A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

ja kérem, már van?!
Csak elfelejtettél szólni nékem, irgum-burgum :wink: :D
ha eljutunk vasárnap körbenézem és lehet veszünk cicusnak

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok :)

Móni!
ügyes vagy,nem kell neked Hp segítsége :) jó csapatépítés lesz :)

Mesi!
kötekednék :) 8) a pelcsi olyan hülye szó :oops: pelus az jobb :)

Niki!
édes kis kínaid :) :) óccccccsó Verdás cucc nincs? nálunk kicsáááó őrület van :)

Kaqk!
de ügyes Emma :) és apukád :shock: :lol:

vagyogatunk,B-t mamának kell vinnie,én nem vihetem(kisfiam mondta) mert mikor elbúcsuznak Mama hívjon enegem menjek ebéd után érte :shock: 8) 8) :?

Gica!
azért fekszenek jobb esetben este 8kor(+-15 perc) mert B.-t keltem du. alvásból, min1 óra max. 2 órát aludhat,M. meg kissé fáradt :) pl. csütörtöki napja így néz ki,h. reggel zeneovi,aztán gyógytesi még de. aztán du. jazz balett :) este 7kor csak néz kia fejéből :)
ált. f9kor már csend béke van :)

:arrow:

KépKép
viranka

Vera, de vaaaaan! Ha legkozelebb megyek, veszek Balintnak :D

Lanyok, van meg 1 db Dora kifesto, kinek kuldhetem? Kerek szepen cimet is.
Vendég

s megszületett unoknővérkém kislánya :) olyan boldog vagyok :) :) pityeregtem kicsit :)

Niki!
köszönöm :) :) adventi naptárba tökéletes lesz :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

Péterke volt tegnap az utolsó aki felkelt, sőt ébreszteni kellett f4kor :shock: nagyon teccik neki az ovi:-) imádja. JAj olyan boldog vagyok, hogy ennyire jól érzi magát:-)

Móni jó kis csapatépitő tréning lesz 8) elleszel te egyedül, sőt!

Mesi jó derékmelegitő:-)

Rania és Emma is nagyon gyönyörű:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Rania és Emma nagyon szépek :)

Zsófi is igazi tornászcsaj, mindenre felmászik, nagyon erősen megtartja magát kézzel, csak itt Dunakeszin csak négy éves kortól járhat tornázni.

Meis, ez a derékmelegítő mennyire van fixen a gyereken? Nem csúszkál? Meg nem szorítja? Mert amúgy nagyon tetszik, és kéne Zsófinak.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, Heni, Péterke nagyon ügyes :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vera gratula az unokatesódnak :lol:
ha kell nekik ruha szólj, rengeteg igazán csajos kisruhánk van :D

Heni Péterke nagyon ügyes :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj, Vera, tényleg, gratula nekik :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vera gratula az unokatesódnak :lol:
ha kell nekik ruha szólj, rengeteg igazán csajos kisruhánk van :D

Heni Péterke nagyon ügyes :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

na csibi leült a géphez, bocsi a sokszori elküldés miatt

KépKép
Kép Kép
l.móni

drágák vagytok majd átadom Neki :) ruha...nem kér semmit most,tele van :) majd amit örököl Mírától(meg amiket majd összeszedek/visszakapok) adom öcse kislányának aztán megkapják Ők :)

KépKép
viranka

Hú, ide jutok én is,

Ma az egyetemi kar napját ünnepeltük, szóval jelenésem volt. G. szabadnapot vett ki, Rugóval a Baumaxban meg a Diegoban voltak. Ez utóbbi helyen egy faliszőnyeget vettek (futószőnyeg, de mi ezeket a falra (is) rakjuk), az előbbi helyen meg leceket (az előtetőnek lesz korlátos része, ehhez kell).
Aztán ettünk, pakoltam, most meg jött egy ismerősünk egy babával, és Rugóval együtt az udvaron vannak 8)

Niki, köszönjük a hiányolást :P

Viranka, sok boldogságot a babának és az édesanyjának is :!:

Heni, nagyon jól haladtok az ovival!!

Kaqk, ez a tornász lány nem semmi :shock: 8)

Szelinának jobbulást!!!

Jó partizást holnapra!

Irina, egy kalappal akkor a konfikhoz.

Holnap levelezős vizsganapom van, délután négy - fél öt körülre érek haza. Hatra jönnek anyáék, itt alszanak. Másnap a kisebbik bátyáméknál partizunk, addig G. a szigetelést fogja megcsinálni a nappalinak a padlásra néző részében. A nappalinak magas a teteje, és a padlás felőli része nincs leszigetelve, egy tíz centis téglafal van kb. 10-15 m2-en. Szigeteljük a padlás felől, G. szerint sokat fog majd 8)

Szóval nem tudom utolérni magamat, ez a lényeg.

Kép
vindolanda

Helló, lányok,
azért benéztem gyorsan, bár sajnos lemaradtam:

Jobbulást Szelinek!
Regi, értelek abszolút, szerintem sem a ruha a nagy költség, bár azok is jól jönnek ingyen v. olcsón.

Kaqk, jobbulást a fejednek. Tudom, milyen iszonyúan tud fájni. Maggie is tudja szegény...

DÓRI, UTÓLAG IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!

Heni, Petike nagyon ügyes!

Én is el szeretném boldogan mesélni, h Ádival a kakiügy rendeződött, egyrészt minden nap szelíden szólunk neki, másrészt az egyik óvónéni rájött, h ebéd előtt kell wc-ztetni, azóta nincs gond ezzel. :-)

Próbálok haladni. Mindjárt átnézek amoda, kik jönnek vasárnap Mesiékhez. Remélem, minél többen, már nagyon hiányzik nekem egy babanetes találkozó.

Puszi mindenkinek!
irina

Ui: Gica, Vindo, köszi, h gondolt(at)ok rám! Nektek is a legjobbakat!
irina

Dóri! Boldog szülinapot! :)

Lányok! Kik jönnek hozzánk vasárnap?

Móni + Gréti, Pöti
Viranka + Míra, Báló
Irina + Ádi, S
Ágica + Petra

Jaj, nemtom! :cry: Segítsetek! Jó lenne legkésőbb holnap reggelig egy létszáot tudnom, legalább nagyjából.

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarinék! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi mi még nem vagyunk 100 százalékosak

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vagyis azok vagyunk csak még nem 100 %, hogy megyünk

na el altatni, hátha lesz egy nyugodt estém
talán még hímezhetek is :roll: :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tudom, de azt megoldjuk, Apa elhoz! ;)

Kép
Kép
Kép
gremese

na még1
Flerék is jönnek valószínű :lol:
már a címed is megadtam :wink:

na el :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Oké, jöjjenek csak! :) Még valaki? :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Bazé, Rugónak pisilnie kellett még pirkadatkor :x Nem is aludt vissza :roll:

Pozitívumok:
- nem pisilte le az ágyat
- lesz időm elkészülni
- és még a leadott anyagot is átnézem, mielőtt megérkezem Böszörménybe, mert már nem nagyon emlékszem, itt-ott miről is beszéltem a tömbösítéseken :roll:

A férfiak itthon barkácsolnak, porszívóznak majd.

MIndenki vigyázzon magára.

Tünde, Sense, Juba??????? Hol vagytok???

Szép napot.

Kép
vindolanda

Ancsi írt nekem privit, válaszoltam is, erre meg eltűnt ő is. Vagyis remélem, hogy válaszoltam.

Kép
vindolanda

Sense is ígérte h. jönnek :)

Samu,boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Az éjszaka szuper volt 8) 1/2 9 után aludt mind a kettő 1/4 8-ig 8)
Grétike kicsit (nagyon) hisztis. Hiányolja Z-t
Sül egy csokitorta Mónimódra :)
Az ebéd is lassan kész.

Samu boldog születésnapot

Vindo hátha alszik délután a korai ébredés miatt :roll:
anyósodék mikor jönnek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Péterke ovis, bár mondom neki, hogy te már ovis vagy! ...erre ő , anya nem ovis, tescos vagyok:-) hogy mit akar a tescoval állandóan:-)

Tud valaki a diófáról éneket/ dalocskát? mert mondja, hogy a diófáról énekeltek:roll: én nem ismerek semmi ilyesmit:-(

MA viszont örült, hogy itthon van/ nem kell oviba menni. JAj nagyon kiváncsi vagyok mit szól majd hétfőn, ha menni kell :roll:

Én egyébként nagyon örülök, hogy igy sikerült az ovi:-) nagyon jól érezzük magunkat Áronnal, a házimunka is megy:-) Áron is kis nyugis.
Hát rémálom lett volna a tél bezárva a két lurdeszzel az tuti.

Móni, csokitorta
8) mi az ebéd? hát én nem főzök soha valami bonyolultat sokat van főzi, tészta, meg sült husi, ezek pikk pakk mennek. Bár tegnap sütöttem Péterkének palacsintát, de az is megvolt gyorsan.
Gergő cicizik még? Nálunk hiszti nincsen nagyon, csak civódás, marakodás, de elég felemelnek a hangom, csak úgy ugranak szét. Áron kis betyár, próbálgatja Péterkét, meg forditva is igaz, csak az balul sül el, mert Áron megharapja

:?

Mesi sajna mi nem tudunk menni :( :( :( nagyon szerettem volna, kiváncsi is vagyok hol laktok, de remélem majd elmehetünk máskor még.

Vindo ????? megjöttek anyukádék?

Heni
KépKép
heni81

palacsintát én most fogok nemsokára sütni :) B.nek valót és sokat,viszünk holnap belőle :) madártejet már megcsináltam,igaz azt csak itthonra :)

csokitorta :) :) Móni akkor vigyem a pihiszéket?

:arrow: eltüntek családtagjaim :) (gyanítom pincében segítenek Apjuknak :) )

KépKép
viranka

Lányok: Kisvakond DVD-i vannak esetleg valakinek?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi nekünk vannak, a legnagyobb kedvenc, apa csak azért dolgozik, hogy vehessen új kisvakondot - Péterke szerint :wink:
szivesen iratok ki neked tesómmal, mert nekem nincsen dvd iróm, csak idő igényes.

Móni neked is , vagyis cicusnak is kiirta már tesóm, csak elfelejtette elhozni, holnap már remélem nem felejti el :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, nagyon megköszönném! Meg tudnád írni, melyik részek vannak meg, mert kettő an nekünk is, a többit keresem. Nagyon köszi!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi - Kisvakond álmodik, k és az óra, K és a nadrág, k és az egér, k városban, K és a hóember.

Heni
KépKép
heni81

Hű Heni, ezek pont nincsenek meg! Vagyis a városos megvan, de elég gáz formátumban, csak laptopon, és nem lehet kiírni.
Ki tudnátok írni? Küldök DVD-t!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

SZiasztok!

Most csak Mesinek!
Megyünk ám mi is holnap. Gyógyultnak nyilvánítottam mindenkit. :)
Hárman, Lotti, Bobó és Én.
Viszek vmi rágcsát és innivalót.
Puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Most hívott Z.
Állítólag holnap 11 előtt visszaér. ha igaz akkor megyünk Mesi :lol:

Heni igen, cicizik még :D
idén nem is kap már mást :D

Vera igen-igen kérlek, hozd
én meg nem felejtem el elvinni a fonalat meg a Báló csizmáját 8)

és már mind a két gyerek alszik :D
kéne bontani egy üveg bort, de a szopival nem igazán összeegyeztethető :?
na sebaj, majd jövőre :)

jó éjt mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, én utolsó szoptatás után volt, hogy ittam :) Igaz, nekem reggelig nem evett utána, így gondoltam, addig kiürül.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

éjjel Gergőci se eszik de fejek :roll:
a kis lustinak néha kell pótlás és így nem kell napközben fejegetnem :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor holnap Mesiéknél, csajok! :-)
Puszi mindenkinek!
irina

Heni:

http://egyszervolt.hu/vers/diobel-bacsi.html

Nem volt még időm vissza olvasni :oops:

Dédit kellett orvoshoz vinnem a héten és elcsúsztam időügyileg..
Tegnap meg apával és barátnémékkal voltunk este élmény fürdőzni.hosszú idő óta ez volt az én kikapcsolódásom..:)

Jó 7végézést..:)
varga tünde

jó reggelt!

Panndi persze megiratom :D csak nem igérem, hogy a jöv héten megkapod :roll:

Móni fejés :( jaj én úgy utáltam :evil: Péterkénél csináltam, na Áronnál már nem :roll:

Tündi köszi, de nem ez, ezt ismertem, valami dalocska.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

G. tüzet rak, R.Dórát néz és reggelizik, vendégek még alszanak én meg leültem netezni :roll:

MOst anyáék vannak itt, anyósomék jövő héten jönnek. Aztán mi megyünk haza, így egy hónapig nem lesz egy nyugodt napunk :roll:

Tegnap reggel indulás előtt ráadásul szétment egy cső a fürdőszobában (a csap alatt), elöntött minket a víz (idén már harmadjára vagy negyedjére), szóval itthon nem haladtak a férfiak semmivel, mert alkatrészt kellett beszerezni.
Plusz hoztak-vittek Böszörménybe, mert kellett a kocsi a vásárláshoz közben.

Éjjel dolgoztam, de Rugó megint felkelt hétkor :x

Tünde, élményfürdő 8)
Mi talán jövő héten megyünk, mikor anyósomék itt lesznek. Lepasszolom nekik a gyereket, én meg bevackolom magam egy jakuzziba, és nem húznak ki csak egy vontatóval :P

Fejés - az első két hétben kellett, amikor Rugó nem tudott mindent megenni. Aztán már csak a vége felé, fél év után, mindig akkor, mikor elhagytunk egy szoptatást. Amúgy nagyjából összhangban volt a kereslet meg a kínálat. De nem hiányzik.

Lányok, jó partizást 8)

Irina, küldtél egyszer egy világzenei linket vagy másfél éve, megtennéd, ha tudod, hogy elküldöd még egyszer? G. kéri :wink:

Ma megyünk a bátyámékhoz, meg vásárolunk is.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jó talit! :)
Én is bízom benne, hogy egyszer eljutunk Mesiékhez! :) Meg Móniéknál sem voltam még... és még sorolhatnám... :roll:

Szeli már alig köhög, én jobban el vagyok még dugulva... :?
Úgyhogy holnap megy bölcsibe, én meg dolgozni...

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, Lányok,
Mesinek már sms-eztem: sajnos éjjel alig aludtunk, Ádi megbetegedett, a hőmérséklete is felment, a torkát fájlalja, folyik az orra, így sajnos nem tudunk Felsőpákonyba menni. :cry:

Tündi, hogy van a dédid?
irina

Vindo: sajnálom a csövet. :-(
Itt a link: http://bluesmen-worldmusic.blogspot.com/

És ezt egy kedves barátnőm küldte, engem lenyűgözött az anyuka kreativitása (bár, megjegyeztük, h rengeteg ráérő ideje lehet ;-)):
http://milasdaydreams.blogspot.com/

Mindjárt rakok fel Ádi-képeket, már rég voltak. Meg mostanában keveset is fotózunk. :oops:
irina

A Milás képeken nekem amúgy a textilpelenka sokszínű felhasználási módja tetszett a leginkább :lol:

Akkor képek a Furciról:
Kép Kép Kép
irina

Irina! Ez a Mila nekem nagyon tetszett! :lol:
Ádi is cuki a csupa maszat arcával... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, köszi! :-)
irina

Sziasztok!

Jó talizást, csajok!

Éjszakás vagyok, kicsit magam alatt vagyok és fáradt is, most csak múlt hétvégi képeket hoztam.

Szombat, városi futónap:

Kép Kép Kép A büszke távteljesítő az ajándékkal :)

Kép Kép

Szombat, biciklizés Kecskemétre, majd hazafelé Bencének defekt: 9 km séta 8) . Közben végig énekeltünk, légcsőhurutom is lett :wink: :

Kép Kép

Vasárnap, kecskeméti Vadaspark:

Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép Kép

Szép napot Nektek, talán holnap reagálni is tudok!
Sok képet kérünk!!!!!!

Irina, Ádi gyönyörű nagyfiú :D . Az a csokis vigyor zabálnivaló :lol: ...
dettyk

Dettyk! De jók a képek! :)

A tali nagyon jól sikerült - szerintem. :D
Ment keményen az ereszd el a hajam! :) A gyerekek megint megtalálták Apát. 8)
Sokat beszélgettünk, játszottunk, babáztunk, és ámulva láttam milyen szép topikmamijaink és topikgyerekeink vannak. :D :D :D
ost csak egy képpel jövök - elég rendesen elfáradtunk, 8-kor ágyba akarom dugni őket.

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

A tali szerintem is nagyon jól sikerült. 8) Remekül érezte magát mindenki. Örülök, hogy ott lehettünk, köszönet érte Mesinek és családjának.
Nagyon jó lenne, ha sűrűbben összejönnénk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?