Fúú mire visszaolvastam elfeledtem a nevét akinek írnék...bejelentkezett ide egy új kismami,azt hiszem
mamamocorgó: szóval neked írnám hogy én holnapi napon töltöm be a 22.hetemet,és én már időnként érzek rugdosást,de legkevésbé sem rendszeresen...

bizony van hogy 1-2 napig semmi,meg olyan is van hogy egy nap már 15-ször is éreztem...és amikor érzem őt,az még mindig reggel és este van/volt,ágyban vízszintesen fekve,és erősen koncentrálva.Szóval ne aggódj nem csak nálad jönnek azok a mozgások nehezen.Türelem és egyszer te is érezni fogod!!

Ja és nekem is vastag a hasfalam,mivel nem voltam már terhesség előtt sem pehelysúlyú,és ráadásul a 18hetes UH-on a méhlepényemet is mellső falinak írták,és ráadásul harántfekvésben van a kisbabám.Szóval minden tényező adott nálam is hogy nehezebben érezzem...
FOG kérdés:
ollemszerintem csináltasd meg a rossz fogaid.Írták a többiek is milyen veszélyt jelentenek a rossz fogak a babádnak,szerintem tegyél ellene hogy ez a veszély megszűnjön.
Én jövő héten jelentkezek be a fogdokimhoz,nem örömmel,de tudom,hogy ha elhanyagolom az adott fogamat,előbb utóbb nagy bajok lehetnek...Én már 2x voltam kezelésen a dokimnál,és legutóbb mikor voltam,akkor mondta hogy még 1 fogam van amit feltétlen meg kell csináltatnom.Gyökérkezelt fog,ami fel volt tárva,mert épp kezelés alatt állt,csakhogy az ínyem bedurrant,és amolyan vadhús formájában belenőtt a fogba...

szóval a teendő vele,hogy fel kell vágnia az ínyem,és utána kitisztítani és betömni.

És mindez nem várhat a terhesség végéig.És igen
ollemén is rettegek a fogorvostól,és műtöttek már engem is szájsebészeten mint
mamackátde ha tudom hogy baj van,ami a babát is veszélyezteti,mire várjak??A baba a fontos,és nem a félelmem amit a fogorvosnál érzek.

Szóval megyek még idén túl leszek ezen a dolgon.Biztos nem lesz kellemes de muszáj.