A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Sziasztok!

ZSófiapu!
Köszönjük a virágot és az őszinteségedet. A mamának több tejcit és alvást kívánok! :D

Mi most voltunk 1 hós kontrollon a doktornéninknél, mi csak hallásvizsgálatra kaptunk beutalót, mert az elfelejtették megcsinálni a SOTE-n. A csípőjére azt mondta rendben van, a pocakra meg kaptunk Infacolt (eléggé megfintorogja mindig).

Lányok lassan el kéne mennem, mert amíg itt ülök a gép előtt megeszem a maradék nagytábla Milka csokit is ami előttem van, és a végén tényleg gurítani kell.

Rakok fel képeket gyorsan még:

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
nagy vera

Jaj, de édes ez a középső kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Hallásvizsgálat???? Minket miért nem küld senki??????????????

Valaki nyugtasson meg, hogy más baba is hízik egy hónap alatt akár 1 kilót is!!!!! A védőnő nagyon elcsodálkozott meg hümmögött... Most akkor ez annyira sok???????????

A másik: nagyobbacska babák mamijaihoz: mennyit van fent úgy a babátok, hogy nem sír-eszik-peluscsere, hanem amikor "csak" nézelődik??? Én úgy veszem észre, hogy Bius, ha ébren van és nem eszik, nem túl sok időt tölt el sírás nélkül.... de ez annyirarelatív: nyugtassatok meg!

Ma megkaptuk az első (második) oltásunkat!!!! Bia nagyon ügyi volt, bár a dokinéni picit bénázott, úgyhogy a rotát majdnem sikerült visszaköpnie. :D

meri

Kata, most nézem, te előre megnyugtattál. :lol: (3,5 hét = 1 kiló)í :lol: Köszi. 8)

meri

Meri!

Eszti 3 hét alatt hízott 1 kilót, szóval nyugi van, okés! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Meri!

Hallásvizsgálatra akkor kell menni, ha a kórházban nem csinálták meg! Mi is megyünk 21.-én. Nézd meg a kiskönyvét Biusnak, ha van beírva adat a hallásvizsgálathoz, akkor meg lett csinálva bent!

Örülök, hogy túl vagytok az oltáson. Remélem nem lesz semmi lázasodás!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Semmi hallás- és látásvizsgálat. :cry: Én ebbe beleőrülök, hogy mindenki sz*rik mindenre. :evil: :evil: :evil: Mindent nekem kell kikuncsorognom??? Szemészetre szerintetek kell beutaló?

meri

Ja, Bia 4550g és 54 cm (szerintem több) hivatalosan.

meri

Nem tudja véletlenül valamelyikőtök, hogy a C&A-s kupon cipőcskére is érvényes????

Jaj, Viki, mindig elfelejtem mondani: úgy emlékszem, te ajánlottad annak idején a chicco-s fertőtlenítő folyadékot. Amennyire idegenkedtem tőle, most annyira szeretem. Olcsó, egyszerű... Köszi. :)

meri

Kicsit túlpörögtem a topikot. :lol:

meri

Meri!

el kell keserítselek, mindehová kell beutaló :(

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Amúgy szívesen, én most meg nem használom, pedig itt van! Igaz nincs cumink, csak 1 cumisüveg, azt meg egyszerűbb bedobni egy fazékba!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Meri,
Nekünk 3 hét alatt 1 kg volt :wink: Nálunk sincsen látás meg hallásszűrés, de jobb is.
Vendég

Ha kell beutaló, akkor vajon mé nem kaptam????????? Áááááááá!!!! Helyeselt a doki, hogy igen, menjünk, erre beutaló sehol. :evil:

Mondjuk, Panda, lehet, hogy igazad is van. Minek szűrni, ha úgyis tök felületesek???? :evil:

Húúú, de negatív vagyok ma. :twisted:

meri

Meri,
Bizony felületesek :? Bia követi a fejével a hangokat? Tuti :wink: szóval rendben van. Szemével is biztos követi, az is rendben van :wink: látod én megcsináltam neked beutaló nélkül a vizsgálatot :lol: :lol:
Vendég

Meri, mi 1 hó alatt volt 1,5 kg...számold ki 2480 volt 3 hó 5 napja, legyen 3 hó, most 6410 gramm....a különbség 3930 , azaz átlag 1310 gramm havonta....

mi ma megkaptuk a 3. oltást, meg a 2. rotát...rotát kiköpte, szuper...doki szerint maradt annyi a hasiban meg a nyálkahártyában, ahogy lenyelte, hát remélem...kifogott rajtam a gyerek, úgy csináltam, ahoygy a múltkor és megvárta, hogy elmenjek pisilni...20 perc után kiböfögte :evil: ...de az oltást jól tűrte, de nem eszik semmit, mint a múltkor...

mi sem megyünk hallás-látásra, látom, hogy lát, és azt is ahogy hall!

a másik minden baba más, Huni pl. ha nappal fent van, elég sokat, akkor gügyög és elvan....csak akkor sír, ha nem hall engem vagy a tvt, vagy éhes....
Vendég

Meri!

Nekem azt mondta a doktornő, hogy kérjek időpontot, és ha az már megvan, megírja a beutalót,mert a beutaló csak 30 napig érvényes, időpont meg van, hogy későbbre lesz csak! :?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi, akkor ezek szerint ezek nem kötelező vizsgálatok.
Szemészetre nem ezért kell mennünk, hanem a könnyezés miatt. Bocsi, ha megkavartalak titeket. ;) Bia jól viselte az éjszakát. Pici hőemelkedése mintha lenne, de jókedvű, és tévágya természetesen van. :lol:

meri

Beutaló érvényessége: nálunk csípőszűrésre úg lehet bejelentkezni csak, ha bediktálom a beutaló összes mindenféle számát...

Meddig keell borgatni az oltás helyét??? :?:

meri

Meri, aznap vagy ha hőemelkedése van, másnapig. Én már este levettem.
Vendég

Meri!

Látom mások megelőztek: nekünk nem csinálták meg a SOTE-n a hallásvizsgálatot, ezért kell mennünk a Madarászba.
Gyarapodásról: az én mohó fiam 9 nap alatt 450 g-ot hízott, most már szigorúan számolni kell neki a cicin töltött időt, mert ha mohó és 10 percnél többet van rajta, akkor képes 140-et is behabzsolni, utána meg 1 óráig üvölt, mert fáj a poci (ilyenkor az infacol sem segít).
Sírás nélkül eddig kb. 20 percig volt el amikor egyedül volt a kiságyba, utána ki kell venni, mert elunja magát. (ennyi idő elég otthon a rendrakáshoz :D ).

Tényleg Eszterről (Anubias) tud valaki valamit?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Nem kell a kengyel :lol: :lol: :lol: teljesen okés a csípője, minimális fejletlenség van, de csak duplán kell pelusoznom és ennyi. Nem kell semmi kínzó izé :lol: :lol: Úgy örülök !! Kis Drága 7 óta alszik, a vizsgálatnál is csak piciket pislogott :D
Vendég

De jóóóóóó, Panda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

meri

Panda!

De jó!!!!!!!!!! Örülök, és remélem akkor már nem fognak kínozni Benneteket! És a kicsi lány is jókat alszik majd! :D :D :D :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Lenne egy óriási kérésem!
Beneveztem a Kisfiam képével a baba szépségversenyre és szeretnélek megkérni Titeket, hogy szavazzatok a képünkre.

Az oldal, ahol található: http://www.babavilag.com/

1205323350.494.doc
lindaposta

Sziasztok!

Pandi!
Örülök, hogy minden oké! Már éppen akartam írni, hogy mi volt a vizsgálaton!

Tegnap mi is voltunk, minden negatív. Mondjuk érdekesek, mert ennek ellenére 4 hónapos korra visszarendeltek minket :shock:
De azt a tanácsot kaptuk valakitől, hogy nyugodtan kihagyhatjuk..... na most akkor mi az igazság? Ha minden oké, akkor mért rendelnek vissza?
Mellettünk minden baba császáros volt, annak mindnek előírták a terpeszpelust, akkor is ha rendben volt a csípője! Ti ezt értitek???

Hallásvizsgálat nekünk volt a kórházban, látásvizsgálat szerintem nem, mert a zárón nem volt rajta.

Meri!
Az én lányzóm is olyan, hogyha fent van, akkor azt hiszi, hogy cicizni kell, nagyon ritkán tölt el úgy egy órát, hogy nézelődik és csendben van. Akkor is közben 2-3 percekre elsírja magát, meg eszegeti a kezét, akkor is ha fél órával azelőtt evett...
Szerintem inkább a közelségre vágyik, mint magára az evésre.
Aztán ha megszánom, akkor az a vége, hogy akkorákat böfizik, hogy csak na, úszik tőle minden :D :D
Szóval nálunk is az van, hogy peluscsere, sírás a ciciért, gyorsan a szájába kell tenni, mert lilára tudja magát sírni, aztán alvás.
Ha éppen nem alszik el, akkor van a csuklás, böfi-visszanyelés, nézegetés, sírdogálás...
Délelőtt általában fent van, sokszor elsírja magát, aztán elbólint, majd sírással ébred. Pedig tuti nem éhes állandóan, ahogy láttad, 1 kg-nál tartunk hízásban... :-)
Éjjel pl. eszik és már alszik is tovább. Teljesen végigalussza az éjszakákat, kétszer cici, maga "kiköpi", aztán folytatja a csicsikálást. Szerintem félig alszik evés közben is. De reggel 6-kor kipattan a szeme, aztán akkor is eszik, és nagy ritkán alszik vissza úgy fél 8-ig, majd megint cici, aztán jön a nem alvós időszak, és ilyenkor 2 óránként evészet van. de délben mintha elvágták volna, megeszi az adagját és 3-4 óra alvás, majd evés és ismét alvás fürdetésig. Utána 1 óra az esti cici+altatás, és 3-4 óra múlva eszik újra, majd hajnalban és reggel 6-kor (ezt az egyet betartja mindig).
Azt mondta ma a védőnő, hogy vagy 6 hetes korra alakul ki a napirend, meg az éjjel nem evés, vagy 3 hós korra. Az utóbbi a jobb, mert akkor az már tartósan úgy marad. Ez igaz is, mert Viki nálunk 3 hetesen leszokott az éjjeli evésről, aztán mikor jöttek a fogai visszaszokott, és egészen 1 éves koráig minden éjjel egyszer evett. Utána megint végigaludta az éjszakát, majd 1,5 évesen amikor kezdtem elválasztani, akkor nappal nem volt cici, de éjjel 6-szor... :shock: :D Úgyhogy teljes cici-megvonás lett a megoldás, a fokozatosság nem ment. :-)
Minden baba más, ezért nem kell az általános tanácsoknak hinni, mert nincs átlagos gyerek, csak egyedi van, ami azt jelenti, hogy minden gyerekre más-más szokások vonatkoznak. De szerintem a legegyszerűbb, ha az ösztöneinkre hallgatunk, és akkor biztosan mindent a legmegfelelőbben fogunk csinálni, ahogy a babának a legjobb.

Vera!
Nagyon aranyos a kisfiad! Látom ő is imád ölben aludni! :wink:

Most mennem kell, Lilike alszik, és Viki már itt áll sorban, hogy ő akar játszani a gépen...:-)

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok mamik!

Továbbra is gyönyörűek a kis emberek!

Anyatejes babát nem lehet elhízlalni ne izguljatok szoptassatok nyugodtan! :)

Mi még megvagyunk.. csak rengeteg az intéznivaló, szeretnénk március végén költözni a lakásba, de még van vele egy csomó munka.

rólunk:
Áronom tegnap olyan aranyos volt... felkelt délutáni szunyókából odajött hozzám, felhúzta a pólóm, össze-vissza puszilgatta a hasam majd belenézett jelentőségteljesen az arcomba és azt suttogta Andor ! :)
Azt hittem megzabálom... eddig még nem mondta ki öcsi nevét! :)

pociképek

31 hetes, 32 hetes
Kép
Kép

Áronomtól nőnapra
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Isten hozta Norton babát és Mezsó kislányát a nagyvilágban! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szia Mamacka!

Nagyon kéne a hordozó!! Vannak képeid? Ha nincs, az sem gond, jó lesz nekem valamelyik kék is, csak ne csíkos legyen! Megoldható a dolog? Ha igen, akkor küldöm privátban a címemet!

Köszi előre is!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sikerült végre képet is feltöltenem! :oops:
Hát ő az én kis Danikám! És erre a képre kéne szavazni.

Kép

Előre is nagyon köszönjük a szavazatokat Mindenkinek!!!

Linda
lindaposta

Kérdésem van: mi a különbség a latex és a szilokon cumi között? Úgy értem, lényeges-e egyáltalán a baba szempontjából... Tudja ezt valaki?

Nem is meséltem még: BiaBaba már túl van egy képességfejlsztő és egy angolórán. :lol: :lol: :lol:

meri

Mamacka, épp kezdtelek hiányolni! Nagyon eltűntél. De látom, szépen neövesztgeted a pocidat! :)

meri

Meri!
Ugyan nem vagyok egy cumiszakértő- sőt megmondom őszintén cumiellenes vagyok-, de úgy tudom az a különbség, hogy a szilikon cumi könnyebben tisztán tartható és tisztítható. Többet nem tudok róla.

Kata
Kép kishölgy :-)

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Látom, Kata, nálatok is megy a divatozás. :D
Én sem rajongok a cumiért, de Biának van, mert mondjuk egy hivatalban nem feltétlenül tudom előkapni a cicimet, hogy megnyugtassam. Márpedig Bia pont annyira cicifüggő, mint Lilike. :D Most is, ahogy olvastam, amit írtál, tisztára mintha Biáról meséltem volna. :lol: Kivéve a fürdés előtti alvást. Nekünk olyan nincs. Ezt mondjuk épp most cáfolja meg a kiscsaj, mert most van. :lol:

meri

sziasztok!

Alig van energiám. Zsófi apu helyettem is írhatnál és olvashatnál! Köszönjük szépen a szép csokrot. Nagyon kedves tőled, hogy gondoltál ránk.

Ma sem tudtam délután pihizni. Ez a kis manó folyton fennt van. Mostanában szopi után felébred. Pedig úgycsinál, mint aki édesen alszik.
Voltunk ma a dokinéninél. Minden okés volt.
Már 5 kilósak vagyunk. Én is egyetértek Mamackával, hogy anyatejes babát nem lehet elhízlalni. Olvastam, hogy volt oylan baba aki fél éves korára 10 kiló volt és egy éves korára pedig teljesen elnyúlta a súlyát. Már tovább nem gyarapodott. Ezektől nem kell megijedni. áté pedig nem volt könnyű amúgy sem és mégis egy hónap alatt 1 kilót szedett fel.

PATI! HATALMAS GTRATULÁCIÓM NEKED! NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK! MÁR NÉZEGETTEM, HOGY MEG SZÜLTÉL-E, MERT ÍRNI NINCS IDŐM DE BEKUKKANTANI AZÉRT BESZOKTAM.

Boeske,

most aloéval fújom és lámpázom. Voltam vele dokinál is azt mondta, hogy tegyek bele gézlapot ami szárazon tartja a sebet. Na meg jó ideje fél cici kinnt így járkálok a lakásban. Éjszaka is azt csinálom, hogy amit szopizott azt szabadon hagyom. Hanyatt fekszem és úgy alszom. Hétvégén már gennyes volt. Így lemostam betadinnal utána pedig vízzel szopi előtt. De volt oyan is, hogy a vér ömlött belőle. A védőnődnek megmutattad? Az enyém próbált segíteni szegényke, de nem nagyon tudott. Azért megnyugtatott.

IBM,

nagyon édes a babád. Majd meglátod mennyire fog hasonlítani élőben is. Én a mai napig elcsodálkozom ezen. :-) Gratulálok a kis kukishoz!

Mamacka,

nagyon szép a pocid!
Azért jöhetnél gyakrabban is. Én beszélek mi? :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Mamacka,

te jó ég már t is majdnem a célban vagy. Úgy megy az idő. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Zsu, Eszti, Pandi és a többiek! HOL VAGYTOK????

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Én itt :wink: picit fentebb írtam is :D
Vendég

Máté baba adatai:

1 hetesen: 4230gramm, 56 centi
2 hetesen: 4410 gramm
3 hetesen: 4750 gramm
És most 5040gramm és 60 centi.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Katuci
Persze megoldható... csak fotózni nemtudtam mert vidéken maradt a töltő... :oops:
A honlapon fenn vannak amik megvannak...
Kívül sötétkék belül színes mintás kellene?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép
ebből a kék pöttyös megvan... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Áronom is olyan kis dundi volt, most meg olyan kis vékonyka... 11 kiló össz-vissz...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Na hat meggyogyultam, de ma ratettem egy lapattal, szajsebesz, ki kellett muteni a bolcsesegfogamat, 4oltes van a szamban, azt hiszem ez a het nem az enyem :S
Szegeny kisfiam meg is erzi, jaaa es a masik lehet hogy megjott elosszor :evil: mivel 1 hete semmi nem volt a gyermekagyibol , ma meg olyan veres mint amikor menstrualok, szerintetek ez lehet?
A tejem meg egy kicsit megcsappant azota a virus ota, de azert mentem a menthetot :D

Katuci, jaj Lili nagyon szep :lol: igazi kislanyos :lol:

Megy aludni, picikem alszik igy en is, legkozelebb 4 kor kelunk.

Jo Ejt!

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka,
Bizony ez lehet mensi. Szerintem a tejed rendeződni fog, ha eszel, iszol rendesen.

Mamacka,
Szép pocak :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vikci:Én is itt vagyok, csak mint neked sem, nekem sincs időm írni...Martin most is itt cicizik miközben írok!:)Már ő is 4700 gramm körül van...Nektek hányszor eszik egy nap a baba?És mennyit?Írok privit!!!

Mindenkinek szép napot, bocsi de mennem kell, Törpém reklamál hogy nem vele foglalkozom!!! :oops:

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Ma megvolt az első kendős sétánk!!!! :D Bius végig aludt. Csak nem tudom, hogy a bankokban meg a boltokban minek csinálnak nyári meleget, amikor az emberek kabátban mennek be... :evil:

meri

Sziasztok!

Pandi!
Én is örülök, h. elkerültétek a kínzást.

Vikci!
Örülök, h. írtál, sajnálom a melled, reméljük hamar rendbe jön. Azért a te fiad is hízik szépen. A miénknek már szabályos tokája van (az anyjától örökölte) :lol: :
Kép

Meri!
Lassan én is kimerészkedem a (Nandu) kendőmmel az utcára, eddig mindig a babakocsiban voltunk, de lehet, h. alapból 2 pelust kötök rá, mert a manóm mindig az úton kakil, és sajna még most sokszor melléfolyik (a mai nap volt a csúcs).

Mamacka!
Nagyot nőtt a pocakod! A kisfiad meg egenesen tündéri.

Kata!
Elaludni eddig sajnos csak így sikerült (ölben), egyszer volt, h. magától véletlenül elaludt a kiságyban. Dehát nincs szívem a kiságyban hagyni sírni.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Vera!
Olyan édes kis pofija van a gyerkőcödnek! És ezek a nagy szemek...! :-)

Meri!
Én most rendeltem Mamackától egy olyan hordozót, amit ő varr, mert Nandu kendőm van nekem is, de már Vikivel sem igazán vált be, most meg már arra sem emlékszem, hogy kell megkötni... :oops: :lol:
Úgyhogy bízom benne, hogy ez jó lesz és tudunk mi is így sétálni. Jó babakocsizni is, mert mi kisvárosban lakunk, de néha jobb lenne, ha csak úgy összebújva sétálhatnánk.
Meg ezt ha autóval megyek, bedobom, aztán csak magamra teszem és úgy bemegyek a boltba, bankba, postára, stb., mert a bébihordozót cipelni az egy katasztrófa. Egyetlen hely van, ahol bele lehet ültetni a bevásárlókocsiba a gyerkőcöt, az a Tesco.
A Spar, Plusz, stb. boltokban nem tudom rárakni a kosárra, csak úgy, hogy majdnem kidől belőle Lilike.... :shock:
Az ölemben meg mégsem cipelhetem, mert akkor meg vásárolni nem tudok.
Ti hogy vagytok az autósüléssel?

Cirkuszka!
Köszi a bókot, Lilike nevében is!!! :D :D
Örülök, hogy jobban vagy, a tejed meg rendeződni fog ne aggódj. Ha esetleg úgy érzed, hogy kevesebb, akkor ajánlhatom a Laktoherb teát, meg az Urtica Urens 5CH homeos bogyót (3x5/nap)
Én az Urticát a szülés napján elkezdtem szedni és így sokkal hamarabb lett tejem. Mondjuk már nem nagyon szedem, mert nekünk nagyon sok tejcink van, néha túl sok is :-), így inkább közben iszom a Laktoherb-teát, mert finom is, meg az összetevői jók a tejci termelésre, plusz a baba hasfájására is.
Ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy vajon a mensid jött-e meg, mert én VIkivel sem menstruáltam a szoptatás ideje alatt (17 hónapig), de nem biztos, hogy az, mert nekem is olyan a vérzésem, hogy van úgy 2-3 napig nincs semmi, aztán egyszer csak 2-3 napig újra van. Bár nekem lett egy elég rendes 3 irányú méhszájrepedésem a szülés alatt, szóval nekem lehet, hogy emiatt
jelentkezik néha újra, nem tudom.

Patiról olvastam egy másik topikban, azt hiszem a 2008. márciusiban

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Véletlen elküldtem a befejezetlen üzenetet....

Akkor folytatom. :-)
Szóval Patiról olvastam, úgy tűnt jól vannak, nem tudom ide mikor néz be! Azt nem tudom, hogy képet tett-e fel, mert annyira nem olvastam bele a topikba, csak futólag. Talán Pandi többet tud róluk!

Egyébként régen írt ide Lexus, neki is megszületett a babája, Panna Lilla, március 12-én. Nagy gratula nekik!!!

Utólag is nagy-nagy gratula MEZSÓNAK, teljesen elfelejtettem gratulálni neki, pedig tényleg ő is régen sokat írt ide hozzánk! Szóval minden jót nekik is!

Vikci!
Sajnálom, hogy így kínlódsz a melleddel, de talán már elkezd javulni a helyzet. Sokan vannak így sajnos, én is féltem, hogy így járok, de aztán csak 2 napig volt véraláfutásos, aztán elmúlt. Pedig Lilike is sokszor olyan, mintha harapna :-), annyira szorítja az ínyével.

látom azért mindenki jól hízogat (mármint a babák... :-) :-) ), és tényleg igaza van Mamackának, az anyatejes baba nem hízik el. Erre inkább csak a tápszeres babáknál kell figyelni.
Viki 1 éves koráig csak anyatejet kapott, most majdnem 6 éves és alig 20 kg. Pedig most is imád enni, de lemozogja, meg elég jó alkata van, nem igazán marad rajta felesleg.
Pedig ő is úgy kezdte, hogy az első egy hónapban 1,2 kg-ot hízott, aztán fokozatosan mindig kicsit kevesebbet, de olyan 60-70 dkg-t átlagban mindig hízott. És nagyon nagy evő volt, egy kis cicibajnok... most ilyen a hugicája is :lol: :lol:

Tegnap először ültem autóban a szülés óta (mármint hogy én vezettem), nagyon jól esett... :-) valahogy mégiscsak könnyebb kocsival menni ide-oda, mint babakocsival felpakolva, állandóan azon izgulni, hogy mikor kezd el szakadni az eső, vagy mikor akar újra szopizni Lilike, stb. stb.
Azért nem mondom, hogy mindenhová kocsival mennék, de hogy boltba nem fogok többet babakocsival menni, az tuti. Ha babakocsizunk, akkor kizárólag séta, nézelődés, semmi más.
Csak ez a bevásárlókocsi téma, ez egy bosszantó... na mindegy, nem lehet minden tökéletes. :-)

Zsófiapu!
Mizujs felétek? Oszlik már a "káosz"?? :lol: :lol:
Zsófianyut mikor ülteted a gép elé? Esti nyűgösködés, szopizás ügyben mi a pálya?

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Kata, én nagyon szeretm a kendőt, nekünk nagyon bejött! Mienk is kisváros, én is babakocsizni szoktam, de tegnap két oka is volt a kendőnek: az egyik, hogy nagyon erős szél fújt, így ezt jobb megoldásnak éreztem. A másik: banki ügyeket kellett intéznem, és teljesen hihetetlen, de az épületet, ahova mennem kellett, talán fél éve adták át, és mégis: befele 2 lépcső - ez még belefér, bent az épületben meg még vagy 8... Jó, fel lehet vinnia kocsit, de azért a mienk jó kis terepkocsi, mert errefelé még sok a földút, szóval nem egy könnyű darab... nesze neked akadálymentesítés!!! :evil:
Mi voltunk már esernyőkocsival is vásárolni (Cora), és akkor nem a hordozóban kellett cipelni Biát. De én autósüléssel sosem megyek egyedül, mivel nincs jogsim. :oops: Így apa cipeli mindig a kiscsajt. Ez is egy megoldás. :twisted:

meri

Sziasztok!

Meri!
Ti mikor voltatok először Biával a Cora-ban? Én próbálom győzködni a párom, h. majd Márkucit is előbb utóbb ki lehetne így vinni akár bevásárolni is, de Ő győzköd, h. nem 3-4 hónapos kora előtt nem.

Kata!
Kösz a bókokat, és képzeldd hogy tud ezekkel a nagy szemekkel nézni, meg azon az édes kis száján micsoda üvöltés jön ki időnként (főként tisztába tevéskor, ha előbb teszem tisztába minthogy enni adnék neki).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?