Sziasztok!
Kedvesek vagytok, hogy ennyit gondoltokrám és bocs hogy nem jövök gyakrabban. Az elmúlt héten ami időt a számítógép előtt töltöttem, azt az esküvői album összeállítására "pazaroltam". Végre megkaptuk a képeket...az összeset. Utazunk a nagyszülőkhöz, akik nem voltak itt az esküvőn,úgyhogy nekik már meg tudjuk mutatni!!!
HURRÁ! pont a háromhónapos évfordulónkra már sikerült is a képeket beszerezni!
A hetünk tragikus volt. Éjszakánk sosincs.. én már kezdek hozzászokni, de a párom nehezen bírja. Éjszaka nem tud aludni az üvöltéstől nappal dolgozik, tanul, vizsgázik!
Délutánonként próbál aludni valamennyit, meg általában este 9-12 között tud hunyni. Miután mindketten fent vagyunk egész éjjel teljesen elviselhetetlenné váltunk egymás számára... nahszal nehéz időnk járnak most felénk! Ami időt pihenéssel tölthetnénk, azt mások beosztják...
A minap történt, hogy a "fogadott hugom" aki két évvel ezelőtt beköltözött a lakásombaés akkor egy hétre elkérte a vadiúj kanapémat, hogy egy hét múlva vesznek ágyat addig hagy maradjon ott. persze én hülye mondtam igen. Illetve ez nemis így volt egészen, ugyanis nem engem kérdezett meg, hanem apukámat... nah mindegy az ágy két éve használódik. Erre hétfőn idetelefonál délután 4-kor, hogy köszöni az ágyat (jah ezt nem mondta) és kedden hozzák. Mondtam neki oké, de akkor hozzák mindakét ágyat (egy amit ők használtak, egy meg a gergőé volt) ésamik itt van ágy + asztal azt vigyék el apu lakásába. Nah szal egy bútor körforgás kellett. Kedden sehol senki telefonálok, hogy nekem fél négykor el kell vinnem a gyereket pszichológushoz, addig jó volna lerendezni... erre pontban fél négykor beállítanak (erre számítva beszerveztem apámat pszihójáratra) és közli a benga állat bunkó hugom hapsija hogy meghozták az ágyakat de semmit nem visznek. Nha mondom az nem pálya.... erre felpakolták a kocsira az asztalt + a kanapé egyik felét.... és elhúztak
Én itt maradtam a lakásban , azaz 62 nm-en számszerint négy ággyal + egy kanapé kerettel + egyéb butoraink+ 3 fő.....
Elkezdtem intézkedni: felhívtam apámat, hogy nagyon gyorsan szóljon rá a kiscsjra hogy innen takarítsák el a bútorokat, mert különben hívok egy sos fuvarozót és kifizettem velük....
Erre a hugomszerűförmedvény közli apámmal hogy én egy bunkó köcsög vagyok, amiért nem köszöntem meg hogy elhozták az ágyat és stb stb...
Gondolkódóba estem mit is kellett volna megjköszönjek:
1. hogy használhatták az ágyamat két évig...köszönömszépen
2. hogy a több mázsás bútor darabokat lebaszarintották a lépcsőházba gondolván majd karomon a gyermekkel fél kézzel berángatok őket a lakásba mint herkules...köszönöm szépen
3. hogy apasija úgy beszélt velem hogy a tejem egyből elapadt.... köszönöm szépen
És most következik a fullextra: fuvaros elintézve, feleslegessé vált bútorokat elvitték. Becibáltuk emberrel az ágyamat az egyik került a gergő szobájába a másik kis fotelágy meg az erkélyre, hogy tudjak a levegőn aludni a kisdeddel.... ám de a bútor úgy nézett ki mint egy okádás.... apunak amúgy vanvizesporszippantója, amiről persze ők is tudnak.... ehhez képest a két éves hányás, leevés, összegenyózás (már bocs) és stb rajta vol,t az ágyon....
telefon apunak, hozza a gépet, mert gergőt nem tudom lefektetni csak a földre.... (gergő hetek óta nagyinál van és arra az egy napra szeretett volna hazajönni velünk aludni... de sajna nem tudott ez még majd plussz két év pszichó lesz), szóval úgy hajnali kettőig ágyakat pucoltunk. És még folytathatnám a szitkozódást, de nem teszem a lényeg hogy ebben a történetben is én voltam a hülye.
A lány apja szerint én tukmáltam rá az ágyamat és én vagyok az aki mindent ott hagy maga után ha költözik Gndolom ezzel a válásomra céloz, amikor kizártak a saját lakásomból és semmimet nem tudtam elhozni... mókás. De Boglár bosszút áll, ugyania hétvégén megy a lakásomra egy emberke aki fogja leszereli a konyhabútort (nem hagyok magam után semmit alapon) és sajnos a fürdőszobabbútort is csapokkal zuhannyal mindennel együtt (ez is az enyém), bele kerül 15 ezer forintba, és nem tudunk a bútorokkal mit kezdeni, max eladjuk a vaterán... de Zsolti szerint még így is megéri és cirkuszra minidg van pénz!
Jah és a vadiúj 3 hónapot használt (mármint általam) ágyamon koptatta a macskájuk a körmét...... ezzel mindent elárultam ugye???
Jah emelett másnap vizsgáznom kellett volna... érdekes módon nem sikerült, majd jövő hétenújra tábla ez a kisebbik baj... de a férjemnek sem sikerült a másnapi vizsgája.....
Nah de történtek jó dolgok is velünk azért.. Levi gyönyörűen fejlődik, csak nem tudom hogy tartja ilyen jólé magát amikor folyton éjszakázik!

Így egészségügyiesként azt mondom irigylésre méltó teljesítmény tőle. Múlt héten volt egy háromnapos kaka szünet, amit én túl lihegetem egy kis laevolac-kal, nah ettől lett szar még az én bokámon is!

De megkönnyebült szegénykém. A 15 perces cicistopp még tart, holnap méreckedünk, majd meglátjuk hogy alakul így a súlya. Bár ha nem is cicizik 15 perc után, de folyadékot még igényel, úgyhogy vizet kap pár csepp citrommal és cukorral.
Holnap megyünk a kocsinkért, bár az sem volt egyszerű, de most nem részletezem elég lesz ennyit olvasnotok, de olyan jól esett hogy leírtam.....
Nem is nagyonolvastam a napokban, de majd hétvégén pótolom..
Mindenkinek szép napokat és jól evő, mélyen alvó babókat kívánok!