A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Lehet azért morog ha elmosogatsz??? :roll: :D

Kép
martik77

Ma ne is nézd a CSI-t mert az első résztől ismétli.2000-ben forgatták.

Kép
martik77

Nem, most a poharakkal csak zörgött, de az idegesítette, hogy nem válogattam ki a kenyereket, hogy melyik jó még, mintha én tudnám, meg különben is, nem szabad akkor se kidobni, hanem külön kell gyűjteni, mert majd a telken megeszik a madarak stb., akkor csinálja meg ő. :D
Mindegy, de olyan baromi álmos vagyok.
Én az esti CSI-t nem nézem meg bosszúból :x , amiért ilyen hülyeséget forgattak (a tegnapi), egyáltalán nem tetszett. :evil:

KépKép
benó

És megbeszéltétek, mi van? :lol:

Talán kellene sétálnom egyet.

Kép
flóra 11

És még lesz ettől rosszabb is!!!! :wink:

Kép
martik77

Én ma ki se tettem a lábam, ti? :roll:

KépKép
benó

Én se még az erkélyre se.De én most amúgy is szobafogságban vagyok a nátha miatt,hogy nehogy lázas legyek.

Kép
martik77

Vegyek be Magne B6-ot? Ti mindenre ezt szeditek.

Kép
flóra 11

Tudjátok, melyik az a South Park c. "mese"? Pl. a Cool-on szokott lenni, nagyon csúnyán beszélnek benne. A Gy. azzal húz, hogy a kis manóim úgy néznek ki, mint abból az egyik szereplő. :? :x :lol:

KépKép
benó

Mi lesz rosszabb Márti? Nekem mondtad? :lol:

Kép
flóra 11

Én tényleg mindenre. :D Vegyél. Most úgyse hányod ki. :wink:

KépKép
benó

Szerintem a CSI-re mondta. :wink:

KépKép
benó

Na én nem.De bajod nem lehet tőle.
Vagy mégis.Mi van ha elfedi a tüneteket??

Jaj nem tom. :roll: :roll: :roll:
Így nehéz segíteni. :?

Kép
martik77

:? Férfivicc. :?

Kép
flóra 11

Nem a CSI-re. :D

Neked nem kívánnék ilyet ILDÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Akkor mi lesz rosszabb? :roll:

KépKép
benó

Milyen kedves a Gy. :? Menstruál??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

A sorozat folytatása lesz rosszabb.Kiírnak még valakit.Na de ennyit tudok én is. :D

Kép
martik77

Akkor ez tök hülyeség. :?
Inkább varrom tovább a South Parkos :? manóimat. :D

KépKép
benó

Úgy döntöttem, hogy beveszek egyet. Sztem nem árt meg. Esetleg nyugtatólag hat és nem figyelek oda, akkor majd nem érzem. :wink: Tudod Benó,ez meg az én módszerem. Nem figyelni a fájdalomra.

Kép
flóra 11

Én meg lefekszek.Fáj a hátam.

Lehet,hogy már nem jövök,úgyhogy Puszi és Jó Éjt!!! :D

Kép
martik77

Jó éjt, Márti! :D :D :D :D

KépKép
benó

Ma talán ilyen hülye nap van.

Jó éjt Márti!
Pá...

Kép
flóra 11

A F. elment a Tecoba.Mondtam neki, hogy vegyen egy doboz bonbont. Jó lenne már felköszönteni az anyámat.

Kép
flóra 11

Holnap elmész hozzá?

KépKép
benó

Na, bocsánat, én is elbúcsúzom, mert baromi álmos vagyok. Puszi és jó éjt mindenkinek! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Megyünk sétálni, közben benézünk az anyuhoz. Ha otthon van,felköszöntjük őt.

Pá lányok.

Kép
flóra 11

[quote="flóra 11"]N írta:flóra 11éha komolyan nyugtalanítanak ezek a fájások. sűrűsödnek. Gyakran fel kell állnom, mozognom,akkor elmúlik. :?

Nekem ilyenek a jóslófájások voltak..... :shock: :shock: :shock:

Tuti nem szülni készülsz????????? :roll: :lol: :shock: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Most ment haza anya....lépek csinálok tejeáztatót,aztán már kezdődik is a BK..

Reggel jövök...

Szép álmokat...cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Sétáltunk egy jót, jobban vagyok. Anyámnak is gratuláltunk. Közben apám hívott és akkor jutott eszembe, hogy neki is szülinapja volt,arról megfeledkeztem. :oops: Hogyan fogom őt kiengesztelni? Nagyon érzékeny erre. Mondogattam neki, hogy bocsika, csak kicsit el vagyok havazva,meg itthon vagyok, azt sem tudom, hányadika van, írom a szakdogámat,stb. De akkor is a tény az tény,hogy elfelejtettem. :?

Kép
flóra 11

Tancsu, hogyne, természetesen szülni készülük már egy jó ideje. Csak ugye attól még nem kell, hogy máris jóslófájásokkal kezdjem. Vagy én a koromra való tekintettel rövidebb időalatt végzek? :lol: :lol: :lol: Vagy hátulról kezdeném? :lol: Na jó, nem foglalkozom vele.Mint L. Amivel nem foglalkozunk, az nincs. :lol:

Kép
flóra 11

Olyan üzenetet kaptam az e-mail címemre (justimister@gmail.com ) egy kedves Kismamától, hogy nem elérhető már a link... :(
Valószínűleg akkor az is korlátozott, hányan tölthetik le...

Mindenesetre felraktam újra a kérdőíveket , ahol elérhető:)

http://www.yousendit.com/download/U0d6RkJUV Ehv eE9Ga1E9PQ

Elnézést kérek a kellemetlenségekért! És köszönöm szépen a jelzést!

Szép estét!
justimi4

Hát ez miféle link, lányok?

Kép
flóra 11

Hali

Jóreggelt...

Egy bagoly sincs????

Gondolom Ildó Te már 3x csináltad az elejétől a szülést,most lehet igazad van és a végéről kezded...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Éjszakai mérleg 1 kaja,2 teázás....egész jól haladunk...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!
Látom, már van mosolygó fej, nagyon örülök neki! :D :D :D

KépKép
benó

Hellóka!

Szép napot mindenkinek! :D

Kép
flóra 11

Annyira a végén kezdtem Tancsu, hogy ma már nincs is semmi bajom. :lol: Nem tudom, mi volt az tegnap. :roll: Mindegy,elmúlt. :wink:

Kép
flóra 11

Tegnap hivott minket após volt élettársa...(R.igazi apja),hogy elmondja az Ő verzióját ,miért mentek külön....
R. apja most sógornőékkel lakik...... :roll:
Elkmondta hogy milyen csúnyán bántak vele,hogy megrágalmazták hogy lenyúlja a nyugdiját,közben pedig a 70-ből amit adott neki após,kifizette a törlesztőjét (14ezret),amit sógornő lagzijára vette fel,vett neki cigit havi 20ezerért,igy már a fele el is ment a 70-nek,a többi kaja és rezsi....
A nyugdij pedig jóval 130-140 felé van kb.....
A sógornő kiabált a volt élettárssal,úgy vitték el hogy nem is tudott róla az élettárs,3 nap múlva hivta telefonon hogy hol van,akkor tudta meg hogy már csak a cuccáért megy haza....

Azt is elmondta hogy após csak azon idegesitette magát állandóan,hogy szegény kicsi lánya hogy tudja kifizetni a nagy ház törlesztőjét,tud e füteni,stb,de minket sosem emlitett hogy mi lehet velünk,eszünk e,mi van az unokával,stb...

Hétvégén pedig voltunk sógornőéknél,akkor láttunk ott apóst........állandóan öntik neki a piát,itatják ezerrel,pedig beteg,magas vérnyomásos,sokszor nem mer egyedül az utcára sem kimenni..,..
Jó úton haladnak hogy a föld alá tegyék,persze majd előtte biztos lesz végrendelet hogy mindent sógornő örököljön.... :cry:

Azt is elmondta a volt élettársa hogy már jóval a lagzi előtt elkezdtek oda járni hogy fúrták a lakása miatt hogy adja el,mert kell nekik a pénz,meg hogy vegyen fel hitelt a lagzijukra,stb......

Tegnap közöltem R.-el,hogy ide az apja a lábát be nem teszi többet....de sógornőék sem......elegem volt ebből a familiából..... :twisted:

Na most jól kipanaszkodtam magam..... :oops: :oops: :oops:

Bocsika.,...

Kép

Kép[/
tancsu

Én itt bagolykodom. :D

Ezt a linket nem tudom, amit Justimi írt. :roll:

Apukád majd kap később ajándékot, megértheti, hogy beteg vagy és nem foglalkozol ilyenekkel. :wink:

KépKép
benó

Jóreggelt lányok...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most a lényeg hogy gyógyulj meg először,aztán lesz ajándék apukádnak,meg legyen meg a szakdogád is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tyű, barátom, számomra egy kissé kusza, de azért értem. :wink: TE CSAK MAGATOKKAL FOGLALKOZZ. :!: :!: :!: :D :D :D

KépKép
benó

Jó reggelt! :D
Szóval, azt akartam mondani, hogy fölösleges idegesíteni magad "távolabbi" rokonok miatt, mi leépítettük az összeset, ezért jött az esküvőre a mi családunkból apu, anyu, tesómék a gyerekekkel, ENNYI. :D És baromi jól elvagyok nélkülük. :D

KépKép
benó

Próbáltam érthetően leirni....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Értem, értem, csak úgy kusza, hogy szövevényes. :D

KépKép
benó

Az a szomorú hogy nem távoli rokonok,hanem R. apja és R. huga...tehát elég közeli...:(

Kép

Kép[/
tancsu

És a Roli mit szólt az indítványodhoz, hogy ne menjenek hozzátok stb.?

KépKép
benó

Hát Tancsu, elég kacifántos történet. De eddig is tudtuk, hogy a sógornő manipulálja az embereket. Rgyszer majd az is kiderül, hogy az anyjával miért veszett össze, még az sem igazán világos nekem. Az amyja talán már rájött a lánya turpisságaira.

Kép
flóra 11

Helló!!

Beújítottam egy kis száraz köhögéssel. :?

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?