Bringa drága, millió gratula!!! Nagyon büszke lehetsz magadra, óóóólyan ügyi vagy

Hát nem semmi, egy szülés közben összehozni egy érettségit
Gabi, Brendon nagyon komolyan néz ki

ez az a szerkó amit anyudtól kaptál? Mintha pár hónapja mutattad volna a szerkót, (akkor még gyerek nem volt benne

) Úgy néz ki mint egy olimpikon
Jézusom Rena te mivel eteted Balázst?

Nem semmi hogy gyarapodik

Zsófi most pont egy kilóval több mint amikor hazahoztuk, azaz egy hónap alatt 1 kilót hízott ő is, hosszát nem mértük, de már vegyesen hordja a nagyob 56os és a kisebb 62-es méreteket. Mondjuk szemmel láthatóan nőtt hosszra is, és a bodyk némelyike durván feszül a pocakján

Dédipapája mindig megjegyzi, hogy ebben ráüt a gyerek

mármint hogy feszülnek a pocakján a rucik
Stella, szerintem a 700 gramm tök normális 3 hét alatt az első hónapokban, nekem azt mondták, 200 gramm hetente az átlag az első hónapokban.
Doo, látom kaptál segítséget, majd ha jön ma anyós azért megkérdezem, ő ajánlaná -e a kivizsgálást, ha jól olvastam nem először fordult elő ma.
A jégkockatartó nem steril, de én a tejgyűjtőt sem sterilizálom, a mellszívót sem, csak egy héten egyszer, és a cumiját is meg a kanalát is, szóval ez a sterilizálás dolog szerintem egy kicsit túl van misztifikálva...
Heti egyszer is azért sterilizálok, mert kaptam a munkatársaimtól egy sterilizálót, és ne álljon már ott csak úgy

egyébként forró folyóvízben mosok el mindent oszt kész. Nekem a védőnőm is azt mondta felesleges. A gyerek már most annyi szöszt meg mindnet megeszik, hogy nem látom értelmét hogy steril cumit stb kapjon.
Zsófi is szörcsög néha, mert mohó és felmegy a tej az orrába, sőt egyszer már folyt is onnan ki

és utána tüsszög szegény, de reggelente én is néha darth vaderes hangokra kelek, ahogy dolgozik a kakin és nyög, meg hörög, mint pl ma
Lorci, neked nincs az az érzésed hogy olyanok mint egy kis majom gyerek?

Zsófi is úgy kapaszkodik néha belém, főleg amikor megyünk fel az emeletre, hogy meg kell zabálni, sőt most az a legújabb, hogy az egyik kezét átveti a nyakamon és ölel

olyan édi, persze tudom ez még nem tudatos ölelés, de nekem pont olyan jól esik mintha az lenne
Remélem a mellgyuszi elkerül
Szerintem is a folyadék tartalma miatt jó a leves, de annyiban jobb a tiszta víznél, hogy azért van benne "anyag" . úgyhogy megyek is csinálok egy zöldséglevest...
Doo, Majk nagyon jól hangzik, én szívesen mennék! Többiek? Pestiek szervezzenek kisbuszt