A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

Ja és fiú lesz, valószínűleg Barna (nem Barnabás)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Uhhhh de öreg vagyok köztetek.. :(

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

zsuzs: jók ezek az együtteses képek,főleg az első meg a billentyűs :)

klem: sajnálom az éjszakád, baromi szar lehetett :(
azt hiszem most minden kiló soknak tűnik, de valahogy el kell vonatkooztatnunk tőle és ugy szemlélni a dolgot, mint nyufó, hogy ugyis le fog menni és kész!
hajrá UH! remélem neked több lesz mint 1 perc.

syl: ilyenkor örülök hogy magánrendelésre járok , mert az 1 perces kukucstól sztem egyátalán nem nyugodt lennék hanem mérges inkább. áde az jó hogy minden oké Maximmal is!!

csill: igazán nincs mit! öszinte voltam, nem azért mondtam hogy szeress, mert udvarolok :)
anyunak sámándobja van. szülinapjára kapta/ készitette egy sámánnal, azóta ez a hobbija meg a kikapcsolódása.
jó ez az épitkezés dolog a barátokkal! tiszta jóbarátok sorozat lehettek :)
a nagyfiút elfogadnám, valami tündéri! mi a neve neki?

nyufó: lehet hogy van rólaq fénykép valahol, apukám nagyon szeret fényképezni nem tartom kizártnak hoyg egyszer majd belefutok egy fényképbe. de most nincs ilyen kéznél az tuti.

most látom, mennyien megmondtátok már a neveket, hááát
akkor úgy gondolom én is előrukkolok.
Mi az Orion nevet választottuk.
Először csak vicc volt, de aztán egyre komolyabban gondoltuk, majd kiolvastam egy, az orion csillagképról szóló , számomra hiteles irományt és úgy döntöttünk ez lesz a neve neki.
:)

rita huhh, megúsztad a vérnyomásmérést :) ez tök jóóó!!! szép méretek, a többi babád milyen méretű volt ezidőtájt?
rémes öreg vagy, de szerencsére a Barna név nagyon cuki és eredeti. nekem tetszik. gratula a kisfiúhoz!!
akkor 2-2 a nemek aránya? :)

holnap megyek megnézni a hééz alakulását, biztos szupi lesz!

Kép
spumilla

Rita frissítettem a táblát fent a megadott adatokkal, 20+2, fiú, Barna :lol: Az tényleg nagy dolog hogy elfogadták az otthoni vérnyomásod, akartam mondani, hogy ilyenkor szoktak az embernek kiadni egy 24 órás vérnyomásmérőt, de akkor megúsztad. A negyedik vonalzód Today is the day! az szerintem babás vonalzó és tényleg olyan mintha most szülnél, azért gondoltuk többen, hogy az van rosszul beállítva. Szerintem befér 5 vonalzó az aláírásba, másnál is már láttam annyit, hajrá frissíteni! Nem vagy öreg köztünk, többen hasonló korban vannak mint te illetve van idősebb is, elég vegyes azért a korosztály.

KépKép

KépKép
nyufó8

Spumilla egyből a Men in black c. film jutott az eszembe. Különleges név az biztos és ritka lehet nagyon, én nem is tudtam hogy van ilyen keresztnév otthon. De ahogy elnézem a táblázatot, nem egy különleges név lesz a fórumban :lol: Azért az jó lenne ha belefutnál a fotóba egyszer! Ezek szerint anyukáddal hasonló beállítottságuak vagytok? Ki fertőzött meg kit? :lol: Jó gyönyörködést a házban.
Elteszem magam holnapra, jó éjt mindenkinek aki még itt van!

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufó: anyukám kezdte természetesen :)
én az anyatejjel szivtam magamba.
a men in blackben is volt orion? :) meg kell néznem akkor :)

Kép
spumilla

Sziasztok!

Most nem olvasok vissza, ne haragudjatok, majd reggel :) :roll:
Majdnem fél 11 volt, hogy hazaértünk a 4D-ről és egy röpke pesti rokonlátogatásról :D

Mai adataink:

20+2

A magzat - Csenge

Becsült súlya: 323 gramm
BPD: 4,67cm
OFD: 6,11cm
HC: 17,34cm
AC: 14,68cm
FL: 3,19cm

B magzat - Csongor

Becsült súlya: 366 gramm
BPD: 4,81cm
OFD: 6,21cm
HC: 17,65cm
AC: 15,7cm
FL: 3,34cm

A nemük már 100%! Csongornak akkora fütyije van, hogy :shock: hihetetlen :lol: :lol: :lol: Csak kamilláztunk, azt tényleg nem lehet letagadni :lol: :lol: Mindketten előszeretettel a bal oldalamon foglalnak jelenleg helyet, méghozzá egymásba kapaszkodva :D
Olyan brutál 18-as karikás képet műveltek ezek a 4D alatt, hogy nem bírtam ki röhögés nélkül :lol: Majd teszek fel róla képet, meg kell nézni, Csenge csücsül Csongor ölében :lol: :lol: :lol:
A szonográfus azt mondta, ilyet ikreknél még ő sem látott :lol:
Mindketten egészségesnek "látszanak" [mert tudjuk, a biztos amikor kint vannak..], mindenük megvan, gyomor és hólyag és vesék is rendben mindkettőnél, méreteik a koruknak szintén megfelelő :) Kicsi eltérés van, ami normál esetben van egy fiú és egy lány között :D
Dobok egy-két képet a jobbakból :roll:
6 hét múlva újra megyünk, úgy döntöttünk :lol:
Elég rosszul helyezkedtek, így arcfotót nem sikerült teljeset lekapni, elég hátráltató volt hogy elülső és hátulsó fali lepény van.

Csongor kukija :lol:
Kép

Egymás ölében
:lol:
Kép

Megy a szopi ezerrel :D
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Itt az esti műszak. :)

Monka
Szerintem szép a pocakod. Ha jól emlékszem azt mondtad alacsony vagy, akkor szerintem természetes, hogy nagyobb a hasad. Semmiképp ne szégyeld! Jobbulást kívánok!
Bababörzére nem megyek, mert szerencsére nagyjából van minden ami kell.

Salsi
Nagyon jó, hogy találtál olyan klubbot, ahol hordoznak. Biztos, hogy nagyon sokat tudnak neked segíteni.
Gratulálok a kislányhoz! Sajnálom, hogy ilyen gyorsan végeztek, de a lényeg, hogy minden rendben.

Rebeka
Az Eredetet néztük meg, nekem borzasztóan tetszett. Sajnos napközben nem nagyon tudok jönni a fiúk miatt, mert valaki mindig ugrál a fejemen :) , vagy főzök, takarítok stb. Csak bele-bele szoktam olvasni a topikba olyankor.
Sajnálom a sok keményedést, remlem, azárt ritkul majd.
A te pocakod is nagyon csini!

Spumilla
Nem haragszom! :) A kérdéseiddel kapcsolatban írok privit, mert az a regényen belül egy újabb kisregény lett. :)

Szonce
Nem semmi ami a határon volt. Én is pipa lettem volna.
A kisfiúra reagálva. Szerintem ott más problámák vannak, nem a tesó. Nálunk ugye hárman vannak testvérek (igaz a kicsi még csak 11 hónapos), de például a középső fiam sose viselkedett így (3 éves lesz, a nagy pedig 5). Nem mondom, néha egymást csapkodják, de semmi komoly, más gyerekét, még sosem ütötték meg. Úgyhogy szerintem ne idegeskedj ezen.

Nyufó
Az Eredetet néztük meg. Nekem nagyon bejött. Én is örülök, hogy nem lettek striáim. A combomon oldalt van néhány, de az nem mostani szerzemény és szerencsére tök halvány.
Nagyon csinos vagy a képen, a combosodás nem is látszik. Én meg a fotós tehetségedet irigylem. :) Nagyon jók a Regis képek is! A "kell" vigyor nekem is ismerűs, a fiúk sokszor nekem is vicsorognak. :)

Csill
Jó nagy vihar lehetet nálatok! Nagyon csinos vagy a képen. Szerintem a kilókkal ne foglalkozz (egyébként egyáltalán nem tünsz kövérnek). Azt mondják, hogy 10-13 kiló az ideális, na ez nekem még sosem sikerült. :) Anyukád nagyon ügyes!

Lenojo
Szerintem, ha mindem más leleted rendben van feleslege elmenned tanácsadásra. Én egyszer voltam alacsony afp miatt, de én is a 22 hét tájékán és azt mondták, még ha baj van sem tudnak mit tenni, mert túl későn mentem.

Beze
A 11 hónapos kisfiam rájött, hogy lehet felmászni az ágyra. Gondolhatod! Szerencsre azért nagy átlagba le is tud róla mászni (megtanítottuk hogy kell, így nem fejjel előre megy, hanem szépen lábbal lecsúszik). :)

Adri
Nagyon aranyos a te pocakod is!

Klem
Igen, én is néztem, hogy egyidősek vagyunk. :) Nem lehetett kellemes a tegnapi éjszaka. Drukkolok a holnapi Uh-hoz!

Syl
Sajnálom, hogy veled is ilyen rohanósak voltak.

Rita
Én is idén töltöma 35-öt, csak novemberben. Nem is vagyunk öregek, a többiek túl fiatalok. :)

Na már megint majdnem éjfél. Kicsi fiam már 4X volt fent mióta írok. Nem bírja a teliholdat, meg a frontokat sem. Most meg van minden. A hozzászólást 3X próbálom elküldeni, remélem csak 1X jelenik meg. :)
Remélem nektek jobb éjszakátok lesz mint nekem. :) Szép álmokat mindenkinek!

Kép
illda

Helló lányok egy gyors kérdés és gratula mindenkinek. Valaki használt már cataflam v 50 gyógyit gyereknél? Mire beadtam addigra megtaláltam a beteg tájékoztatót és abban benn volt, hogy 14 év alatt nem javallott:( aha de ekkorra már Kamilla megitta aki 8... igaz 34 kiló, tehát nem kicsi. sztetek? persze semmi nincs a neten...

KépKép
Kép
krisztin76

Jó reggelt! Visszaolvastam! Azért 1 nap alatt két oldal.. Sőt! 1 délután alatt.. csak egy órámba tellett.. Ejnye :lol: Úgyhogy bocsi, regényt kaptok! :lol:

Lenojo: Levi várja már az iskolát? :) Én ennyi idősen mindig izgatottan vártam :D

Salsi: futószalagot sajnálom, kislánynak örülök :D Az ilyen mufurc dokikat én sem szeretem, akik a saját betegükkel "kivételeznek", a többi kismama is legalább az UH-nál megérdemel kitüntetett figyelmet :?

Szonce: aranyos képet tettél fel :wink: kedves mosoly, csillogó szemek :D

Spumi: a tartalék sosem árt. Nekem is van, de nekem több :lol:
Ikressztori jó lehetett :lol: A feeling lehet nálam is meg lesz 1-2 év múlva :lol: Bocsi, hogy a hűtőmet belülről nem fotóztam le, borzalmas, tele van mindennel :lol: Na persze 1-2 naposnál nincs régebbi dolog benne :lol: de néha úgy összekutyulom :lol: A lovas kép eredete: egy nagyon kedves debreceni barátnőm, akivel még az életben egyszer sem találkoztam, csak msn-en, ő hihetetlenül ügyesen rajzol, fest. Ő rajzolta annó nekem ezt a csikót, én pedig arról csináltam egy másolatmatricát :D Mellesleg ezzel a leányzóval most csütörtökön élőben is talizok :lol: Véégre :D

Nyufó: használom, használom az időm, csak egy-két óra elteltével lezsibbadnak az ujjaim fűzés közben! Nem csoda, a relatíve merev tartás miatt. Meg azért némi víz is van bennem, ha nem is sok :) A hurkára én is büszke vagyok, már majdnem arasznyi, ajándékba lesz Spuminak említett barátnőmnek :D Pocakfotó nagyon jó. A combosodást nem látom, mondja csak, hol kéne nézni? :lol: :wink: Ahol nincs? :wink: [OK-OK, olvastam, micsoda munkával járt megőrizni a súlyod :roll: :)]
Tabló szépen telik :D Tetszik :) Mókusképek! Vááá, megőrülök, imádom a mókusokat, csak épp nem a szürkét, hanem a vöröset! :lol: De ezek a mókusos képeid nagyon tipitopik!!!! :D A galériámban van nekem is kép egy mókusról, az "nálunk" lakott 4 évig az előző-előző lakásnál az erkélyen :D S ráadásul odafialt 2 kölyköt is :lol: Aztán rákövetkező tavasszal elmentek az erdőbe vissza :(
Regifotók nagyon szépek, ezek a szép kék szemek! :D És a huncut mosoly! :D

Csill: villámkárok basszus de durva :shock: Még szerencse, hogy van biztosítás, bár egy számítógépkárnál mit sem ér! Nekünk teli van már képekkel, amik pótolhatatlanok. Egyszer már 1-2 éve vesztettünk rengeteg gigányi fényképet, most próbáljuk megelőzni azzal, hogy kiírjuk :) Mindenesetre jó, hogy azért belátható időn belül kijavították a cirkót is, és szerencse, hogy nem voltak túl hideg napok a meleg víz hiánya alatt! :shock: Anyud ügyesen varr, én is szeretném kipróbálni, csak ahogy Nyufó is írta korábban, venni kéne hozzá varrógépet :lol: :lol: Lehet én is kérek Karácsonyra :lol: Képeid nagyon jók, csinos vagy :) Házavató jó lehetett :D

Adri: te sem vagy vastag alkat :D Ilyenkor elszorul kicsit a szívem, hogy én meg kis gombóc vagyok :( De majd leadom az ikrekkel :D Szépen domborodik már a te pocid is :wink:

Rebeka: oké, nem vagy fotogén, minden nő ezt mondja magáról :D Pedig nincs okod panaszra neked sem :) Tetszik ez a ruha, főleg a színe miatt :D És a pocid már igazi kismamis :wink:

Zsuzs: örülök, hogy elmászott a depid :wink: Felzavartad a holdra? :D Nem csak nagynak tűnik a kocsi, hanem nagy is! Monka kért egy képet, ahol én is rajta vagyok a kocsival, majd ma megcsináljuk apával szerintem, hát, eltörpülök mellett a magam 163 centijével :shock:

Klem: a múlt éjszakai szenvedés remélem ma nem kísértett :( A puffadás az nekem is megvolt/van, most már mindennap puffadok pár hete ismét! Hasmarsom nekem is volt tegnap.. :shock: S lehet a MagneB6tól, mert semmi olyat nem ettem, ami okot adna rá :( A terhesség szerintem senkinek sem könnyű, nem hiába nevezik terhességnek, mert egy teher, ugyan édes teher, de pár hét múlva már mindannyian nehezebbnek érezzük a mozgást és mindent.
Hízás: én tavalytól idénig a 3 lombiknak köszönhetően felszedtem 10-15kg-t, na ezt nem lesz könnyű ledolgozni :cry: De nem érdekel, jól érezzem magam, ez számít :)

Syl: futószalagot nálad is sajnálom, csak ismétlem amit Salsinál is, minden kismaminak megjár a figyelem!
Szülésznős eset brutális :shock: Hogy milyen egy nő! :evil:

Illda: nemsokára vége a telihold fázisnak!! Kitartást!

Krisztin: nem vagyok ebben szakértő, de szerintem 1 tablettától nem lesz baja! Gyerkőknek egyébként vannak a Cataflam cseppek, azt szokták javasolni. :)

Msi: remélem jól telik a nyaralás! Jó lenne, ha hamarosan tudnál már te is jelentkezni :D

Avrenim: előre is kitartást a mai utolsó éjszakádhoz!!!! Legyen nyugodt és békés!! :)

Ez a súly kérdés nagyon jó dolog.. Úgy néz ki én is az élmezőnyhöz tartozok, akik alig híznak, ugyanis hol feljön 2kg, hol meg lemegy, viszont a gyerkők nőnek rendesen, s ez a lényeg :) Pedig nem koplalok, csak mértékkel "falok" :lol:
Magunkról csak annyit, ma éjjel 1x SEM kellett kimennem! :D
Majd napközben még benézek :wink:

Szép napot mindenkinek!

[Ui.: Bocs, 2x javítottam a hibáim, többet nem teszem :lol:]

Kép
kis-csillag
Tököl

Krisztin: a Cataflam V50-ről még annyit, mi előszeretettel adtuk a baleseteseknek, műtéteseknek [felnőttek], mert mivel vízben oldott lesz, gyorsabban felszívódik, gyorsabban hat. Jó ha van otthon!
Hatóanyag tartalma viszont megegyezik egy drazséval, ugyanúgy 50mg-os. És valóban nem javasolják 14 év alatt, neki vannak a Cataflam cseppek.
http://www14.hazipatika.com/gyogyszerek ... eppek/2068

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

még élek:) jól vagyunk...pihenni nem sokat sikerült de majd mától otthon. ma megyünk pestre, igyekszem visszaolvasni és bekapcsolódni...babucik szépen rugdosnak, nevet még nem találtunk:) Baló fiam betöltötte a 2 évet és le se lehet lőni:) volt szülinapi parti, torta hegyek, mellesleg hibátlanul mondja ki a szót hogy torta:)bezzeg a répa vagy karfiol nem megy:)

láttam a táblát gyönyörű neveket találtatok, persze apa a 99.9'%-t kilőtte:)

majd jövök és reagálok hosszabban is...

KépKép

KépKép
msi22

Msi: boldog szülinapot Balónak! :D Nevek miatt ne félj, tuti meglesznek amire kell! :) Jó utat hazafelé, vigyázzatok magatokra! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Tadamm.. Idefért mind az öt! És most jók is a vonalzók..

Nyufó, az utolsó Peti vonalzója volt, és a születésnapja óta azt mutatta, hogy today is the day.. :oops: de most már jó.

Spumi, öten lesznek, a nemek aránya 3-2 :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Igaz, most meg azt írja, hogy Barna aki gyereket vár.... :shock: Nem jó ez így..

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita: szerintem jó így, mert a vonalzó felső részére a babó nevét írtad :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt lányok :D

Nagyon aranyosak vagytok, hogy dicsérgetitek a pocimat és az alakomat :D most járok ezerrel tornára, mert kicsit elhagytam magam :( :lol: a náthám még nem nagyon javult, de iszom a mézesemet meg eszem az oscillococcinum-ot :D hogy gyorsan meggyógyuljak :D
Lányok, aki tud, az tényleg jöjjön a börzére, mert nem is a vásárlás a lényeg, hanem hogy végre találkozzunk, elvégre szeptemberben maradtunk a találka idejében :D és végre nagyon sok új fotó is felkerült :D mármint rólatok :D
Nyufó Regi hihetetlen szép kislány és hihetetlen, de mindig mosolyog :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

A kilókkal én most plussz 1 kilonál tartok,de ez mind a gyerekre ment,pocakra,mert minden régi cuccom jó.bár ez az 1 kg nem is látszana meg gondolom.

csillag

de édesek ezek a babucik :)

rita

gratula a kis kukishoz :)

KépKép
bettike83

Mennyien kukorékoltatok még az éjszaka, nem semmi!

Meséltem hogy milyen jópofán összeköti a kis családunkat a 26-os szám? Apával 26-án találkoztunk először, Regi 26-án született és miután kitaláltuk hogy Anna lesz a pici, rá kb. 2 hétre volt a tévében az Anna-bálról szó és akkor esett le hogy valamikor most van a névnapja, megnéztem és mikor van???? 26-án :lol: :lol: :lol:

Spumilla Orion egy cica a Men in black-ben. Én azt hittem nagy hülyeség a film, nem is láttam sokáig, de apa kedveli, így megnéztem vele, azóta én is szeretem, vígjáték és szerintem sok jó poén van benne. Lehet akár fordítva is, van hogy a gyerek fertőzi a szülőt :lol: De akkor így már jó mélyen gyökeredzenek ezek a dolgok a családban és benned is, meg gondolom majd a gyerekeid is tovább viszik :lol: Párod milyen beállítottságú, ő is hasonlóan gondolkodik?

Kis-Csillag nagyon jóóóóóók a képek!!!!!! Szenzációs ahogy ülnek egymás ölében :shock: :lol: Sosem láttam még ilyet, nagy élmény, köszi!!! Beírtam a táblába az új méreteket, azok se semmik, gratulálok! Nem semmi, még sosem találkotál a barátnőddel? És hány éve vagytok barátok? De izgi akkor hogy személyesen is taliztok. Akkor izgulsz nem? Már szerda van, akkor lendülj bele a hurkába ha holnap adod ajándékba :lol: Azért ha kész dobj fel egy fotót róla! Néztem a galériádban a mókus képeket, meg írtad priviben ezt már korábban hogy az előző lakásnál volt mókus úgyhogy gondoltam hogy fog tetszeni. Vesztettetek rengeteg gigányi gépet??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, engem nagyon megviselt volna, gondolom téged is! Mi rendszeresen kiírjuk a képeket dvd-re, biztos ami biztos. Én is karácsonyra akarom a varrógépet kérni :lol: Ügyes vagy a nem hízásért, gratulálok!

Illda köszi a dícséretet! Lehet hogy a fogacskája is jön? Az ágyon még nem ugrál csak felmászik? Mert az még a jobbik. De ügyes hogy akkor le is tud jönni.

Msi de jó hogy jöttél! Már itthon, letelt a két hét? Milyen volt? Szülinapi buliról egy-két képet dobhatnál? Gratulálok különben a 2. évhez :D

Rita jók lettek a vonalzók és jó így hogy fent van a név szerintem is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nyufó8 2010.08.25 08:41-kor.

KépKép

KépKép
nyufó8

az afpre én is azt mondhatom h nem jött be,mert nekem alacsony lett,0.58 és mégis fiú,szoval ennyit az afp értékes babanem meghatározásról. :D

KépKép
bettike83

Monka milyen tornára jársz, kismama? :lol: Lázad nincs? Köszi Regi dícséretet. A mosoly meg amit írtam Spumillának is, ha meglátja a fényképezőgépet már vigyorog. De különben is ilyen kis vigyori, nem sírós egyáltalán!

Bettike te is milyen ügyes vagy! Úgy látom én leszek a topik malaca, fölényesen vezetek a hízásban, de majd így a tavaszi fogyókúra versenyünket is én nyerem meg a legnagyobb leadott súllyal, hehe :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Kis-csillag annyira édes ez a két pici :D egyszerűen szuperek a képek :D
Rita én is gratulálok a kisfiúcskához :D
Nyufó kismama tornára járok :D lázam nincs egyenlőre, remélem hamar elmúlik ez a nyavalya :( a kis vigyori, nagyon jó hogy ilyen bájos kislány :D

Kép
monka1

Sziasztok!

Ez nem ééééééééér! :lol: 3oldalt termeltetek :lol: ügyes csajszik vagytok!

Salsi:
gratulálok a kislányhoz! :D sajnálom a gyors genetikai UH-t, de ez mindig is így volt. Bár én is "puncsos" vagyok, mert Medve doki az orvosom, így mindent soron kívül tudok intézni :oops: A Vasutas klubbot nézted? a szervező csaj is itt lakik az utcánkba :lol:
Spumi írta: salsi: gratulálok a kislányhoz!! a juhéjhoz is!!!! szép név :D :D hát ezen jót nevettem :lol:

Syl:
én úgy tudom hogy itt nem Nyíregyen nem szeretik ha csak szülésznőt fogadsz... azért meg lehet próbálni, szerintem találsz olyat aki elvállalja majd doki nélkül is. Esetleg tudok ajánlani egy szülésznőt, tőle megkérdezheted.

Klem:
ne haragudj, mindig elfelejtelek üdvözölni!Gratulálok a kisfiúhoz! :D

Nyufó:
ezek nagyon szupi fotók! REgi nagyon helyes kiscsaj, mi is rengeteg bébifotót csináltunk anno Petiről. Persze nem ilyen profikat, de nosztalgiázni remek)))

CSíkok: szerencsére én csíktalan vagyok, Petivel is az voltam. Garnieres testápolót szoktam használni, pillanatnyilag a vízmegkötőset, elég jó. Így is baromira szárad a bőröm, elég sok fogy belőle)))

Afp: még várnom kell rá, 6.-án megyek védőnőhőz, és majd csak akkor tudom meg. Amúgy a dokik mindig riogatnak mindennel. Sok anyukától hallom, már meg se kérdezik az amniocentézist 35éves kortól, hanem automatikusan küldik őket át debrecenbe, mert itt nem csinálják meg... na meg a rákszűrési eredmények... 20nőből 19nek HPV-gyanúja van, így háromhavonta ellenőrzés. Nálunk mosT ezek a "divatos" kóresetek...indok nélkül.

kis-csillag:
elmosolyodtam az ikres babakocsin)))) tök aranyosak lesznek a bébik egymás mellett)))) és ezek az UH képek... :D

Cataflam: mi is a cseppet használtuk, a tablettához nem tudok hozzászólni...bár nem hiszem hogy baj lenne belőle.

Apával sikerült egyezkedni a neveken: Nóra vagy Nikolett. De még az sem kizárt hogy Bébilla születéséig alakul egy harmadik név is :lol:

Kép

Kép
anka10

helló belló!

Én is itt és a pocakfotóm szombatról:
Kép 20 hetes pocak

Mindenki olyan szép kismama, kit érdekel az a pár kiló plusz, ha mindenkinek a szeméből sugárzik a boldogság :lol:

Én 5 kiló plusszal indultam és rájött még 5 eddig, de jól érzem magam és imádok enni :)

lenojo nekem nagyon alacsony AFP miatt kellett tanácsadásra mennem, de mivel az integráltam negatív lett ezért az a tanácsot kaptam, hogy ne foglalkozzak az alacsony AFPvel, szóval tök felesleges elmenni rá.

kiscsillag nagyon jók ezek a képek és ahogy egymás ölébe ülnek az egyenesen frenetikus :)

látom sokan fotóztok. nagyon tutik a feltöltött képek, tök jó szemetek van hozzá.

Nekem két analóg gépem van, az egyik egy több mint 30 éves Praktica, a másik pedig egy Nikon F65, én ezekkel fotózgatok, mert nagyon szép színei vannak a képeiknek. Sajna még nincs diaszkennerem, így nem tudok mutatni belőlük, de én nem is vagyok annyira tehettséges, mint Ti, csak egy lelkes amatőr.

Hű mennyien voltatok most UH-n. Gratula a szép eredményekhez, a kislányokhoz és kisfiúkhoz és Spumi az Orion az nagggyon tuti név. Fogjátok valahogy becézni?

Kép
Kép
dalmicsek
Gyömrő

huuu Csajok mennyit termeltetek!! :shock:

este csak elolvasni volt időm, de már 10kor lámpaoltás volt,apa kezdeményezett, nagyon csodálkoztam is, mert mindig legalább éjfélig fent van!De úgy látszik a pasik fordatva vannak bekötve mint a nők, én se tudtam kipiheni az éjszakát a telihold miatt,szóval kész voltam a nappali műszakban..

Jaj mennyi új fotó, és sok szép kismamis képek is!! Csinik vagytok Lányok!

Gratulálok a friss UH-soknak is! Tényleg mennyi külömbség van egyénenként,hogy mekkorák a méreteik!Lányoknak ahogy észre vettem kisebb picid a fejük,de ez Ok is így!

Vki írta hogy feszesíttő krémet használ, azt nem kéne most, csak olyat ami rugalmassá teszi a bőrt, a feszesítőt majd szülés után vesse be!

Msi:végre hogy bejelentkeztél!!Pedig pihenésről volt szó!Boldog szülinapot Balunak!!Apa nem túl válogatós a nevek terén?vagy csak a hagyományosak jönnek be neki.

Spumilla:hát még nem volt senki az ismeretségben Orion nevű 8) ...de mindenképpen nézzetek utána,hogy anyakönyvezve van e, csak akkor lehet hivatalosan is a neve.Emlékszem volt egy botanikus anya, lányát Pálmának hívta, a fiát aki született meg Palmirnak asszem, ő mondta hogy kellett a nevet anyakönyveztetni mert még nem volt ilyen Mo.-on.

Kis-csill:nagyon édik a babócák!a szopis kép tök olyan, mint a vonalzódon! :) Nagyon szépek a képek, és az a régi vagány,melíros rövid haj is tök jól állt neked!!

Monka: tényleg nincs nagy hasid!A torna milyen tipusú?pont a homeos dolgot akarta ajánlani neked, még a C-vitamint is nyomhatod magadba nyugodtan!csak legyen megfelelő folyadékfogyasztás is!
egy honlaplinket be tudnál rakni a börzésől?csak hogy kb. mik lesznek a programok,lehetőségek.

Nyufó:hát tényleg képeslap minőségű dolgokat alkot,mint a profik!fantasztikus az a kocsis kép! Regi meg ennivalóan szép kiscsaj!/szegényt mindig csak enném, bizti félne tőle ha tudná,nálam ez a szeretet jele, a páromat is mindig "csócsálom" :P/

Syl: a régi munkahelyemen lehetett szülésznőt fogadni,sőt!ott csak szülésznők vezették a szüléseket ha minden Ok volt, és gondozták is önállóan a terheseket:hüvelyi vizsgálat,hüvelyváladéklevétel,vérvétel,CTG stb. csakhát a kiskönyvbe nem írhattak úgy be,meg nem tudtak pecsétet adnia terhesgondozásról,de a hazamenetelkor adtak igazolást a terhesgondozásról vmelyik doki által. Ha bármikor kóros felé ment el vmi,akkor bevonták az orvost is. Nekem nagyon tetszett ez az egész,sokkal több törődést kaptak az anyák,bátrabban is kérdeztek, voltak közös apás foglalkozások is,bemutatta nekik a szülőszobát, és a szülés nem lett megindítva,programozva csak azért,hogy a kollegina műszakjába szüljön meg az anya. Előtérbe került a természetes dolgok is. Mindez sokkal de sokkal kevesebbért,mint amit a dokik kérnek, és szerintem lelkiismeretesebben is!
Ha van olyan hely,ahhol nem lehet szülésznőt fogadni,csak orvossal,az azért lehet,hogy ne alakuljon ki ugyanez a helyzet,mint a régi munkahelyemen...hiszen így a dokik orra elől halásznák el a bábák a pénzeket... ez azért elég nagy szemétségnek tartom, mert ha vki szeretne szakemberhez járni, de csak az alacsonyabb végzettségűt tudja megfizetni,akkor miért ne tegye meg?

Krisztin: Nincs gyermekgyógyszerelési tapasztalatom, de a Cataphlan elég erős gyógyszernek tartom felnőttben is elbódít rendesen, nem is mertem szedni mensi görcsre se mert nem voltam magamnál. Sógornőmék a Nurophent adták, ami gyereknek jó, folyékony formába, lázat is csillapít meg fájdalmat is, és azért ugyanúgy elaltatja a babócákat, fogzáskor is azt adták a keresztfiamnak/ nekem ez a megoldás nem tetszik,homeós bogyik után végső esetben nyúlnék gyógyszerhez fogzás miatt/

Többször szédülés jön rám étkezés közben-közvetlen utána. A vérnyomások OK, mondták a kolleginák a cukromat kéne megnéznem..Amikor a dokinál voltam az is azt mondta hogy a tej+zsemle cukorterhelést kéne első körben megcsinálnom, és akkor is kötelező a 24-28között a 75gr-os cukoroldat megivása majd...a terheskollegina majdnem kihányta a belét, azt mondta az ellenségének se kívánna ilyet,olyan rossz volt meginni a löttyöt..
Nah de itt a melóhelyen nem szokták ez a zsömiset csinálni,kénytelen leszek elsőre lehúzni a löttyöt, ha kíváncsi vagyok hogy bírja az inzulintermelést a hasnyálmirigyem, lehet éjszaka 9től nem eszek csak vizet iszok, és akkor 5kor éhgyomorra megszuratom magam, meg váltáskor 7kor a 2órási eredményt is levetettem..

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Most van egy kis időm. A kicsi végül is elaludt rendesen 1 körül, egészen 6-ig, úgyhogy nem volt olyan rossz az éjszakám. :)

Kis-csillag
Nagyon jók ezek a képek! Csongor kukaca eltéveszthetetlen! :)

Spumilla
Tényleg nagyon különleges nevet találtatok a kisfiatoknak, sok Orion biztos nincs Magyarországon. Azt azért tényleg nézzétek meg lehet-e anyakönyveztetni.
Alakul a házatok?

Krisztin
Szerintem 1 szemtől nem lesz semmi baja a kislányodnak.

Msi
Boldog szülinapot Balónak! Én is azt hittem, hogy pihenni mentek. :) Akkor nektek tényleg nem lesz egyszerű a névválasztás.

Rita
Jók lettek a vonalzóid!

Nyufó
Szerencsére még nem ugrál, ugrálnak helyette a nagyok. :) Még csak most kezdett el járni, de az már egész jól megy neki.

Dalmicsek
Szép a pocakod! Egyél nyugodtan továbbra is. :)

Avrenim
Az nagyon jó rendszer ami a régi munkahelyeden volt. Én szívem szerint nem is választottam volna orvost, de a szülésznőm azt mondta azt nem lehet.
A Klinikán lehet citromot rakni a cukros löttybe, úgy egész elviselhető az íze.

Megyek összedobom az ebédet, ha tudok még jövök.

Kép
illda

Dalmicsek nagyon szép a pocifotó :D és teljesen igazad van, a lényeg az hogy boldogok vagyunk :D amúgy meg van akinek jobban áll, ha van rajta egy kis plusz :D
Avrenim terhestornára járok heti kétszer :D most iszok sokat + C vitamin + oscillococcinum :D eddig jó :D ennyi a börzéről az írás: http://www.babaruhaborze.hu/ :D nem sok mindent ír, de z előzőekből már lehet látni, hogy kb mi lesz :D meg legalább találkoznánk végre :D

Kép
monka1

Sziasztok csajok!

Monka:
Jobban vagy már? CSatlakozok, én is megdicsérlek, igazán helyes vagy a képen, és igenis fotogén alkat vagy! Na meghát az a panoráma sem rossz! :wink:
Sajna nem tudok menni a bababörzére, nincs annyi idöm. :(
Remélem akik eljutnak nagyon élvezni fogják és jókat vásárolnak (helyettünk is, akik nem lesznek ott)! :)

Nyufo:
a csapat neve Visionsburned, metál zenét játszanak. Az elsö demo cd-jük fent van a youtube-n: http://www.youtube.com/watch?v=ZMR6xZqqGCw
A 26-os szám nekünk is különleges, holnap lesz a 15. házassági évfordulónk. :)

Avrenim:
Engem is elküldtek cukorterheléses vizsgálatra, szeptemberben megyek. Anno az 1. terhességemnél is voltam, és arra emlékszem, hogy végigizgultam, nehogy hányjak, mert akkor meg kell ismételni. A cukorszirup tényleg szörnyü, de megengedték h. pici citromlét öntsünk hozzá, igy azért elviselhetöbb.

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Csak beugrottam.
Most néztem a Tescos újságban, hogy a bébi ruhák 30% kedvezménnyel lesznek kaphatók. Az újság augusztus 27- szeptember 3-ig érvényes. Szerintem nagyon jó minőségűek az ott kapható rucik, és nem drágák. Érdemes őket megnézni, ha valaki arra jár.

Kép
illda

Monka:
most néztem meg a bababörze kiírását, és látom, h. szept 18-án lesz. A beszélgetéskböl úgy szürtem le, hogy most vmikor lesz.
Hát igy már más a helyzet, majd meglátom..... jó lenne eljutni!

Kép
zsuzs35

nyufó

lehet hiztál te is,de én alapban sok plusszal indultam ám :D de ne aggódj majd lemegy,én is ebben bizom,majd egyszer,szopi alatt csak lemennek még az előtte felszedett kilók is.

vettem a kispasimnak rucikat :wink: :)

KépKép
bettike83

nyufó

lehet hiztál te is,de én alapban sok plusszal indultam ám :D de ne aggódj majd lemegy,én is ebben bizom,majd egyszer,szopi alatt csak lemennek még az előtte felszedett kilók is.

vettem a kispasimnak rucikat :wink: :)

KépKép
bettike83

Zsuzs nagyon királyak a képek :D és köszönöm a dícséretet (a panoráma nevében is) :D igen, 18-án lesz és remélem neked is lesz időd eljönni :D jó lenne :D

Kép
monka1

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
bettike83

Bettike:
de aranyosak a babaruhák! Új szerzemények? Honnan? Már nekem is viszket a tenyerem egy kis shoppingolásra, csakhát, amig nem tudom a nemét, addig nemigen akarok vásárolni. Szeptemberben megyek megint uh-ra, akkor remélem kiderül! :D

Kép
zsuzs35

Bettike:
de aranyosak a babaruhák! Új szerzemények? Honnan? Már nekem is viszket a tenyerem egy kis shoppingolásra, csakhát, amig nem tudom a nemét, addig nemigen akarok vásárolni. Szeptemberben megyek megint uh-ra, akkor remélem kiderül! :D

Kép
zsuzs35

Bettike ezek annyira édesek :D főleg a kis kantáros farmer :D nagyon édesek :D én is már nagyon akarok ruhácskákat :lol: két hét múlva lesz a II. genetikai, akkor még biztosabb lesz talán a neme és akkor aztán.... :lol: :D

Kép
monka1

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:46-kor.
szonce82

sziasztok lányok

ma biztos front van mert alig élek. annyira álmos vagyok, hogy mindjárt lefejelem az asztalt :lol: szörnyű

ma voltam védőnőnél. én is valahol 1-1,5 kg hízásnál tartok. viszont megint nagyon magas a vizeletcukrom. le kell állnom a gyümikkel meg a cukrosakkal és azt mondta lúgosítsak zöldségekkel. amugy minden rendben. :lol:

bettike: nagyon aranyosak ezek a rucik. :D én is vásárolnék már nagyon csak még nem tudom mennyi ruha lesz amit kapok rokonoktól addig nem akarok költeni. de már ég a zsebem :lol:
ügyes vagy hogy nem híztál...

illda: köszi az infót. lehet a tescot én is megnézem. úgy láttam elég jó minőségű ruhákat árul

monka: nem semmi hogy terhestornára jársz. nekem is kéne. az a baj hogy akármelyiket néztem, mind munkaidőben van és így nem tudok menni. pedig alig mozgok, kellene valamit csinálnom mert lassan már mindenem fáj. hogy érzed? jó egyébként?
remélem már jobban vagy, pihengess és jobbulást neked

dalmicsek: nagyon szép a pocifotód, nagyon jól áll a terhesség :D

avrenim: nekem már 2szer csináltak glükózos cukorterhelést. én raktam bele citromot, úgy meg lehetett inni. volt egy kismama aki azt mondta hogy finom, ő ilyen édesen issza a teáját is :lol:
hát nekem azért annyira nem volt jó

anka: mindkét név szép. nekem tetszik a Nóra és a Nikolett is

nyufó: ne butáskodj, hogy lennél már malac??? én ahogy már írtam egyáltalán nem látom rajtad azt a "nagy hízást" amiről beszélsz.

kis-csillag: nagyon édesek a babáid :D szuperek a képek és tényleg nagyon szépen fejlődnek. az meg nem semmi hogy egymás ölében ülnek :lol: nagyon szuper
neked is gratulálok a hízás miatt. nem semmi hogy nem hízol, pedig ikrekkel jóval többet szoktak. elismerésem

rita: gratulálok a kisfiúhoz és a névválasztáshoz is. nagyon szép név a Barna :D

spumilla: a te neved is szép, még sosem hallottam, de ettől olyan egyedi. nekem tetszik :D

syl: sajnálom hogy ilyen volt a dokid. azért szívből gratulálok neked is a kisfiúhoz. nagyon szépek a méretei :D

este még majd jelentkezem de folytatnom kell a melót sajnos. addig is szép napot nektek

KépKép
Kép
rebeka85

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:46-kor.
szonce82

Rebeka köszönöm az érdeklődést, már kezdek jobban lenni :D terhestorára nekem szerencsére a MOM-ban van és fél hatkor kezdődik, így odaérek munka után :D de itt is csak két torna van délután egy héten :D de ha hazaérek agyon pihenem magam :D a kilók még nem is vészesek, ne aggódj :D ez a front engem is megvisel :( a vizeletcukrot a védőnő nézi?

Kép
monka1

Szonce szép eredmények, gratulálok :D ezek szerint a te fiad is mutogatós, mint az enyém :lol:

Kép
monka1

monka: igen, a védőnő is meg tudja nézni. ő csak tesztcsíkkal meg ugye mellette elküld laborba is. de azt látja hogy magas
örülök hogy jobban vagy :D

szonce: szépek az eredményeid :D nagy nagy gratula a fiadhoz
az afp értéked meg szerintem egyáltalán nem rossz. legalábbis amennyire én láttam mik a határok

KépKép
Kép
rebeka85

zsuzs

itt van egy bizományi bababolt és ott vettem őket,nem voltak drágák,de tényleg majdnem mintha ujak lennének,bodyk 200-300ft-ért voltak,naci 1000körül,rugik 8-900ft körül,azért is mertem megvenni mert kifogástalan állapotban vannak.bár ahol több világos body van azok otthoniak lesznek valószinű.majd még megyek a tescoba is szétnézni,de nem is akarok igazából olyan sok mini ruhát venni mert olyan hamar kinővik.ami kell még az babapléd,overál,bundazsák,sapik,meg most anyutól is kapok egy csomót,átnézem őket és leltározom és leirom mi nincs és azokat kell beszereznem.ja meg vettem valamelyik nap 2db textilpelust,meg új lepedőt,és az a nem vicc h körbe néztem teszveszen ilyen helyeken és mindenhol még a használt lepedők is 600ft körül vannak,én meg 600ért vettem ujat,és jó minőségű,nem figurás,egyszerű de a célnak megfelel.meg a pelusok voltak 500ft körül.

KépKép
bettike83

Bettike:
Köszi a választ, tényleg nagyon jó áron jutottál a cuccokhoz. :)
A Tescoba én is be akarok nézni, Ildának köszönöm a tippet, ha mást nem is vmi unisex bodyt veszek.

Lányok, akit érdekel nézzen rá erre a linkre, a terhességi/szülés utáni depresszióval foglalkozik. Különben melegen ajánlom az oldalt és a többi cikket is mindenkinek, érdekes, érdekes.... http://www.antidepresszans.tenyek-tevhi ... esszio.htm

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

Csill, rebeka, dalmicsek, nagyon szép a pocitok, örülök, hogy felraktátok. :D

Csill, hétvégén igyekszem hozni egy normális képet. :wink:

Kis-csillag, ez a felvétel nem semmi, nagyon tuti! :D Már most szeretik egymást, az látszik. :wink:

bettike, én hétvégén vettem Marcinak egy kantáros farmergatyót 450 ft-rt, új, a vásárban. Igazából nem kellett, de ennyi pénzért nem hagyhattam ott. Aranyosak a rucik. :wink:

Nyufó, a táblázat egyre szebb, nagyon ügyes vagy!!!

Avrenim, nekem ez a rendszer tök tetszik, bár ahol szülök, ilyen nincs, pedig simán levezethette volna a szülésemet a szülésznő. Dokira inkább utána volt szükségem. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Avrenim, egyébként egyetértünk, én SOHA nem adtam Lexinek fogzásra nurofent, csak akkor kapott, amikor gégegyulladás miatt többször volt lázas.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

kiscsillag nagyon édesek, aranyosak a kis bébik! Biztos különleges kapcsolat lesz köztük! :wink:

spumi nem semmi különleges nevet találtatok, tetszik, férfias név! :) Egyik barátnőm nevét az apukája találta ki, hogy egyedi és lefordíthatatlan legyen! 8)

Tegnap esti utónévkönyv-átnyálazásunk eredménye (te jó ég, kit hívnak Oráliának???) : Eszter, Emese, Luca, Zsófia. De ez még a régi kiadás, szóval nem adjuk fel. :) Néztem a magyar keresztneves oldalt is a neten, de a többség nekem nagyon extrém.

Milyen csinos itt mindenki! :) Én holnaptól TÉNYLEG leállok az édességgel. :( Látszólag nem híztam sokat, de én érzem, és nem akarok bálna lenni. Úszni se járok újabban, de olyan fáradt (vagy lusta?) vagyok délutánra mindig. Ma megint majdnem elájultam, olyan remegés jött rám, hogy azt hittem, elnyúlok. :( A vérnyomás, nyilván.

A lányom :D egyre többet mocorog, ma nagyon sokat éreztem!

rita szuperek lettek a vonalzóid! Remélem, mi sem állunk meg ennyi gyerekig! :)

Irigylem a börzén találkozókat!! :oops: :roll:

anka igen, a Vasutasos klub! :) sejtettem, hogy itt lakik a szervező csaj valahol erre, mert láttam a blogján sok környékbeli képet! :) Az UH azért is volt lelombozó, mert a 12 hetesen (szintén a kórházban) Orosz L. kb. 10 percig vizsgált, beengedte a férjemet, és nagyon segítőkész és rendes volt!
4D-s UH-n ti voltatok Petivel? Most hallottam, hogy Debrecenben sokkal olcsóbb! :?:

Az általam múltkor írt vers megvan dal formában is, ha valakit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=q48FXkwNm2I
A terhesség szörnyen szentimentálissá tesz, ma reggel Ratkó-verseket olvastam a buszon, és majdnem elbőgtem magam az egyiken.. kész.. mi lesz velem az anyák napi ünnepségeken??? :shock: :D :D

Kép
salsifraga

végülis ki kell fogni az akciókat.mi is el szoktunk menni vásárba és ott szoktak lenni fillérekért kis rucik,multkor vehettem volna plédet is 1500ért de nem mertem.jó anyagúak voltak pedig.

KépKép
bettike83

rita
óóó, tényleg öt! bocsánat!sokat terveztek még? mindig nagy családra vágytatok?

bettike: 20 hetesen a +1 kiló nagyon jó, ügyes vagy! jó-egészségeseket eszel?

nyufó: ha a 26 számjegyeit összeajuk, akkor lesz belőle 8, ami nagyon szuper szám ám!! ha elfordítod végtelen, a számmisztikában meg majdnem a legmagasabb rezgésű szám ;)
megnézem a men in black-et, :) köszi a tippet, biztos láttam már, de nem hagyott mély noymot. talán majd most. :)
a párom racionalista és szuperagy. szereti ha mesélek neki a dolgaimról, de inkább csak elfogadja, nem azonosul velük. nekem meg igy jó! kiegészitjük egymást.

kis-csillag!!! szuperek a képek! édesek ahogy ott "kámaszutráznak" :D persze nyilván nem, csak nagyon együtt vannak :) aranyosak , szépek!

dalmicsek: ez a kép nagyszerű!! tök szuperül sugárzol rajta és nem melleseleg nagyon hasonlitasz egy nagyon kedves barátnőmre :) dejóóóó
örülök hoyg tetszik az Orion. Eleinte kicsit aggasztott hogy hülyének fognak nézni, de most ugy gondolom, hogy az nem a név miatt lesz/van :D és már nem is érdekel. a becézés nekem is egy nehezebb falatka, sztem biztos fogjuk, de még nem tudom hogy, Ori, Oni, Pori :D:D nemtom. valahogy lesz.
Elképzeltem ahogy a játszótéren mondom majd neki: Orion , kisfiam, ne edd meg azt a homokot. :)

avrenim, Illda: képzeljétek, ugy találtuk ezt a nevet, hogy kinyomtattam az anyakönyvezhető fiúnevek listáját.... a többit már meséltem :) szóval úgy tűnik lehet.
a ház szuperül halad. ma mikor megérkeztünk és bementem csak ámltam és bámultam, milyen csodák történtek :D meg is dicsértem a férjemet nagyon, hogy milyen szuper építésvezető lett belőle :D fontos a pozitiv megerősítés neki is :)

zsuzs: 15 év!! wooow! szívből gratulálok! igazán ügyesek vagytok, örülök nektek, csak gy tovább. a titkokat, hogy hogyan csinálod, meg küldd el priviben :D:D

bettike: nagyon szép ruhák! tök jo hogy vettél :)

szonce: szegénykék. kisfiadat jól megviselte ez a front+telihold dolog. sajnálom. jó nehéz lehetett. földön alvással tessék vigyázni!!!
fentebb irtam a teljes nevet, köszi azért h megnézted anyakönyvezhető-e , cukik vagytok nagyon!!

salsi: milyen nevet adott a bnőd apukája neki? kiváncsivá tettél. hát, örülök hogy tetszik, most hogy leirtam ide, már meg is barátkoztam vele, bár voltak kételyeim. apuka nagyon szeretné igy hivni, megkapja, egy feltétellel. ha következőlegkislányunk lesz, Szofi lesz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára spumilla 2010.09.01 15:32-kor.

Kép
spumilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?