megéri.
Van bérlet is .. de még nem vettem.
Itt a honlapjuk .. sok érdekes foglalkozást tartanak (hordozókendő-kötés, intim torna ..stb):
http://sziddhartastudio.hu/

Mary
- Szerintem jól néz ki a kocsi .. de az összecsukását én is megnézném :lol: Nem tudom mekkora az autód, nekem egy kis Corsám van, Apának nagy autója (így ő nem szempont) .. de az enyémmel jártunk babakocsit nézni, mert fontos, hogy beférjen.
Én néha tömegközlekedem, de jelenleg azt kell belássam .. ijesztőek az emberek, így babával biztos csak végszükség esetén fogok! Most pocakosan rettegek a figyelmetlen, lökdösődő utasoktól .. és kabát alatt nem látszik a pocak - a homlokomra meg nem írhatom :( ... mondjuk ott sem vennék észre :?

A babakocsihoz való autóba köthető hordozó jó a babának? Az egészséges? Mert én sok helyre szerintem csak azt viszem ...

4D
- Mi a 4d genesisnél voltunk, és 12000-ben minden benne van .. dvd .. 1db fotó meg a majdnem 60 perces vizsgálat :)
Nagyon elégedettek vagyunk, oda megyünk legközelebb is!
http://www.4dgenesis.hu/

Kép
szösszenet

Szösszenet, Mary! Én azért írtam, hogy mózes tartozékú babakocsit szeretnék venni, mert abban vizszintesben van a baba. És az is beköthető az autóba. Természetesen hordozót is vennénk hozzá, de azt később akarom használni. Lehet, hogy nem jól gondolom aztán....

Kép
gabo001

Gabo - Ebben a témában az én fejemben is zavar van :D :D :lol:
Azt nem tudom .. hogy meddig kell, egyáltalán kell-e a babának csak vízszintesen feküdni .. Mert ha igen, akkor az autós hordozót mikortól tudom használni? Azt mondják azonnal .. márpedig ha az jó, akkor nem veszek külön mózest.
Az én babakocsim 175°-ig dönthető, de ha nagyon vízszintest akarom, akkor úgy bélelem, hogy olyan legyen :D :D Leteszteltem ;) Jó lesz .. viszont lehet sok helyre nem vinném a nagy babakocsit .. csak vmibe gyorsan beraknám a gyerkőcöt, és mennék .. Erre gondoloma hordozót vagy egy kengurut, amit már újszülött kortól használhatok .. aminek a megfelelő kiválasztásában majd
Nuska bízom benne segít nekem ha odaérek :D

Kép
szösszenet

Nuska - Nézegetem az Ergo hordozókat, de azt írja, hogy kell hozzá egy hordozó betét, ha újszülött kortól szeretném használni! Erről tudsz valamit? :) Meg nem is találok olyan fotót, amiben újszülött baba van .. csak az ülőpózokat, amit később lehet csak alkalmazni.
Köszi, ha segítesz!

Kép
szösszenet

Szösszenet! Én úgy tudom, hogy az elején ajánlott vizszintesbe tenni a babát a gerince miatt. DE ha meg nem akarom a babakocsit cipelni pl. miután kiszálltunk az autóból, akkor kell a mózes, vagy a hordozó. Csak ugye a mózes meg nagyobb, mint a hordozó... Hát nem könnyű az biztos. Annyi féle kütyü van a babakocsikhoz, hogy csak na. Első babánál azért nagyon nehéz ezt eldönteni!
Én még így vagyok a mellszívó készülékekkel is. Na ahhoz is annyi féle tartozék van: mélyhűtőzsák, sterilizáló, kis tárolódoboz, nagy tárolódoboz... honnan tudjam előre mi kell. Persze meg kell venni az egészet cakum-pakk, aztán kész. Jó pénzért! :lol: :D

Kép
gabo001

Na igen .. :lol: :lol:
Mi meg a babkocsit már megvettük nagyon jó áron - hordozóval, ami autóba kapcsolható, ezer funkcióval, minden szempontnak megfelel .. csak mégis kell vmi, ha nem tologatni szeretném a babát, hanem kocsival szállítani ..
Kíváncsi leszek, a gyerekes a kismamik mit mondanak :)

Én mellszívót kaptam barátnőmtől .. kézit (mert neki ez vált be .. :D) Addig nem veszek komplett szettet, amíg ezt le nem tesztelem .. az meg még várat magára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De nem egyszerű ez az egész vásárlás .. olyan rutintalan vagyok babacuccokból, hogy azt nem tudom szavakba önteni .. :D

Kép
szösszenet

Kritta! Te hol fogsz szülni? Elég gáz amit írtál. Ahol én fogok ott azt mondták, hogy tápszer egyáltalán nincs, cukrosvíz van, de azt sem öntik a babába, hanem csak beviszik hozzád a szobába, és ha akarod odaadod neki. Teljes roomong in rendszer van, illetve ha anyuka kéri, leadhatja a babát. És ez hivatalosan nem is bababarát kórház. Labdán kívül viszont azt hiszem itt sincs más.
Vendég

[quote="gabo001"] írta:gabo001gy tudom ezek a mózesek is beköthetők autóba, úgyhogy újszülöttnek az ideális mindenképp, később jöhet a hordozó. :D

gaboo, nem mindegyik mózes köthető be autóba, úgyhogy erre mindenképpen kérdezz rá, mielőtt megveszitek.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

gaboo, ja és még valami. Ha olyan mózest vesztek, ami beköthető autóba, akkor elgondolkodtató hogy kell e egyáltalán hordozó. Mert mire a mózesből kinő olyan 6 hósan, addigra már majdnem vehettek neki rendes autósülést. A hordozókat nagyjából 8-9 hóig tudják használni max, legalábbis az én ismerőseim körében ez a tapasztalat. Minden hordozó 13 kilóig jó, de a legtöbb baba már 9-10 kilósan vagy mégelőbb kinövi hosszra.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok Lányok!

Rengeteget "termeltetek" 1 hét alatt! :)

Mi tegnap voltunk doktor bácsinál. SZerencsére minden rendben. Már szívhangot is nézett. Olyan jó volt hallani! :D
A méhlepényem is jó helyen tapad már. Ez azt jelenti, hogy mozoghatok is. Úgyhogy holnap ki is fogom próbálni a jógát.

Mary
A fájós derekaddal nagyon meggondolnám a hordozót! Inkább egy olyan babakocsiban gondolkodj, amit könnyen össze tudsz csukni és befér az autódba. Egy hordozó 2,5 és 5 kg között van egy újszülött 3-4 kg. Ez már legalább 6 kg és csak nehezebb lesz. Én néha majdnem megszakadtam alatta!

A Peg Peregot én is nagyon tudom ajánlani. Nekem Pliko-m volt, amit imádtam. Tavaly adtuk el.
Most viszont én is gondban vagyok a választással, mert ahol lakunk elég rossz az út, úgyhogy mindenképpen vmi "terepjáró" kocsi kell. Azok viszont nem nagyon férnek be az autómba. Márpedig azt is sokat használom.

Gabo
Szerintem a mellszívót még nem érdemes megvenni. Nekem például nem is kellett! Persze az első babánál én is megvettem, aztán nem is használtam. SZerencsémre mindig annyi tejem volt, amennyi kellett.

Nagyon szépen gömbölyödik mindenki!

Kép
Kép
Kép
felsoa

Csöppke! Hú mennyi mindenre kell figyelni! :roll:
Azt hiszem veszünk pár felesleges dolgot.... :D Nem könnyű így elsőre! Köszi az infókat!

felsoa!
Á, mellszívót még nem akarok venni!! Még korai, babakocsit is csak február körül.
De jó neked feljebb ment a lepény. Remélem nekem is fel fog! (hátsó fali + eléri a belső méhszájat) Gondot nem okoz. De kímélni kell magam. Lehet, hogy hülyét kérdezek: volt nálad valmi jele, hogy feljebb vándorolt? pl.: barna váladék...stb

Kép
gabo001

Én is nagyon nagy gondban vagyok a vásárlással. Fogalmam sincs, hogy mit érdemes venni és mire kell ügyelni pl autósülés vásárlásánál...

Kép
emi29

Lányok,

Aki ismeri ezt a kengurut, megosztaná velem a véleményét?

Kép

Kép
emi29

Gabo
Nekem a 14. héten volt egy napig barna folyásom. Akkor rögtön elküldtek UH-ra és ott vették észre, hogy a lepény mélyen tapad és eléri a méhszájat. Azóta semmi problémám nem volt és hát két gyerkőc mellett nem is nagyon tudtam kímélni magam.
De egyébként semmi jele nem volt, annak hogy feljebb vándorolt. Csak nőtt a pocim, és én nagyon pozitívan gondolkodtam, bíztam benne hogy nem lesz gond. A védőnőm riogatása ellenére.
Úgyhogy ne aggódj Te se!

Emi!
Römer és a Maxi Cosi a legjobb. Legalábbis a töréstesztek alapján. Ezeket német oldalakon találod meg.
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... eID=130822[url][/url]

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok!

Ezek a pocifotók ma készültek. Most kezdett el nőni a hasam látványosan :lol:
Kép Kép

Kép
adri0422

Szöszi, Csöppke!

Nagyon csinik vagytok ÁM! :D

Szöszi!

Mi dec.18.-án megyünk a 4D genesisbe, de karácsonyi akció miatt csak 9000 ft-ba fog kerülni. :D

Én úgy tudom, hogy az első 6 hónapban fontos, hogy a baba viszintesen legyen.

Kép
adri0422

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?