Ti aztán termeltek egy nap... Majdnem egy oldalt vissza kellett olvasnom!
Most telefonált a párom, hogy megrendelte Novetexéknél a matracot, nemsokára megyünk érte. Tök jó, mert kókusz, és nem drága (9000 ft).
Sabine! Végülis tényleg nem távolság, mert itt az autópálya! Azért majd ha úgy állunk, hogy a doki is azt mondja, hogy nemsokára szülünk, akkor maradunk Szegeden. Ultrahangból sajna már nem tudják belőni Emmám korát, ahogy Te is írtad (olvastam, hogy a Bpd érték is 30 hét fölött +/-4 hét), úgyhogy hiába mondja a doki azt, hogy az adatok alapján 1 hét mínusz, könnyen lehet hogy nem... Csak kicsit idegesít azért ez a bizonytalanság!
Tök szupi, hogy fekve is tudsz netezni!
Mona! Szerintem még kétszer sem biztos, hogy nem lesz bent...sokan az utolsó percig azt gondolják, hogy ők nem, nem, aztán már el sem lehet őket onnan takarítani!
Mikegirl! Nekem sem látszott a hasamon eddig szőrszál, de mostanában mint a kis elektródák...
Mandala! Hát igen, én is örülök neki, hogy a riogatás részéből kimaradtunk. Csak abból a szempontból rossz, hogy az ember nem tudja biztosan mikor szül...
Az EDA-ról én is csak annyit hallottam, hogy sokan panaszkodnak el nem múló hátfájásokra, meg hasonlók. De többet nem tudok hozzáadni a témához! Én biztosan nem kérek, de lehet, hogy utólag majd a falat kaparom, hogy mért nem tettem...
Huni! Sajnáloma rossz éjszakát, és fel a fejjel a lelet miatt!
Nyuszifül! Boldog házaséletet kívánok! A mosógépen ne akadj ki, én is tudok hasonlókat produkálni...
Italoman! Papírkérdésben én sem vagyok a topon, úgyhogy várom az infókat! Az egyik kérdésem, hogy a 4 pecsétnek - ami kell az anyaságihoz- a védőnőtől kell származnia vagy lehet az orvosi pecséteket is beleszámolni?
Copfi!Nálad is van akkor 1 hónapos szórás...majd a Babó eldönti helyettetek a kérdést (én is ebben bízom)

Ultrahangon én asszem össz-vissz négyszer voltam. De teljesen ártalmatlan.
Pattogobolha! Gratula Viki lányodhoz!
Márkanyuka! Nekem is a vasaló várakozik...pedig lassan neki kéne ugrani, de olyan Pató Pálos vagyok!

Hm, rizsfelfújt!
Kis pupu! Együttérzek Veled. Lustaságom nekem is határtalan. Az a csoda, hogy a párom ilyen jól tűri...

De nap végére már nagyon rossz kedvem van, hogy na, már megint nem csináltam semmit!
Egyéként én is úgy tudom, hogy a 36. héttől már érett terhességről beszélünk, tehát Babucik már megállják a helyüket a nagyvilágban! De persze, jobb ha maradnak a 38. hétig...Utána soha-soha olyan jó helyen nem lesznek!