Katka, erről beszéltem: Milyen süti az olyan, amire heteket kell várni?

Ügyesek voltak a lányok! Készíthetnél fotókat a remekművekről.
Én is elég közelről látom a vállalkozói létet, mert anyósomék így dolgoznak. Most már lassan egy éve nem jut el kórházba megműttetni magát, mert valami hajtás mindig van. Viszont szerintem az sem állapot, hogy az epeköve miatt napi rendszerességgel rókázik, vagy megy a hasa. Na mindegy.
Milky, valahogy úgy vagyok, mint te. Egyébként is rossz alvó vagyok már évek óta, most meg ahogy kijárok éjszakánként WC-re, elég felszínesen alszom, aztán hajnalban kivet az ágy. Na persze egyszer kelljen időre felkelni, élő halott vagyok tőle.
Papillon, végre egy ember, akinek ízlett a lötyi. Remélem az eredményed is okés lesz. Mikor lesz kész?
Az orvosnál 1 óra várakozás után nem volt uhuzás, csak megnézte a tökély méhszájamat. Gabó lereagálta a tolakodást, úgyhogy kapott a doki egy rúgást. Viszont megállapította a bokámról, hogy vizesedek. Ja és megkérdezte a kilóim gyarapodását, ezt most először. Szerintem azért, mert már a tokám is erőteljesebb a víz miatt, de elégedett volt az 5 kilóval. Uhu már csak januárban lesz legközelebb, hacsak el nem megyünk 4d-re.
Vica, én is abban reménykedek, hogy nem gyakori eset lehet ez. Itt a dilemma, ha nem olvasok ilyeneket, akkor nem tudom mit reagáljak, ha mégis előfordul, ha meg olvasok, akkor parázok, mi minden történhet. Csak azért estem neki a szakirodalomnak, mert egy másik fórumon egy lány múlt csütörtökön úgy érezte kezd csordogálni a magzatvize, de mikor bementek a kórházban, kiderült, hogy a burok teljesen ép. Viszont ki volt tágulva 2 ujjnyira, ami aztán a kórházban töltött idő alatt szépen visszazáródott. Végül hazaengedték, és most hétfőn lett meg a babó. Szóval nem egyszerű dolog a vajúdás, meg hogy mikor kell indulni a kórházba.