A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Akkor hasonló boltba megyünk. :D

KépKép
benó

Ez nagyon jópofa! Húsvétra fel is rakhatja. Nagyon jól néz ki. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, ezt már egyszer beszúrtam ide, de most rájöttem, hogy anyunak jól nézne ki és a Kittike meg a Vivike is biztos örülne, hogy megint kreatívkodunk. :D

KépKép
benó

A Gy. anyukája is így csinálta a fiúkkal, mint te.

KépKép
benó

Ha aktuális lesz, majd én is járok a kreatívba, ne aggódj. Most elkerülöm messzire inkább. Ne fájjon a szívem. :(

Kép
flóra 11

A Gombbolt is kreatív, szerintem nagyon is. :!: :D :D :D :D

A fiúkkal kapcsolatban: jó ez a módszer, csak kár, hogy egy új csomó pizsamát kell nekik venni. :lol:

Na, még megyek utamra, majd jövök hamarosan.

KépKép
benó

Hát másképp nem lehet. Amíg kicsik voltak, megtanítottam őket, hogyan kell elpakolni. Együtt csináltuk mindig játszás után rendet raktunk a szobában. Volt, hogy mosogattak nekem.Főzéskor besegítettek. Állandóan körülöttem voltak. Most ahányan vannak legalább annyi fele szaladnak,"dolguk" van,nem érnek rá még enni sem,nemhogy takarítani. :x

Kép
flóra 11

Te meg ne vegyél nekik új pizsamákat. Mondd, hogy addig nem lesz pizsamájuk, míg meg nem keresik őket. Majd akkor megkeresik. :lol: Bocs, na, mindegy, csak mondtam valamit, mit tudom én. :roll: :lol:

KépKép
benó

Nem baj, a Bálint akkorát nőt, hogy kellenek neki az új cuccok. Minden kicsi rá. Egész ruhatárát cserélni kellett. Az őszi-téli kollekció már kész. Most jöhet a tavaszi-nyári. :wink:

Kép
flóra 11

Hát, igen, abban a korban van. :wink:

KépKép
benó

A csipogót el ne felejtsem megkérdezni. Meg még volt valami kérdésünk? :roll:

KépKép
benó

Annyit azért nem vettem, ne izgulj. Max fejenként egyet. :lol: De mondom, a Bálint ahogy felhúzza a régi pizsiket,hát olyan halásznadrágnak megfelel. :lol: 20cm-t nőtt egy év alatt. Nyáron elszaladgált pólókban, rövidnadrágban, nem lehetett annyira észrevenni. Ősszel volt gond, mikor suliba ment. Akkor vásároltam rá néhány cuccot és azóta minden hónapban veszek neki ezt-azt,hogy legyen. Pizsama még fog is kelleni, mert a kicsiket most majd mosás után selejtezem, vagy elrakom. Hátha jól jön majd. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, a sustorgó anyag, amit belevarrsz.

Kép
flóra 11

A GY.-nak mondtam a faág-ötletedet, tetszett neki. Remélem, szerez is hozzá faágat. :D

KépKép
benó

:D Örülök, hogy tudok értelmeset is tanácsolni. :wink:

Kép
flóra 11

20 cm-t, az jó sok. :shock:
Én szerintem sose nőttem egyszerre annyit. :lol: :lol:

KépKép
benó

És megkérdezheted, hogy olyasmi nincs-e nekik, mint a babzsákban. Valami apró,amit szintén belevarrsz mondjuk egy textilzsákocskába és ezt is valami alá bevarrhatod. Jó lesz gyömöszölni a piciknek.

Kép
flóra 11

Eddig minden ötleded tetszett neki, miért mondasz ilyet. 8) :D Meg nekem is tetszenek az ötleteid, de van olyan, ami nekem túl nehéz, csak te túl sokat nézel ki belőlem. :lol: (Pl. a varrógép :lol:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára benó 2009.02.20 09:40-kor.

KépKép
benó

Apró gyöngyökre gondolsz? Olyan hungarocell-szerű, nem?

KépKép
benó

A Péter is hirtelen nőtt, neki is egyszer volt ilyen ruhatár-csere. A Bálintnál mondjuk eddig nem,mert mindig maradt valami a kettő fiúról. De most egyforma magasak lettek mind,tehát már nem marad. Sztem már nem fognak nőni, tehát most már érdemes lassan márkásabb cuccokat venni nekik,ami marad néhány évig.

Kép
flóra 11

Te tudod, melyik az a tesz-vesz város? Tudod, volt olyan mesekönyv régen, vagyis most is van, csak nekem régen volt. Én úgy imádtam a sok apró kis baromságot benne, hogy mindenhol lehet nézni valamit. :D

KépKép
benó

Ugyanakkorák lettek mind? :D Hm, majd egyszer megnézem a Gy.-ékat, tudod, ők is hárman vannak.

KépKép
benó

Igen, olyanokra. Azokat olyan jó gyömöszölni! Biztos el lennének ilyennel a fiúk. Csak persze ezt legalább dupla anyagba bele kell varrni és sűrű öltésekkel,nehogy kipotyogjanak belőle és lenyeljék.

Kép
flóra 11

Na, jó, 50-kor lépjünk le, legalább tudjunk elindulni 10-kor, nem?

KépKép
benó

Ó, ilyet akkor én nem csinálok inkább. Vagy majd meglátom, tudok-e bombabiztosan varrni. :lol:

KépKép
benó

Pedig igazán nem nehéz a varrógép. Megtanulható. És most otthon leszel, néha csak lesz időd, hogy leülnél hozzá. És a Tescoban már olyan olcsón kaphatók gépek. Na, de mindegy. Örülök, hogy tetszenek az ötleteim. Ha valahol közelebb laknánk sok mindent megvarrnék ám neked. Ezek a dolgok érdekelnek engem. A szakdoga most nem.....

Olvastad,nekem milyen témáim voltak?

Kép
flóra 11

Tegnap odaadtam a Gy.-nak a gyömöszölős manót, erre elkezdte tépni a fejét, :shock: :x, mert hogy majd a gyerekek is ezt csinálják. :lol: Jó, alapvetően igaza van, inkább szakadjon le, aztán kelljen odavarrni még egyszer, mint hogy más történjen. De azért nem vagyok paralelepipedon! (Ezt még leírni se könnyű. :lol: )

KépKép
benó

Igen, olvastam, tök jó kis témák voltak, és igen, akartam is reagálni, hogy nem maga az írás a gáz, hanem az elkezdés.... :x :? Mert ha egyszer már elkezdte az ember, akkor már szárnyall (ez 2 l, úristen, mennyi? :shock: ), de míg csak rá akarja venni magát, addig iszonyú. :wink:

KépKép
benó

Majd megtanulom a varrógépet is, csak nem most. De majd megtanulom. :D

KépKép
benó

Jaj, bocsi,telefonom van.

Kép
flóra 11

Rendben, akkor megyek készülődni, úgyis idő van.

KépKép
benó

Anyám hívott.

Jó, akkor most tényleg kopunk.

Kép
flóra 11

Benó, majdnem egy egész oldalt teleírtunk ketten.

Kép
flóra 11

Ezt úgysem muszáj visszaolvasniuk szegény többieknek, felejthetőeket írtunk szerintem. :lol: Bocsi. :lol:

KépKép
benó

És igen, így van, ha valaki elkezdi a szakdogát,aztán már megy, szárnyal. Én így írnám. :lol: Biztosan a két szárny zavar be. Egyszer egyik gyereknek magyaráztam, hogy az áll szót két ll -el kell írni, mert két lába van. Ezekután azt is két t-vel írta, hogy futt. :lol:

Kép
flóra 11

Logikus. :lol:

KépKép
benó

Persze. Csak eltöltöttük az időt,dumálgattunk. Ide is írom, hogy ez az oldal kihagyható. :lol:

Kép
flóra 11

Igen, igazad van, 1 l-lel kell írni, megnéztem. :D

Kb. fél 12-kor vagy 12-kor jövök, addig megpróbálok porszívózni és felmosni is, meg majd jönnek anyuék is.... Du. a tesómék nem jönnek, mert ma farsang van az oviban és a suliban is, a tesóm meg fest a suliban (arcot). Du. a Detti jön majd, a Gy. meg elmegy íjászni valahová.

KépKép
benó

Na, de készülődöm.

Kép
flóra 11

Azt már nem fogják látni, és csak utána veszik észre, hogy ki lehetett volna hagyni. Írjunk nekik e-mailt. :lol: :lol: Vicc volt, így jártak. :lol:

KépKép
benó

Az jó,addig én is visszaérek. De akkor mikor mész ki?

Kép
flóra 11

Mindig sajnálom a Timit is, hogy kismama, nincs elég dolga, és mindig szorgalmasan visszaolvas, mintha valamiről lemaradna. :lol: :lol: :lol: Jó, bocsánat, amikor ti írtok, az természetesen értelmes, de az enyémnek nem mindig van veleje. Na, menjünk már. :lol:

KépKép
benó

Most megyek, már fésülöm a hajam stb.

KépKép
benó

csók :D

KépKép
benó

Én nagyjából el is készültem. Már csak megvárom,míg a mosógép az utolsó öblítéshez szívja a vizet, abba teszek öblítőt, aztán leállítom a gépet és akkor csvartatom ki, ha megjöttem. Addig álljon az öblítős vízben. Nem szeretem, ha áll a kimosott ruha, nincs aztán jó illata.

Kép
flóra 11

Nos, már engedi ki a vizet a gép, tehát most fog újat szívni. Mentem én is, pá.

Kép
flóra 11

Ja, Benó, itt lényegtelen a helyeírásunk, én úgy gondolom. Én sokszor látom, hogy valamit rosszul írok, meg gyakran gyengén nyomom le a szóközti gombot, de sztem nem ez a lényeg. Hanem, hogy vagyunk egymásnak. :wink: :D

Kép
flóra 11

sziasztok

tancsu: én arra gondoltam, hogy 4 hóssan is van valami növekedési ugrás nem? mint pl. 6hetessen, mert Törpe nagyon úgy viselkedett tegnap

benó: nyugodtan vigyél be magadnak könyvet a kórházba.én a vajúdóban elkezdtem egy könyvet olvasni ami 250o. volt, amit még a kórházban be is fejeztem :wink: :wink: otthon meg néha szoptatás alatt szoktam olvasni /ha világos van és éppen nincs semmi a tv-ben/
az esetleges kora szülés miatt ne agódj, egy topik társam 36.hétre szült /császárral/ az egyik fiú: 2700g és 53cm a másik 2600g 52cm lett.

ildikó: engem is megdicsért a doki, hogy milyen ügyes voltam aszülésnél. :wink:

a végére irjátok, hogy ezt az oldalt nem kell elolvasni???? :evil: :evil:

benó: köszi, aranyos vagy. de én tényleg mindig úgy gondolom, hogy ha nem olvasok el valamit, akkor valamiröl lemaradok. :roll: . de ez igy is van :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

ma is megúsztam a fogorvost :wink: /nem mentem el :oops: /
tegnap Törpe nyügös volt, nagyon gyakran akart cicin lenni és csak velem volt el, ezért ma nem mertem bevállalni.
de most meg mintha kicserélték volna, vigyorog, alszik, elvan az apjával is.
voltam póstán. a kocsit nem tudom bevinni, /5hatalmas lépcsö/, mindig az ablak alá szoktam beállitani, hgy rá lássak és azon izgulok, nehogy felébredjen.
oda fele nagyon sokan voltak, addig elmentünk üzibe, gondoltam addigra már nem lesz annyi ember, hát nem sokkal lett kevesebb, de be kellett mennem. és képzeljétek az egyik pasi volt olyan rendes, hogy beszólt a feleségének, hogy engedjen maga elé /volt osztálytársnöm szülei, de nem hiszem, hogy megismertek/, igy csak 2 percet kellett várnom :lol: és Törpe se ébredt fel :wink:
szóval vannak még rendes emberek :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Én vagyok. Mint Kodolányi mondaná. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?