A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

bárány:te annyira hülye vagy!És öreg. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

Van az oviban egy nagypapa akivel minden nap együtt várjuk,hogy kijöjjenek a gyerekek és minden nap elmondja,hogy amire a kicsit fölnevelem nyugdíjas leszek!!!!Tudja,hogy a másik két gyerekem elég nagy és azt is mindíg elmondja,hogy túl sok ez a korkülömbség...
Hát föl tudnám rúgni... :lol:
Vendég

Tudom :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Aranyos bácsi. :D Tudja hány éves vagy?

Kép
melike

Végre megjött a másik pehelysúlyú!!!
Hello Gigi :D
Vendég

gigi:kár, hogy csak néha jössz,de akkor jó dumákkal! :P

Kép
melike

A nagyobbik gyerekem idén lesz 13 úgyhogy ebből azért biztosra veheti,hogy 3x-es vagyok,hiába nézek ki 20-nak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Nekem is ugyanolyan babakocsi tetszik gigi.

Kép
melike

Hát még akkor is messze van a nyugdíjkorhatár,ha 35nek gondol.

Kép
melike

Lehet,hogy már emlitettem is neki hogy 32 de szerintem,akkor is elfelejti a szenilis vén tata... :D :D
De 3. gyerekhez ez nem sok szerintem...
A mai világban elsőt is szülnek 32 évesen ..
Vendég

[quote="melike"]g írta:melikeigi:kár, hogy csak néha jössz,de akkor jó dumákkal! :P

Banyek....lakásfelújítás közepette, egy másfél éves mellett nem lehet az ember egésznap a neten... :lol: :wink:
Vendég

[quote="moni0825"]. írta:moni0825..Nekem anyukám mindig azt mondja egyek annyit és amit kivánok.Nem most kell fogyokurázni. :lol: :lol: :lol:

mázlista. az én anyukám szigorúbb mint minden orvos és védőnő együttvéve. ma nem mertem neki bevallani hogy eddig 8at híztam, ezért csak 7et vallottam be, és teljesen kiakadt, hogy igazán odafigyelhetnék, mi lesz így később, még most jön a java, mérkell annyit enni, hogy fogok kinézni, stb. :D

mia_snow

Kitakaritottam!! egyre fárasztobb.
Tudjátok mit akarok már rég kérdezni??? :D :) :)
Hogy ti mikor kezditek el mosogatni a kis baba rucikat?
Ja!!!
És mindent vasalni kell??? :twisted: :roll: :cry: Utálok vasalni,nem is szoktam. Még vasalo deszkám sincs. Jo ,jo tudom.Azért kell,EZT,Azt.

Kata&Milán

oszman777

Mia:Móni 49 kilóval kezdte szerintem az anyukája örül,hogy végre nem kell követ tenni a zsebébe ha fúj a szél :D :D :D :D :D
Vendég

[quote="bárány"]L írta:bárányehet,hogy már emlitettem is neki hogy 32 de szerintem,akkor is elfelejti a szenilis vén tata... :D :D
De 3. gyerekhez ez nem sok szerintem...
A mai világban elsőt is szülnek 32 évesen ..

Én 30 éves koromra 2 gyerekes anyuka leszek... :lol:
Vendég

Bárány!!!
JA-Ja igazad van. Én 31 leszek mire megszülöm az első gyermekem.

Kata&Milán

oszman777

Osszman IGEN mindent vasalni kell!!!
Én is utálom,magunkra semmit nem vasalok
Én a kis ruhákat már kimostam és szemetezsákba hermetikusan bezártam és úgy a szekrénybe...majd ki is vasalom,de az ráér...
Vendég

Mia!

Nagyon klassz az a Chicco babakocsi! (szerintem)Mi is nagyon nézegettük,csak mi a 3 kerekű változatát.Kemény mózes,hordozó,sportrész ,és mind nagyon könnyen cserélhető.
Az Elefániban néztük,nagyon szép színekben volt... Csak a férjem azt mondta,hogy kicsit "lötye" rajta a mózes.Én nem így láttam,de szólhatok én ilyen témában egy mérnöknek? :shock: :roll: :wink:

Csajok!
Ami engem nagyon aggaszt:ma voltam vérvételen.
A cukrom tökéletes: éhgyomri: 4,8 120' perces: 6,3.
De a vérképem NAGYON SZAR: annyi,mint szülés után: 0,29 ; 108.
Szülés után 0,27 volt,de akkor vért akartak adni,de végül vasinjekciókat kaptam.
Ezen most nagyon aggódom.Legutóbb tökéletes volt.
Az orvosomat persze nem tudom elérni,fél 4-től próbálom,de ki van kapcsolva. :(

Kép
orsitigris

Én is 31 leszek majdnem mire megszületik az első! :lol:

Kép
melike

Trvez még valamelyikőtök következő babát?
Orsi ez a kérdés rád nem vonatkozik :D
Gondolom neked elég lesz a 4 :D
Vendég

Orsi sajnos semmit nem értek a vérképhez,de szerintem csak vasat kell majd szedned...
Vendég

Mi mindenképpen szeretnénk még egyet!Jó lenne úgy,hogy vissza sem megyek dolgozni,hanem kb. másfél-2 év múlva.
De ez még odébb van..

Kép
melike

Orsi
Vas, folsav, C-vitamin... a szervezet vérképzését kell turbózni...
Annyira azért nem gáz...

Mi még tervezünk következő akciót... vannak embrióink lefagyasztva... nem hagyjuk ott őket...
Vendég

Hátulgombolósok vagytok :) Én 32 leszek márciusban :)

Kép
elan

Bárány!
Majd megmondom hogy szeretnék e még egy babát szülés után.
Most azt mondom nem,elöbb ezt tul akarom élni,de egy kislány azért még jooooo lenne nadon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi!
Olyan hülye vagyok.Te lombikos vagy ugyi?
Akkor onnan ismered Erikát?
:oops: :oops:
Vendég

Gigi!! Ezt bővebben fejtsd már ki nekem h.hogy van ez a lefagyasztos dolog.
Más!!! Bárány!! mindent ténleg kimostál már??? Uh hát mire én kimosom azt a 7-8 banános doboznyi ruhákat. hát.... azért akarnám már elkezdeni. És raknám be szépen a kis szekrényébe. :D :D :D De vasalni csak a badykat kell,nem?? plüss tipit,pulcsikat ezeket nem kell,UGYE?????

Még lenne egy olyan kérdésem,bizonyára észre vettétek már h.régebb ota tárolt fehér baba ruhák BESÁRGULNAK. Na ilyennel találkoztam már. És vanishel sem jön ki. Mivel probálkozak???

Kata&Milán

oszman777

mi szeretnénk még 2 babót, tehát öszesen 3at. :)
erre épp pár hete koccintottunk. ha sikerül, akkor szünet nélkül... ezt úgy értem hogy nem mennék vissza köztük dolgozni.

a rossz vérképneka múgy van valami jele a laboreredményeken kívül? tehát ha én tökjól érzem magam, akkor is lehet rossz a vérképem? nem vagyok se fáradékony, se levert, se semmi ilyesmi. mondjuk nem is szedek semmit, csak gyümölcsöt meg frisslevegőt. :D (...meg néha 1-1 pohár vörösbort...)

mia_snow

Moni
Igen... :lol:
(egy lombikos fórumról... aztán már találkoztunk többször is... )

Oszman
Lombiknál több petesejt érik meg a szurik hatására... leszívják őket, összehozzák a spermiumokkal... a táptalajban osztódni kezdenek... nekünk mindkét alkalommal 3 db 8-9 sejtes embriót ültettek vissza, a többi szép meg ment a fagyasztóba... majd egy következő alkalommal kiveszik, kiolvasztják a biológusok és ha túlélik, akkor jönnek mamihoz...
Vendég

Mia
Vörösbor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(édesapám Szekszárdon borászkodik :wink:)
Vendég

Bárány! Mondd meg a bácsinak, hogy Montana azt üzeni, hogy 37 évet betölti, mire megszületik a baba és mégis van olyan felelőtlen, hogy még nem foglalta le a helyét a nyugdíjas otthonban. :lol:

Nekem azért valószínű, hogy nem lesz több gyerkőc. Én tényleg egy kicsit későn kezdtem. :oops:

Mosás? Vasalás? :shock: Én még nem vettem semmit, tehát nincs is mit kimosnom. :?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Montana
Nem is fogsz akkor bekerülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg a gyerek se a bölcsibe, ha még nem irattad be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

mosás-vasalás... majd a harmincvalahányadik héten szerintem. elég nekem a zuram napi melós cucca egyelőre. :D

meg hát tényleg, olyan sokminden nincs is amit lehetne. meg amógy is... festés, lakásátrendezés előtt minek? úgyis tiszta büdös-poros lesz minden, az is amit még meg se vettünk. :)

mia_snow

Montana
A 37 még nem is olyan sok...
Az egyik barátnőm 37 évesen szülte a kislányát... aztán 2 év múlva kopogtatott náluk a kistesó...
Másik barátnőm, most, 40 évesen 8 hetes kismami... első babával...
És még lehet sorolni....
Vendég

Most jöttem meg az auchanból!!

Monti:eszem a humorod.."nyugdijasotthon" :D :D

Osszman:egy pár hónapig én mindent vasalok még a rugikat is :oops:

Gigi a barinőm is 32 éves és márciusban lesz lombikbeültetése...3. de baba sajna még nincs neki el sem mondom miért..
Na mindegy szoritok neki!!!
Vendég

Egy két hete én is megpróbáltam egy pohár vörösbort meginni kb 5 cl és úgy a fejembe szállt,hogy azt mondtam soha többet(amíg terhes vagyok)
Majd utánna,de nem vörösbort hanem vodka tonikot,mert azt szeretem :wink:
Vendég

Megettem 4 szelet melegszendvicset és ittam egy bögre teát. :shock:

Nézem a sorozatokat.

Jó éjt!

Holnap itthon lesz Apa,nem biztos, hogy sokat leszek.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
melike

Helló Lányok!

Jókat rötyögtem rajtatok ahogy visszaolvastam a mai termést! A mai nap tanulsága: Bari állati fiatal és vékony is!! :lol: :lol: A nagypapa meg jó lenne ha iratna magának új szemüveget... :wink:

Én 27 leszek amikor pindur megszületik. Egyet még mindenképp szeretnénk, minél előbb, aztán majd meglátjuk. Sajna nagyban függ az anyagiaktól is. Rohadt egy világ ez... :?

Evés - én nemcsak hogy egyfolytában eszem, de csupa tésztaféleségeket, meg édességet. Egyre durvábban, úgyhogy szerintem lassan nem ártana leállnom ezekkel a dolgokkal, mert nem lesz jó vége! (Nem annyira a hízás, inkább a többi veszélye miatt.)

A mai jegyesoktatás ultraszar volt, vontatott, és 1 óra helyett 2-t tartottak. De már csak 1 alkalom van, ha minden igaz, ahogy én azt a papot ismerem, megtisztel minket egy 3 órás búcsú előadással. Remélem nem lesz igazam... Ámen! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Íme néhány ma készült kép :) Becsült hossz: 22 cm. Becsült súly: 320 gr

Íme egy zacsi. Ugye látjátok?

Kép

Kép

Egy szívtipró pasi :)

Kép

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Jó reggelt!

Kidobott az ágy. :roll: Napközben meg kóválygok majd a fáradtságtól. :twisted:

Wera! Csak kíváncsiságból kérdezem, mert a mi családunk nem vallásos, nem járunk templomba, hogy mit szól a pap, hogy pocakosan állsz az oltár elé?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Engem is kidobott pedig este "buliban" voltunk
Sziasztok :D
Vendég

Jó reggelt!

Itt olyan hideg van, hogy a jegesmedve is szivatóval indul... :evil:

Inkább vissza is bújok az ágyba...
Vendég

Gigi itt is :D

Lányok tegnap a TAKKO-ban nagyon jó felsőt vettem 1200.-ért.
Kimondottan erre az álapotra találtákl ki!!Több féle is van minden ilyen olcsó!
Vasárnapig tart az akció!!Aki tud menjen és vegyen valamit!!!
Vendég

Jó reggelt!

Engem már 4-től kirúgott vagy 10x az ágy, de mindig visszamásztam. Akárhogy fekszem, marhára megfájdul a csípőm, meg lezsibbad a lábam! Alig bírok kimozdulni egy-egy pózból! Ez most kezdődött pár napja. :( Nektek is van ilyen??????? :?: Mit a francot kezdjek vele, nagyon idegesít?!?!?! Már próbáltam hogy fölteszem egy nagy párnára a feljebb eső patám, de úgy sem jobb... :?

[quote]W írta:era! Csak kíváncsiságból kérdezem, mert a mi családunk nem vallásos, nem járunk templomba, hogy mit szól a pap, hogy pocakosan állsz az oltár elé?

Őszintén szólva nem kértem ki a véleményét... :lol:
Egyébként aki esketni fog, azzal csak előtte való nap találkozunk egy főpróbára, mert Pesten lakunk és itt járunk felkészítőre, de a lakodáré vidéken lesz, ahol én felnőttem.
Mellesleg a család a vallás szerint is az egyik legnagyobb szentség, így nem lehet egy szavuk se... :lol: :wink:

MIndenkinek szép mosolygós napot kívánok! :)
Vendég

Bari - milyen buliban voltál? Jó volt? :D
Vendég

Sziasztok!

Wera:
Nekem is szokott fájni a csípőm! Lassan már 2 hete, hál' istennek, csak esténként, de akkor a megmozdulás olyan mintha 100 éves lennék.....
Nektek is be szokott dugulni reggelre az orrotok?
bszilvi25

Ez a csípőfájás állítólag a tágulás miatt van. A csontok kezdenek igazodni (legalábbis ezt hallottam) a szüléshez.
bszilvi25

Nekem is nagyon fáj a csípőm és már vagy 2 hónapja!!
Hasam még semmi nem volt de a csípőm az fáj...és akkor is ha felpolcolom a "patám" :D :D :D :D :D :D :D

Buli:azoknak jó lehetett akik buliztak,én ültem a konyhában és gondolkodtam rajta,hogy vajon mit érez a baba az ezerrel dübörgő zenétől..Megittam 2 pohár kólát,és hajnali eggyig liftezett a nyelőcsövemben a sav...
Úgyhogy marha jó volt :twisted:

Orrom sokszor bedugul nekem is...
Vendég

Sziasztok!

Nekem újabban vérezni szokott reggel sz orrom!
A csípőm nem fáj,de a derekam ma majd leszakad!

Bárány! Tudom milyen az ilyen buli,de majd jövőre!

Sajnálom,hogy korán keltetetk,én 9-ig tudtam aludni,Apa itthon van,csinált reggelit,este buliba megy!
Úgyhogy én itt leszek!

Most lépek mert dvd-t akar írni meg nyomtatni!

Majd jövök ha tudok!
Jók legyetek!
Ja! És itt is iszonyú hideg van!

Kép

Kép
ibm

Apa tegnap este rávett,hogy mivel elég szar a vérképem,bontsunk fel egy üveg bort a vacsi mellé (nagyon nem kellett könyörögnie :D )
Villányi portugieser a Wunderlich borászatból-ISTENI VOLT!!!!!!!!!!!
Megittam 2 pohárral,leültünk (lefeküdtem) a TV elé,és éjfélkor ébredtem fel,azt sem tudtam,hogy hol vagyok,és milyen nap van.
A gyerekek már aludtak,a férjemnek meg nem volt szíve felébreszteni....teljesen lenyomott a bor....nem ittam szeszt kb. 6 hónapja...kész voltam.... :oops: :oops: :)

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?