A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, hozd a képet.Kreatívkodjunk. Én is fogok közben hímezgetni.

Kép
flóra 11

itt vok

KépKép
benó

Ilyen szar a forint.
Mondtam is,hogy most az jár jól(úgymond)aki albérletet vagy ilyen bérlakást fizet mert ott van egy havi fix összeg+a rezsi.(az nem függ a válságtól)

Kép
martik77

Tegnap itt volt a volt kolléganőm és tetszett neki a kép, amit most hímzek, így odaígértem neki. :) Magamnak nem tudom,mikor fogok kivarrni.

Kép
flóra 11

Én meg erre mondtam, hogy neked meg saját lakásod van, és így te jársz jobban.

KépKép
benó

L.is polcokat fűrészel.Kaptuk ahol voltunk szülinapozni.
Polc maradványok,csak nagyok.A szomszéd meg ideadta a dekopír fűrészt így már ki is vágta a méretet(tudom le nem ki :lol: )és most pakolgatja a helyére.

Kép
martik77

A nagyi is mindig ezt csinálja, mindig csak másnak.... :wink: :D

KépKép
benó

hol lesz a helye?

KépKép
benó

Na, akkor most már mindenki tele lesz polcokkal. Múltkoriban nevettetek rajtam,hogy mennyit fűrészelünk a F.-nal. Emlékeztek? :lol: Na most ti is polcolgattok. :wink:

Kép
flóra 11

de ti frankón fűrészeltetek is 8) :lol:

KépKép
benó

lesz kastély mégis talán

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: Igen, hol fűrésszel, hol egymáson. :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem lesz eredménye is. Polcok már vannak. :wink:

Kép
flóra 11

Hová fér még oda kastély? Hiszen tele volt a kép.

Kép
flóra 11

nem lesz :lol:

KépKép
benó

Hú, ezt a határozottságot! :lol: Percenként mást írsz nekünk. :lol:

Kép
flóra 11

két polc a szekrénybe babruháknak,meg amúgy se volt hely.

Egy kisebb polc a számítógép felett.
És az utólsó ami a kiságyhoz kerül.

Kép
martik77

Nem vagyok most túl határozott, az tény. :lol:
Még vágnom kell lepkéket meg makkot, felragasztani és kész. Aztán majd meglátjuk, mennyire üt át a ragasztó.

KépKép
benó

Értjük.
Én is gondoltam, hogy kéne valami a pelenkázó fölé, ahová popsitörlőt meg ilyeneket tesszük. De polcot nem akarok, nehéz is felfúrni. :wink:

KépKép
benó

Az jó,kell a babruháknak a hely. :wink:

Kép
flóra 11

Hiszen neked a pelenkázód polcos. Alá elférnek a cuccok.

Ahol átüt a ragasztó, takard le egy-egy makkal,pillangóval. A szalvétát több rétegben ragaszd, akkor nem üt át.

Kép
flóra 11

mit ábrázol a képed?

KépKép
benó

már átütött, sajna, de a fényhez tartva nem látszik

KépKép
benó

Valami margaréta féle virágok, fehér szirmúak, cserépben, halvány lila háttérrel.

www.gobelin.bici.sk

Itt megnézhetitek. kikeresem, hányas számú.

Kép
flóra 11

Na, ezen az oldalon a menüben katt a kvety-re,ott a 2254-es.

Kép
flóra 11

de szép képek :shock: :!:

KépKép
benó

megtaláltam, nagyon szép :D :D :D

KépKép
benó

Amit az anyunak varrtam ki, azt nem is találom.

Kép
flóra 11

Már készen vagyok a cseréppel, a levelekkel, a virágok közepével és a szirmok közti szürkével is. Most kezdem a szirmokat, aztán még jön a háttér. Abból van a legtöbb.

Kép
flóra 11

Tancsu, sajnálom.... :cry: Ez a hitel dolog úgy van, ahogy a Márti mondta.. Ennyit gyengült a forint.. Nyáron volt 150-160között, most 200-210 1 frank... A forintalapú most jobb, de ott is változtattak a kamatokan és ha magas lesz az infláció, akkor mi is szívunk... Az én lakáshitelem forint alapú, de nekem anyuék segítenek! (Hála érte!) De az A. nak is van egy hitele és 40e helyett most már fizet 65-70e-t! :evil: Valahogy majd csak lesz, remélem hamar javul már a helyzet!

Kép
szilzi

A háttér az ráadásul többféle lila, nem? Tudom, mondtad, hogy nem voltak megfelelő színű cérnák.

Mártival mi lett? Polcol vagy fűrészel? :lol:

KépKép
benó

Az előző üzenetet kb 20 percel ezelőtt kezdtem el írni :oops: Azóta Ti már kreatívkodtok! :D

Kép
szilzi

Márti, most láttam a soproni reklámját. Marha jó! Nem tudtam,miről van szó, csak hallgattam,de belebizseregtem. Végül jön a soproni képe. Ez a poén benne,de nagyon jó, ahogy felhevülten beszél Magyarországról a pasi. :wink: :D

Kép
flóra 11

Benó, azért nem írtam magamról, mert nem történik velem semmi! :( Tegnap bekellett jönnöm dolgozni és szombaton leszek otthon legközelebb, de vasárnap már megint jövök! Holnap a központba kell mennem, ami Pest másik oldalán van, úgyhogy előre utálom a holnapot! :evil: És mivel 11 órázunk, ezért nincs idő sem rá, hogy valami történjen velem! De majd júniusban mesélek, jó? :wink: Bár addigra már Te nem fogsz ráérni olvasni! :wink: :lol:

Kép
szilzi

Lilát még nem vettem. Ehhez kaptam, az anyunak hiányzott talán egy sornyi kék. Olyat nem kaptam. De vettem hasonlót és nem üt el. Végülis a felhőben mindegy, elveszik,mert az sem egyféle kék, az is talán 3 féle. Itt is a lila 3 féle lesz. így szép, ha van benne átmenet. :wink:

Kép
flóra 11

Nem én mondtam,hanem a Zsuzsi szerintem a soproni reklámot.

Biztos jó pénzt kapott a pasi hogy most dicsérje M.O.-ot

Benó:Nem fűrészelek!!!
Telefonom volt. :D

Kép
martik77

Most egyik hitel sem jó...:(

Kb igy van ahogy Márti irta,plusz fél évente van kamatjóváirás,ahol emelik a kamatokat,plusz az árfolyamingadozás,ez a kettő hozta ki hogy több mint duplája lett nekünk..:(

Baromira fáj a fejem és szédülök,inas meg nem hajlandó normálisan enni,alig evett valamit...:(

Menek inas mellé lefekszem,hátha pihenhetek kicsit...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Nem a legolcsóbb hobbi, de leköt. Ezek a legkisebb méretűképek, 15x15 -ösek, ezek kerülnek, a vászon, kb. 700 Ft-be. Hozzá a fonalak úgy 1200,- . És aztán ugye a keretezés,üveg, akasztó, további 2000,- Tehát egy kép költsége kb. 4000,- Ft.

Kép
flóra 11

Tancsu, úgy elpolitizáltunk, vagy mi, hogy amit akartam, nem írtam.
Én is nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen sok pénzt kell fizetnetek, de BÍZOM A ROLIBAN, ő a férj, és ha ő nincs kétségbeesve, akkor neked se kell. Ugye, nincs kétségbeesve? :?

KépKép
benó

Szilzi, majd eljössz és elmeséled, jó? Vagy skypolunk, a Márti meg a Timi úgyis erre akarnak minket rávenni. :D

KépKép
benó

Tancsu, a pénz mindig megoldódik valahogy. Hidd el. És ketten vagytok rá,ahogy Benó is mondja.

Kép
flóra 11

Inas is azért nem eszik,mert ideges a tejed. Ő ezt megérzi,vigyázz magadra. Nem szabad rágódnod meg sírnod. :(

Kép
flóra 11

Szegény Tancsu. Pihenj, és tereld el a gondolatod valahogy, mert attól nem lesz jobb, ha rágódsz rajta. :cry: :cry:

KépKép
benó

Megnézem a babot. :lol:
Én ma BABOT főzök,lányok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hát, szép dolog, mondhatom. :lol:

KépKép
benó

Én, azt hiszem, a világítós kép rám eső részével kész vagyok (körbe az anyagot a Gy. vágja le, a hátába az égősor stb.).

Úgyhogy akkor folytatom a manókat.

KépKép
benó

Sztem lassan már jó. De megfagytak a lábaim,tehát most beburkoltam őket takaróba és melengetem a lábaim.

Kép
flóra 11

Mi a manó! Valamivel elkészült a Benó! :lol:

Kép
flóra 11

Miért van nálatok ilyen hideg? :roll: :?

KépKép
benó

És meddig kell még a skypére várni Benó???

Nagyon szépek ezek a képek Ildó!!!!!

Kép
martik77

Varrogass, én meg most kicsit melegszem,közben olvasgatok.

Márti, nem válaszoltál a kérdéseimre. :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?