A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Agi, nagyon boldog szülinapot, kívánom, hogy a következő jobban sikerüljön!!

Nekem állandóan ég a gyomrom, és végig az egész nyelőcsövem. Elkezdtem a Rennie tablettát szedni, ezt mindenki szerint szabad (házidoki, nődoki, szülésznő, gyógyszertárosok, és nem utolsó sorban a babanetesek szerint is). Valamennyire segít, szerintem akinek ilyen problémája van, próbálja ki.

Honey, az én kicsi babám is fönt kepeszt. Az utolsó hétvégén valahogy elég keveset mozgott. Most kezdte el, hogy igen fent, a köldöknél érzem. UH-k szerint elég sokat van fejjel lefelé, így előfordul, hogy a lábai meg az égnek, pontosabban az én köldököm körül kalimpálnak :lol:

Rönééé

Kép
röné

gyomorsavra parom nem rennie antacidumot hasznal, hanem digestief rennie-t, amiben emesztest konnyito enzimek is vannak. Piros dobozban van.

A palinkat ha meggyujtjatok, akkor kieg belole az alkohol es ugy hallottam a gyomorbajra ugy is jo. Bar en meg nem probaltam...

KépKép
druska

A.m: Most néztem csak a táblát!
Neked is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Vendég

Köszike nagyon arik vagytok! Én próbálok megnyugodni, sőt most ez a 4D dolog kimondottan felvillanyzott! A babóca egyébként tuti rendben van, mert nagyon viháncolós kedve van mostanában. Persze apa azt mondja, hogy tiszta anyja, mert leginkább a kajára reagál. Ha eszek, akkor mindig felélénkül. Bár most is nagyon mozgolódik, pedig ma még nem is ettem. Tényleg! Ma még nem is ettem! Fúúú de éhes vagyok!!!! Na megyek bekapok valamit...

Kép
Kép
konan

Boldog szulinapot am es agi!

KépKép
druska

Sziasztok!

Ági,Dorka! BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK, így utólag is. :oops: :D

Petra!
Igen több funkciós a babakocsi. 3 éves korig jó. Van hozzá mózes,babahordó és sport rész (lábzsákkal)is. Mind külön-külön fel és le-szerelhető 2 gombnyomás az egész. 5 pontos biztonsági öve van a hordónak és a sportrésznek is.2 gombnyomás az egész. Mivel aluvázas, így nagyon könnyű és lapracsukható 3 mozdulattal. :D :D :D Ezért döntöttünk e mellett. Ami nincs hozzá az az esővédő és pelenkázótáska. Majd megrendelem hozzá.

Honey! Köszi, 65.000- volt. Szerintem ennyi mindenért nagyon jó ár
:D Gyorsan elfog telni az a 10 hét még ha msot olyan messzinek is tűnik. :wink:

Druska!
Gartulálok az 1. évfordulóhoz. Nekünk 26-án lesz szintén az 1. éves :lol: :lol: :lol: Köszi a köszöntést!

Bejci!
Köszönöm szépen. Nagyon figyelmes vagy :D

Tegnap már a család egyik része megköszöntött, ma anyukámék és barátném fog+a férjem mára is tervez még valami apróságot.

Olyan jó, hogy ilyen zép az idő odakinn!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.m.

Ági! A.m.!
Mindkettőtöknek nagyon boldog szülinapot kívánok!!! :D

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Humanka: WC, konyha kisikálva (szószerint), nappaliban elkezdtem rendet rakni :) Még van a fürdőszoba, meg a folyosó rész, illetve a nappalit be kéne fejezni. A gond főleg azzal van, hogy hiába indulok be, 2-3 óránként muszáj piehennem egy kicsit.

Szurka nekem is van, meg néha be is keményedik a pocim. Rövidülés a 18. héten nem volt még, 1 hét múlva megyek, remélem még akkor se lesz, ráér még rövidülni.

Szeder: örülök, hogy rendben vagytok!

Honey: drukk holnapra ++++ És bőven lehet már Flóra baba a köldöködnél :)

A.m, Ági: Boldog szülinapot!

Gyomorsav: néha érzem, de egyelőre nem komolyan. Ellenszert sajna még nem találtam rá. :(

Kép
kistiggrincs

A.m! Nagyon jó áron vettétek, én is valami ilyesmit képzeltem. Többfunkciósat, kb ennyiért.
Boldog születésnapot Neked!

Ági! Neked is Boldog szülinapot!

Kép
Kép
petra1980

Sziasztok!

Boldog Születinapot Mindenkinek akinek most aktuális :) Köztük a nagyfiú Nándinak is! Nagyon szép kisfiú! :wink: :wink:

A.m. szuper a babakocsi :)

Honey holnapra ezerrel megy a drukk!!

Konan örülök, hogy felvillanyozódtál :) De jó lesz Nektek pénteken :lol: :lol:

Nem tudom még mire kell reagálnom ne harizzatok de ma Ránk is Ránk ijesztett a mi pici Babócánk!! Az úgy volt, hogy reggel mentem védőnőhöz és hallgatott szívhangot! Rendben elkezdődött az egész és egyszer csak 5-10 másodpercre teljesen lelassult, aztán megint minden rendben volt!! Ez persze nagyon nem tetszett neki, vártunk egy negyed órát újra meghallgatta és újból ugyan az történt!! Hát Én már a könnyeimmel küzködtem olyan ideges voltam, hogy mi lehet ez! Igaz délután készültünk volna a dokimhoz de ezek után be az autóba és a kórházig meg sem álltunk pont az Én dokim rendelt, már várt Minket!! Hála az égnek Ő megnyugtatott, minden a legnagyobb rendben!!! Azt mondta a babák szeretik megviccelni a szülőket :) Ott minden teljesen normális volt és jól átnézte mindenét!!! ÉSSSSSSSSSSSSSSS KISFIÚÚÚÚÚÚÚ!!!!! Én azóta a fellegekben járok!! Nem térek Magamhoz!!! Képet is kaptunk a szerszámjáról igaz, hogy 2 D-s a felvétel de Én látom, hogy az az!! :lol: :lol:

Minyu Én kék csíkocskát kérek! Név Kornél vagy Kristóf :?

Bocsi, hogy hosszú voltam!!

Kép
Kép
lanta

Szeder örülök, hogy elmúlt a barnázás és, hogy minden rendben!!! :lol: :lol: Neked is megy drukk péntekre a kontrollra!!!

Kép
Kép
lanta

Lanta: gratula a kisfiúhoz!!! :)

Kép
kistiggrincs

lanta,
gratula a kis kukishoz!!! :D
Hihetetlenek ezek a babák és főleg ezek a vizsgálatok!!! Lehet, hogy anyáinknak könnyebb volt? ....ó a boldog tudatlanság!! :)

a.m.
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Tényleg szupi ár ezért a kocsiért!!! És sokkal olcsóbb, mint itt Pesten! Én is kacérkodtam ugyan ezzel a tipussal, mert ezt lehet a legkönnyebben összecsukni. Csak nem találtam "csajos" színben. ( a pirosat utálom ) :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lanta!

Gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!De jó, egy fiú, egy lány!!!!Az az igazi.

Kép
Kép
petra1980

Hát lányok, én ma egész nap majd elalszok, itt ülök bent a munkahelyemen, és lecsukódik a szemem, egész nap semmihez sincs kedvem az álmosságtól.

Kép
Kép
petra1980

Lanta: Gratula a fiúcskához :) A huncut már most jól rátok ijesztett.

Kép

Kép
starlark

Lanta!
Jó lesz pénteken bizony!! ÚÚÚgy várom!!! Nagy nagy gratula a kisfiúhoz! Örülök, hogy minden rendben!!! :D Kép? Láthatjuk?

Kép
Kép
konan

Koszi bejci es am!

KépKép
druska

Lanta!

Kép

Ez tök jó!! Gratuli a kis kukishoz!

Petra: látod ezért jó otthon lenni.. :wink: most keltem fel a délutáni szunyámból! :oops: [/img]
Vendég

bejci,
délutáni szuny??!! De irigykedek! :D
De már csak 3 hét és én is az otthon lustálkodók táborát fogom gyarapítani! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: Igen, minden délután elnyom az álom ...
Kép

Szerintem ez már a vérszegénység miatt van, mert éjszaka is jól alszom, ráadásul már tök hamar kiütöm magam!
AZ a 3 hét hamar el fog menni, aztán majd meglátod, hirtelen mindenre lesz időd! És ez tök jó!!
Vendég

Lanta :D
DE JÓ!!!Gratula a kisfiúhoz és örülök,hogy minden rendben volt az uh-on és csak viccelt a baba…

Minyu
Isten éltesse a nagyfiút!! :D
Amúgy sokszor én is úgy érzem olyan ügyes,nagylány már Heni..máskor meg azt,hogy olyan picur ő még tulajdonképpen.

Bejci
A Lego katalogusból kinézett egy aratógépet :shock: :lol: ..ez az elsődleges vágya… Néha beszél a hasamhoz: autó? Mondom: igen hozza Emma…erre belesúgja a köldökömbe: KÖSZI…Annyira imádnivaló. :D :D
És szeretné még egy nagy Micimackót is,szóval azt is hoz hugika.
Apa dűlőre jutott nálatok?
Én is pár napja érzem,hogy marja éjjel a torkom...bár én mondjuk imádom az újhagymát,ha vékony a szára...és mostanában ettem a szendvicsekhez...most elsősorban elhagyom ezt..

Szeder
De jó,hogy nincs már barnázás!!!

a.m.
dehogy vagy uncsi!! Elhiszem,hogy most nagyon boldog vagy!! :D
Ilyen első kerék megoldást még nem is láttam…

Druska
Tök szép név a Botond. Gratula az évfordulóhoz. :D

Humanka
Ügyes vétel volt.Várjuk ám a képeket..

Honey
Nekem is látszik pár napja kívülről..
Sőt elkezdett fájdalmasakat rugni amikor az egyik oldalon szó szerint ki akarja dugni valamiét…..a lábát,kezét…érezni a kis kemény aprórészt

Ági és a.m. :D
Boldog szülinapot nektek!!

Konan :)
Előfordul a rövidülés nem is ritkán. Tényleg nem lesz semmi baj,simán kihordod a 40.hétig a babád. Csak pihengess amikor csak tudsz és ne emelgess..
A jelentőségéről csak annyit, hogy az én dokim pl meg se nézi manualisan csak hüvelyi uh-al, hogy a méhszáj rendben van-e mert ha nem először szülsz akkor már ugyis alapból mások lehetnek a viszonyok benn… :wink:

Rájöttem a nyári babavárás jó oldalára :D : látszódik a pocak és rögtön fölugranak az emberek a bkv-n.... Télen a kabáttól nem látszódott,hogy babát várok...ugyhogy álldogálhattam…amúgy volt olyan szomszéd aki megkérdezte anno Heninél,hogy az én babám-e mert nem is látott pocakosan… :roll:
holka

Bejci
Egy kis vasat nem szedsz külön?
holka

No, ha minden igaz jun 6.-án megyünk 4D-re. Apája csak pénteken tud előbb szabadulni, én meg péntekenként suliban vagyok május végéig.

Honey: De jó neked már csak 3 hét :) az pikk-pakk elmegy. Én még húzom az igát juni végéig, aztán maradék szabik makd táppénz.
Már kalászolhatnának a búzák is és akkor előbb szabadulnék :)

Ma vhogy én is egésznap aludnék, pedig pénteken két vizsgám is lesz, tanulni kéne...

Kép

Kép
starlark

Jaj Lányok köszönöm szépen annyira aranyosak vagytok Én meg annyira BOLDOG!! Nem tudok még minidg mit kezdeni a hírrel annyira hihetetlen!!!

Felrakom a képet nem a legszuperebb de szerintem látni, hogy mit muatat a vonal!! Remélem Ti is látjátok ?! :):)

Kép

Kép
Kép
lanta

lanta,
hihetetlen, hogy a dokik min ki tudnak igazodni!!! :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Holka: Ez nagyon jó!!! Mármint ez az ajándékozós! Majd a következő babánál mi is bevetjük!
Én is hagymázok... főleg esténként... :oops: :oops:
Férjuram tegnapra ígérte A NEVEKET, amik neki tetszenek, úgyhogy ha hazaér először elvitetem magam fagyizni :lol: , aztán eldöntjük, hogy is fogják hívni a Kisasszonyt!
Vasat még nem szedek, de nem értem miért nem írják már fel!!! A múltkori vérképemből már látta a háziorvos, hogy vérszegény vagyok, de azt mondta, majd csak később kell szednem vasat.

Nekem is volt kismamis élményem: Elmentem tankolni egy nem önkiszolgáló kútra. Volt 8 kút, mindenhol várták a kutast. Erre én beszambáztam Szuzival (Ő a kocsim) a még szabad kúthoz, kikászálódtam a kocsiból, és gondoltam akkor én is kivárom a soromat.... De nem kellett, mert abban a pillanatban, hogy meglátta a benzinkutas a pocimat, odajött, és az én kocsimat soron kívül megtankolta!! :P :P
Vendég

Lanta!

AZ a NAAAAGY??? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:
Én nem látom, nekem kislányom lesz, de az ő micsodáját sem láttam ki az uh képből.. :?

Starlark: Miből vizsgázol? És tudsz tanulni???
Vendég

Köszi lányok! :D
Konan, Kistigrincs, petra, Lanta, Holka, Honey

Honey!

Igen én is úgy tudom, hogy csak ez a két szín van piros és kék. Sajnálom, hogy így nem ilyet vettetek,de a tietek is biztos szép lesz. Emlékszem még a múltok felrakott hiper-szuper járgány képére. Az is jó kicsire összecsukható :D .
A 3 hét pedig gyorsan el fog án repülni :oops: !
És én is biztosra állíthatom, hogy normális dolog ha a köldököd fölött is rugdos Flóra. A méh "fundusa" már a köldököd fölött van, így ez normális dolog.

Holka!
Köszi a megértést aranyos vagy :D

Kép
Kép
a.m.

Lanta: Uhh gyakorlott szem kell ehhez :) Én tuti nem venném ki :)

Bejci: Minőségszinvonal elemzésből és folyamatjavításból. Elég szárazak. De azért igyekszem. :) A mai nap viszont elég hasztalan ahogy látom.

Kép

Kép
starlark

Hát az biztos, hogy Nekem sem mondana semmit a kép ha elém tette volna de így többedszerre nézve egyre jobban látom. Szemből van a baba a fütyi kétoldalán a lábai, fehérítenek a combcsontjai!! :lol:

Kép
Kép
lanta

Lanta! Nagyon gratulálok! Én ugyan sajnos nem veszem ki a képből a kukit, de a miénknél is csak harmadszorra fedeztem fel a filmen a csodát..... Köszöntünk a tökös mamik között!! :lol:

Humanka! Nagyon irigyellek a hideg reggelért. Én annyira szenvedek a melegtől, nem tudom mi lesz velem nyáron....

Konan! szurkálás nekem is van, szerintem ne aggódj!

Kép
blúmi

Honey!
Köszönöm szépen!
Igen, pont most olvastam, hogy a méhünk nagysága eléri a köldököt. Tehát ŐT érzed!! Én is már szoktam időnként a köldököm környékén kapni a püföléseket. És mi is hasonló „korban” vagyunk.
Én is az utóbbi 1-2 hétben kedtem el hízni, aminek a párom örül. Múlt héthez képest 1-1,5 kg-t híztam. Összességében meg kb. 3-3,5 kg-nál tartok.

Röné, a.m., Druska, Konan, kistigris, Petra, lanta, holka!
Nektek is köszönöm, úgy legyen (Röné).
A.m. neked is boldog szülinapot! Remélem a tied jobban telik.

Lanta!
Tényleg ijesztő lehetett a szívhang dolog. De az a lényeg, hogy minden rendben. Azért elég idétlen vicc a babák részéről. És gratula neked is a fiúhoz! Amikor nekünk is mutatta a doki a kukit, mi se néztük ki belőle. Ebből is csak homályosan vélem felfedezni a dolgokat, de az a lényeg, hogy ők tudják, mit kell látni ott. :D

Lehet, hogy nekem kéne másképp felfogni a dolgokat, de nem tudom. Nem felejtette el a családom a szülinapom, nem erről van szó. Csak az bánt, hogy olyan jó lenne, ha egyszer nekem is lehetne egy olyan szülinapom, amiben van valami kis különlegesség. Nem a szokásos ünneplés és romeltakarítás, hanem egy kis plusz. És nem feltétlenül gondolok itt a meglepi bulira. Mióta együtt vagyunk a párommal, én az első évben csináltam egy tök emlékezetes dolgot, ami mindig eszünkbe jut. Apróság volt, látványos, de nagyon emlékezetes, amire mindig vissza tudunk emlékezni. Úgy gondoltam, a 30. szülinapom remek lehetőség lehetett volna erre. (És úgy gondolom, ezt nem nekem kell megszervezni.) Na mindegy, nem akarok itt panaszkodni, csak nagyon rosszul esett. Még most is rossz a kedvem emiatt. Majd elmúlik idővel.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kis morgás jön.

"imádom" hogy a főnököm mindent az utolsó pillanatban jelent be.
Holnap értekezlet persze Pécsen, egésznapom oda.
Annyi a vérvételnek /endokrinológushoz csak csütörtökön tudok menni vérvételre/ és fogalmam sincs hogy készülök a pénteki vizsgákra...

Most "kicsit" felhúztam magam.

Kép

Kép
starlark

starlak,
jaj szegény! Ezért le kell mondanod a vizsgálatot?!
Nagyon nem lennék a helyedben - már ami a vizsgákat illeti!! :shock:
Én 7 évet húztam le egyben ( 4 év fősuli + 3 egyetem ) és amikor az utolsó vizsgámat is letettem, azt mondtam a kis családomnak, hogy nyugodtan vágjanak tarkón egy péklapáttal, ha esetleg újra be akarnék iratkozni valamilyen egyetemre! :)

ági,
ne búslakodj annyira a szülinapod miatt! Most úgyis korlátozottak a lehetőségeid buli fronton. :) Mond el a párodnak, hogy mi bánt és pótoljátok be jövőre!
Anno én is úgy képzeltem a szülinapomat, hogy gigabuli, berugós reggeligasztalontáncolós..... de ehelyett csak egy vasárnapi szolíd ebéd lett a szüleimmel. De jövőre majd bepótoljuk! :)
( Persze az ajándék mindenért kárpótolt )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Halihó!

Lanta!
Én a saját UH képeimen is örülök, ha a buksiját megtalálom! :lol: A Te képeden is megvan... a buksija! :lol: :wink:

Ági!
Azt hiszem tudom mit érzel. :( Eddig én is mindig ezt éreztem a szülinapoknál beleértve a 30-at is (mert hát az mégiscsak 30.). Tudom, hogy ez nem vigasz, de fel a fejjel! Lesz ez még jobb is! :D

Starlark!
Ne morogj! Kismami tervez, főnök végez...! :evil: Bosszantó, de fő a nyugalom!!! :wink:

Nekem sikerül saját magamat felbosszantani! Már teljesen elhülyülök! Két napja készülök laborba. Vérvétel + vizelet. Azt mondta a dokibácsi, hogy reggeli első vizeletet kell vinni. Kedd reggel felébredtem és félkómás állapotban rácsüccsentem a WC-re, majd mikor már pisiltem, akkor kaptam a fejemhez. :shock: Okulva a dologból tegnap este odakészítettem a háló melletti fürdőszobába a WC tartályra az üveget! 8) Persze reggel (szintén félálomban) lebotorkáltam az alsó szintre a fürdőszobába....! A fentiben pedig várt az üveg, de hiába...! :evil: Szóval, majd holnap reggel...

Kép
Kép
konan

konan,
:D :D :D bocsi... tudom, hogy bosszantó - de "kivülröl" olyan vicces. Ilyen jelenet filmeken szokott lenni...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Ezt ismerem!
Nekem ugyan pont 5 év telt el a 2 diplomaosztó között, de a 2-at már 1 gyerekkel kezdtem és a 3-al a pocakban fejeztem be, úgyhogy én is hasonlókat mondtam a kis családomnak... Amikor még 1 hónappal a 2. szülésem előtt egy összevont szigorlattal kellett bíbelődnöm, hát azt már nagyon utáltam! És a milyen hülye vagyok, már most azon agyalok, mit is kéne tanulni legközelebb! :oops: De azért az nem mostanában lesz...

Márti
borossné becz márta

Konan: Te tudatalatt nagyon nem akarsz elmenni arra a laborvizsgálatra :)

Honey: Ha úgy vesszük én most csinálom a 6. évet :) volt 5 év egyetem és most kezdtem a 2 év szakmérnökit.
A vizsgálat még lehet hogy meglesz fél 8-kor ha beér a nővérke ha nem akkor egy héttel halasztódik, pedig már nagyon kéne egy hormon szint mérés a hipotireozisom miatt...

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Délutáni szunya nekem is jöhetne. De már csak 11 hét és 2 napnyi meló :)))) Erősen visszaszámolok. :))

Holka: Heni nagyon aranyos :))) Asszem ezt az ajándék trükköt mi is bevetjük majd a többieknél. :)

Szeder: örülök, hogy jobban vagy :)

Bejci: na, kaptál listát a nevekkel?

Starlark: marha "jófej" a főnököd :?

Konan: nekem az AFP mellett csináltak vizelet vizsgálatot is, és ugyanígy elfelejtettem, mint te. De benr a kezembe nyomtak egy küblit, kérdeztem, nem baj, ha nem reggeli első, de azt mondták nem. Mondjuk még éhgyomorra voltam a vérvétel miatt.

Csajok, meg van a kisebbik babakocsink. PP Venezia, tegnap hoztuk haza, már le is fotóztuk minden irányból, de a képeket persze otthonhagytam, majd este felteszem őket :)

Kép
kistiggrincs

Na Csajok, elmentem a dokihoz az Istenhegyire.
Kérek szépen sok-sok drukkot! :shock: :?

Majd délután jelentkezem!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ági
Azt hiszem igazad van. :( A 30.szülinap mégiscsak más mint a 29. vagy 31.És igazságszerint ehhez nem is igazán pénz kell. A férjem 3 hétig vágott egy filmet esténként nekem…az én eddigi kis életem volt benne+ 17 barátom/barátnőm videóüzenetet küldött nekem és ezt is beleszerkesztette. Szóval értem ha csalódott vagy…
De gondolj arra,ilyen szép szülinapod még nem volt..hisz most baba van a pocakodban :D

Starlak
Ebben az a durva,hogy orvosi vizsgálatra mindig el kell engedni a kismamát…de hát nyilván az értekezlet most fontos neked is. Tényleg bosszantó én is úúúúgy utálom ha a betervezett programomon változtatni kell…. :evil:
Fél8-kor már simán benn kell lennie a nővérkének...

Konan
Este tegyél cetlit mindkét wc-re,hogy "üvegbe"!!! :lol: :lol:

Sugi
Hogy tellt az első napod munka nélkül? :)

Bejci
Ha a hgb (hemoglobin) 120 alatt van nyugodtan elkezdheted szedni a vasat. Én a Neo Ferrofol-gammát szedem.
Az én hgb-m zuhanórepülést folytat... :roll:
holka

akarom mondani: Neo-Ferro-Folgammát :D
holka

Honey!
Nagy-nagy drukk Neked! Gyere ahogy tudsz! :D

Ha már így írtátok kinek hány hete van, én is utánaszámoltam: még 4 hét van hátra! Váúúúúú! Ez egészen jól hangzik! :D
És tegnap kaptam egy csomó kismamarucit a barátnőmtől, aki múlt augusztusban szült. Úgy néz ki nagyjából el vagyok látva a nyárra rucikkal.

Kép
Kép
konan

Akkor ezek szerint jol tudom, hogy a tappenzre vetelhez igazolas kell a szakdokitol? Senki nem cafolt, csak bejci helyeselt.

Koszi Lanta!

Honey megy a drukk, bar szerintem nincs ra szukseged, mert nem lesz semmi baj!!!

KépKép
druska

honey!!!!
gondolok rád sokat!!!! majd írj, hogy mi volt!

én meg olvasok ezerrel naponta, csak írni már nem marad erôm...

Lanta!
gratula a kukishoz :) édes

én pénteken megyek körzetihez beutalóért meg kiváltani a hülye cukrot, és hétfôn megyek csapoltatni....remeeekkkk

jajj, kézeljétek, úgy tûnik meglett a nevünk, végrevalahára: NOA!! :) nekem nagyon kedvenc volt a Noé is meg ez is, és most végre meglett. és azt jelenti mozgékonyság :D hát igen, ezt kerestük :) remélem marcin mem gondolja meg magét, nekem ez nagyon ilene. bár kell egy 3. név is, azon még morfondírozunk...

ma elô szerzôdés, holnap ügyvéd!! és csüt estig eldôl ki veszi meg a lakást, mert még addig gyorsan meghirdettem, hátha maradna belôle festékrem, egyebekre is... jó lenne. ha meg nem, marad at eredeti csaj, azzal akkor pénteken mehetünk is ügyvédhez!!! hurrrááááááá. drukkoljatok hoyg így is legyen :)

na rohanok, el kell készüljek végre

KépKép

KépKép
bagzerka

Holka!
Megnyugtattál rövidülés ügyben! Köszike! :D Cetli elkészült!!! :D :wink: :D
Én is ezt a Neo-izét (vasat) szedem, de annyira rekeszt, hogy már az a borzalmas ízű Tamarinlax sem segít! :(

Kép
Kép
konan

Sziasztok!!!

Hát abszolút nem vagyok nyugodt. Előbb hívott a védőnő, hogy Ő abszolút nem nyugodtabb és újra meghallgatná a baba szívét. Ő azt hitte elküld a dokim egy szívultrahangra!! Úgyhogy holnap újra védőnő és ha bármi van akkor tovább!! Nagyon izgulok!! Mert azért Bennem is motoszkált, hogy mi volt ez???? Kész vagyok megint :(:(:(

Honey nagyon drukkolok és várjuk a jelentkezésed!!!!

Kép
Kép
lanta

druska: A többiek azért nem helyeselnek- szerintem- mert még mindenki dolgozik, vagy maximum tanul.. csak én vagyok ilyen "naplopó" :lol: :lol:

Holka: Kösz az infót, most néztem meg az április 22-i labor leletet, azért nekem annyira nem is súlyos a Hgb-m: 118
A 30. szülinapod miatt meg nagyon irigyellek! Nekem sem volt semmi extra, pedig célozgattam rá, hogy örülnék valami jó kis meglepetésnek (pl. buli) ... elmaradt.. :?

Starlark: ezek az "élet apró örömei". Mondjuk azt nem értem, hogy ha a főnököd tudja, hogy babát vársz, miért nincs tekintettel a már előre betervezett vizsgálatokra! Nem tudott volna mást vinni? :?

Konan: Bocs, de én is jót röhögtem az üveges sztorin, de csak azért, mert a férjem- aki később fekszik le mint én- a laborvizsgálatok előtt a wc tetejére teszi a "butykost"... szóval ismerős a szitu!

Kistigrincs: A fagyi megvolt... bár alig néztek hülyének, zuhogó esőben fagyizni :lol: :lol: , de a listára még várnom kell :? Hát azt tudni kell, hogy a férjem nem egy kapkodós ember :lol: :lol:
Várjuk a képet a babakocsiról! Miért vesz mindenki kettőt? :?:

Honey: gyere hamar jó hírekkel! Addig is küldöm a + energiákat...

Kép
Vendég

Lanta!
Hát nem hagyják, hogy megnyugodj?! :evil: Bár lehet, hogy jobb így. Az én dokim is azt szokta mondani: több szem többet lát! Hogy ezek a védőnők milyen lelkiismeretesek tudnak lenni! Tényleg nagyon tündériek! Drukkolok, minden rendben lesz! :D

Kép
Kép
konan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?