A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni töltött paprikát is küldhetnél a mese mellé.
olyan rég ettem már és olyan finom. nyam-nyam :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Moni, csodasak a gyerekek, Gergo milyen nagy mar! :D Nagyon csinos! :wink: :D Nekem is pont az volt az elso gondolatom, hogy Greti hogy hasonlit Z-re, Poti meg kikopott anyukaja! :)

Azt sem tudom, hol all a fejem, alig van idom benezni.. :(
Jovo heten lesz a potvizsgam, a szakdogamat is irom ezerrel, uj, teli termekeket is krealunk, ugyhogy nem unatkozom... :?

Meg nem teljes a webaruhazam, de mar majdnem kesz (rendelni lehet mar, csak van par termek, ami nincs feltoltve..) :

www.babymarket.webs.com
Vendég

Jahh végre van net :lol: meg sok sok doboz és kupi :lol: de lassan már alakulunk.
Mai esemény Dani elesett a lábamba és totál erővel lefejelte az ajtófélfát a WestEnd baba mama szobában. Labdányi nagyságú lila pukli lett a fején. Fél óráig bőgtünk mindketten. Néha ő már megnyugodott volna, de rám nézett és látta, h még mindig sírok így ő is sírt tovább.....lementünk ott az orvoshoz. Kapott hideg kanalat, mondta, h élénknek látszik. Ha nincs hányás, eszméletvesztés akkor semmi gond nem lesz, csak ijesztő a látvány. Aztán még engem is vigasztalt egy sort....szerintem azt hitte első gyerekes para mama vagyok...pedig nem de én még ilyet nem láttam.

Na megyek álmos vagyok csak be akartam köszönni.....pusz nektek

KépKép
KépKép
fleur

Móni: de csodásak a gyerkőceid !!!! :-)

Fleur: jaj szegény Dani!! Puszi a puklijára!

Én csupa nátha.....:-( de süt a nap! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Már haza is értem, mert a délutáni csoportomat elkérték egy kiállítás kedvéért. Most ettem, aztán takarítok (mosás, portörlés, porszívózás stb.), aztán meg dolgozni is kellene valamennyit. A férfiak fél hat körül jönnek 8)

Fleur, a gyerekek hogy viselték a költözést?
Szegény Dani :?

Niki, meglesem majd a kínálatot :wink:

Kaqk, gyógyulj meg :!:

Móni, tényleg nem semmi gyerekeid vannak, és a hasonlóság meg úgy van, ahogy az előttem szólók leírták :)

Hülye napok előtt állunk megint. Nekem délutáni van egy levelezős vizsgaidőpontom, erre Gábort valami helyi rádiós kerekasztalbeszélgetésre hívták pont abban az időpontban. A munkahelyén nem tudnak rá vigyázni, nem lesznek benn, a barátnőm meg szintén vizsgáztat :?
Lehet, megpróbáljuk óradíjért berakni a csanába, hátha engedik (csak két órára lenne ott, max. két és fél.)

Hétvégén jönnek anyósomék, bár megyünk majd az Aquaticumba is, szóval lesz azért előnye.

Na, léptem is :arrow:

Kép
vindolanda

Hello :D

Nagyon szuperek a talis kepek, tenyleg, milyen nagyok mar ezek a babak!!! :D

Szegeny Dani, jaj, Alexet is annyi baleset eri.... utanozza Raniat, aztan neki nem mindig ugy jonnek ossze a dolgok... :?

Kaqk, jobbulast!

Mi nemreg jottunk meg, babaklubban voltunk, hoztam uj termeket is a varronotol, azzal foglalatoskodom, amig Alex alszik, aztan foznom kell, este suli...
Vendég

Sziasztok,

Megmostam a padlás ablakait

:roll: hogy mire nincs időm, hm.

Nincsen az örökös kupi, nincsen örökös civódás:-) jaj de szupi, hogy ilyen jól sikerült a Péterke elhelyezése:-) sokkal jobb az én kedvem is, Áron is élvezi, de amikor ébred délután, rögtön kérdezi , hogy Péter? APa?

Niki tök szupi cuccoka árulsz:-) milyen kreativ kismamák vannak itt:-) szuper!
BAbakocsi zsákot én nagyon sokat kerestem, de nem találtam megfelelőt, ez a tiéd szuper! Nagyon ötletes!

Fleur, jaj szegény Dani:-( remélem jól vagytok!

Vindo jól ellesz a csanában Rugó 8) szerintem szeret ő oda járni:-)

Heni
KépKép
heni81

Igaz nem értitek, de felteszem, ahogyan Péterke szlovákul versel:

http://www.youtube.com/watch?v=PWF_HSOAJbw

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!
Lányok!
Itt "babáztok" mindenkit! :lol: Pötit kivéve itt már mindenki KISGYEREK. Na jó Kristóf még a határon van. :lol: 8)

Móni!
Most már én is látom a hasonlóságot. Így képen sokkal jobban kijön.

Dettyk!
Nagyon szépek a gyerekek. Panka a kis szívem csücske. :wink:

Fleur!
Jujj. Durva lehetett. Főleg, hogy nem is otthon történt.

Hát enyém gyerek bizony eszik az oviban. Általában mindenből repetázik. :shock: Egyébként pedig reggelente ugrálva megy be, így jön ki uzsonna után. Nagyon tetszik neki, és nagyon kiegyensúlyozott. Csak azt tudom kihúzni belőle nehezen, hogy mi történt bent. Amikor rákérdezek, akkor az a válasz, hogy "majd később elmondom" :roll: . Magától mond el egy-egy képet, ami eszébe jut. A ti gyerkőceitek beszámolnak? :roll:

Fura érzés így itthon lenni, hogy Bobó nincs itthon. Egyrészt nagyon hiányzik, másrészt pedig sokkal könnyebb is. Pedig Lottival egész nap foglalkozni kell. Csak nagyon rövid ideig van el egyedül. Amikor Bobó itthon van, akkor együtt van vele. Így én vagyok a játszópajtás.
Ja! A talin már meséltem a lányoknak: Kakigond kipipálva. Minden nap bilibe kakil egy hete! :lol: :lol: :lol: (a wc-t nem szereti, szerintem túl magas neki.)
Lassan indulok is a kis óvodásért. Puszi Mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
Látom hasonló cipőben járunk az ottléttel kapcsolatban.
Én pedig ma kipakoltam a szekrényemet, amíg Lotti aludt, és kiszedtem egy zsák ruhát, amit elviszek a családsegítőbe. Eddig erről a programról nem is álmodhattam. 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
Nagyon ügyes Péterke!
És azt a mindenit, hogy mennyire nagyfiús lett!!! :shock: Nagyon szép kis(nagy)fiú. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hali

Vera: ezüst kolloidot de használod ugye, mire is jó pontosan?

Vindo: pontosan mikorra kerestek megoldást Rugónka? hánytól?

lassan indulok emmáért.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sos vki
a billentz\yeten vmit elnyomkodtam, igz nem j=l m\k0dik.....mit csin'ljak<<<

KépKép
kaqk
Debrecen

ÁÁÁ megvan.
alul a Hu helyett Eu lett.....na ezt jól elnyomkodtam..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

csak gyorsban :)

Kaqk!
használtuk,de már nem(nem azért mert nem volt jó csak itt a bioboltban horror áron adja srác) jó sok mindenre ,talán holnap már kicsit könnyebb lesz :)

Balu ma aludt ott az oviban,állítólag nem volt gond nem hisztizett viszont bepisilt :( persze vszínű azért mert kb. 2 órát aludt :) itthon 1 max 1 1/2 :)

Panndi!
wc-vel szoros barátságban vagy ismét :wink:
:arrow:

KépKép
viranka

Vera: mire jó? :-) Ti hogy mire használtátok?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nagyon kedves vagy, de fogadják Rugót a csanában, és így nekem a 35-ös főútról csak 200 métert kell letérnem Józsán :D
Köszönjük azért :P

Péterke nem semmi :shock: :shock:

Sense, ezt a bilibe nagydolgot produkálást már én is nagyon várom... De jó dolga van valakinek 8)

Most ennyi :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó régi-új frizurája:

Kép

Kép

Kép
vindolanda

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Péterke ma ismét nagy boldogsággal ment az oviba:-) tegnap gyurmáztak, mesélte, hogy csigát csinált:-)

Kértem ébresszék fel 3kor , mint a többi ébred, tegnap fel is voltak keltve, mert helyettesitő óvónő volt, igy már 9kor aludt:-) Szeretik ha folyamatosan ébrednek, folyamatosan uzsiznak, persze én értem, hogy könnyebb igy öltöztetni, uzsiztatni, csak este nem bir elaludni 10 előtt, aztán meg fáradt napközben, 11kor már kómázik. MAjdcsak beáll valami rend ebben is.

Sense hát úgy nem tud mesélni, hogy folyamatosan, de mondogat ezt azt, hogy mit csináltak, hol voltak, mit evett. De mindig csillag tészta és répa van a levesben és a második mindig tészta hússal.

Kicsik ők még, meg azt figyeltem meg, hogy néha nem az aznapot mondja, de az előzőt :D :roll:
NEm igen erőltetem , inkább csak hagyom, hogy egyedül mondja:-)

De amióta ovis, nagyon kitudja mutatni a szeretetét :-)

Tegnap valami rosszat csináltak és kérdezem, hogy kértek egy nagy pofont? erre Péterke : anya nem, inkább szeress meg:-) hogy egyem a kis szivét:-)

Vindo a Rugó frizura nagyon tuti 8) olyan igazi Rugós:-)

Sense csak kialakult a kaki dolog is:-) de jó!
Én most Áron szabatisztaságán szorgoskodom, nagyon kis ügyes. A kaki igaz mindig a gatyában landol és tudja is, hogy nem jó, de szereintem lehet nem tudja irányitani, vagy azt még úgy ne m érzi, de a pisit megtanulta tartani és ugyesen megy neki nappal, na alvásnál ő sokáig pelusos lesz, vagyis addig mig le nem szokik az ivásról.

Tegnap nagy lelkesedéssel ágyneműt húztunk a gyerekeknek, Áron is kapott egy szép párnát ( eddig nem volt neki) , de nem is kell még neki, egész éjszaka mellette volt a feje :roll: ki is vettem.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Tegnap este sikeresen kidőltem fél tízkor, és reggel hétig aludtam. Rugó még nyomja, munka persze áll :roll:

Nálunk Rugóval csak a fejrázás-bólogatás kombót tudjuk használni a napi események előbányászására. Tegnap pl. lovasszekérrel közlekedtek Józsán, ezt mondták korábban. Rákérdeztem tegnap, és bólintott, hogy igen, voltak. Szóval ez nálunk ennyi.

Az időérzék folyamatosan alakul ki, ilyenkor még nem az igazi. Azt hiszem, 3-4 év között kezd kialakulni, de több éves folyamat. Ha jól tudom. De nem okoskodok.

Viszont a bátyámtól kaptunk érintőképernyős telefont. Ő önkormányzati dolgozónak minősül, ezért öt darabot igényelhetett pár száz forintért, és hálózaton belül ingyenes, azon kívül meg olcsók a percdíjai (G. is kapott egyet).
Lányok, kioldja rajta a billentyűzárat, belelép a menübe, kiválasztja a neki tetsző funkciót (ilyenkor választ a videokamera, a rádió vagy a saját mappában a hangok közül), és ezeket kezeli. Ha rossz helyre téved, a vissza-gombokkal kimegy belőle :shock: :shock: :shock: Eszem megáll. Ha váltani akar funkciót, kilépdel a menüig felfelé, és belemegy a másikba.

Ma délután vizsgáztatok. A kocsi most G.nál van, fél egyre jön haza. Akkor mindenki megy a dolgára, Rugó meg csanázik.

Mi még továbbra is húzzuk ezt az őszt betegség nélkül. Egy napig folyt Rugó orra, nekünk meg semmi bajunk. Nem értem, tavasszal egyik betegségből be, a másikból ki mentünk állandóan :D

Most ennyi, még próbálok hajat is mosni, mielőtt felkel.

Kép
vindolanda

Ja, a nagydolgával kapcsolatban már különböző meséket is bevetettünk, a hogy a trotyikat a wc-be kell engedni, mert oda vágynak, ott találkoznak a többi trotyival, és boldogan élnek majd. De csak szomorúan ingatja a fejét. Be is csinált tegnap :roll: :lol:

Kép
vindolanda

MIndez hibák nélkül :oops: :wink:

Irina, érdekel egy ingyenes konfi Debrecenben december elején? Egyetemisták szocializációja, életmód-kialakító tényezői (akár nyelvi is lehet). Ha gondolod, beprotezsállak :wink:

Tényleg megyek hajat mosni.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Rugo nagyon helyes az uj frizkoval :wink: A mese nagyon tetszett a trotyikrol es a vagyaikrol! :D
Rania hallani sem akar a szobatisztasagrol. :? Parszor volt mar pisi a bilibe, par honapja, aztan ugy dontott, hogy tobbet nem. Imad bugyiban rohangaszni, aztan amikor erzi, hogy pisilnie kell, keri a pelenkat.. :? Szeptemberben iskolaba megy, remelem, addig megoldodik a dolog... :? :lol:

Heni, milyen ugyes Peterke :D Koszonom a dicseretet!
Lanyok, szivesen varok pozitiv-negativ velemenyt, segitetek vele. Koszonom!
Vendég

Csajok!

az adventi naptáron gondolkodom..csinálni kellene...Ti olyan jókat csináltatok, tegyétek már fel a képét ...légysziiiii:-)

köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi: nem csináltok adventi naptárat? az egyszerű zsebes változatot?? :-)

Vera, Móni: Ti csináltatok már! Légyszi képet rakjatok már fel..:-) köszziii

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Gyorsan lejelentkezem, mert utána írom a dolgozatomat, hétfőn muszáj elküldenem, nem halaszthatom tovább.

Vindo, ezt nem hagyhatom szó nélkül. :wink: Én is a partner 3 csomagban vagyok, ingyen hívhatsz bármikor!! :lol: Ha segíteni kell, gondolhatsz rám nyugodtan.
Még egy dolgot akartam írni. El is felejtettem mondani, hogy a keresztfiunk nővére most kezdett szociológia szakon, itt Db-ben. :wink: A szülei éppen mostanság kérdezték, hogy van-e szociológus ismerősünk. Én meg lelekesen bólogattam. :lol:

De ügyes mindenki az óvodával. Szuper. Bercó is már kedd óta nem sír, csak a kabát miatt. Utál öltözködni, én meg hittem a körülöttem lévőknek és lecseréltem a kabátját. No, ez teljesen kiverte a biztosítékot nála. Minden reggel üvöltéssel kezdett, (bár ma talán nem) hogy nem akarja ezt a kabátot. Ma meg egy kis pléddel a vállán lépett be a csoportszobába, mert reggel kitalálta, hogy ő Anakin. :lol:
dmaggie

Na, itt vagyok Böszörményben :)

G. azóta már média-sztár, fél kettő óta megy élőben a rádiós beszélgetés :lol:
Rugót leadtam, 600 ftos óradíjjal vállalták. Csomagoltam neki uzsonnát is, de kap enni még ebédet is.

Maggie, köszi :D
Akkor innentől tényleg ingyen beszélhetünk 8)
Anakin :shock: :lol:
Hát kellemes tanulmányokat az ifjú szociológus-palántának :D Ha információk kellenek az oktatókról, csak szólj :wink: :lol:

Na, lépek, kettőkor vizsgáztatok, és még azt sem tudom, hogy hol :roll:

Én még soha nem csináltam adventi naptárat :oops: Szerintem most sem fogom még elkezdeni. Egyelőre :oops: Bár R. megtalálta a karácsonyfadíszeket a galériában, és dobálja lefelé a boákat bőszen, úgy hogy nálunk már minden karácsony van :P

Kép
vindolanda

Kaqk!
Te lehetetlent kérsz :oops: amint lesz időm megkeresem Neked :) De ezermester Apukád csinálhatna :) osb v. akármilyen vékonyabb "falap"ból kivág egy pl. karácsonyfaformát,azt zománcfestékkel lekenitek szép zöldre,beleüt 24 db szöget a végeire pl. levegőre száradó gyurmát teszel(akármilyen kis formában) kicsi zsákocskákat varrsz :) és kész :) :) örök darab :)

Én idén azt tervezem h. hímezni fogok,fonalak megrendelve kb. 2 hét és megkapom :) csak azt nem tudom mikor fogom csinálni :oops:

ma végre eljutottam odáig h. ebédeljek :) tegnap csak kv-t ittam és 3 pöttyös pontot ettem :oops:

mondják óvónénik B. sokat jár pisilni.Tegnap este ezen gondolkoztam és rájöttem szerintem miért megy ennyit :) mert élvezi a kicsi wc-t,mosdót és a TÜKRÖT :) :) vmelyik nap mondta nézegette magát a tükörben :) :) :lol: itthon magasan vannak nem látja magát :?

:arrow: gyöngyözünk Mírával kicsit :) :)

KépKép
viranka

Niki!
nekem tetszenek nagyon a cuccok :)

KépKép
viranka

Heni köszönjük szépen :D
már azt nézi és kérdezte, hogy miért küldte nekem Heninéni?
Mond meg neki, hogy puszi :D

Kaqk most olvasom a kérésed.
ha alszik cicus akkor fotózok, most nem mert akkor máris várná az adventi manót :)
idén én is csinálok újat. Angyalkaszárnyak lesznek csillogó hopehelyzsebekkel. Persze kartonból.
már elkezdtem gyűjtögetni a belevalókat.

Maggie Gergőcim lesz ilyen ragaszkodó mint a Te Bercód.
Semmi újnak nem örül már most, mi lesz itt később :roll:
A Verától kapott pihiszékben is első felindulásból ordítani akart aztán rájött, hogy onnan jó nézelődni. Azóta szereti :D

Vindo nem beszél sokat Rugó az oké, de sok felnőttet meghazudtolva kezeli a telefont :D

Niki szépek a termékeitek :D
Ha Pöti most születne egy olyan rácsvédőre beneveznék
de már lassan kifelé jön a kiságyból.
Olyan lesz szerintem mint cicus, alig múlt fél éves és volt nagy ágya :)
Ti a sütőtököt szeretitek?

Nagyon szépen köszönöm a cicus és pöti dicséreteket :D

Mesi hogy vagytok?

Irina lassan letelik az 1 hét 8)

Viranka szerintem nem lesz rendszeres Báló bepisilése
első alkalom volt, hogy ott aludt

Sense cica se mesél ám, csak egy két dolgot tudok belőle kihúzni.
de örömmel megy és látszik, hogy jól érzi magát :D
viszont bent szerintem nem nagyon eszik.
legalábbis mindig éhes mire hazaérünk és kérdi mit főztem :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera milyen jó ötleted van az adventi naptárra :D

Kaqk hát szerintem elég időigényes lenne Mesi anyósának csinálni. Mondjuk 1 db-ot neked lehet bevállalna. Mint nekünk az oviszsákot :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

No, szünetelek kicsit. Meg megyünk hamarosan Bercóért, meg vásárolni.

Mónikám, tényleg elbűvölő a királyfid. Gyönyörűséges. Mennyi haja van. :shock: Az okosok szerint a fiúk nagyon szerelmesek tudnak lenni az anyukájukba.

Niki, én is elkezdtem sajnálni, hogy már megnőtt Bercó, másrészt meg azt, hogy nem nekem jutott ez az eszembe. :wink: :lol: Nagyon tetszenek a termékek.

Rugónak meg kötelező a "kockaság". :wink: :lol: Jó kis érzéke van ezekhez a kütyükhöz. Olyan bájos egyébként, mindig elcsodálkozom a finom, lágy vonásain.

Viranka, Te ismered azt a szót, hogy pihenés, semmittevés?

Bercó nem nagyon szokott beszélni az óvodáról.
dmaggie

Jaj, totál le vagyok maradva, de állandóan alszom, vagy itt vannak a lányok, szóval még olvasni sem tudok mindig :(
De igyekszem azért..

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kaqk
http://www.google.hu/images?q=%C3%A1dventi+napt%C3%A1r&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=WonBTKT-MY_Lswbb99ygCA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=2&ved=0CCcQsAQwAQ&biw=1024&bih=598

Panndi ne aludj! ( én is folyton aludtam volna, emlékszem)

Móni köszi a puszit:-) ez a legújabb, ezért sikerült ezt még másolni, többi totál karcos :roll:

Vera pihenj!

Heni
KépKép
heni81

Jja Heni, hát miattad kezdtem írni, de lökött vagyok :oops: Köszönöm szépen a DVD-t, megkaptam, Zsófi nagyon nagyon örült neki :)

Én hétfőn tudom feladni Neked!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Köszi Panndi:-)

Hogy vagy egyébként? rosszullét? Lányok hogy viselkednek?

Heni
KépKép
heni81

Fruzsi beteg, tegnap is meg ma is 39 fokos láza volt. Amúgy minden oké velük, jófejek :)

Hányinger, émelygés van, fura, de már a teszt előtt is volt, úgy látszik minél többedik terhesség, annál erősebbek a tünetek... :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Heni!
csak nem uazt akarom én is beilleszteni :) Kaqknak :lol: :lol: :lol: :lol: pedig nem is olvastam vissza csak lepihentem :)
:lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.google.hu/images?hl=hu&sourc ... r&gs_rfai=

Amúgy gyerekek szépek,agyam rövid :)
szóval tömören és röviden:
Apu kh-ban ismét :( kedd este Nagyihoz ügyeletet kellett hívni annyira görcsölt az oldala :( dg: epehógyag gyull+kövek :(
vicces az egészben 1osztályon folyosó két végén vannak :) amint itthon befejezem munkát megyek listájuk alapján cuccokat összeszedni/vásárolni csak ezért vok kissé szétesve. De már rendeződöm :) :)

Erre fel mire jövök 6kor haza....?
B. lázas :evil: :evil: :evil: :evil: ovistárs anyukája mondta náluk 1 hete pénteken volt az h. gyereknek oltári magas láza volt és másnapra elmúlt :) remélem nálunk sem lesz másképp :)

aztán du. mégsem fűztünk,mert lányom inkább színezett :) :) de legalább kicsit összepakoltam/takarítottam jól esett :) :)

Maggie!
Te mondod aki mindig pörög,hogy az édes kis semmittevést nem ismerem....
csak most kezdtem dolgozni,be kell állnia a napi ritmusomnak erre :)

KépKép
viranka

Heni!
majdnem :) :)

Kaqk!
különben már nem emlékszem jó volt e az ezüstkolloid,de elfogyott :) :) :oops: 8)

KépKép
viranka

http://www.amiotthonunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1225:24-kedves-pillanat&catid=60:dekortippek&Itemid=92
ez tetszik nagyon :) :)
de majd megnézem könyv megvan-e és akkor elküldöm :wink:

KépKép
viranka

Hahó!!! :)

Panndi, itt is nagyon gratulálok, nagyon örülök, és gondolok rátok sokat! :)

Szépek a gyerekek, nagyon aranyosak is! :)

Látom, mindeki lázasan tesz-vesz, dolgozik, meg minden... Nekme meg jövő héten megint suli, nem is tudom, hova foom tenni a gyerekeket... Na, elvileg van megoldás, csak gyakorlatilag nem tudom, megy-e, mert jön egy nagyon kedves barátunk segíteni, ha nem jön neki közbe semmi...

Sajnos telefonon esélyem sincs követni benneteket, mert ezt az oldalt nem szereti... De amikor ide tudok jutni a gép elé, akkor majd jövök.

Beteg gyerekeknek jobbulást, mi már meggyógyultunk kb, bár még férjuram mindig köhög, de már ő is sokkal jobban van, mint pár hete...

Jó éjszakát, ti nagyon ügyes-okos manókkal rendelkező büszka anyukák. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Fél nyolckor keltünk, aztán vadul takarítani kezdtem. Anyósomék éppen befutottak. Este megyünk az élményfürdőbe is. Megijedtem tegnap, hogy nem lesz nyitva az ünnep miatt, de azt írja a weblap, hogy este kilencig ott vannak 8)

Nem tudom, hogy milyen gyakran tudok jönni a hétvégén, de azért igyekszem :wink:

Viranka, én még mindig nem tudom, mit is dolgozol és hol. Leírtad már? Vagy én nem láttam :roll:
Jobbulást Apukádnak!

Panndi, kezdeti rosszullétek 8)
Látom, megalakítottad a júliusi topikot :wink:

Na, most ennyi. Itt keringünk öten a lakásban, tiszta furcsa érzés :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Vindo jó rokonozást! Élvezzétek este a fürdőzést!

Zdori jó sulikezdést! gyere gyakrabban!

Nálunk ma apa bent szorgoskodik, dolgozunk az új gyerekszobán, vendégszoba kialakitásán és szeretnénk vissza hozni a nappaliba a régi kanapét, már nem kell annyira félteni a gyerekektől :roll:

Heni
KépKép
heni81

Van egy hibája Péterkének a beszédben, nem azt mondja, hogy az enyém a játék, de hogy a Péteré, pedig ismeri az enyém szót, de neki jobban teccik a Péteré megnevezés. Valószinű én is ludas vagyok benne, mert ugy úgy osztoztunk mindig, hogy ez Péteré, ez Ároné.

Az óvónők szerint ezen kell most dolgozni, hogy úgy mondja, hogy enyém.

Mondja igy még valaki?

Heni
KépKép
heni81

vindo, de meg ám, nem vagyok babonás :) Nem ezen múlik.

Heni, Zsófi régóta nem így mondja, de szerintem ez nem olyan nagy gond, simán átszoktatható.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Rugó nem így mondja :roll: :lol: 8)

Szerintem sem nagy gond :lol:

Panndi, Fruzsi lázas még?

Én már itt túl vagyok az "Úristen, hogy fejlődhet egy gyerek ilyen lassan" és hasonló beszólásokon.
G. meg anyósom elmentek pár növényért. A barátnőm anyja ki akart dobni három nagyobb fajta szobanövényt, és elmentek érte kocsival.
R. meg apósom kinn bandáznak.

Én épp túl az akvárium-takarításon. Meg próbálok úrrá lenni a káoszon :roll:

Jaj, már jöttek is :shock:

Kép
vindolanda

Panndi persze átszoktatható, sőt most már maga mondja a Péteré után, hogy az enyém, csak annyira lovagolnak ezen a témán az óvónők, hogy elkeztem parázni rajta, egyébként meg én voltam a hülye, mert nem mondtam neki :roll: hogy ami az övé az az enyém:-)

Hogy teccik a kisvakond a csajoknak? Fruszi néz mesét? Áront nem izgatja, kis felfedező izgő mozgó, ő nem fog mesét leülni nézni :roll: Péterke meg nagy mesenéző :roll:

Vindo jaj szegénykém! nálatok is alszanak?

Heni
KépKép
heni81

Írtam is tegnap, hogy Zsófi nagyon örült neki, meg közben kaptunk még máshonnan is, szóval most lett hirtelen öt Kisvakond DVD-je, nagy a boldogság :lol:

Fruzsi most nézte, hogy beteg volt, de amúgy nem köti le, néha odanéz, ha lát valami izgit, odamutat és szül ,hogy "nééézd!", de ennyi.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Igen irtad, persze emlékszem :oops: nálunk is ez a helyzet Áronnal. Érdekes, mert már P ilyenkor nagy mesenéző volt :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?