Sziasztok Mamik
Nagyon sokat írtatok megint!
...és továbbra is nagyon csinik vagytok!
A receptet felteszem időben igérem,... egyenlőre még úgyis korai...
Babakocsi
A P. P. ben láttam hármas ikreset is legutóbb a Baumaxban... olyan aranyosak voltak mint egy kisvonat.
Autósülés
A Römer és a Concord a legbiztonságosabb a töréstesztek alapján, de én pl nagyon megvoltam elégedve a Gracoval. Szerintem ez sokkal kényelmesebb a babának... nagyobb is és nagyon praktiuks a napfényteteje (mi elég sokáig használtuk... de ez függ attól is, hogy amikor már épp kinőné milyen időjárás van... bundazsákban értelemszerűen hamarabb lesz szűkös)... most én Bugaboo-Graco adaptert keresek pont azért, hogy ne kelljen új hordozót venni, de csak Amerikából hoznak be és nagyon drága (16000 csak az adapter

) ... még átgondolom.
Én úgy hallottam a Nannia nem túl kényelmes és törésteszteken sem villogot (persze az is kérdés ki csinálja atesztet) Amúgy pedig nekem nagyon tetszene... most elgondolkodtam a dolgon...
Gabo
A P. P.-nek beköthetős a mózese.
Nekem tetszik, de az biztos, hogy nem lehet sokáig kihasználni és sokkal több helyet is foglal. Szerintem nemtudod fél éves korig használni... akkor már szeret nézelődni...
Hordozó
Szerintem az Ergo újszülöttkori hordozási módja egy cseppet sem jobb mint a Baby Björn... (sőt az a szűkítő olyan furin nagy)én most a hordozófotózáskor nagyon belelkesültem, hogy Áronnál csk én voltam béna és türelmetle... és kistesó értékelni fogja az újszülött pózt.
A Chicco-ról nincsenek tapasztalataim, de nekem túl darabos... ahogy ott fekszik a gyerek a sínben... nemtudom mennyire lehet kényelmes a mamának... olyan furin néz ki...
Szöszi
Sokan úgy gondolják, tanácsolják, hogy nem jó az autósülés a babának... nem tudom ebben mennyi lehet a műbalhé... mi Áronnál szinte végig ezt használtuk, mert nagyon praktikus volt, hogy csak belepattintottuk a babakocsiba. Engem is beparáztattak, hogy nem jó ezért vettünk egy olyan kocsit amiben hasalhatott (ABC Design... nagyon nemszerettem...hamar eladtam, alig lehetett kormányozni és dög nehéz volt) Az biztos, hogy arra jó volt, hogy szeretett hason fekve nézelődni... de ezt majd a mózesben is megteheti...
Azokhoz a kocsikhoz amelyek majdnem vízszintre dönthetők, lehet venni egy szivacs betétet amely kiegyenesíti és máris lehet hasaltatni is akár...
Nuska
Nagyon irigykedek a nyereményedre!

és várjuk az eredményt!
A képeket majd megnézem...
Engem úgysem tréning érdekelne hanem valami utcai... a két évvel ezelőtti gatyám leesik rólam...
Emi
A baba az első képeken... ahol nem is látszik... csak pár hetes... ahol látszik az arca talán két hónapos lehet.