A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nagyon ügyes vagy. :D
Én azt hiszem, felfüggesztem a koncentrálást, mert a fejem is akar fájni, meg az előbb alig bírtam felállni, beszorult a levegő, vagy mi volt, ott fönt tök fájt. :?
Úgyhogy szerintem most tv-zés lesz vagy valami ilyesmi. :roll:
Úgyhogy el is búcsúzom, bár még lehet, hogy jövök.
Puszi nektek mindenesetre és jó éjt, ha jönnék, akkor ez van. :D

KépKép
benó

Na akkor én ma tényleg mindenkit csak kerülgetek. :?

Menj pihenj!!! :D

Kép
martik77

Aludtam egyet. Nagyon rám fért. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fáradt vagyok.

Kép
flóra 11

Mártika, én most jöttem. :D

Kép
flóra 11

Vagyok!!! :D :D :D

Kép
martik77

Egyfolytába éhségérzetem van,de nem is tudom mit ennék igazán. :?

Kép
martik77

Tancsu, olyan jó oldalakat raktál fel! Megint elméláztam rajtuk. :D

Kép
flóra 11

Én is éhes vagyok, de nem ehetek. Ittam 3 korty vizet és már csavarta is a gyomrom. :(

Kép
flóra 11

Sikerült is visszaolvasnom.

Benó, annyira erősen nem gondolkodni,hogy fájjon is. :lol:

Kép
flóra 11

Hozok száraz,puffasztott kenyeret. Az csak nem árt meg.

Kép
flóra 11

Lefekszek.Fáj eléggé a hátam.
Mellesleg biztos nehéz tartani. :lol:

Kép
martik77

Már megint elment a Digi TV. :x Pont most BK előtt. Pedig tegnap sem láttam. :evil:

Kép
flóra 11

Tegnap:magdianyus fényképeket talált botond zsebében egy bankról,kinga segitségével megszerezte géza haverjának a telszámát,ki akarják nyomozni hogy hol lakik....
andrás megverte alexet,mert miki rájött hogy emmával szeretők és elmondta andrásnak...
beindult juli szülése....
miki nagyon rosszul lett,magas láza volt,elvitte a mentő....

kb ennyi jut eszembe,majd mesélem a mait is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

mentem fejni és jó alaposan megfigyelem mi lesz a bk-ban és majd reggel irom...

Cupp

jóéjt....D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, nagyon aranyos vagy. Köszike a tájékoztatót. :wink:

Kép
flóra 11

Jóreggelt...

BK:miklósnak azt mondta a doki,hogy örüljön ha ezt túléli,tüdőgyulladása van és fertőzése...
Kinga alig birja visszatartani hogy ne menjen neki gézának,mert mérges rá,hogy újra rossz útra akar térni...
megszületett juli kisfia,de alexet nem érték el igy nem volt ott a szülésnél...
a lánya elment neki szólni,hogy megvan a kisbaba és rányitott alexra és emmára,éppen ágyjelenet zajlott...totál kibukott,azt mondta neki nincs többé apja...

na ennyi jut eszembe....

Kép

Kép[/
tancsu

és büszkén mesélem....

túl vagyunk az első átaludt éjszakán!!!!!!!

Este fél8-kor elaludt,előtte evett,aztán 11-kor felsirt,volt egy büfi,éjfélkor hasra tettem és reggel 6 előtt kelt fel...evett és alszik...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!

Köszönöm ismét az összefoglalót.

Hatalmas gratula nektek az éjszakához! :wink: :wink: :wink:

Kép
flóra 11

Helló! :D

Én is gratulálok az éjszakához!!!!

KépKép
benó

Szió Benó manó! :D

Kép
flóra 11

Benó,már jobban vagy?

Kép
flóra 11

Akkor biztos te is jóval kipihentebb vagy, mint voltál. :wink: De jó! :D Majd készüljetek fel, mert én majd jövök a hatalmas kérdéseimmel ám, mikor meglesznek a gyerkőcök. Visszaolvasni pedig nem fogok, ezt is előre megmondom. :oops: :lol: Nem látom értelmét mindent összeolvasni, mert az ember úgysem készülhet fel mindenre, ráadásul sok mindenre nem is emlékeznék. Majd ösztönből, nem? Tudok, amit tudok most, aztán majd lesz valami. Majd a kórházba beviszek azért könyveket, de itthon a maradék időben nem olvasok ilyeneket, inkább kreatívkodom stb. A kórházban úgysem lehet varrogatni, vagy igen? :roll:

KépKép
benó

Helló Ildó! :D :D :D
Jobban, persze. Csak szerintem baromi meleg volt itt bent (fejfájásakarás), meg hülye pozícióban varrogattam, attól szorulhatott be a levegő. :wink: :D

KépKép
benó

És te hogy vagy?

KépKép
benó

Benó, a kórházban pedig nem fogsz olvasni, hidd el. Oda nem kell könyv. Hacsak nem fektetenek be egy hónappal előtte, amit remélünk, hogy nem. De szülés után aludni fogsz Te is, ha a babák alszanak. :wink:

Kép
flóra 11

Hali...

Benó:a viszek majd a kórházba könyveket,arra vonatkozik hogy ha megszülsz,akkor majd akarsz olvasni bent a kórházban?????

Kép

Kép[/
tancsu

Én jól, egyre jobban.Ma reggel már egyáltalán semmi bajom sincs.

Kép
flóra 11

Sztem arra gondolt. :wink: Kis naivan. :lol: Majd rájön, hogy ez nem megy. :wink:

Kép
flóra 11

Na én pont ezt akartam irni,hogy szülés után örülsz majd ha lesz nyugis 5 perced és becsukhatod a szemed pihenni,nem még olvasni... :wink:
A szines újságjaimat még annyira sem nyitottam ki hogy elelapozzak...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ma inkább le se írom a takarításos terveimet, mert úgy látom, nemigen csinálom meg.... :oops:
Majd inkább csak akkor, ha már meg is csináltam. :D

Akartam írni, hogy azért nem írom a tudnivalókat már, mert szerintem a nagy része rizsa. Mikor másoknak kellett írni (tudom, most is kellene a Mártinak, bocsi), akkor ugye, nem rizsázhattam le, de most engem is érint, és így lerizsázom, tehát az alapdolgokat úgyis tudjuk, pl. az én babjaim mostanában nyitják ki a szemecskéjüket, már hallanak és készítik a kis tüdejüket, Mártinál meg Kis Vuk már teljesen kész van csak gyarapszik, szóval, ezeket amúgy is tudjuk, és vannak benne ijesztős részek is, hagyjanak békén vele minket. :D :lol: Így is mindig hall az ember rosszakat, a másik fórumban pl...., meg különben is, nem kell még ezt tetézni. :wink:

KépKép
benó

Benó szülés: Hipp-hopp gyerekek ki, most anyuka olvas, hogyan neveljen benneteket. :lol:

Kép
flóra 11

Helló!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Végre joban vagy Ildó!!!!!!!!!!!!!!!...:)

Benó:inkább most olvass,mert ha hazamentetek tuti nem lesz időd....nekem 1 baba mellett nem jut időm könyvekre.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!
Dehogy utána... :lol: Nem, én felkészítettem már magam rá, hogy csak 2 soros cikkeket fogok tudni elolvasni, azt is hetente 1x. :lol: De nem baj, persze. Tehát arra gondoltam, hogy szülés előtt, mert tudjátok, a 35. héten be akar fektetni, és abban viszont bízom, hogy nem akkor akarnak kibújni, tehát még lenne kb. 2 hetem olvasni vagy valamit csinálni. :roll: :D

KépKép
benó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Nem kellenek a tudnivalók, persze,igazad van. Csak én kérdeztem, hogy melyik oldalról szoktad lehúzni,de aztán megtaláltam. :wink:

Kép
flóra 11

Annyira ne reménykedj hogy neked még akkor 2 heted lesz....

Ez csak az én személyes szociális véleményem,de örülj hogy ha 34 hétig kihúzod ekkora hassal és 2 babóval.... :lol:

A legtöbb ikres ismim sem húzta tovább...:)

Jóreggelt Márti,....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Helló mindenkinek! Helló Márti! :D
Jó már a hátad?
Nem, ennyire nem vagyok ám naiv, csajok. :D Tudom, hogy majd azt se fogom tudni, merre kapjam a fejem, nem gondolom, hogy könyvből fogok pelenkázni stb., és ők szépen megvárják.... láttam ám már gyereket! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Megjött a Márti is.

Hellóka!

Kép
flóra 11

Muszáj húzni, Tancsu, hogy nagyok legyenek! :idea: :idea: :idea: Nem atajom, hogy úgy járjanak, mint az ikres Éviéi, akik 3 hetet még kórházban voltak, ebből egy csomó időt inkubátorban stb., nem, nem, nem.

KépKép
benó

Na, tetszetek már engem érteni? :D :lol:

KépKép
benó

Pedig erre is fel kell készülnöd,hogy sokkal kisebbek lesznek mint ha 1 lenne és ezért valószinüleg az ikrek 90%-a inkuátorban tölti az első pár napját...
Nem azért mert baj van,hanem megelőzés végett...felkelt inas,menek...cxuppp

Kép

Kép[/
tancsu

Oké Benó, tudod, hogy csak húzuk. :wink: De csak szeretetből. :D Mert olyan jó hallgatni,ahogy védekezel. :D Csúnya vagyok, ugye? Bocsánat. :oops:

Kép
flóra 11

Felkészülhetek, de azért hadd ne akarjam. :lol:

KépKép
benó

ÓÓÓÓÓÓÓ.Már kora reggel gyereket szülünk és neveljük??? :lol: :lol: :lol:

Sajna nem rajtunk múlik mikor jön el a nagy nap!!
Azért mert Tancsu azt mondja készülj fel,hogy hamarabb ez csupán jóindulat és ezt mutatja a nagy átlag.

Kép
martik77

Nem vagy csúnya, jó fej vagy. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Benó, a Péterem normál méretekkel, 3,20 kg és 50 cm született, de inkubátorban volt, mivel sajna kétoldali tüdőgyuszija volt és oxigénre volt szüksége. Ijesztő, de nekem is ki kellett bírnom. :(

Kép
flóra 11

Na elvan még a kiságyban....

Persze hogy nem azért irom hogy bántsalak,csak tényleg ez a nagy átlag ahogy Márti irja...:)

Kép

Kép[/
tancsu

szörnyű éjszakám volt.L.nem elég,hogy beteg,de ugye éjszakás volt és azután mindig fáradtabb estére így most úgy horkolt,hogy azon csodálkozom Ildóék nem hallották!! :? :? :lol:

Tancsu Gratula Gergőnek az alvásrekordért!!!!

Kép
martik77

Köszönöm, Benó. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?