Julcsi:baba neve elárulnám, ha tudnám:) A múlt hétig Bianka volt, de akkor apa bekattant és azt mondta, még keresgéljünk:)
Tali január első hetében? CSak ne 8-a legyen, mert akkor nekem doki van és még nem tudom pontosan hánytól. (ha szabad így igényt jelezni)
Kangu: alvás nekem is hasonló. épp most néztem, hogy már okt. 6án azt írtam a füzetembe, hogy nem alszom végig az éjszakát és ez azót nem változott:(
Zsu: SZerencse, hogy nem történt komolyabb baj. Tényleg sok a hülye ember. Én bevallom, máár otthon érzem magam a legjobban. Pihi, teszek-veszek és nem kell sok majmot elviselnem.
Az jó, hogy sírtál... a feszültség inkább jöjjön ki, mint hogy emésztsd magad.
Rita: próbálj sokat pihenni és biztos, hogy nem lesz semmi gond! A dokid azóta mondott vmit? Nekünk is hasonló helyzet néz ki a páromnál... éjjel arra keltem, hogy ott emészti magát az ágyban, hogy ő most akkor csődöt mond, mint családfenntartó. Annyira sajnáltam szegényt:(
Andus: jesszus, ahogy a többiek is írták még olvasni is fájt! Nagyon vigyázz magadra és próbáld lohasztani a tökeidet, hogy mire szülsz minden rendben legyen;)
Verus: gyönyörű a pofija:)
Corcussal egyet kell értenem az ügyetlenkedés bárhol utolérhet minket. Mondjuk én eddig is balasetveszélyes voltam, ezért most inkább túl óvatoskodok mindent, minthogy egyszer baj legyen...
Ladmon: a 4d-s téma ismerős:) Én is harcolok folyamatosan, nem is a 4d, inkább csak az uh miatt. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én egyre nehezebbben viselem a "felelősséget", hogy magam döntsem el, hogy igen az a fájdalom, görcs, furcsa érzés még normális.. egy másik meg nem. Meg, ma ennyit mozog a baba, de tegnap sokkal többet mozgott, akkor most mi van??? Tudom paranoia nálam:)
Julcsi: hogy megy a pihenés a szuper szopipárnáddal?
Nicko: havat ide is légysziiii...
Elif:gyönyörűek a koszorúk!
Hugic: Üdv közöttünk!!! Ne aggódj a babód méretei miatt. Nekünk a kiscsaj 30 hét 4 naposan volt 1668 gramm. Ami miatt én is aggódni kezdtem egy kicsit. Amúgy a doki azt mondta, hogy ez +/- 200 gramm simán előfordulhat. De biztos minden rendben van veletek is.
Sokan írtátok a CTG-t, nekem is azt mondta a doki, hogy jan. 8-ra kérjek időpontot. Húúú, olyan közel van már, úgy várom.
Légzésfigyelő: mi kaptunk kölcsön. Én is azt hallottam, hogy igazából nem szükséges ez mindenkinek, de engem megnyugtat! Viszont abban tényleg igaza volt, nem is tudom melyikünk írta, hogy ennek akkor van értelme, ha tudod mit kell tenni, valós riasztásnál. (ja egy ilyen tanfolyam itt is van hirdetve a babaneten, hát nem olcsó)
Lányok babakád téma..hogyan, hol fogtok fürdetni? Hol lehet viszonylag elfogadható áron kádat és állványt venni. Mi egyenlőre ezt a verziót gondoltuk ki a fürdetéshez.
Jesszus, mennyit írtam. Szóljatok rám, hogy fogjam vissza magam