Sziasztok,
Péterke ovis, bár mondom neki, hogy te már ovis vagy! ...erre ő , anya nem ovis, tescos vagyok:-) hogy mit akar a tescoval állandóan:-)
Tud valaki a diófáról éneket/ dalocskát? mert mondja, hogy a diófáról énekeltek:roll: én nem ismerek semmi ilyesmit:-(
MA viszont örült, hogy itthon van/ nem kell oviba menni. JAj nagyon kiváncsi vagyok mit szól majd hétfőn, ha menni kell
Én egyébként nagyon örülök, hogy igy sikerült az ovi:-) nagyon jól érezzük magunkat Áronnal, a házimunka is megy:-) Áron is kis nyugis.
Hát rémálom lett volna a tél bezárva a két lurdeszzel az tuti.
Móni, csokitorta

mi az ebéd? hát én nem főzök soha valami bonyolultat sokat van főzi, tészta, meg sült husi, ezek pikk pakk mennek. Bár tegnap sütöttem Péterkének palacsintát, de az is megvolt gyorsan.
Gergő cicizik még? Nálunk hiszti nincsen nagyon, csak civódás, marakodás, de elég felemelnek a hangom, csak úgy ugranak szét. Áron kis betyár, próbálgatja Péterkét, meg forditva is igaz, csak az balul sül el, mert Áron megharapja
Mesi sajna mi nem tudunk menni

nagyon szerettem volna, kiváncsi is vagyok hol laktok, de remélem majd elmehetünk máskor még.
Vindo ????? megjöttek anyukádék?