Jó reggelt! Visszaolvastam! Azért 1 nap alatt két oldal.. Sőt! 1 délután alatt.. csak egy órámba tellett.. Ejnye

Úgyhogy bocsi, regényt kaptok!
Lenojo: Levi várja már az iskolát?

Én ennyi idősen mindig izgatottan vártam
Salsi: futószalagot sajnálom, kislánynak örülök

Az ilyen mufurc dokikat én sem szeretem, akik a saját betegükkel "kivételeznek", a többi kismama is legalább az UH-nál megérdemel kitüntetett figyelmet
Szonce: aranyos képet tettél fel

kedves mosoly, csillogó szemek
Spumi: a tartalék sosem árt. Nekem is van, de nekem több
Ikressztori jó lehetett

A feeling lehet nálam is meg lesz 1-2 év múlva

Bocsi, hogy a hűtőmet belülről nem fotóztam le, borzalmas, tele van mindennel

Na persze 1-2 naposnál nincs régebbi dolog benne

de néha úgy összekutyulom

A lovas kép eredete: egy nagyon kedves debreceni barátnőm, akivel még az életben egyszer sem találkoztam, csak msn-en, ő hihetetlenül ügyesen rajzol, fest. Ő rajzolta annó nekem ezt a csikót, én pedig arról csináltam egy másolatmatricát

Mellesleg ezzel a leányzóval most csütörtökön élőben is talizok

Véégre
Nyufó: használom, használom az időm, csak egy-két óra elteltével lezsibbadnak az ujjaim fűzés közben! Nem csoda, a relatíve merev tartás miatt. Meg azért némi víz is van bennem, ha nem is sok

A hurkára én is büszke vagyok, már majdnem arasznyi, ajándékba lesz Spuminak említett barátnőmnek

Pocakfotó nagyon jó. A combosodást nem látom, mondja csak, hol kéne nézni?

Ahol nincs?

[OK-OK, olvastam, micsoda munkával járt megőrizni a súlyod

]
Tabló szépen telik

Tetszik

Mókusképek! Vááá, megőrülök, imádom a mókusokat, csak épp nem a szürkét, hanem a vöröset!

De ezek a mókusos képeid nagyon tipitopik!!!!

A galériámban van nekem is kép egy mókusról, az "nálunk" lakott 4 évig az előző-előző lakásnál az erkélyen

S ráadásul odafialt 2 kölyköt is

Aztán rákövetkező tavasszal elmentek az erdőbe vissza
Regifotók nagyon szépek, ezek a szép kék szemek!

És a huncut mosoly!
Csill: villámkárok basszus de durva

Még szerencse, hogy van biztosítás, bár egy számítógépkárnál mit sem ér! Nekünk teli van már képekkel, amik pótolhatatlanok. Egyszer már 1-2 éve vesztettünk rengeteg gigányi fényképet, most próbáljuk megelőzni azzal, hogy kiírjuk

Mindenesetre jó, hogy azért belátható időn belül kijavították a cirkót is, és szerencse, hogy nem voltak túl hideg napok a meleg víz hiánya alatt!

Anyud ügyesen varr, én is szeretném kipróbálni, csak ahogy Nyufó is írta korábban, venni kéne hozzá varrógépet

Lehet én is kérek Karácsonyra

Képeid nagyon jók, csinos vagy

Házavató jó lehetett
Adri: te sem vagy vastag alkat

Ilyenkor elszorul kicsit a szívem, hogy én meg kis gombóc vagyok

De majd leadom az ikrekkel

Szépen domborodik már a te pocid is
Rebeka: oké, nem vagy fotogén, minden nő ezt mondja magáról

Pedig nincs okod panaszra neked sem

Tetszik ez a ruha, főleg a színe miatt

És a pocid már igazi kismamis
Zsuzs: örülök, hogy elmászott a depid

Felzavartad a holdra?

Nem csak nagynak tűnik a kocsi, hanem nagy is! Monka kért egy képet, ahol én is rajta vagyok a kocsival, majd ma megcsináljuk apával szerintem, hát, eltörpülök mellett a magam 163 centijével
Klem: a múlt éjszakai szenvedés remélem ma nem kísértett

A puffadás az nekem is megvolt/van, most már mindennap puffadok pár hete ismét! Hasmarsom nekem is volt tegnap..

S lehet a MagneB6tól, mert semmi olyat nem ettem, ami okot adna rá

A terhesség szerintem senkinek sem könnyű, nem hiába nevezik terhességnek, mert egy teher, ugyan édes teher, de pár hét múlva már mindannyian nehezebbnek érezzük a mozgást és mindent.
Hízás: én tavalytól idénig a 3 lombiknak köszönhetően felszedtem 10-15kg-t, na ezt nem lesz könnyű ledolgozni

De nem érdekel, jól érezzem magam, ez számít
Syl: futószalagot nálad is sajnálom, csak ismétlem amit Salsinál is, minden kismaminak megjár a figyelem!
Szülésznős eset brutális

Hogy milyen egy nő!
Illda: nemsokára vége a telihold fázisnak!! Kitartást!
Krisztin: nem vagyok ebben szakértő, de szerintem 1 tablettától nem lesz baja! Gyerkőknek egyébként vannak a Cataflam cseppek, azt szokták javasolni.
Msi: remélem jól telik a nyaralás! Jó lenne, ha hamarosan tudnál már te is jelentkezni
Avrenim: előre is kitartást a mai utolsó éjszakádhoz!!!! Legyen nyugodt és békés!!
Ez a súly kérdés nagyon jó dolog.. Úgy néz ki én is az élmezőnyhöz tartozok, akik alig híznak, ugyanis hol feljön 2kg, hol meg lemegy, viszont a gyerkők nőnek rendesen, s ez a lényeg

Pedig nem koplalok, csak mértékkel "falok"
Magunkról csak annyit, ma éjjel 1x SEM kellett kimennem!
Majd napközben még benézek
Szép napot mindenkinek!
[Ui.: Bocs, 2x javítottam a hibáim, többet nem teszem

]