Helló!
Most értünk haza, a reggeli sütisütés után nincs elmosogatva, ma már nem is lesz, nem olvasok most vissza, mert folyik a könnyem ásítozás közben, annyira álmos vagyok, de látom, hogy a Heninek szülinapja lesz és megvan a babkocsi, úgyhogy
BOLDOG SZÜLINAPOT, HENI ÉS GRATULA A BABKOCSIHOZ!!!!
Meg a Zsuzsinak nagyon szép a vonalzója

és
a Timi Szilzinek szóló mondata, amit 20:50-kor írt, az az igazi frankó mondás. Nem sok, nem kevés, lényegretörő és igaz. Nem félrebeszélős. Miért kell erről ennyit beszélni, mikor egy röpke mondat mindenki számára világossá teszi az egészet? Ennyi. Ügyes vagy, Timi.
Mi viszont a leánykák segítségével végeztünk:
- a filcből készült faliképpel és a
- a fürdőszobás ajtódísszel
Nagyon jó lett!!! (szerintem)
De a lányok nélkül SOSE tudtam volna megcsinálni, nekik vannak fantasztikus ötleteik, meg egyáltalán, OTT voltak, és az rengeteg segítség, buzdítottak, ötlettel segítettek, ragasztottak, fogtak, adtak, vágtak stb. Még a Kittike kutyája is segített, akinek a Kittike a pofájába tömte a filcfigurákat és azután kellett nekem ráragasztani a kétoldalú ragasztót. Tehát onnan kellett elvennem. És még egy mai duma a Kittikétől: ne takarózzak be nagyon éjszaka, csak annyira, hogy a gyerekek kapjanak levegőt.
Belőlem ennyi mára, legalább holnap lesz mit elolvasnom, puszi mindenkinek és jó éjt!