Sziasztok!
Köszi a dicséreteket. A foltvarrással először próbálkoztam, mikor a takarót készítettem. Férjemnek szánt első kari-ajándék volt. Talán egy-két hétig készült. Akkor még otthon laktam, és nálunk az volt a divat, hogy TV nézés közben kézimunkázunk. Tudok hímezni, meg kötni is, sőt a legizgisebb film se tud lekötni annyira, hogy ne essen jól, ha mozog közben a kezem. Mióta együtt lakunk férjemmel erről teljesen leálltam, mert őt zavarta a kötőtű csattogása. Na de most újra előveszem!
Az adventi naptárt Hugom készítette. Neki még nálam is jobb kézügyessége van, no meg irtó kreatív. Aranyműves is lett a szentem, most meg műkörmösként dolgozik. Sajna nem tudom milyen anyagból van, de olyan zsák szerű, kicsit durvább. Méterárú boltban biztos tudnak segíteni. Egyébként akartam még ajánlani a Nők Lapja Café Adventi oldalát. Nagyon jó kis ötletek vannak karácsonnyal kapcsolatban.
Édesség: Nálunk otthon nem volt szokás csokizni, nem is vagyok érte oda. Viszont anyu minden hétvégén sütött valami fincsi sütit, amit szigorúan csak ebéd, vacsi elfogyasztása után lehetett dézsmálni. Ez nálunk annyira bejött, hogy Hugom szinte alig eszik édességet. Én is csak most kattantam rá (de ez bizti Gabó csinálja velem). De pl. én a teát cukor nélkül iszom, és a gyereknek sem akarom cukrozni. Na persze már előre látom, hogy a nagyszülők biztosan adnak majd csokit, üdítőt…stb. Nem lesz könnyű eset. Viszont mivel én az úgymond klasszikus nagyszülők nélkül nőttem fel, és ugye a gyerkőcömnek is már csak egy nagyszülő párja van, így nem szeretném, ha nélkülük nőne fel. Amire viszont nagyon háklis vagyok, az a chips, mekis kaja, fornetti…és társai.
Wicca, nagyon édes kis pofija van Bálintnak! Hihetetlen, hogy már ennyire szépen kivehető minden részlet!
Kukli, ha már minden kárpit tiszta nálatok, és még benne vagy a lendületben elküldöm a címem.

Csak kecsegtetésül: van vagy 50 nm padlószőnyeges felület.

Egyébként megértelek, mert az új kis pórszívóm hasonló sorsot kapott, olyan nincs, hogy egy nap ne használjam. Mondjuk a három kutya és a nap-nap után sárban caplató férjem után kell is!
Tencsi, a filc nagyon jó ötlet, főleg, hogy a motívum az egész lakásban visszaköszön.
Katka, úgy tűnik a pihenés beválik, úgyhogy továbbra is jobbulást!
Cigi: Férjem dohányzik, de kizárólag csak kint. Szerencsére anyósomék is csak lakáson kívül gyújtanak rá. Amúgy sem jó dolog a dohányzás (10 évig füstöltem, aztán győzött az asztmám), de az még borzasztóbb, ha az emberek ezt bent a mindennapos légterükben teszik. Láttam már elég durva dolgokat, hogy tud a füst, nikotin kiülni a bútorokra, tárgyakra, akár arra a gyerekjátékra is, amit a babó szopogatni fog.
Adryn, nagyon csini az óra. Hát ha nem látott gyulladást, akkor az biztos úgy van, de akkor mitől fáj a füled? Erre mondott valamit? Remélem a repülés nem fog fájni.
Csibb, nagyon szép a pocid!
És már régebben akartam írni, mert valaki hiányolta az előtejet magán, hát ne irigykedjen, mert nem túl kellemes érzés. Nem vagyok rendszeres melltartó viselő, így viszont muszáj, ha komfortosan akarom érezni magam. Ami azért sem egyszerű, mert már megint csak mérethiánnyal találkozom. Vagy csak én járok rossz helyen? A legjobban akkor akadtam ki, mikor a Triumf kifejezetten várandós melltartójánál közölték, hogy 90-es a legnagyobb méret. Hát kérem szépen, hol vásárolnak akkor a szilikon bébik? Valaki tud ebben segíteni? 95 C-D méretnél tartok.
Papillon, jobban vagy?
Na eleget írtam, köszi a türelmet.