Sziasztok!
Megvagyunk mi is, bár elég ritkán sikerül írnom Nektek.
Lafi

Blongyi
Tünemény babáitok vannak!!
Szopin meg tényleg nem szabad görcsölni, annál rosszabb! Persze amíg úgy érzitek, hogy van értelme, próbálkozni kell, a babáitok is egyre erősebbek lesznek, és igazán ők tudják elindítani a tejecskét!
De ha mégsem sikerül, akkor sincs semmi, rengeteg baba felnőtt már tápszeren!
Remélem, nem haragszotok meg, azért, amit most írok - csak magán vélemény
Ne akarjatok mindenárom hamarabb szülni!!!!
Én tudom, hogy milyen nehéz már a vége, végigcsináltam 1x, és már most is ennél a résznél tartok, pláne, hogy 1 visszatartásom már nekem is volt...
De a babáknak annál jobb, minnél tovább pocakban vannak - persze vannak helyzetek, amikor ez már nem megoldható, de ezekre nem gondolunk!!
Minnél tovább van bent a bébi, annál erősebb, érettebb lesz, kisebb az esélye a sárgaságnak (ill. rövidebb ideig tart), ügyesebben szopizik, és még sorolhatnám...
Most persze nem arra gondolok, hogy mindenképp 40+0-ig bent legyen, ill. a túlhordásnak is vannak hátrányai, csak azt szeretném mondani, hogy bízzatok a babáitokban, hogy tudja Ő jól, hogy mikor van itt az ideje kibújni, ne sürgessétek!!
Élvezzétek az utolsó heteket "egyben", mert ahogy Lafi

is írta bizony hiányozni fog, hogy már nem rugdos belülről valaki, nincs miért simizni a pocakot!

Én ezen nagyon sokat bőgtem anno, és ez hülye érzés, mert ugyanakkor a karomban tartottam a tündérkémet, és puszilgattam, de az már akkor is MÁS!
Ez az idő már visszafordíthatatlan!! Ne akarjatok minnél előbb a végére érni!
Hűűű, ezt a monológot!!!
És remélem, tényleg nem bántottam meg senkit, mert elég felületesen olvastam csak vissza sajnos, idő hiányában is, és hát a seduxen "kissé" az én agyamon is tompít - már amit még tud rajta!
Kitartás, és hatalmas drukk mindenkinek!!!!!!!!!!