A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megjöttem, porszívóztam, de most megyek felmosni. :x

Puszi, Timi, és köszi mindent és oké, olvass el mindent! :D :D :D

KépKép
benó

Na, végre, magatokról is írsz már végre valamit, tök jó, hogy vannak rendes emberek és hogy megúsztad a fogorvost. :x

Koptam, majd jövök.

KépKép
benó

Timi!!Az a baj,hogy nem lehet megúszni a fogászatot csak elnapolni. :? :? :? :?

Ildó!Kiszárítani is szoktam a hajam ha azt akarom,hogy tök egyenes legyen!
Vagy kivasalom!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Igen, emlékszem,hogy téged is megdicsért a doki, Timi. :wink:

Kép
flóra 11

Aludtam még majdnem 2 órát!!
Leizzadtam mint egy kacsa. :?

L.sincs jobban,de elment az anyukáját köszönteni meg mondta az anyukája,hogy főz nekünk is valamit.Tehát főzni nem kell. :)

Kép
martik77

Márti, gondoltam és, hogy kiszárítod. :lol:

Kép
flóra 11

Én is mikor megjöttem, kicsavartattam a ruhát,kiteregettem, beszedtem a tegnapit. Melegítettem kaját,most ebédelünk. Én sem főzök ma, anyám adott múltkor töltött káposztát. Nem rajongok érte,de egyszer megeszem.

Kép
flóra 11

Nálunk mától van 3 napig a kocsonyafesztivál.De ahogy néztem semmi jó program nem lesz(vagyis ami minket érdekel).
Kocsonyát meg nem veszünk.Drága és tavaly az enyém romlott volt.

Meg persze betegek is vagyunk. :?

Pedig ilyenkor Benó az egész sétálón mind két oldalon ilyen zsibvásárszerű sátrak vannak felállítva.

Ha mégis jobban leszünk(bár holnap L.dolgozik),szóval csak vasárnap akkor bemegyünk és lefotózom. :)

Kép
martik77

Na, ennyi elég is volt (nekem). :lol:
Helló, Ildó! Látom, te is megjöttél, siettem vissza hozzád. :D

KépKép
benó

Reméljük azért a sok pihi,izzadás csak jót fog tenni.

Kép
flóra 11

Na a töltött káposztát szeretem!!!

De a káposztát csak pár éve eszem meg addig csak a tölteléket. :)

Kép
martik77

Szép tőled, Benó! :D

Kép
flóra 11

Helló Márti! Téged az előbb nem láttalak. Jó, hogy nem kell főzni. :D Nekünk se, még van a tegnapi főzelékből, meg apu mindjárt hoz palacsintát a Gy.-nak. (Én azt annyira nem kívánom.) Jobbulást nektek, L.-nek is. :idea:

KépKép
benó

Akkor ez ízlene neked, mert ez csak töltelék, nincsenek levelek, csak gyalult káposzta a gombócok között. :wink:

Kép
flóra 11

Na, kaptál lila cérnát a gombboltban? És az illatszeresnél mi is kellett?

KépKép
benó

Én is nagyon éhes vagyok, de most már megvárom, mit hoz apu. :lol: Meg tök vizes minden, én ilyen nyomin tudok felmosni. :? :lol:

KépKép
benó

Nyomi??Az lenne a nyomi ha száraz felmosást tudnál!! :lol: :lol: :lol: :shock:

Kép
martik77

Kaptam, volt 5 féle lila, mindet megvettem. :lol: Vettem még a tűzhelyre, a belsejére tisztítószert,meg vízkőoldót.

Kép
flóra 11

Akkor most ülj,nehogy elcsússz.

Kép
flóra 11

Én meg egy csomó ideig ott voltam (így siettem, mi? :oops: :lol:) a boltban, mert nem mindig tudott csak velem foglalkozni a boltos, ugyebár, de a lényeg:
- azt mondta, a világítós kép plexiüvegének hátoldalát fessem le fehérrel (vettem fehér festéket), és akkor jobban látszanak a minták, plusz az egyik manó, amelyik nagyon ragasztós lett :(, megmenthető, úgy, hogy a dekorgumiból kivágok egy kis darabkát és arra ráragasztom még egyszer a mintát, és akkor 3D-s is lesz és látszani is fog, ezzel ennyi a munka csak
- a filcképhez pedig adott fekete textilfestéket (üvegcsében) és iszonyú vékony kis ecsetet, és azt mondja, pöttyözve rajzoljak nekik szemet és szájat, mert az kell a gyerekeknek, egyébként tetszett neki, tehát azzal más nincs
- vettem masnit anyu ajándékához, plusz néhány darab rácsíptethető katicát, meg fehér dekorgumit a barikhoz
- vettem egy kulcskarikát, amit belefűzök majd egy manóba, amit a Detti kiválaszt és jó lesz neki ajándékba kulcstartónak (Gy. ötlete)
- vettem olyan kis gömböket, amiket mondtál, Ildó, hungarocel(l?)ből, amik - azt mondja az Eleonóra (a boltos) - jók lesznek a műanyag gömbbe, mert felszállnak és mozognak minden külső hatásra, szóval a manóképek köré lesznek ezek + a játszószőnyegbe is elég ez, bár nem vettem sokat
- meg néhány csengettyűt a manókhoz
- meg megmutatta, hogyan varrjak szemet a gyömöszkélős manónak és azt mondta, tök ügyi vagyok, még lesz belőlem valami, ha ilyen jó kis gyöm. manót tudok csinálni 8) dagad a mellem 8)
annyira azért nem :oops: :lol:
- nem tudom, volt-e még valami, ha eszembe jut, leírom

KépKép
benó

Jaj, te is tűzhelyet akarsz tisztítani? Mivel csinálod? :?
Nekem ötletem sincs, mivel kell azt, a mosogatószerrel mostam most is (ja, azt is félbehagytam, a fenébe).

KépKép
benó

Jó, hogy kaptál lilákat. :D :D :D

Én nem szoktam be- és kiszárítani a hajam, mert nincs hajszárítónk, nem szeretünk ilyenekkel bíbelődni. :D

KépKép
benó

Punnyadok tovább,majd jövök. :? :)

Kép
martik77

Adott egy csomó zörgős zacskót ingyér persze :lol:, a szőnyeghez. A sípolósra meg azt mondta, amit ti, a százasban vegyek valami gagyi baromságot és szedjem ki belőle. :D

KépKép
benó

Ó, szegény, ilyen rosszul vagy? :( Csak punnyadni van kedved... :wink:
Én meg nem várok apura, eszem főzeléket.

KépKép
benó

Hú, Benó! Ez igen. Ennyi mindent vettél a kreatívban és így elláttak tanácsokkalis, megmeg is dicsértek! :D De jó napod van! De mi is dicsérünk állandóan. Ugye, lányok? :wink: Ügyes is vagy és ezzel a néhány tanáccsal tényleg nagyon szépre sikeredik majd minden. :wink:

Kép
flóra 11

Jaj, ettem és most nyomja a hasam.... :?

Kép
flóra 11

Igaz, igaz, nektek is köszönöm. :D

KépKép
benó

Az nem jó... :? :?

KépKép
benó

Már nem fáj, csak törökülésben ültemmeg szoros a gumi a nadrágomban. Már másképp ülok,így nem nyomo a gyomromat. :D

Kép
flóra 11

Jobb már a pocakod? :?

KépKép
benó

Akkor jó. :D

KépKép
benó

Hozok még valami gyümölcsöt is.

KépKép
benó

Én most nem eszek mást.Ez is elég volt. 2 gombóc.

Kép
flóra 11

Ma nem kellene megjönnie a pirimnek. Már annyira hülye vagyok, hogy fenn ki van írva, hogy nincs privid. Én azt olvastam, hogy nincs pirid. :lol:

Kép
flóra 11

Eltűntél? Csak nem most szeded a fáról a gyümölcsöt? :lol:

Kép
flóra 11

Itt volt apu, hozott tofut meg palacsintát.

KépKép
benó

Fí, ez már lehet, hogy nem jó (tök barna a mangó vagy avokádó, vagy mi). :?

Hát, igazad is van, ha nincs, nincs. Én is láttam, hogy ma van a ciklus vége, csak nem akartam mondani. :wink:

KépKép
benó

Akkor ne edd meg.

A melleim még mindig fájdogálnak, de nem annyira, mint múltkor. De a teszt negatív volt. Nem tudom, mikor imételjem. Ha nem jön meg, akkor talán hétfőn. Mit szólsz?

Kép
flóra 11

Apu mondta, hogy szegény tesómék is tök gázul vannak anyagilag, ráadásul a tesóm férjének a cége be fog csődölni. :( Remélem, kitalálnak valami jó megoldást hamarosan.

Jó, az anyagiakról ennyit, tudom, hogy mindenkit nem jól érint, csak úgy kijött belőlem, hogy ez van.

KépKép
benó

A hétfő az jó lesz. :D Csendben reménykedjünk.

Megyek lassan, mindjárt jön a Gy. Aztán fél körül visszatérek.

KépKép
benó

Sajnálom, szegény tesódék. Akkor biztos valami másik munkahelyet kell keresnie. :(

Kép
flóra 11

Oksa. Én addig olvasgatok.

Kép
flóra 11

Hú, ennyit írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: Most akkor hogy válaszoljak mindenre? :roll:

Kép
muzsuzska

Helló, megjöttem.
Helló Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Benó, nagyon ügyes vagy! Látod a kreatívításod elképesztő, én képtelen lennék manó és egyéb gyártásra. :oops: A varrógép használata meg tök könnyű, én megtanultam hímezni és gombot varrni, cipzár csere stb......

Kép
muzsuzska

Helló Benó! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló! :D
Én azt kötve hiszem, hogy képtelen lennél.... :lol: :lol:

KépKép
benó

Gergőnek gratula az átaludt éjszakához!

Igen, egész éjjel hallottam a rádióban a miskolci konyonyafesztívált!

Nálunk meg most kezdődött a búsójárás. Itt hétvégén lépni sem lehet a városba, annyian lesznek.

Kép
muzsuzska

Közbe főzők. :D

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?