Én meg egy csomó ideig ott voltam (így siettem, mi?

) a boltban, mert nem mindig tudott csak velem foglalkozni a boltos, ugyebár, de a lényeg:
- azt mondta, a világítós kép plexiüvegének hátoldalát fessem le fehérrel (vettem fehér festéket), és akkor jobban látszanak a minták, plusz az egyik manó, amelyik nagyon ragasztós lett

, megmenthető, úgy, hogy a dekorgumiból kivágok egy kis darabkát és arra ráragasztom még egyszer a mintát, és akkor 3D-s is lesz és látszani is fog, ezzel ennyi a munka csak
- a filcképhez pedig adott fekete textilfestéket (üvegcsében) és iszonyú vékony kis ecsetet, és azt mondja, pöttyözve rajzoljak nekik szemet és szájat, mert az kell a gyerekeknek, egyébként tetszett neki, tehát azzal más nincs
- vettem masnit anyu ajándékához, plusz néhány darab rácsíptethető katicát, meg fehér dekorgumit a barikhoz
- vettem egy kulcskarikát, amit belefűzök majd egy manóba, amit a Detti kiválaszt és jó lesz neki ajándékba kulcstartónak (Gy. ötlete)
- vettem olyan kis gömböket, amiket mondtál, Ildó, hungarocel(l?)ből, amik - azt mondja az Eleonóra (a boltos) - jók lesznek a műanyag gömbbe, mert felszállnak és mozognak minden külső hatásra, szóval a manóképek köré lesznek ezek + a játszószőnyegbe is elég ez, bár nem vettem sokat
- meg néhány csengettyűt a manókhoz
- meg megmutatta, hogyan varrjak szemet a gyömöszkélős manónak és azt mondta, tök ügyi vagyok, még lesz belőlem valami, ha ilyen jó kis gyöm. manót tudok csinálni

dagad a mellem
annyira azért nem
- nem tudom, volt-e még valami, ha eszembe jut, leírom