A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

http://picibaba.freeblog.hu/ Ercsi, ez az
Moffli: ne éhezz, próbálj valami diétát... mindjárt küldöm csokorban a linkjeimet :wink: pü-ben, jó?

Csöre
csöre74

Na most jöttünk fel, jó nagyot játszott lent a lány. Közben rájöttünk, hogy a héten nekünk kell lépcsőházat takarítani...

Annyira kívánom a hamburgert....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: csinálj magadnak :wink: rám is rám szokott jönni :) mindig van a fagyasztóban hambi husi, buci szokott lenni nálatok a plusz-ban és a lidl-ben is, a többi hozzávaló meg egyéni :wink: én jó hagymásan szeretem :D

Csöre
csöre74

na ebből egy sincs itthon most, úgyhogy asszem melegszenya lesz belőle...

Kép
Kép
Kép
mágnes

már csorog is a nyálacskám, olyan fincsi kajcikról beszéltek. Na, meg persze korog hozzá a poci. :lol:

Kép
moffli82

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek, még nem is olvastam. Voltunk 4D-n a Genesisben, király volt! Nagyon sokáig voltunk bent, több mint egy órán keresztül. Milán nagyon bújt az elején, takarta az arcát az ökleivel, és a köldökzsinórral is nagyon szoros kapcsolatban áll, mert mindig ott kellett lennie a közelében, akkor volt nyugisabb :D
Méretei átlagosak, kb. 5 nappal nagyobb a koránál, de néhány adata 27 hetesnek felel meg, a combija egyedül, ami 25+3 napos. Kb. 930 gramm már, és a tappancsa óriási 5,4 cm volt hogy felfelé húzta kicsit a lábujjait, azaz ha kinyújtja még nagyobb valamivel.
Ja, és már ő is fejjel lefelé nyomja, de a lába sokszor az arcához kandikál még, láttuk is :lol: Csilla volt a szonogrfáus le a kalappal előtte. Dobok néhány képet csodszép kisfiúnkról! :wink:
Jók legyetek!

Milán csodamanónk:
Kép

Szintén Ő:
Kép

"Nagy lábon élek" :)
Kép

biga.csiga

Sziasztok,

csak gyors bekukk, tudósítás Martinkáról, kép holnap :wink:
Hatalmas a fiunk, minden mérete 30 hetesnek felel meg, talpacska 6 cm, hosszú combi, a súlya 1415 g :shock: :lol: A méretek alapján úgy néz ki 3.8 kg alatt nem nagyon áll meg, és legalább 55-56 cm lesz :D
Minden OK, makk egészséges, nagyon huncut volt, bújócskázott a köldökzsinórral, meg néha a fejét fogta :lol: Nyitva a szeme, hatalmasakat pislogott, küldtem neki csokit, kéjesen nyammogott rajta, nyalta a száját, és egy szuper pillanatban felemelte a kis hüvelykujját felénk, hogy : király!!

Be van ékelődve a feje szépen, lent van egész a combhajlatnál,nem nagyon fog állítólag megfordulni :D A kis popsi egész fent, szinte a szegycsont alatt :wink:

Biga.csiga: csodálatos Milán baba!!!! Hasonlót játszott, mint Martinka, úgy kellett kicsalogatni a kezecskéi mögül :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Ma elkezdtem kimosni a babaruhákat (amik Somáról maradtak és 5 éve a padláson vannak). Jó érzés őket válogatni, pakolgatni...a mosás is jól megy, hát majd a vasalás lesz a nagy kérdés...... :roll: .Időben nekiálltam, így biztos végzek, vele decemberre:-).

Jól vagyunk pocaklakó egész nap randalírozik a pocakban:-). ALig várom, hogy megszülessen és megszorongathassam.

Mágnes: én is hamburgert kívánok folyton, itthon gyártom esténként a "retro hamburgert". Tudod puffancs (az auchanban lehet venni frisset, ott sütik), hambi husi a fagyasztóból, csalamádé, mustár...olyan igazi balatoni 80-as évek hangulata van. A vonalaimnak mondjuk nem használ.....dehát most ez nem nagyon izgat. Majd izgat jövő tavasszal meg nyáron:-)

Biga Csiga: Milán gyönyörűséges...........gratula:-)

Annyira kéne vasalnom de olyan lusta vagyok hozzá........holnap nekidurálom magam lesz ami lesz.....

Jó éjt Nektek!
Peni

KépKép
peni

biga.csiga:nagyon édes Milán baba! Zabálni való!

kata:tőled is várjuk ám a képeket!!!Örülök,hogy mindkettőtöknél minden ok a babával!!

Kép
moffli82

PENI:ügyi vagy, hogy már mosol!!Vasalás meg gyorsabban megy, csak majd sosem akar fogyni a kupac. 8)

Kép
moffli82

Bigacsiga,Milán nagyon cuki,mekkora tappancsa van

Tomikám most egyfolytában csuklik.

liuska

Jó reggelt Lányok!
Látom, nem tudok elég későn kelni :wink:
Bigacsiga: nagyon cuki Milán :) és milyen helyes a kis lába :lol:
Kata: hű, mekkora Martin :shock: várjuk a képeket :wink:
Peni: de jól állsz te is :) én még neki sem álltam mosni :roll: sem, vasalni depláne...
Liuska: Tomit szerencsére nem zavarja a csuklás :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok, jó reggelt!

Már hozom is a képet, nehogy szó érje a ház elejét :lol:

Íme,29 hetesen a mi drága kicsi fiunk:

Kép

A köldökzsinórt nem nagyon akarta elereszteni,úgy látszik, megnyugtatja a lüktetése :lol:
De tisztán látszik a kis nyitott szeme :D

Mosás,vasalás: hát én még egyiket sem csináltam :oops: Apa azt mondta, hogy a hosszú hétvégén meglesz a szoba, na majd akkor, hogy a kis szekrényeibe tudjam elpakolni a ruhaáradatot :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: már vártam a képet :wink: gyönyörű Martin, és mekkora keze van :shock: hihetetlen, igazi pasi :D

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csak jelentem, mi is megvagyunk még.
Már nem dolgozom, így majd sűrűbben fogok előtűnni.

Mi szerdán voltunk 4D ultrahangon, a gyermek tényleg lányka, egy héttel kisebb, mint a számolt kora. (Pedig a számolt koránál fogant, mi konkréten tudjuk:) 750 g.
Fejvégű a fekvése a lánykának, az összes végtagját az arca előtt tartja, és végigkapálózta a félórát:) Élénk a gyerek.
Azért lettek értékelhető fotók, csak még a laptopot nem tudtam rávenni, hogy ugyan, olvassa már be. :evil:

Nektek is nagyon szép fényképek születtek :)

Ahogy látom, kb. 50 oldallal vagyok lemaradva, ha lesz időm, akkor szépen behozom a lemaradást.

Látom batkata nyitott egy receptes topikot. Nagyon jó ötlet, teljesen megéheztem mire végigolvastam. :D

Arra még nem jöttem rá, hogy itt a kedvenc topikokat nem lehet valahogy összegyűjteni, hogy ne kelljen mindig keresgélnem?

GombócMakka

Kép
gombócmakka

Vickybabe: a Flórba? mármint Kistarcsán? ezek szerint sokan lakunk Kistarcsa vonzáskörzetében? :D én Gödöllő mellett Magdolnasz :wink: Kata: a kisfiatok nagyon cuki :D édes lehetett ahogy fogta a köldökzsinórt :wink: úgy látszik ez megnyugtatja őket Nellikénk is folyton azt markolássza :D ami a babaruhákat illeti sógornőmtől kaptam két zsáknyi ruhát bár neki két fia van kiválogattam ami olyan uniszex, de azért be kell szereznem pár rózsaszín csodát is :lol:
erzsebet0312

Jó reggelt!

Ó de édesek a babák!!!! Kata! Martin még mindig kiköpött olyan, mint Te! És tényleg micsoda férfias keze van:)
Milán is csodaszép!!!!!! Már alig várom, hogy én is menjek....bár még időpontot sem kértem akorházban:)
Szerintem az én lánykám is fejjel lefelé van mert állandóan itt rugdos a jobb oldali bordaívnél. Valameliyk nap alig bírtam kikanyarodni jobbra az utcából kocsival mert annyira rugdosott, hogy nem bírtam jobbra kormáyozni. Úgy volt átmegyek szembe a másik utcába, de mivel nem jött senki így jó nagy ívben azért sikerült a művelet:)
Tegnap kimentünk apával törökbálintra egy óvodába játékokat szállítani. Ne tudjátok meg micsoda ovi volt! Alapítványi de oylan, hogy csak na.....aztán elemntünk a biatorbágyi outletbe mert még nem voltunk de semmi extra.....egy fillérrel sem volt olcsóbb, mintha bemegyek az Árkádba. Viszont Máté jót játszott a játszótéren ott:)

Jut eszembe ha valaki még nagy kerekű babakocsit keres akkor tudok egy eladót szinte új mert tényleg csak párszor volt kint vele a szomszéd csaj. Világoskék színű Retrus típusú kocsi, ha valakit érdekel dobok róla képet. Nagyon szép kocsi...de Ő is beleesett a hibába, hogy mivel nálunk is szarok az utak (pedig pest....) így nagykerekűt vett. Csak épp sehova nem jut be vele. sem a boltba sem a gyógyszertárba sem a dokihoz és még a kocsiba sem fér be. Így tegnap elmenet a brendon outletbe és megvette a kocsit amit én is kinéztem magamnak 19 ezerért:)

Ezt vesszük meg novemberben mert akkor lesz még akciósabb:

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 4&mainid=8

Jaj Mágnes! ez borzasztó lehetett! Engem is mindig megvisel a szuri....:( főleg, hogy úgy le kell hozzá fogni!
katuska79

Köszönjük a bókokat, átadom a fiatalembernek :lol:
Igen, tényleg a Genesisben is mondták, hogy olyan igazi férfias kis keze van :wink:
Meg,hogy nem nagyon lesz 3.8 kg alatt....jajj :lol: Úgyhogy az 56-os ruhákat nagyjából el is felejthetem, az a 2-3 darab az elég lesz,ami van :lol:

Katuska: átérzem ezt a bordarugdosást, nekem is ott tömörül, majd szétfeszül a jobb oldalam :lol: Még szerencse, hogy tudtál nagy ívben kanyarodni :wink:
Tényleg ennyire hasonlít rám Martin? Már a múltkor is mondtátok!
Akartam már kérdezni, hogy a Brendon outlet úgy kb. mihez esik közel? Így házszámból nem tudok viszonyítani :oops: Megnéztem a weboldalt, ki lehet fogni jó dolgokat? Mert akkor érdemes lenne egyszer elzarándokolnom oda :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Jaj, Katuska: ne is mondd a babakocsit... épp tegnap gondoltuk újra a dolgot :( most megint nincs koncepció, vagyis képlékeny... Apus ugyanezt mondta: a nagy kerekű nem fog 5-ünk cucca mellé beférni a kocsiba... :roll: és ki tudja, mennyit fogom itthon tologatni... tényleg nem tudom, mert gyalog a gyerekeket nem tudom elkísérni óvodába meg iskolába, mert ahhoz messze van, bicajra nem tehetem a babakocsit... úgyhogy újratervezés :( még jó, hogy eddig semmit nem vettünk... asszem a csepeli bababoltba megyünk ki, amit Hanna ajánlott
az outletek régóta nem olcsók... nyitáskor egész korrektek voltak, de mostanára :shock:
Hallod, veszélyes a lányod, ha vezetni sem hagy :shock: vigyázz vele
Gombócmakka: üdv újra itt :)
A kislányod biztos picike lesz, azért tűnik kisebbnek a koránál :) a 12-ik hét után nem szokták átszámolni a korukat, mert ilyenkor már nagyon eltérően fejlődnek... egyébként ezek az átlagok is olyanok :roll: egyik helyen ennyi, másik helyen annyi
A másik topikot Hanna nyitotta, nem Batkata, utóbbi a kiváló receptjeivel járult hozzá :wink: de igazából mindegy...
A kedvenc topikokra nem tudok mit mondani, én is lapozgatok...

Csöre
csöre74

Kata: az a soroksári úti a brendon outletje? mert akkor a határ úttól a város felé az első keresztutca után nem sokkal, de nem lehet bekanyarodni (legalábbis nagyon nem ajánlom a három sávos út belső sávjából, néhányan csinálják, és baromi veszélyes - 70km/h útszakasz), az omv kútnál lehet megfordulni, és visszamenni, ha a város felől jössz

Csöre
csöre74

Jajj de jók ezek a képek!!!
Akkora kedvet kaptam én is egy 4D-re!! Pláne, hogy több, mint 8 hétig nem fogom látni Benit...
Nem tudjátok, a Genesisben nem fogadnak el üdülési csekket?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát, akkor majd én is csak lapozgatok:)

Upsz, nem akartam Hannától elvenni a topikját. Más fórumhoz vagyok szokva, valszeg itt az utolsó hozzászóló és nem a nyitó neve jelenik meg a tartalomjegyzékben. De majd szokom:)

Én koraszülött voltam 2 kg 10 dekával, szerintem a 165 cm-el és 59 kilómmal most sem vagyok nagydarab, a férjem is vékony, igaz magas, így semmi sem indokolja, hogy a óriásbébiket szüljek.
Meg majd meglátjuk a 28-30 hetes ultrahangot, lehet, hogy addigra behozza magát.

Rugdosás: nekem leginkább baloldalt imád rúgni, de néha betámaszt valahova jobbra, na azt nem szeretem.
Kis erőszakos lányka, ha rosszul ülök vagy fekszem szabályosan felrúg. Van ereje:)

Kép
gombócmakka

Csöre: igen, a Soroksári útnál lévőt írja a honlap is :wink: Köszönöm az infót, így könnyebb lesz belőni :lol:
Ja, hát ott én sem fogok bekanyarodni :shock:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok! :)

Korán keltem, vártam, hogy hozzák a kiságyat, erre meg most szóltak, csak Hétfőn tudják kihozni. :(

mágnes: szörnyű ami Lyndyékkel történik, de legalább nem romlott tovább Boti állapota. Ez már egy kis reménysugár. :(

vickybabe: tegnap este 83/56-ot, ma reggel 113/54-et mértem. :(

kata8110: élvezd ki az utolsó munkanapodat! :D
És nem semmi méretei vannak a kicsinek. ;)
És tündéri!!!!! Én is úgy mennék 4D-sre. Na, majd a 28. héten. :)

biga.csiga: nagyon édes Milán baba. :)

peni: én is kimostam, kivasaltam már őket, de mivel még szekrénykéje nincs, így hozzánk vannak berakva a rucijai. :) Több ruhája van neki, mint nekünk összesen! :shock:

katuska79: nagyon jó a babakocsi amit kinéztetek.
Én ezzel szemezgetek pár napja:
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... nas_809234

Kristóf is egyre többet mocorog, de leginkább csak olyan lájtosan. :)
Vendég

Picuranyu: sajnálom a kiságyat, de majd a hosszú hétvégén lesz mit matatni rajta :wink:
Nyugi, Kristóf biztos kicsit nyugodtabb vérmérsékletű baba :wink: egyébként Kispocok is inkább forgolódik meg reklamál, nem nagyon játszadozik odabent... mostanában

Na jó, akkor én is belinkelem azokat a kocsikat, amivel szemezek :wink:
Mi a véleményetek?
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... 686_010102
http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... riton_2in1
Szempont (jelenleg, aztán, hogy mi lesz még? :roll: ):
- legyen mózese (nekem az előző kocsimon először a vízszintesig döntés funkció ment tönkre... lóg a fejrésze)
- legyen kicsire csukható (na ez nem látszik rajta)
- legyen viszonylag nagy kereke (ezek tényleg csak viszonylagosan nagyok)
egyelőre élőben egyiket sem néztük meg :? ez sajnos innen nem látszik, mennyire jók
azt hiszem, kicsit sokat várok a kocsitól :(

Csöre
csöre74

Picuranyu: köszi a bókot :D Élvezem,nagyon az utolsó napot, csak ugye még holnap is van munkanap....Bár, úgysem lesz már semmi :wink:
De azt hiszem, jól sikerül itthagyni a munkát, kaptam egy előléptetést (persze, most igazándiból a legkevésbé sem érdekel most) :D

Igen, Martin jókora, kíváncsi vagyok,hogy megy majd a szülés! :wink: Már csak 77 nap és ha számításba veszem, hogy egy héttel előrébb van :shock: :D

Mágnes: az üdülési csekket nem tudom :roll:

Viszont rendi volt a nő, mondta, hogy mivel a kisfiam éppen a köldökzsinórt ölelgette, mivel nem lakunk messze, ugorjunk be jövő hétvégén és akkor megint vet rá egy pillantást, hátha lehet egy nagyon szuper képet csinálni, de semmi vizsgálat, vagy ilyesmi, csak ez grátisz :D

KépKép

KépKép
kata8110

csöre:
nekem mindkettő nagyon tetszik, de a második jobban! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre! nekem is a piros tetszik:)
Nekem sosem ment tönkre még egy kcosinak sem a fejrésze....hisz akkor az egész háttámlának lógnia kéne....Bár a pár hónap alatt amíg fekve használta nem is mehetett tönkre:)

Picuranyu! én is szemeztem egy ideig a ps 822-vel de eddig midennki lebeszélt róla akinek van. NAgyon tehetetlen böszme kocsi! Tolni is nagyon nehéz, az útpadkára meg úgy kell felcsörlőzni. Pedig jó ára van és kényelmesnek is tűnik.
Ha már ilyen közepes méretű kocsi akkor inkább a Graco valamelyik modellje.

Igen KAta pont ott van a brendon outlet! Bár ha a Határút felöl mész és nem a soroksárin a Boráros tér felől akkor pont jó mert jobb oldalon van. Szerintem érdemes kinézni mert ugyanazok a cuccok vannak szinte, mint a Brendonban de akciósan:)

Jaj csajok olyan béna vagyok ma! Lasagne-t csinálok de a besamel nem akart összeállni, a paradicsom meg szétfőni....ja és kakaós kalácsot is csinálok, erre a tejbe nem tettem cukrot. Így várhattam, hogy felfusson benne az élesztő. Aztán meg alig akart összeállni a tészta pedig már ezredszerre csinálom. Ráadásul majdnem csináltam egy spárgát mert feltöröltem és elfelejtkeztem róla.....
Lehet vissza kéne feküdnöm és újra felkelni.
katuska79

Katuska :( egy kicsit tényleg pihizni kéne...

Köszi a hozzászólásokat mindkettőtöknek :) a piros valóban vagányabb :)

A fejrész nem tudom mitől lógott nekünk, ok, lényegében az egész háttámla fekvő pozícióban... az a helyzet, hogy talán tényleg Zazánál kezdett lógni, előtte Mesi strapálta... viszont ez eléggé eltántorít attól, hogy fektethető sportkocsit vegyek, főleg, mert nem igazán emlékszem arra, hogy is volt valójában.
Ezek a "közepes" kocsik összecsukva nem olyan kicsik ám, bár stabilabbak, mint a hasonló tudású esernyősek.... csak hogy legyen még egy szempont :wink:
(én sem esernyőseket nézek egyelőre)

Csöre
csöre74

sziasztok:
katuska: igen igen, tessek ujra lefekudni es ujra jobb labbal kikelni az agybol:) na azt hiszem amuyg csak kezdunk lefaradni, nekem mar minden olyan nehezemre esik, arrol ne is bezelve, hogy mar minden csak fele olyan jol sikerul, marha csinalok is valamit :oops:
meg jo hogy jon anyukam, es remelem segiteni is fog :P
TEngap vettem annyi cuccost attilamnak, vegre sikerult egy kicsit vasarolgatnom, na ez egy ropke 30 perc volt, de vettem, olyan edes sport cipoket, meg egy micimackos sport felsot, meg ket rugit, hogy csak na. Nagyon orultem neki:) majd ha jon anyu lesz mit mosnia.
a babocak fantasztikusan gyonyoruek, tisztara oda vagyok ezekert a sztar fotokert :D remelem majd nekem is lesz tobb, na majd meglatjuk

Kép
brestovsky

Csore: hat a priso siznbe nekem is jobban tetszik, viszont szerintem a pierre cardin kenyelemesebbnek tunik, nekem a pirosnak akocsi ulokejenek resze olyan kicsinek tunik, habar azt eloben kell latni es megitelni, de nekem inkabb a pierre cardin kek jon be, szerintem komplettebb az egesz, persze ez egyeni velemeny :wink:

Kép
brestovsky

Rita: én kérdeztem, és minden véleményt megköszönök :wink: a pierre cardinban is van piros :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kata és bigacsiga! Gratulálok a fiatalemberekhez! gyönyörűek!

csöre: csak hogy más vélemény is legyen :) nekem a kék tetszik jobban, stabilabbnak tűnik.
magdolnasz

Sziasztok!

Kislányom kinőtt ruhácskáitól válnánk meg. Szépek, vigyáztunk rájuk... Kispesten vagyok, nagyon sok minden van, érdemes megnézni :D Kép

Kellemes pocakoskodást! :wink:
ruby1

Én is megmutatmom lányunkat Nektek. Ez a 23. héten készült.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára magdolnasz 2009.10.18 07:10-kor.
magdolnasz

Sziasztok!

Vagyok! (remélem, el is megy az üzenetem)

Gyönyörűek a babák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem írok most mindenkinek, mert annyit írtatok. :shock:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Igazad van Rita tényleg rá kéna hagyni a dolgokat....a lasagne tésztája nem puhult meg rendesen, kellett volna még 5-10 perc sütés, a kalácsom meg totál szétfolyt....legszívesebben kidobnám a kukába az egészet de úgy vagyok vele, hogy most már megsütöm...úgy könyebb kidobni ha szar lett.
Máté is oyaln furcsa ma. Egész nap csak bújt, alig akart elengedni egy pillanatra is, oylan szomorú a tekintete, hogy sírok én is tőle. Remélem nem lesz beteg...láza mindenesetre nincs de aggaszt mert nem szokott ilyen csöndes lenni. Lám már az se jó nekem ha nyugton van. Remélem most alszik egy nagyot és vidáman ébred.
katuska79

nah megebédeltünk, aztán Anna közölte, hogy mehetünk aludni! :lol: Remélem az öccse csak a jó példát lesi el tőle.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magolna: neked is köszi, akkor 2-2... igen, a pc stabilabbnak tűnik, mint a titi, meg a kerekei is nagyobbnak tűnnek... azt hiszem, mindkettőt érdemes lesz alaposan megnézni élőben is :)
Gratula a nagylányhoz, nagyon kis lánykás arca van :)

Katuska: ez a nyomi esős, szeles idő mindenkire rosszul hat, biztos Máté is megérzi :( remélem, nem beteg
A kalácsot ne dobd ki, lehet, hogy az íze még jó :wink:

Hanna :)

Csöre
csöre74

katuska: szerintem se dobd ki, az íze nem lehet rossz ;)

csöre: köszi! pedig tiszta apja! Megnéztem mégegyszer a kocsikat, nekem a pirosnál zavaró a tolokarja. Olyan, mintha útban lenne, amikor behajolnál babóhoz.
magdolnasz

Mindjárt dobok képet a kalácsról. Nem ér nevetni rajta!!!!!

Elovastam a Kis Botond blogját előlről.....potyognak a könnyeim
katuska79

Moffli, sajnálom, hogy elkeseredtél az UH-on. Mondjuk a sima orvosi vizsgálaton nekem is kb. 2-3 perc szokott lenni az UH, így nem is várok tőle többet. Ez végülis nem babamozi, és a doki csak látni akarja, minden rendben van-e. De majd a 4D klassz lesz, meglátod.

Picuranyu, az a zokni tényleg nagyon édi. Az alacsony vérnyomás miatt ne izgulj, az természetes terhesség alatt. Ha magas, az már nem jó. Talán az idő szórakozik veled is.

Rita, örülök, hogy végül mégis rendben van a cukrod.

Mágnes, nem semmi ez az oltásos sztrori. Szerencse, hogy Anna gyorsan felejt.

Erzsébet, a kocsi választásba a férjemet is nagyon belevontam, de végül a jelenlegi 2 közül, amiből talán végre sikerül választanunk, azt mondta, hogy én döntsem el, nagyrészt úgyis én fogom tologatni. Te sem hagyd magad!

Erika, üdv itt, és erősíted a lányos tábort. Nagyon ránk fér!
Vesztedre elárultad, hogy szakmabéli vagy, így aztán majd biztosan elárasztunk a kérdéseinkkel. A Zsófi név nekünk is tetszik, csak a vezetéknévvel nem igazán passzol, ezért nem ezt választottuk.

Babakocsi: mi még hezitálunk, bár azt hiszem, én eldöntöttem. Nekünk nem kell földúttal küzdenünk nap mint nap, csak a jól ismert budapesti járdákkal, ezért a fő szempont inkább a súlya, mint a kereke. Nem vezetek, így aztán majd aluljárózni, buszozni kell, és mázsákat nem bírok el, segíteni pedig – ahogy látom – nem nagyon akarnak a babakocsis mamáknak. Volt, hogy a buszmegállóban több fiatalemberrel várakoztam, és csak nekem jutott eszembe, hogy felsegítsem a babakocsit. Szóval inkább könnyű legyen, mint nagy kerekű.

Biga.csiga, Milán nagyon helyes, egészen pasis. Jól sikerült a kép, nekünk nem volt ennyire magamutogatós sajnos.

Kata, ez is szép kép. De jó, hogy nyitva van a szeme, a miénk még nincs 28 hetes, nincs neki nyitva, de azt mondták az UH-on, hogy már csak napok kérdése. Tényleg nagy keze van. Igazi pasi.
De jó neked, hogy ez már az utolsó heted! Nekem még minimum 2-t le kell húznom, és egy bazinagy munkán dolgozom, így a rendrakásra, a kisebb teendők átgondolására nem is marad időm.

Magdi, nagyon édes a kiscsaj, és ő tényleg csajos. Hihetetlen, hogy ennyire látszik már ilyenkor a nemük a vonásaikon.

Kép
petne

Dobok fel én is képet Julcsiról. Nálunk is minden rendben volt, nagyon kedves volt a hölgy a Genesisben. Julcsi nagyon lent van, egészen a szeméremcsont mögé fészkelte be magát, és ráadásul teljesen ráhasalt a méhlepényre, és szégyenlős is, így aztán nagy küzdelem volt őt látni. Azért készül 1-2 jó kép róla. A mérete napra pontosan akkora, amekkorának lennie kell, és a szonográfus hölgy szerint nagyon huncut, kicsit lusta kislány lesz. A szája pedig tiszta apja.

Kép A mi kis álmodozónk

Kép
petne

Hát igen Petne....akár még fel is lökheted őket a kocsival akkor sem segítenek. Az aluljárbóan meg elmegy melletted simán a tömeg. Lefelé még egyszerű mert le lehet léptetni akocsit a hátsókerékre támaszkodva, de felfelé bizony cipelni kell keményen ha nicns mozgólépcső. A buszon meg szinte beleülnek akocsiba. A legjobb mikor szálnak fel az öregasszonyok és belekapaszkodnak!!!!!

na itta szétfolyt kalács. Ízre jó lett mert nagyon fincsi csokikrémet főztem bele. Felszeletelve majd szalonképesebb lesz. Nem értem miért oldalra kelt meg és miért nem felfelé....lehet ki kellett volna támogatnom:)
Kép
katuska79

Tényleg hogy álmodozik Julcsi:)
katuska79

petne: nagyon édes Julcsi! Az én Nórám nem szégyenlős, azonnal mutatta magát, már a 16. hét óta tudjuk, hogy lány. Nekem eléggé fent fekszik, nyomja is agyomrom, tüdőm

Katuska: nem is néz ez ki rosszul!!!!! Max. csukott szemmel eszitek!:) (3 hét diéta után tudnám értékelni, bárhogy néz is ki ...;))
magdolnasz

Katuska: olyan jót nevettem a kalácsodon hogy majd lefordultam a székről nem is ronda sőt az enyémhez képest egy gyönyörűség :lol: én legszivesebben beleharapnék a multkori próbálkozásom a kukában landolt, de ez a kalács hm... nyami-nyami :D Petne: nagyon aranyos a babóka milyen mélyen alszik :D hogy birjátok ezt a hirtelen jött hideget? reggel kabátba mentek a boltba jön a didergés időszaka :wink:
erzsebet0312

Katuska, szerintem sem durva ez a kalács. OK, egy kicsit laposabb, szétfolyt, na de attól még jól néz ki. Ha az íze még finom is, akkor meg kit érdekel? Mi azt szoktuk mondani, hogy ha kiskanállal kell kikanalazni, akkor is megesszük.

Kép
petne

Köszi Erzsébet:) végül is tényleg nem bemutatóra készült csak csemegének tea mellé:) de én is mindig vigyorgok ha elmegyek mellette. Olyan egy paca:)
katuska79

Katuska: párod meglátja meglátod értékelni fogja azt a pacát és hogy ilyen ügyes asszonykája van :D
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?