A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Látod, hülyeségeket írok...

szóval nekem=neked, és nekem a jobb oldalon fúr...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

KÖSZÖNJÜK A GARTUKAT :lol:
Vendég

gartukat aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ez van :lol: :roll: :wink:
Vendég

1188374538.97.doc

nezzetek kismamk, ezt itt a Janosos anyus topicban talaltam, köszönjük Marcsi :wink: , de en ugy gondolom, hogy mi is elolvashatnank :wink:

na, lelövöm magamat...
Vendég

Hali!

Hűű olyan sokat írtatok tegnap óta!

Szia Timi üdv köztünk!

Tegnapi felkészítő nagyon jó volt, én kicsit megijedtem, hogy Apa majd a videó után azt mondja, hogy mégsem jön be velem (mert megint láttunk szüléseket), de azt mondta, hogy ez mindent megér neki. Olyan kis aranyos volt. Mostmár hat lóval sem lehetne elvontatni! :D Mindenképpen ott akar lenni, a legjobban az érdekelte,hogy akkor ugye Ő vághatja el a köldökzsinórt?!

Ma megyek délben mázsára! Majd megírom a fejleményeket, utánna pedig le kell mennem a táppénzespapíromért, mert holnap be kell vinnem a céghez, mivel szeptember 1-től THGY-ra megyek. Sajna ezt nekem kell intézni az OEP-nél, így hétfőn oda is lesz egy utam+TAJkártya csináltatás.

Missi: nagyon ügyes vagy, tényleg komolyabban kéne ezzel foglalkoznod!

erika: tényleg jó rég voltál már! Sajnos az én kis nyuszim még múlthéten nem volt befordulva, szerintem most sincs. de majd megkérdezem a védőnénit ma.

Kitartás a dolgozóknak!!!!

na megyek most meg a jogsimért, hívtak az okmányirodából hogy kész.
Ma akartam menni kismamajógára, most indult itt az egyik fittnesben, de elmarad. :(

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

vicsok: milyen melód van-volt?
büngyi: tesóm talált olyan pelust, ami környezetbarát, igaz, hogy nem kismackós, meg hófehér, és nem szép esztétikailag (olyan a színe, mintha alapból pisivel lenne teli), de neki nagyon bevált. a picinek érzékeny bőre van és nem pirosodik tőle. viszont a barátnőm meg úgy járt a tescos pelenkával, hogy gombás lett a kisfia fütyije..

Kép
tidi

Rendezvény-szervezésben melóztam..hhjajj, de hiányzik is a pörgés.. :roll:

De majd lesz az is egy pár hét múlva, csak kicsit másmilyen... :roll:

Evu, köszi a leírást, ki is mentettem magamnak...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok !

Jó sokat írtatok már megint , lassan külön jegyzetelni kell, hogy mindenre tudjak reagálni :lol:

Missi : Nagyon tehetséges vagy , büszke lehetsz a képeidre !!!!
A helyedben én is mutogatnám őket :wink:

Gabi : Próbálj pihenni , és gondolj arra ,hogy baba biztos jól érzi magát odabent , ezért nem fog idő előtt előbújni.

Cuki : Pihi, pihi, pihi! Ne stresszeld magad feleslegesen avval,hogy biztos valami bajod van, mert az nem használ. Engem április óta vizsgálnak a kardiológusok ,riogatnak,hogy rossz a szívem , és nem fogok tudni épségben megszülni, de jól érzem magam és a pozitív hozzáállás fontosabb minden másnál !
A szervezetnek idő kell ,hogy megszokjon egy idegen gyógyszert, amire mindenki másképp reagál . Kitartás ! Mindjárt itt a szeptember vége :wink:

Tidi : Hiszti nálam is van , valószínű az itthonlét is rásegít rendesen. Egész nap arra várok mikor jön haza a párom, hogy végre velem foglalkozzon, Ő meg éhes , fáradt és lehet,hogy tök szar napja volt.
Persze ha nem egyből Mi vagyunk a téma jól besértődök . Szerencsére negyed óra múlva már minden szép és jó !
Kérünk majd képeket a 4D után !!!

Büngyi : Nagyon szépek a virágok! Köszi , hogy feltetted őket !!!!!!!!!

Timi : Üdv a topikban! Sikerült mérleg -ügyben találni valamit ?
Te jársz a Jánosba szülésfelkszítőre ?

dolgozó kismamik : Sok sikert a hátralevő időre , és utána ezerrel hangolódjatok rá a babákra , mert nagyon szalad az idő, nektek meg duplán jár egy kis kikapcsolódás mielőtt megérkeznek a manók !

Megyek és telefonvégre kapom a szülésznőt akit ajánlottak, remélem szimpi lesz és sikerül felfogadni.

Kép
sheepy

Hát ez nem jött össze :( :( :( :( :(

Kedves , aranyos szülésznő tele van októberre, és nem tud bevállalni még 1 kismamit.
Viszont péntekig körbeérdeklődik ,hogy ki az aki esetleg bevállalna, úgyhogy csajok kérek egy kis drukkot, hogy legyen valaki, ha már orvosom nincs !!!!

Köszi :wink:

Kép
sheepy

Sheepy!

megy ezerrel a sok ++++++++++++++++++++++++++ energia es drukk!!!
Vendég

Ajjaj! Sheepy :( Én is gyorsan telefonálok akkor a szülésznőnek. Állítólag az Istvánban is teltház lesz októberben :s

büngyike

VICSOK:KEVERTALMÁS:
-3 TOJÁS
-30DKG CUKOR
-1 DKG FAHÉJ
EZT HABOSRA KEVERJÜK,MAJD HOZZÁADUNK
-30DKG LISZT
-1 SÜTŐPOR
-30DKG RESZELT ALMA
ÖSSZEKEVERJÜK,VAJAZOTT,ZSEMLEMORZSÁZOTT TEPSIBEN SÜTJÜK.TETEJÉRE VAGY PORCUKOR ,VAGY CSOKIMÁZ(ÍGY FINOMABB).MI VANILÍÁS CUKORRAL SZÓRJUK MEG.FINI,HAMAR KÉSZ VAN,OLCSÓ.
Kép
geosel.klara

Sziasztok!!

Itt nálunk ismét meleg van :? ,pedig egész éjjel esett!!Szívás...

Büngyi, ja a Barbaro Attila,igen a tetkoszalon!!Jobban mondva Ő ugye a piercing-eket csinálta(ja)... :)

Mindenkinek puszi,jövök majd délután,csak most várom párom ebédre!!

Missfried
Kép
missfried

Közben info Évinek!

Szt. István szülésfelkészítő szeptember első szerdájától 15.00 órai kezdéssel az ebédlőben!

A kapcsolatom eddig szabin volt, azért nem tudtam elérni.

büngyike

Kép MAI POCAKFOTÓ

Kép
KEVERT ALMÁS (KICSIT ROSSZ FÉNYVISZONYBAN) :lol:
geosel.klara

[quote="missfried"]
írta:
missfried
Büngyi, ja a Barbaro Attila,igen a tetkoszalon!!Jobban mondva Ő ugye a piercing-eket csinálta(ja)... :)

Nem tudom, nem sikerült rávennie egy csinos darabra sem ;) De nagyon kedvesek, helyesek voltak mind a tetkós szalonból.
Anita volt ott, aki tetovált.

büngyike

Jaj, Klári, egye fene azt a fényviszont ;) Mennyei a sütid!

büngyike

NA HOLNAP NEM KELL MÉGSEM DOKIHOZ MENJEK , SZABIN VAN :( ,MAJD HÉTFŐN REGGEL 8-RA Kép
geosel.klara

MIÉRT NEM JELENÍTI MEG A VONALZÓM,MEGINT SZ.RAXIK :(
geosel.klara

Evu : Köszi a drukkot :lol: :lol: !!! És gratulálok én is a 31. héthez !

Büngyi : remélem Te nagyobb sikerrel jársz majd :wink:

Klári : Már én is észrevettem ,hogy Te minden napra "kisütsz " valamit :P , gondolkoztatok már örökbefogadáson ????? ( engem kéne, imádom a hasamat ! )

Kép
sheepy

Sziasztok!

Nem lógattátok a lábatokat! :D Ennyit írni!!!! :D

Büngyi Köszi a meglepit!! Mikor virágzik megint?? És csak úgy be lehet menni megnézni? Mennénk mi is!! :)

Klári Szép a pocak kép, szerintem sosem fog kimászni onnan Nóra baba, ha még ráadásul ilyen finom sütiket is kap! 8)

Dolgozó társaimnak kitartás!! Mindjárt vége!! Nekem már beszorul a pocakom az asztal alá.... :shock:

Hiszti Hajajajajaj!! Tudnék mesélni! :D

Képzeljétek tegnap mostam a hajamat és nem is hallottam, hogy kopognak (csengő nem jó). Arra lettem figyelmes, hogy a kutya nagyon ugat. Kinézek a kukucskálón és kit látok?????? Anyósomat! 4 hónapja nem találkoztunk egy kellemetlen incidens miatt és én ezt így nagyon jónak találtam. Felkeltettem a férjemet, hogy itt az anyukája!!! Ő is meglepődött. Anyóst beengedtem , én meg mostam tovább a hajamat.... Bejött közölte, hogy mutassam magam, majd megjegyezte, hogy jó nagy, letette a szőlőt az asztalra, valamit csevegett a fiával majd távozott! :shock: Utálom az ilyen dolgokat. Milyen megfontolásból jött azt nem tudom....

Sheepy Csak lesz egy másik szülésznő, aki legalább olyan jó, mint ez volt!! DE természetesen drukkkkkooooluuunk!!!!

Timi Üdv itt!!!

Mi ma megyünk dokihoz. Remélem minden ok lesz!
Vendég

Cuki: Hát igen , sajnos nagyon igaz ,amit írsz, hogy a pénz sokat számít.
Azért remélem ,hogy az egészségügyben még nem mindenki vesztette el a hivatástudatát, és nem csak azért vállal szülést mert az jól hoz a konyhára , még ha szükség is van egy "kis2mellékesre.

Amig nem tudok konkrét számokat , nem nagyon akarok nyilatkozni, de ált. a doki tarifájának felét kéri egy szülésznő .
Hallottam már 15-20 ezreket, vagy 30-at is .
nekem a dokim 80-100e között kért volna - hahahaha , azt hitte fejőstehén vagyok, és ezért semmit nem tett , még jól meg is váratott mindig a folyosón, annak ellenére ,hogy időpontra mentem hozzá , ( 30-40 perceket alkalmanként), úgyhogy hamar elveszítettem a bizalmamat.
Most ugye nincs doki, és ha valaki tényleg segít nekem abban ,hogy a babám a lehető legjobb módon jöjjön a világra , akkor nem sajnálom senkitől ,ami jár.

Na ezt most jól kiírtam magamból :wink:

Kép
sheepy

Húúú, tényleg telnek az oldalak.

Sheepy, bocs, lehet, hogy már irtad, de miért is nincs doki? :shock:

Klári, köszi a receptet, nagggyon jól néz ki ebben a fényviszonyban is :lol:

Cuki, engem a munkaügyesünk oktatott ki, szülésig mindenképp jobb a betegállomány (fizetés 70%), mert utána a pénzt 168 napig kapod, tök mindegy, mikor kezded...tehát jobb húzni, amig lehet, minél tovább tartson a 168 nap, utána meg jön a 80valahányezer...

Adri, anyósod :? nem semmi...Szülők nálunk vidéken, így nincsenek meglepetések, de ha meg jönnek, akkor min 2-3 nap...

Húúú, csináltam rakott tésztát, nagyon fincsi lesz!
(Darált húst hagymás lepiritani, én tettem hozzá gombát, só, bors, pici fokhagyma, friss paradicsom + bolognai szósz alap (knorr), tésztáva összekeverni, + tejfölt 2 tojással és elvileg reszelt sajttal kikeverni, de én camping sajtot tettem bele..ezt ráönteni, vajazott jénai és sütő)
Csak az a baj, h túl sok tésztát főztem ki, de a ragu is sok lett, így áthivtam a barátnőmet kajálni :) ő meg csak örült... :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sheepy, igen, így már emlékszem...én 3. alkalom után, 12 hetesen ezért váltottam orvost...6 hetesen még nem tudta megállapitani, terhes vagyok-e (hüvelyi vizsgálat :shock: , elvileg nem is lehetne), köv héten ultrahang kimondta, hogy igen, majd labor, és meg sem ismert a folyosón.. :evil: Ja, és tarkóredő vizsgálatra sem jegyzett be...és elfelejtett szólni róla bárkinek, odamentem, neki otthon ablakot cseréltek, erről meg nekem nem szólt (mármint h nem lesz benn) és 1,5 órát vártam rá...

Ezzel betelt a pohár nálam....

Anikó
Kép
Kép
vicsok

http://www.fuveszkert.com/indexf.php
Lányok, a fenti linken mindent megtaláltok, hogy mikor és mennyiért lehet még menni. Én megyek holnap.

Adri! Kibuktam az anyós-témán! Nekem jóba kell lennem vele, senki nincs, aki a segítségemre lehet a baba mellett. Márpedig nagyon elhatároztam, hogy nekem majd kell szabadidő, és kettesben töltött randevúk a férjemmel :oops:

Beszéltem a szülésznővel, holnap találkozunk, szorítsatok, hogy jófej legyen! Habár, a doki ajánlotta, és ez volt a célom, hogy ők legyenek jó csapat.

Sheepy! Te nyomozol még szülésznőre?

büngyike

Sheepy! Most olvastalak vissza!

A szülésznő a legfontosabb! Ha ilyen paraszt volt a dokid, akkor inkább válassz egy jó szülésznőt!
Hol fogsz szülni?

büngyike

[quote="cukika"]H írta:cukikaelló!

Szülési szabadságra megy vki? Egyáltalán hogy is van ez??? Nem tudom, hogy éri meg jobban, még mindig olyan homályos ez az egész nekem.

Én mindenképp kiveszem, azt hiszem két hét jár. Most jelenleg állományban vagyok még és nem megyek táppénzre, de ezt a 2 hetet, ami kijár a kiírt időpont előtt, azt kiveszem.

büngyike

Hali!

megjöttem a mázsáról, hát csajok asszem minden eddigi rekordot megdöntöttem: 17KG
a védőnéni szerint nem kövér vagyok, hanem óriási cicik és nagyon sok víz van rajtam. A lábam tegnap óta nagyon vizes megint, rögtön ki is szúrta! Mondtam hogy lassan napi egy liter csalánteát iszom és még petrezselymet is eszem pedig utálom. Azt mondta, hogy nem is szabad 1 liter csalánteánál többet inni.
Vérnyomás: 108/69 ppulzus 79 ez legalább jó eredmény.
A vizeletemben viszont volt egy kevés fehérje, ez nem jó jel, de azt mondta, hogy mivel ez nem a napi első pisi előfordulhat, amúgy is van egy kis folyásom sajna.

babóca szívhangja nayon erős volt, de igazam volt még mindíg nem fordult be keresztbe fekszik a kis drága. Mondta a védőnéni, hogy már ideje lenne megfordulni, mert különben császár lesz a vége :D

Cuki: azért megyek THGYra ami =szülési szabi, mert csak így lesz a suliban ingyenes a tandíjam.
A szülési szabi 168 nap és azért érdemesebb a szülés után kivenni (én is így akartam), mert ugyanannyi pénzt kapsz rá mint a táppénz!

Sheepy: ha gondolod hétfőn elkérem a dokitól a szülésznőci számát és vele is beszélhetsz! soki azt mondta 20-25 ezret kér.

na megyek uncsitesóm itt van délután jövök!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Masi!
Nekem is ugyanezt mondta a védőnő. Hogy ennek nagy része víz, és én ezt érzem is.

Körkérdés: Van köztetek olyan, akinek a sok ülés-fekvés után felállásnál a sarka fáj? :shock:

büngyike

Büngyi Köszi az infót, ha a Férjem nem dolgozik elmegyünk. Ha nekem csak anyósom lenne, akire számíthatnék... már lógnék a fűtéscsövön. :( Nem így indult az elején pedig, csakhát neki fontosabb az exbarátnő meg a lánya, akkor úgy gondolom nem érdemli meg az unokát. Én csak egyszer tudok megharagudni valakire. Nincs bocsánat. Csak keményen, mi?!?? :? :o
Ha nekem jó a dokim, akkor is kell szülésznő? Vagy hogy megy ez? Majd megérdeklődöm délután.

Masi Ne aggódj, szerintem én is kb ott tartok már, de nem merek ráállni a mérlegre, a 14-15kg egy hónappal ezelötti adat, szóval.. :oops: Vérnyomi legalább ok! Lehet jót tenne, ha felpolcolnád a tappancsokat és pihiznél néha. Te is jössz-mész folyton :D Ejnye!! :wink:
Vendég

Igazad van Adri! Ne hagyd magad. A párod mit szól ehhez a helyzethez?

Szülésznő: én megkérdeztem a dokimat, hogy ő mit javasol vagy kit. És azt mondta, hogy jobbnak látja, ha fogadok (az én elképzelésem is ez volt eredetileg).
Adott egy nevet és telefonszámot. Holnap majd beszámolok.

büngyike

Büngyi, engem rá tudott volna beszélni tuti...de én még ott sosem voltam!!Tetkóm az van mondjuk a derekamon,majd vhogy lefotózom :D ...Nekem szokott fájni a sarkam,meg a talpam is

Masika, ZELLER és jó sok alkohol mentes sör!!Ezeket már elég sokan javasolták nekem és állítólag nagyon jol kihajtják a vízet!! :) Egyébként tegnap megfőztem a zellerkrém levest,isteni lett,páromnak is ízlett nagyon!Levesgyönggyel :) És egy jó pár napja én egyáltalán nem dagadok,hálaég!!De remélem jövö héten sem fogok,amikor a dokihoz kell mennem!! :?

Klári, jók a képek!!

Amugy én is 17 kilónál tartok!! :? Ez van!!Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény mindenesetre!Hát így a min.20ra számíthatok!! :shock: :shock: JC

PUszi a többieknek is!!

Samuka 2 napja színte ugrál állandóan :D Csak sajna az apja mindig lemarad ezekről a pillanatokról :cry:
Szép délutánt!!Megyek feladom a lottót!!Tudnám minek... :?: :?

Missfried
Kép
missfried

Adri : Aranyos vagy :-) , nekem nem jön be a párom a szüléshez, és doki meg terepismeret nélkül , na meg amúgy is szeretnék szülésznőt.
Kérdezz rá az orvosodnál, hogy mit javasol, mert a dokik sem mindig kisérik végig az eseményeket, lehet,hogy csak az utolsó 1/4 -órában látod, sőőőőőőőt !!!!

Büngyi : Lúdtalp ????????? !!!!
Én még ilyet nem éreztem ,csak ha sokat mászkáltam rossz cipőben .

Masi : Köszi, ha pénteken nem járok sikerrel ,akkor érdekelne a szülésznő .
Nem lesz semmi ekkora babának forogni :o , remélem ügyes lesz , és megkíméli a mamáját egy műtéttől !
Viszont ezek szerint jól érzi magát odabent, és esze ágában sincs kikívánkozni.
+ a tegnapi fuvarért is még egyszer thank you :P , Jó , hogy a férjed így belelkesült , derék apuka lesz !!!

táppénz vs. szülési szabi : Ha előre kivesszük a szülési szabit, evvel ugyebár rövidül a táppénz ideje, am i szülésig simán befolyik a kasszába , utána meg hamarabb elkezdik adni a fix Gyed- et ,ami a táppénzel ellentétben maximalizálva van . :evil: nem éri meg.
plussz kell hozzá a terhesállományba vételről szóló igazolás is.

Vicsok : Nekem a Gyed összegére 91.700 ,- ft van maximumként megadva. ( védőnős papír) Na nem mintha ez olyan hűűűűűdenagyonsok, de legalább 9-el kezdődik :wink: +11.700,- ft
családi pótlék , 1 gyerek + 2 szülő felállásban.

Kép
sheepy

Sheppy Én bízom a dokimban nagyon. Havonta 5szülést vállal (ennyi gyereke van neki is és így állapodtak meg a feleségével), így az enyémnél is (remélem) tuti ott lesz. Emiatt nem aggódom, de majd kiderül nemsokára.
A gyes az 180munkanap után jár vagy 180bejelentett nap után??
Vendég

Vendég

jaaaaaaaaaaaaj, el fogok aludni...most...
Vendég

Adri : http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... leirasjogi
Én ált. a Magyarország.hu-ról minden infót meg szoktam kapni.

Kép
sheepy

a lényeg : " ....További feltétel, hogy a biztosított szülőnek a gyed igénylését - a szülő anya esetében pedig a szülést - megelőző két évben legalább 180 napon át biztosítottnak kellett lennie . Kivételes esetben a nem biztosított szülő is jogosult lehet a gyermekgondozási díjra. Így folyósítható a pénzbeli ellátás annak az anyának is, akinek a biztosítási jogviszonya a terhességi-gyermekágyi segélyre való jogosultság időtartama alatt szűnt meg....."

Kép
sheepy

Szerintem tuti nem munkanap , hanem naptári, mert az qurvasok lenne !!!!!!!!!!!!!!!! Egy évben több, mint 100 nap hétvégére esik .

Kép
sheepy

Nekem igazából talpam szokott fájni..reggel / hajnalban alig tudok menni, mintha végigtáncoltam volna az estét..

Sheepy, igen, igazad van annyi... csak nekem munkáltatói kölcsönöm van, ami havi 5700 Ft, és azt vonják, ezért emlékeztem 80valahányra... :)

Volt a barátnőm, megettük a maradék tésztát :wink: fincsi volt..

4től van doki, lemegyek hozzá táppénz papirért...

Húú, én olyan álmos vagyok..nem tudom mitől :oops:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

sziasztok,
sheppy: mérleg ügyében elég jól jártam mert vettem használtan 7000ft-ért Momentet. Szülésfelkészitőre nem járok mert a fiammal voltunk 3 évvel ezzelőtt.Szülésznöt nekem is ajánlottak ,annyit tudok róla hogy Annamarinak hivják,probáld meg őt is.

Ki az orvosotok a Jánosban?(evu,masika)
Masika nekem is haránt fekvésben van a baba és az orvosom azt mondta hogy nem is lesz már ultrahang szülésig,A védőnő hogy tudja megállapitani hogy hogyan fekszik a baba?

Edina: A vizeleteben van baktérium de az orvosom azt mondta hogy nem baj.
feichttimi

Timi: Dr. Varga Antal

sorry, hogy csak ennyi, de melo van :lol:
Vendég

Sheepy, nem lúdtalp :) Szabályosan fáj a sarkamnál. nem tudom mitől, a terhelés miatt talán.....

Vicsok, aludtál végül?

büngyike

adri, van meg ilyen normalis doki a vilagon ? aki nem vallal be korlatlan szamnu pacienst, hanem megmondja, hogy van egy limit ? ki o ? - nagyon szimpi
anyos temat sajnalom, es mivel akarhogy is a parod anyja nehez barmit is szolni-

evu, remelem hamarosan nem dolgozol majd...

sheppy, akkor te az ugyeletesnel szulsz ? tetszik amit irtal, hogy nem adsz csak ugy penzt a dokinak, elfelejteik, hogy ok vannak miertunk es nem forditva, es hogy mar k. sok ( bocsanat !!! ) penzt legombolnak rolunk TB gyanant, szoval amugy SEM ingyen van az orvosi kezelesunk

bungyi, ja en is ALANA-t fogok venni, egyet ertek Veled, hogy amennyire lehet kulon ne szennyezzuk kis vilagunkat, foleg, hogy a 3 eev alatt tonnanyi pelenakt fogunk elhasznalni

talpfajas vicsok, mitol ?

KERDESem van lanyok : nekem a szemeremcsontom faj nagyon kivulrol, olyan mintha a bor akarna szetnyilni, annyira feszul, miert lehet ez ??? meg a dokimat is folhivtam annyira beparaztam ma, holnap megyek hozza ellenorzesre.
remelem Kismano nem akar meg kibujni :(

klari, ti mindig sutiztek, de jo...

masi meg siman befordulhat a bebi, a 37 hetig allitolag nem kell ezzel foglalkozni, utana meg van 100 trukk amit lehet csinalni. allitolag a negykezlabon allas is jo

missi, zellerleves hmhm es sort is iszol ? alkkoholmenteset ? irorszagban a terhesekkel Guiness-t itatnak, az tele van vassal

tidi, a tescos pelenka azert nem ugyanaz a kategoria minosegben mint az Alana, attol szerintem nem lesz semmi baja a kicsinek, sot. az total natura, szoval nincs mitol kiutest kapni

ITT AZ ESO !! HURRRRRRAAAAAAAAAAA :):):)
nincs meleg vegre :):)
bogyogyorgyi

Juj, Bogyo! Remélem minden rendben van veled!
Nagyon fáj? Feszít? Csak nem akar ez a Kisbogyó idő előtt kibújni :?
Vigyázz magadra, holnap jelentkezz, hogy mi volt a dokinál!

Cuki! Vigyázz a vérnyomásoddal! Aggódom érted... Pihenj sokat!

Lányok! Jó hogy jött ez a kis hüvi, nagyon finom és jól esik, de hogy én mit veszek fel holnap :) Azt még nem tudom....

büngyike

Sziasztok!

Már nagyon vártam a lehülést, de most valahogy mégsem jó. Egész nap olyan kemény a hasam, pedig nem szokott ilyen lenni. Amikor leülök vagy felállok, akkor a legrosszabb. Most megyek majd a gyógyszertárba, mert elkészült a speckó magnéziumom, majd beszedek még. Bár már 2*250 mg-ot bevettem a Bééres magnéziumból. . Ja meg este még jóga is lesz... El kell menni, mert ahogy halad az idő, úgy lustulok és jó lenne lejárni a bérletet.

Jó volt a tegnapi előkészítő, meg is beszéltük Anyuval, hogy ő majd csak a kitolásnál lesz velem és a vajúdásnál a férjem jöjjön be. Hát a párom kicsit fél tőle, de gondolom úgyis bejön majd. Annyira meghitt dologként mutatták be a vajúdást. A jógán is hasonló légzéstechnikákat gyakorlunk, mint amiket tegnap mondtak. Lazításhoz meg jó lesz az agykontroll, tavaly szeptemberben végeztem a tanfolyamot.

Saokfájás, hát nekem nincs, nekem inkább időnként a szeméremcsontom fáj, de látom ezzel sokunk így van.

Szülési szabi: nekem a munkaügyes azt mondta, hogy a szülés előtt táppénzen legyek (már 4 napja vagyok, eddig rendes szabin voltam) és a szülés utánra hagyjam a szülési szabit, mert azt a tavalyi átlagfizumból számolják majd, ami a viszonylag sok prémuimmal nem lesz rossz...

Szülésznő: hát nekem a dokim fog majd javasolni egyet, arra nem is gondoltam, hogy esetleg már nem vállalnak.

Naa megyek, sziasztok, Csilla
csim

Büngyi, nem aludtam.. :wink:

lementem a dokihoz a papirért, a háziorvos szabin van, ő csak helyettesit. Az asszisztens kereste a papirt, azt mondja: na, ha már itt van, akkor mérjük meg a vérnyomását! 8)
Hétfőn 100/70et mértünk a védőnővel, most 115/75 volt... :)

Bogyó, ez a feszülés nem túl jó még... :? holnapig is pihenjél, aztán mondd, mi volt a dokinál..

Szülésznő - jövőhéten rákérdezek a dokinál majd, érdemes-e, kell-e...Csilla, ha esetleg tudsz valakit Szabolcsban, szólj..

Missi, alk.mentes sör nekem is van itthon, de nem birok meginni, csak 1 pohárral..Nekem nem ízlenek túlságosan, pedig kb 3-4 félét vettem már.. :? Apa esti söréből viszont szivesen kortyolok 1-2t :oops:

Bünygi, nekem is holnap kell útra kelnem, be kell vinnem a papirt..igazából semmi olyan hosszú ujjúm nincs, ami rámjönne..szóval jó a kérdés, mit veszek fel.. :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Cuki, nagyon drukkolunk Nektek!

Kitartás és pihenj sokat! Várjuk a hireket!!!!

holnap jövök én is..puszi mindenkinek

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Cuki : Vigyázz Magatokra, remélem tudsz holnapig nyugodtan pihenni!!! Megy a drukkkkkkkk is azért :wink:

Bogyó : Adnék én dokinak is pénzt, ha olyan lenne akire számíthatok, bár őszintén szólva ez az egész fizetős rendszer nem tetszik a kezdetektől fogva, mert a TB-t nem viccből fizeti az ember, és ha 3 évig egyszer sem kell dokihoz mennem ,akkor most miért nem lehet a befizetett pénzt költenem ? Ne a Cuki-féle nyugdíjasoknak adják oda cigire. ( mármint akik Cukiék szomszédai ) !

Na ennyit a szabad vélemény nyilvánításról , a babás témák vidámabbak ....

Én holnap az anyakönyvvezetőhöz mennék, de esős időre nincs gatyám. A felsőkkel szerencsére nincs baj, mert minden rámjön , kivéve a kabátok, mert nem érnek elöl össze . :?

Még a TAJ kártyám is le kéne cserélni a hónapban, eddig elblicceltem az utat az OEP-hez .

Büngyi : sajnálom ezt a sarok-dolgot, lehet ,hogy a súlypontod átrendeződött a nagy has miatt és másképp nehezedsz rá .

Lassan hazaér a párom is egy kakaóscsiga szállítmánnyal :P vacsira, mert ma csak párolt zöldséget és nyomi rántotthal rudakat ettem ebédre.
Esténként új programot találtunk ( semmi szex :P ), csecsemőgondozós könyvet olvasunk, minden nap egy újabb témát ,amit utána jól átbeszélünk, hogy hogyan lesz a gyakorlatban ,hogy Ő is felkészült legyen.

Mindenkinek szép estét , babókák meg ne rosszalkodjanak az időjárás változás miatt !

Kép
sheepy

CUKIKA:NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA,MAGATOKRA , PANKA MÉG NEM JÖHET ELŐ.BÍRJÁTOK MÉG KI EGY KICSIT!!!!!HA MÉGIS KÓRHÁZ LENNE ,AKKOR GONDOLJ ARRA ,HOGY LEGALÁBB OTT VAGY KÉZNÉL!!!!LAGZI REMÉLEM KILŐVE!!!!!MINDEN OK LESZ,CSAK NYUGI,BÁR TUDOM ,KÖNNYŰ EZT MONDANI!!!!!

SHEPPY:KAKÓSCSIGA
Kép MINDEN REGGEL AZT ESZEM!!!!!
NÁLUNKA VACSI BUNDÁSKENYÉR LESZ ,APA MOST LÁT NEKI ,A DRÁGA
Kép
geosel.klara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?