Tegnap este megjöttünk a nyaralásból. Szép volt, jó volt, kipihentük magunkat, de el is fáradtunk. Próbálok képet föltenni.
Ausztria, Hallstatt:
(Most látom, ahogy visszanézem az oldalt, hogy a vonalzómat folyton frissíti, mindegyik hozzászólásomnál a 21. napon vagyok. Valamit nem jól csináltam. Közben visszaolvastam, mennyien vagyunk itt! Ez teljesen feldob.)
Ildikó! Nagyon együttérzek veled az átjárhatósági vizsgálat miatt. Azért biztosan túl lehet élni. Szorítok majd neked. Akkor még van kb 2 hét addig?
Pandácska! Ezek szerint nálad is volt ilyen vizsgálat? És utána jött össze a baba?
Meri! A képet valamiért nem tudom megnézni, pedig kíváncsi vagyok. Hol lehet megnézni a babát?
Éva! Nagyon köszönöm a biztatást, igyekszünk. Azért örülnék neki, ha nem nagyon kéne belejönni a hőmérőzésbe. Egyelőre mérem, ahogy sikerül.
Ági2! Ez az orvosgond tényleg komoly. Gondolom, azért az orvosod szerződik valamelyik kórházzal, ahová be tud menni majd. Maradtál attól nála? Pillanatnyilag nekem sincs orvosom, illetve külföldön dolgozik - mondjuk azt mondta, ősszel viszajön. Úgyhogy ha most összejönne, nem is tudom, hová mennék (bár végülis átadta addig a rendelését egy kollégának, csak őt még nem láttam).
Mo! Akkor megvolt a vérvétel? Orvos látta már? Kíváncsi vagyok, mi van veled. Betonozás megvolt?
Zora! Csodálatos dolog történt veled! Szívből gratulálok!
Ind! Tényleg nem semmi egyetem mellett babázni. Így hogy írsz erről, legalább látom, mi vár majd rám. De hát kell nekem ugye második diploma! Azért csak megoldjuk valahogy.
Krisztinka! Gyógyuljatok meg! 8 hét az rengeteg idő, nem is tudom, hogy bírnám ki (csak mert most lendületben vagyunk), kitartást nektek. Én ugyan még kezdő próbálkozó vagyok, de jövök lelkesíteni.