A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Vica, értem nem is kell eröltetni, majd ha te úgy érzed, akkor előszeded a témát és megdumáljátok! Tudsz azért pihizni?

Nekem is előfordul reggelre a kézduzzadás, de hamar le is megy, szerencsére nem vészes, amilyen annak idején volt, ezt szinte észre sem veszem. :wink: :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok!
csak bekukk...
Adryn!
Nekünk tavaly nyáron volt, én is azt hittem, csak egy igen-igen az egész, sőt amikor mentünk megnézni a termet, meg mit hogy kell, egy darabig mondani kellett a szöveget, alig bírtam ki röhögés nélkül, élesben meg bizony a fogadalomnál talán másfél mondatot bírtam elmondani, és elbőgtem magam :? de nem úgy, hogy elkezdtem pityeregni, hanem nem tudtam mondani a sírástól a szöveget...Pedig nem kényszer volt :lol:

Kép
Kép
zazzy

Eltűnt a vonalzóm :( Ti látjátok az enyimet? én a Tencsiét sem látom.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Én sem látom! Mindkettőnknek babafalvás van, lehet, hogy azzal van vmi bibi?

Kép
Kép
Kép
tencsi

én semmilyen ikont sem látok

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

de igen, már látom, a tieteket is

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Most már én is látom!!!! :D :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

én meg néha látom néha nem :roll: a lényeg hogy nem nálunk van a hiba :wink: :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nem, errorozik a babanet... :?
Csajok, jó hír (nekem), a konyhabútorom akciós lett, most már csak 88.110Ft :lol: :lol: :lol:
Ezt a müllert hol lehet találni? gugli nem segít :cry:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, ha az a müller amire én gondolok, akkor Vecsésen van, a Ferihegy Market Centerben (azt hiszem ez a neve a bev központnak)

Kép
Kép
mamacsibe

Tyű, csak és kizárólag? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hopp, nem az lesz!
amit én írtam, ott német parfümök-játékok, miegyebek kaphatók, tulképp német kisáruház.

melltartót innen!!!!!!!
http://babyfun.axiomarket.hu/item/-fa

Kép
Kép
mamacsibe

Az a baj, dobozban van ez a Stella melltartó, így nem látszik, milyen. De az ára nagyon jó..Te már rendeltél ilyet?é s most láttam, a bébikókuszmatrac ezen az oldalon "csak" 8990 ft..Még sehol nem láttam ennyiért....legkevesebb 12ért..

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Pulcsi!
mi 6900-ért vettünk 60x120-as kókuszmatracot októberben akciósan egy Babavilág partnerüzletben(sok van az országban).
Most hordozót keresek, hihetetlen eltérések vannak ugyanazon terméken is, nagyon kell figyelni! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Nemlajos, ki lehet ám ott bontatni! én nem rendeltem, személyesen vettem. sima natúr egyszerű fehér pamut, semmi extra, de kényelmes!

Kép
Kép
mamacsibe

bocs, az előbbi Pulcsinak szólt :)

Kép
Kép
mamacsibe

Nem találok a keresőben Babavilág üzletet. Tudnál adni honlapcímet?
Köszi szépen

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Nagyon jó dolgok vannak a babyfun oldalon, de nem lehet rendelni.
Vagy csak én nem találtam?

Kép
milky

Meg vannak mindenféle bio mosószerek is az oldalon! Jó kis oldal sztem, el is tettem a kedvencekbe, jól jöhet még!
Nemlajos: Müller drogéria honlapja, http://www.mueller.co.hu/unternehmen/co ... .html?rd=1 de nem láttam budapesti üzletet! Egyébként én is ott néztem szoptatós melltartót, de még nem vettem. Még ráérek!

Szép napot!
Vica
wicca

Kukli: Boti (mint mindig) most is nagyon cukipofa, milyen édesek a szekrényben !!! :lol: :lol: A fakopáncsos oldalt is elmentettem a kedvencek közé, nagyon jó kis játékok, készségfejlesztők vannak, naggyon teccenek!

Szép napot!
Vica
wicca

Pulcsi: A mi esküvőnk pedig idén júni 21-én!!! Egy hét difivel fogjuk majd ülni az első évfordulót! S Te hogy érezted magad a saját esküvődön??? Engem állandóan rémisztgettek, hogy a menyasszony sosem érzi jól magát! Én viszont életem legjobb "bulijában" voltam :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Ez a babyfun nagyon kemény, ma már másodszor akadok az oldalra linkeken keresztül, de már láttam ott pl sarokszekrényt szerintem hihetetlen áron (ha tudtok olcsóbban, szóljatok, most ilyet szeretnék majd a kölköknek a szobába).

mamacsibe, ez a melltartó TART is? Mert D felett bizony a gravitáció nagy úr :roll:

Hű, Müller Bcsabán is van, én meg csütörtökön úgyis hazautazom konyhabútor-ügyben :wink:
Köszi!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="marqueza"]A írta:marqueza másik, amin kiakadtam, hogy a doki benyögte, hogy 100 ezer lesz a szülés. :twisted: Vagy máshol is ennyi, csak le vagyok maradva? Akinek publikus, az esetleg megírná, hogy neki mennyit mondtak? Négy éve még 50-60 ezer volt az átlagtarifa. Bezzeg a mi fizunkat nem emelik ilyen ütemben. :shock:

marq

Nálunk ennyit nem kérnek (csak majdnem!)! Az én dokim, készenléti díjnak a magánrendelésén elkért összeg 8-10-szeresét kéri. Magánban 7ezer egy alkalom.
Kicsit szakaszosan írok, de mindig vissza kell olvasnom ... és az előbb pedig eltűnt amit beírtam és arra sem emléxem, hogy miről írtam :shock: :shock: :shock: !!!! Ez nagyon gáz!!!

Szép napot!
Vica
wicca

hm, most a melltartó az drogéria, parfüméria, papír-írószer vagy játék? :shock:
Ha bemegyek, ugye nem néznek hülyének???
(tényleg nem találom az oldalon a melltartót)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos én sem találtam a Müller netes oldalán a melltartót, mivel szerintem csak az éppen akciós prospektusok vannak fent.
De ha bemész majd tuti megtalálod a babás részt gondolom ott van ilyen melltartó.
Nálunk is van Müller, de még nem vettem észre, hogy melltartó is van. :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

bakker, és csak most tűnik fel, hogy mamacsibével mi már máshonnét is ismerjük egymást :lol: :lol: :lol:

Jók a terhestáblák és vonalzók, majdnem olyan könnyen visszakereshető így valaki, mint az iwiwen :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Wicca,Esküvő: Az esküvő napján már jól, a fotózás volt az egyik legjobb rész, meghát sokminden jó volt!!
Csak előtte készített ki mindenki:)
Hogy miért nem hívjuk meg ezt-meg azt, hogy ez miért lesz így, az miért úgy. Hogy miért csak ennyi, az miért csak annyi, hogy miért sajnáljuk apénzt erre, meg arra.Mi kb. 150-en voltunk, és lehetetlen volt mindenki igényének megfelelni. Azt hiszem túlzottan szerettem volna, ha a vendégeink jól érzik magunkat. Mostmár úgy látom, az ifjú pár a lényeg, akit meghívtak, az meg örüljön :D
De sokmindent a videón fogtam fel, hogy : Jéé, ez így volt ? :)))
Akkor az egész egy nagy pillanatnak tűnt.

pulcsi

Azthiszem a szerelmünk az esküvő napján tetőzött, és az nagyon jó volt!!
7 hónap járás után döntöttünk úgy,hogy eljegyezzük el egymást,9 hónapnyi után összeházasodtunk, mert nagyon szerelmesek voltunk/vagyunk:)
Elmentünk nászútra Horvátországra, és konkrétan valószínűleg a legelső alkalommal megfogant a picikénk :D

pulcsi

Pulcsi: Na ilyenek nálunk is voltak! Szintén nagy esküvő bár akkora nem mint a Tietek, nálunk csak 130-an voltak :wink: :lol: . Após, anyós csinálta a fesztivált azért amit Te is írtál. Anyósom az esküvő napján varálta át az ülésrendet a tudtom nélkül! Persze elmondta, de csak később ... viszont aznap én már semmin sem idegesítettem fel magam :D:D:D:D. S tényleg egy pillanatnak tűnt!
Nemlajos: Az áruválasztékban tényleg nincs fönn! Ha járok Müllerben, lefotózom Neked, ok?! :wink: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

köszi a pocakdicséreteket! :) igen már egy ideje kifordult a köldököm... nektek nem???

én 6 kg-nál tartok. plusz Fannival rajtam maradt 5 kg. az 11... :?

nekem hálistennek jók az előző melltartóim, ugyanis szoptatás után visszament egy kicsit a méret. most én is 80 D vagyok. a tejbelövelléses mellméretem viszont nagyon durva... nem tudom, mekkora, de iszonyú ijesztő látvány... :shock: Pamela Anderson bek...phatja :lol:

Nemlajos
de jó, hogy akciós a konyhabútor! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Pulcsi: Igazán szép, romantikus történet! Kívánom, hogy így is maradjon és nagyon boldogok legyetek egymással és a babókával!!! Igazi szerelemgyerek!!! Jujjjjj de jó!!! :D

Szép napot!
Vica
wicca

EZAZ!!! A konyhabútor!!! :D Ezt pl. elfelejtettem! Naggggyon szuper, hogy akcióban tudod megvenni!!! Ez tényleg nagyon jó hír!!! :):):)

Szép napot!
Vica
wicca

igen, a konyhabútorra én is szerettem volna írni, hogy ezsméletlen jó ára van, és jól néz ki!!

pulcsi

Sziasztok,

Ma már sokkal jobban vagyok. Egész délután a karácsonyi mézest sütöttük a lányokkal. Azért a végére jól kimerültem....
De legalább ezen túl vagyok....

Ha minden igaz, akkor holnap már dolgozom....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!

Katka, örülök, hogy jobban vagy. Egy kis pihi azért még elfért volna, de persze ha nagyon "unatkozol" otthon? 8)

Nemlajos, a Müller, az tényleg az a drogériás áruház. Én speciel stria elleni krémet kerestem, mikor felfedeztem, hogy melltartó is van. Viszont a max. méret a 95, és próbálni Vecsésen nem lehetett. Ez a Babyfun oldal jobbnak tűnik. Ott lehet próbálni? Amire még ilyen méreteknél érdemes odafigyelni, az a tartópánt, hogy minél vastagabb legyen, hiszen az viszi a súlyt.
A konyhabútor nagyon jó árban van, gratula!

Pulcsi, Wicca, szép nagy esküvőtök volt! Mi szerény méretűt tartottunk (25 fő össz.), és vasárnap volt az első évfordulónk. Én is remekül éreztem magam aznap, volt sok tánc, finom kaja (ebből mondjuk nem sok fért belém a fűzőtől), és mivel a helyszín egy borospince volt, így borkóstolás is volt a műsorban.

Túl vagyok a könyvpakolás oroszlán részén. Nagyon elfáradtam benne. De legalább abc sorrendben van és már csak egy doboznyi maradt kicsomagolatlanul helyhiány miatt. Közben tízszer átrendeztem a konyhát, mert ugye a mosogatógép felforgatta az eddigi rendet. Ma még pakolászom, aztán holnap kezdhetem a takarítást! Ja és reggel megyek az orvoshoz.

Tegnap próbáltam elmélyülni a vajúdás témakörében és olvastam egy borzasztó dolgot: Előfordulhat, hogy magzatburok repedésnél a köldökzsinór kicsúszhat a méhszájon, akár a hüvelyig is, akkor meg baj van, hisz az mozgásnál összenyomódhat...ez meg tudjuk mit jelent. Ír arról is, hogy négykézlábra kell ereszkedni, és steril vattával vissza kell óvatosan nyomni :oops: , amíg a mentő meg nem érkezik. Na ez kész horror. :twisted: Szerintem itt fejeztem be a téma körüljárását, mert amiről nem tudok, azon parázni sem fogok.

Kép
Kép
tessza76

Úristen Tessze, te mit csinálsz ilyen korán?? :shock: Nem tudsz aludni? Vagy eddig pakoltad a könyveket? :shock:
Ez a köldökzsinór kicsúszás igen durva. Ezért nem jó ilyeneket olvasni, még a végén nagyon megijedünk, pedig gonolom ezek a dolgok nem túl gyakoriak. :roll: Remélem :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Tessza, teljesen igazad van, nem szabad ilyesmit olvasni, csak megrémül az ember.

Katka, nagyon ügyesek voltatok, gondolom a lányok nagyon élvezték a sütögetést! Mi volt az ő feladatuk?

Nálunk most nyílik Müller, mindenképpen megnézem majd a melltartót, jó, hogy írtátok!

Nemlajos, de jó, egyre jobb ára van a konyhabútornak! Örülök neki!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Csak bekukk:
vótam terhelésesen, nemsoká kell vissza mennem újabb csapolásért :lol: nekem nagyon ízlett a lötyi :P szőlőcukor, ásványíz, citrom :D nyammm fel is pörögtem tőle :shock:

csak a vérszívó szülésznő 40 percet késett

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

SZiasztok!

Hűűű tessza tényleg jó koráb ébren voltál. Nekem is volt egy időszakom amikor hajnal 3-tól ébren voltam, most szerencsére elég jól bírom az alvást. Gondolom már ez sem tart sokáig.
Nőgyogyihoz mész?? UHu is lesz?? Kérj képet Te is!!! Várjuk!
Ja, és régebben én is olvastam horrortörténeteket a szülésről, és kész voltam tőle, most már inkább nem kérek belőle.. Te se olvass csak paráztatjuk magunkat feleslegesen.

Csibb: tényleg durva lesz a mell tejbelövés után, mert nekem már most olyan mint Pamela Andersonnak, és úgy fáj tőle a hátam. Persze a párom nagyon örül neki :D

Nemlajos: tényleg szép a bútor és tök jó, hogy most árazták le nem miután megvettétek, az lett volna ám az idegtépő...

Kép
milky

Sziasztok,

Tessza76: Szerintem nem baj, hogy próbálsz képbe kerülni, csak nem kell elhinni az össze horror veled fog megtörténni. De szó mi szó, a szülés nem veszélytelen dolog, szóval ha elfolyik a magzatvíz irány a kórház, ahol profik várnak és vigyáznak Rátok.

És persz pihenni bírtam volna még, de ha valakinek cége van, akkor az önmaga rabszolgája.... Szóval ilyenkor terhesen jobb lenne alkalmazottnak, aki megteheti, hogy pihenget, meg nem érdekli a gazdasági válság, mert úgyis szül.... (Félre értés ne essék: teljesen megértem azt, aki így gondolkodik) Nekem itt egy csomó ember munkájáról, fizetéséről, bónuszáról gondoskodnom kell, akár van válság, akár nincs. Én a másik oldalon állok és bizony itt rengeteg a felelősség.... De nem akarok nyafogni, elvégre én választottam.

Tencsi: A lányok használták a formákat és tették a sütőlapra a kész csillagokat, hómebereket stb. és amikor kisült, akkor cukormázzal ők díszítették. Hát a cukormázas rész elég nagy pancsolás lett, de nekem senki nem csinálhatott volna szebbeket. Lehet, hogy elfogult vagyok? :roll: Ágicám rájött, hogy neki izlik a cukormáz, szóval a végén több ment a szájába, mint a sütire. :lol: :lol: :lol: Ennyit a kevés édességről.... Viszont jól éreztük magunkat, csak azt nem értik, hogy most ezt milrt nem esszük meg karácsonyig.... :)

Katka

katka22

Sziasztok!

Én is csak gyors bekukk, aztán megyek. 1-2 fotót jöttem feltölteni.
A kratívak kedvéért. Én Mikulás-zsákot varrtam a gyerekeknek 35 db-ot.
Ilyenek lettek:
Kép

Kép

Na és persze a pocakfotók. Csak kettőt tudtam csinálni, mert pont lemerült az elem a gépemben és nincs itthon másik.
Juji! Itt a kép!!! Remélem több letolást nem kapok :) Puszi UUU...

Kép

Kép

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
rszg

Húúú, Katka de jó móka lehetett!! Asszem egyáltalán nem vagy elfogult, naná, hogy azok a legszebben díszített mézecskalácsok a számodra! Ez így van jól! Nem kell már olyan sokat várnia a lányoknak és ehetik a finomságokat! Megosztanád velünk a receptedet?

Papillon, örülök, hogy neked bejött a lötyi. Jól megcitromozva tényleg olyan mint egy kis limonádé. Csak lehetett volna egy kicsit hidegebb. Engem jól eltelített tegnap a sok cukor, egész jól bírtam a kajátlanságot.

Rszg, de ügyes vagy!!! Komolyan mondom már szégyenlem magam, hogy én mennyire ügyetlen vagyok. A képek szuperek és nagyon csinos kismama vagy, igazán formás a pocid.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Rszg, te 18-nál többnek nem nézel ki!!!!! :) Csini vagy!
Nektek mi hiányzik még a kelengyelistából?
Müller drogéria Győrben is van, az utolsó hónapokban akkor én is oda nézek el szoptatós melltartót venni.

pulcsi

Nekem egy nagyon egyszerű receptem van, de azt szívesen megosztom....
Karácsonyi mézes recept:
2,5 dl meleg mézet össze kell keverni 30 dkg liszttel, 1 tojással, 1/2 zacsi sütőporral, 2-3 késhegynyi őrölt fahéjjal és 4-5 db finomra őrölt szegfűszeggel.
(Ha nagyon-nagyon ragad a tészta, akkor tegyél hozzá még plusz lisztet. Ja és jól lisztezd be a gyúró deszkát és a sodrófát, mert ugye a méz alapból ragad. )
Ujjnyi vastagra kell nyújtani a tésztát, utána formákkal kiszedni és tepsibe tenni. Én sütőpapírt szoktam alá tenni.
Cukros vizet szoktak még mondani a tetejére, de én azt idén nem tettem rá, mivel cukormázaztunk.
Olyan 15 percet kell sütni a sütőben. Én 170 fokon szoktam. A lényeg, hogy akkor szedd ki, amikor világosbarna, ha nagyon megsütöd, akkor nem puhul meg.
Ami elkészült az fém díszdobozba tettem almával és 3 hét múlva puha lesz (elvileg). Legalábbis az elmúlt években ez működött....

Katka

katka22

Katka, erről beszéltem: Milyen süti az olyan, amire heteket kell várni? :evil: Ügyesek voltak a lányok! Készíthetnél fotókat a remekművekről.
Én is elég közelről látom a vállalkozói létet, mert anyósomék így dolgoznak. Most már lassan egy éve nem jut el kórházba megműttetni magát, mert valami hajtás mindig van. Viszont szerintem az sem állapot, hogy az epeköve miatt napi rendszerességgel rókázik, vagy megy a hasa. Na mindegy.

Milky, valahogy úgy vagyok, mint te. Egyébként is rossz alvó vagyok már évek óta, most meg ahogy kijárok éjszakánként WC-re, elég felszínesen alszom, aztán hajnalban kivet az ágy. Na persze egyszer kelljen időre felkelni, élő halott vagyok tőle. :wink:

Papillon, végre egy ember, akinek ízlett a lötyi. Remélem az eredményed is okés lesz. Mikor lesz kész?

Az orvosnál 1 óra várakozás után nem volt uhuzás, csak megnézte a tökély méhszájamat. Gabó lereagálta a tolakodást, úgyhogy kapott a doki egy rúgást. Viszont megállapította a bokámról, hogy vizesedek. Ja és megkérdezte a kilóim gyarapodását, ezt most először. Szerintem azért, mert már a tokám is erőteljesebb a víz miatt, de elégedett volt az 5 kilóval. Uhu már csak januárban lesz legközelebb, hacsak el nem megyünk 4d-re.

Vica, én is abban reménykedek, hogy nem gyakori eset lehet ez. Itt a dilemma, ha nem olvasok ilyeneket, akkor nem tudom mit reagáljak, ha mégis előfordul, ha meg olvasok, akkor parázok, mi minden történhet. Csak azért estem neki a szakirodalomnak, mert egy másik fórumon egy lány múlt csütörtökön úgy érezte kezd csordogálni a magzatvize, de mikor bementek a kórházban, kiderült, hogy a burok teljesen ép. Viszont ki volt tágulva 2 ujjnyira, ami aztán a kórházban töltött idő alatt szépen visszazáródott. Végül hazaengedték, és most hétfőn lett meg a babó. Szóval nem egyszerű dolog a vajúdás, meg hogy mikor kell indulni a kórházba.

Kép
Kép
tessza76

Jó reggelt!
Hűha, rszg, honnan ez a szupi anyag? baromi jól néz ki!!! :shock: És tényleg elvegyülsz a gyerekek közt, nem nézel ki nagykorúnak :wink:

katka, mézeskalács receptet én is szeretnék!!!
Meg fényképeket!

csibb
, nekem még nem fordult ki a köldököm, de nekem mindig is mélyebb volt az átlagnál, most olyan felfelé alagút, de már nem sok kell neki 8)

köszönöm szépen a konyhabútor nevében a gratulációkat, most már csak az a para, hogy legyen belőle holnapig-holnaputánig... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka, engem a cukormáz is érdekel (azzal húzzák a fehér csíkot a babákra, meg a szeme, meg ilyenek, ugye?)
Még SOHA nem láttam ilyet, csak tv-ben :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Tessza:

Szerintem ez nagyon egyszerű: ha bármi gyanús van, akkor fel kell hívni a dokit, hogy menj vagy ne menj. Nem kell egyedül döntened, többedik szülésre is érhet majd szokatlan dolog. És még nagyobb gyereket sem kell megoldanod.
A szülés nagyon ritkán zajlik 'csendben'. Rendszerint fájdalommal, vérzéssel és/vagy magzatvíz elfolyással jár. Inkább menj be feleslegesen, de legyetek biztonságban.

Rszg: Nagyon ügyes vagy! És miért kapnál letolást? Csinos kismama vagy még csinosabb pocakkal! :)

Katka

katka22

hát, én kihagyom a cukroslötyit, hétfőn bebattyogok bereggelizve, egyszer szúrnak.
Remélem, elég lesz a bejelentkezéshez a fecni, amit a dokinő adott, félek, hogy megint hivatalos beutalót fognak rajtam keresni... :shock:
De legalább nem üres gyomorral derül ki :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Már miért ne lenne Nemlajos!!! Nem lehet vhogy megbeszélni velük, hogy tartsanak egyet?

Katka, köszönjük szépen a receptet, tényleg nem egy bonyolult fajta! A hétvégén mi is nekiugrunk!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?